|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJ 2004
9.9.2006 23:17:01   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: simone

Ginekolog ti vstavi tale vložek in kako dolgo se ga ima, preden se ga zamenja?

Vstavljenega imaš lahko pet let(toliko časa deluje kot zaščita) potem ga pa zamenjaš......

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.9.2006 8:33:08   
Anonimen
hehe ja js sem tut razmišljala o mireni..ampak za tiste 2x na et k js sexm je vsen ps če še takrat ne :PPP

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
16.9.2006 12:44:52   
Bubamaraa
Kako kaj ste?????'?

Je katera šla na Bazar????? Mi smo bili včeaj in je bilo super.........Bom naredila album pa vam sem gor link prpopam...............user posted image

Ja danes ati praznuje rojstni dan, tko da imam polne roke dela......Pa še Kerensa pride po paket za Blaža in njegovo družino.....

lp Romana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
16.9.2006 22:50:44   
Anonimen
ne na bazar nismo šli smo pa tio pelal dons v koloseja gledat avtomobile. tamala je bla čist navdušena in je gledala skor eno uro pa pol risanke in bi zdržala do konca, če ne bi blo prej pol ure reklam m*** jim kolosejevo!

Neposredna povezava do sporočila: 179
18.9.2006 14:29:03   
simone
Romana, danes pa bo veselo. Da ne boš atija jezla.

Krema materina dušica - jaz Lukasu vsak dan namažem podplate, ker po prsih dobi izpuščaje. Misliš, da mu prepogosto mažem. Sicer smo zdaj vseeno malo prehrajeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
18.9.2006 14:47:12   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: simone

Krema materina dušica - jaz Lukasu vsak dan namažem podplate, ker po prsih dobi izpuščaje. Misliš, da mu prepogosto mažem. Sicer smo zdaj vseeno malo prehrajeni.

Ni nič preveč...ker jaz sem Danaji mazala, ko je bila prehlajena tudi dvakrat na dan...tko, da ni panike....

A kopelsi že imela????Je super kombinacija s kremo!!!!!

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 181
19.9.2006 8:14:46   
simone
Sem včeraj prvič naredila kopel materine dušice - samo ful ga moram gledat, ker pije vodo ko ena žolna. Verjetno ni najbolj fajn, da se te kopeli napije. Po kopeli ga potem nisem namazala s kremo.

Neposredna povezava do sporočila: 182
24.9.2006 22:21:58   
Anonimen
kje ste babe? nč novga ne našišete :) no napišete :)

pr ns nč kej novga. tisa čez dan brez plenice, ene 3 noči je mela tut suho plenico zutri tako da ne vem kako nej se počas polotim odvajanja ponoč. najprej morm še ne 2 rjuhe nabavt :) pa kako bl konkretno podlogo za v pojstlo..nepremočljivo. kje dobit? pocen pa dobr? drgač pa ene par noči ponoč spet kr neki mlek pije na veliko, čist se je na mlek vrgla zutri zvečer pa še ponoč eno če ne dve flaši. huj k mija hudič če ga ne dobi tul k zver in ne morm je pustit k mi zbudi še mijo. ne vem kva nej nardim. pa k men v pojstlo leze in se me tiši k klop. dons ponoč sem bla ukleščena k salama v sendviču. na hrbtu tiso, spredi pa mijo, k je tut neki prehlajena in pa še je na vsaki 2 uri vsake tolk..to si razlagam s poskokom v rasti, tise pa ne štekam :)

(odgovor članu simone)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
25.9.2006 7:57:37   
simone
Bravo , da bo tudi Tisa brez pleničk. Lukas je brez od meseca maja, ponoči mu še zmeraj dajem, ker baje priporočajo nekjo do 3 leta - naš še lula ponoči. Lara jaz sem se lotla odvajanja od pleničk po članku, ki je bil objavljen v reviji Malček : v 7 dneh brez pleničk. Sistema sem se držala, razen v tistem delu, ko mora otrok sam na wc. Jaz sem hodila z njim, zdaj po 4 mesecih pa se sam sleče in gre na wc.

Si našla tiste mokasin copatke?
Kaj pa če Tisi raste kak zobek?Naš dobiva 2 nova, pa se tud ful stiska in celo iz noči na nedeljo, ker sem bila obrnjena vstran, se je vlegel na hrbet.

Kako je z oblačenjem? Zjutraj in zvečer ni panike. Ko pa pridemo iz vrteca, da se preoblečemo , da gremo ven pa je cel user posted image .

Kako kaj govor? Cel dan skoz blebeče. Prava babuška. Pa pesmice poje ali pa počaka, da berem in dokonča besedo. Pravi cuker.

Čez en teden greva na telovadbo, ki jo organizira Štorklja.

Uživajte in imejte se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
26.9.2006 23:56:06   
Bubamaraa
Evo mene babe!!!!!user posted image

Mi smo super......Jaz iščem novo službo, ker tleko sem delala ni bilo za zdržat......Danaja je zdrava kar je najbolj važno...V soboto gremo na pikin festivalv Velenje...In komaj čakamo..... Moja princeska je dobila novo ppostelj, ji jo je ata naredu....Si na spodnjem linku lahkpogledate...

http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?v=moji&albumid=16019&asortType=3&apage=1

Drgač sprednji zobki nam čist gnijjo...sam nimamo kej naredit več.... To soboto smo bile na Romani Krajnčan in je Danaja ful uživala in plesala,tko da sem ji kupila cd in doma se zelo uči pesmice in pleše...je tuk posrečena....

Ja čez dan je suha čist, sama tud hodi na kahlico in jo tud ni treba več opozarjat....Samo ponoči pa ne vem kako bi se tega lotila.....Ima katera kako zamisel????Drgač pa vsak čas prinese svoje...

Govor: govori kot jaz...čisto vse pove in razume, tko da moramo prov pazit kaj govorimo vpriču nje.....

lepo se imejte in se kej javite

lp Romana in Danaja user posted image

< Sporočilo je popravil Romana25 -- 26.9.2006 23:59:40 >

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 185
27.9.2006 7:58:31   
simone
Za zobke ni kaj dosti naredit, ko so že enkrat črni. Kako pa do tega pride , pa nimam pojma. Spomnim se sestrične in bratranca, ki sta oba imela črne zobke in so rekli,da je to v familji. Zdaj imata ful lepe. A Danaji si dajala fluorove tabletke? Jaz mu jih nisem.

Lulanje ponoči - daj pleničko, ker če spijo 9-10 ur je težko še zdržat. Je pa Lukas nekajkrat klical ponoči, da ga lulat, zdaj je pa to opustil. Ma, bo že. Važno,da so čez dan suhi. Bravo user posted image

Pikin festival v Velenju - ob kateri uri pa je, kako dolgo pa traja?

Kakšno službo pa iščeš?

Neposredna povezava do sporočila: 186
1.10.2006 20:35:41   
Bubamaraa
Ja zobki so gnili, tko da res nimam kaj več naredit...Ja fluorove tabletke sem dajala sam ne redno, če sem čist iskrena....

Ja za odvajanje pleničke ponoči Danaj resnično še nis dost zrela...Je pa res čez dan čist suha ... Samo se ji je včeri naredilo, da jeletela na wc in si je prepozno slekla hlače in se je polulala v hlače.....

Ja na Pikinem festivalu smo bile včeraj...Bilo je super...Spet je videla Nodija in je kar v naročje jo mogal vzeti in ga ni več spustila stran od sebe...Prov simpatična je bila.....Bom naredila album in si lahk pogledate......

Ja služba....Iščem delo v računovodstvu..Ker to študiram.....user posted image ..Bo že....upam....

lp Romana

(odgovor članu simone)
Neposredna povezava do sporočila: 187
10.10.2006 22:26:22   
Anonimen
simeone - ja mokasinčke sem najdla, oz sem kupila kar mal prevelike edine v pikapolonici, ki so jih imeli. ma sej so ok bojo saj za dalj časa :)
aja tisa ma že vse zobe že kar nekaj časa :) tako da tsiskanje ni s tem povezano :)
no čez dan je pridna in leta na wc ko urca. sama ne gre, ma kje, niti noče nastavka, kahlo sem pa ukinila, ker se mi je ne da non stop pomivat! zdej se učiva slečt hlače in gatke, nima prov velikega interesa oz kakor jo piči. čez noč ji še dajem plenico in velikokrat je suha. sem pa ke se ponoč zbudi in joka in morva na wc. če se to zgodi pol je zutri skor 100% suha, če pa spi celo noč kar je bl redko je pa zutri polulana. čez dan jo pa pustim že brez plenice spat in je suha :)
oblačenje brez problema. sem pa ke se kej zvija pa jo prezgačkam da se reži ko pečena mačka pa se vmes še hit oblečeva :)
govor..ma ko 5 letnica. zapoje kar hočeš, pove kar hočeš. sem pa ke ima govorne napače v smislu slovnice. npr trenutno govori v množini recimo reče grem hodit po travicah :) pa govori v drugi osebi. to jo hočm mal popravlat. no sej bo. pozna večino črk in non stop me sprašuje kaj tuki piše kaj pa tuki pa tuki :)
ja tut midve sva začele na telovadbo hodit. prejšni četrtek je bla v prvo in je bla tko navdušena da je ni blo za dam spravt. učer sta bla pa s fotrom še 1. na plavanju. zdej hod že 3. rundo in je tut zakon :)

romana - fulll dobra pojstla! :) a je tišlar ata? res super
ja zobki pa gnijejo al pa ne. v bistvu to ne gnijejo ampak se kr stopijo. to je men zobarca enkrat razlagala k sem tiso pol leta staro pelala k njej, k je mela neke rumene črte v zobkih sam so pol zginle. in proti temu raztapljanju nimaš kej, edin če bi dost zgodi opazila še namažejo pr zobarju z nekim premazom, sam kok to kej učinkuje pa tut ne vem. pomoje pa nima to raztaplanje nobene veze s stalnimi kar je pa bistvo.

no babe kej napište, zlo nezagnane ste ratale :PPP

Neposredna povezava do sporočila: 188
11.10.2006 8:08:26   
simone
Jutro,
Mi pa smo mokasin copatke št. 24-25 kupli v H&M. Sem mu jih dala za v vrtec. Jih ima obute, pa če tudi bi mu jih obula dvojne bi jih imel, doma ni šans.
Ob torkih hodima na telovadbo. Je fajn, potelovadima, se razmigama.. Luštno.
V vrtcu  razhaja škrlatinka, je že ene 14 dni od tega, zaenkrat še je ni dobil. A je kateri vaš otrok že imel?
Drugače nič novega, razen napadi trme oz. vse je ne. Najboljš je ignorirat, samo kriza je ko je pa kaj potrebno nardit (se oblečt). JE ne, pol se umaknem, prileti od zadaj, se joče, cvili, kriči. Upam, da ga to čimprej mine, ker ni fajn. Še z avta in do dvigala in potem v stanovanje, so postale prava študija. Ma samo, da so zdravi.
Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
11.10.2006 11:08:25   
Anonimen
ja tisa je mela škrlatinko je bla kr boga

(odgovor članu simone)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
11.10.2006 21:54:36   
Anonimen
Jaz bom napisala samo tole: TRMA, TRMA, TRMA, JOJ, TA TRMA!!! user posted image

Obup, mali tako izsiljuje, da se komaj še kontroliram. Včasih si mislim: desetkrat vdihni, šele potem odreagiraj. Danes je stal 1 uro zraven mene v kopalnici, ker se je drl, ko sem ga dala dol z wc-ja po opravljanju potrebe...

In sem ga po nasvetu vzgojiteljice ignorirala. Ni pomagalo. Mali je kričal, da je bil hripav, tudi bruhat je hotel od kričanja. Nisem odreagirala, čistila sem kopalnico in zraven globoko dihala in mirila svoje živce. Nisem ga poslala v sobo, kot sem to počela do zdaj, ker ne vžge.

Potem pa mi je poknil film, nisem več zdržala. Dvakrat sem ga čez rit (ni pomagalo - sem to naredila prvič in zadnjič, videla njegovo reakcijo - brez veze, samo še bolj se je drl), potem pa sem ga enostavno pobasala, oblečenega dala v bano in stuširala. Seveda je bilo na vrsti brisanje in vse skupaj - ampak umiril se je v minuti.

Kasneje je spet začenjal z ipiko, pa sem ga samo pobasala in nesla proti kopalnici. Niti do tja nisem prišla, ko je mali že bil tiho. Zdaj mi je kar hudo za mojo reakcijo, samo enostavno res več ne vem, kaj naj še naredim. Za vsako malenkost, ki ni po njegovem, je na sporedu jok. Ne jok, kričanje. N&N bo vedela, o čem govorim. Sosedi me bodo itak lepega dne prijavili na socialno, ker si tak mislijo, da ga moramo doma dajat iz kože zaradi njegovega vpitja.

Vzgojiteljice pravijo, da je blazno trmast in vztrajen otrok. Ja, po kom pa, če ne po mami. Samo jaz sem manj trmasta kot on.

Kako naj ukrotim njegovo trmo? Prosim, dajte mi še kaj idej, ker več ne veva, kaj naj. Razmišljala sem, da bi se v vrtcu obrnila na svetovalno delavko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
12.10.2006 10:32:07   
Bubamaraa
Trma trma in še enkrat trma si napisala.... ja to je značilno za otroke, ker s tem kar dosti dosežejo...Glede tega, da si ga dala pod tuš pa naj ti ne bo hudo...ker nekja mora biti, da vsaj mal otroka maš pod kontrolo... Pri Danaji tudi kakšna čez ritko ne zaleže....Tko, da če ni pridna al npr. zadnjič me je  v peskovniku z lopato poglavi, kr tko me je usekala, da se mi je zameglilo in je pri nama palilo to: rekla sem ji da mami to zelo boli, da pridne punčke ne delajo tega, da bom šla po svojo torbo in vzela svoje stvari in šla stran k kakšni punčki ki je zelo pridna in ki me ne bo tepla....Da ve vidite reakcijo.....jok takšen, da me je res srce bolu...In je sama rekla, da ne bo več, da mamico to boli ...... pa sem bila sama tud na sebe ful jezna, ko sem jo videla, kuk je jokala in kako ji je res hudo...meni se je srce paral.... sam pomagalo pa je....

punce zdej se pa mormo poboljšati in malo več pisati tle gor, ker smo kar zaspale na tej temi....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
12.10.2006 10:34:50   
simone
Ja trma. Pri nas se je začela ene dva tedna nazaj. V vrtecu je pravi cukrček, doma, pa mislim, da še ni no najhujše. Je pa res, da ko smo od zunaj je skoraj lepo in prav, le ko vstopimo v stanovanje, se pa začne.
Ko npr. noče iz kahlice, kjer je opravo potrebo, ga začnem spraševat ( boš imel pril ali neko ime čistila, ko nima pojma) malo študira in se zaenkrat da umirit. Včasih na vprašnje boš pil. NE. Vredu odnesem flaško, se pa začne tako jokat, kot bi ga odrl. Ponovim še 1x in mu tudi povem, da je to zadnjič, pol pa lahko pije. Sem že ugotovila, da če lepo sprašujem, prosim, ni nič. Vstanem , grem vstran ali pa odnesem in mu tudi povem, da če zdaj ne bo, pač ne bo imel oz. dobil in res bolj pomaga. Upajmo, da čimprej pridejo iz te krize. Pri nas je največji problem, ko se je potrebno preoblečt, katastrofa, da sem res včasih mogla tako globoko zadihat, da je kaj. Zato prakticiramo,da če se le da smo veliko od zunaj, da smo čim manj notri.

Skutica, poskusla sem tudi, da če sem nekaj počela, npr. kuhala pa se je začelo, sem ga vprašala: a sma se midva že danes kaj pocrkljala. NE, pritekel je k meni, sma se objela. Si povedala, da se imava rada in da se ne smema kregat, je rekel. Ja. JE bilo potem boljše.
Kaj svetujete druge, kako ste se spopadle s  teto trmo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
13.10.2006 14:48:07   
Anonimen
Očitno je zadeva s tušem pomagala. Po "incidentu" več ne upa poskušat, ker mu kar rečem, da gre pod tuš. Joj, samo da drži. Se mi zdi, da nonstop nekaj grozim in grem sama sebi na živce. Verjetno pa so pri tem tudi hormoni dosti krivi - z veseljem vam namreč sporočam, da bo David dobil bratca ali pa sestrico. user posted image

(odgovor članu simone)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
14.10.2006 21:02:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

hehe pol boste pa mel dve trmi hihi. ja našo tiso tut meče. dons ponoč ob 3h se je drla mlekaaa mleka sem rekla ne, ponoč ne boš več mleka pila, boš mela zobke gnile in boleče, pa se jhe še kr drla in drla valda sem samo poslušala kdaj se bo mija zbudila. pol sem se obrnila preč od nje in se delala da spim pa ni palilo. pol mi je pa dop*** in sem se mal mn k ne zadrla, če ne boš kuj tih mleka tut zutri ne boš dobila! v momentu je utihnla in zaspala :) hehe zdej počas jo dojemam ker pr njej tut ni palila ne ena čez rit ne kričanje ne nič, ampak zdej pa vidm če ji rečem da neki kar ji je ljubo ne bo smela pol nardi kar želim recimo ma knjige po celi dnevni in hoče eno drugo zadevo. pa prej sem jo prosila nej knjige posprav pa ona ne nočm. pa rečem prov pol pa tut igrače ne dobiš in pol pospravi. upam da jo bo to držal en čs. čeprov krnaprej išče pozornost s tem da kej ušpič. dons je mijo kao božala in jo je tko opraskala da jo ej skor do krvi po glavici??!! kr neki user posted image  zdej bom še to mogla začet pazit, do zdej mije namreč sploh šlivila ni. ja pa mačka skos nadleguje, boža,cuka hoče ga nosit pa ne vem kva še vse. k sreč je maček res nenaravno prijazen in še sam vano sil da bi se ja dajala z njim. pol ga ma za povštr, zanč se je pa cela oz s prsnim košem ulegla nanj da je maček kr mal oči izbulu user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.4.2008 11:56:13 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
25.10.2006 11:00:40   
Anonimen
ja babe kam ste se zguble? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
26.10.2006 8:18:45   
lucaslucija
ŽIVJO SEM LUCASuser posted image user posted image

ROJEN 5.7.2004
VISOk 95
težek 16
in ker se še vedno dojim mamici ne pustim spati celo noč
sem zelo velik lump ,pojem,se vozim s kolesm igram v blatu KAJ PA VAŠI MALČKI POČNEJO???????????????????????????????????''user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
26.10.2006 9:24:11   
lucaslucija
jaz imam pa lucasa rojen 5.julij iz kje pa ste

Neposredna povezava do sporočila: 198
26.10.2006 20:36:10   
Bubamaraa
lucaslucija dobrodošla.......čeprav smo zadnje čase mal zaspale tle gor...pa saj se bomo poboljšale....user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ti resnično še kar dojiš??????? ne morem verjeti....drgač pa pohvalno....user posted image

jaz sem iz Zagorja ob Savi......iz kje si pa ti????

drgač pa je moja Danaja pridna punčka, sam zdele par noči noče spati in kr neki ji dogaja...user posted image

punce zdej se pa poboljšite in bodite bolj pridne....

pa dajte resnično napisat iz kje prihajate, ker bi lahk organizirale kakšno srečanje...ker ga še nismo......user posted image user posted image user posted image ..kaj pravite?????..punce napišite kaj....

pridne bodite

lp  Romana

(odgovor članu lucaslucija)
Neposredna povezava do sporočila: 199
26.10.2006 20:42:14   
StBarbara
pozdravljene punce user posted image ,

mi smo sicer junij 2004, ampak se bom vseeno pofočkala pri vas.
Imam Vida, roj. 22.6, se tudi še vedno doji, tudi v vrtec še ne hodi, drugače pa zelo veliko govori, zna biti že pravi tečko in zadnje čase ne posoja ne svojih igrač, tuje pa si prilašča user posted image , včasih deluje, kot kakšen razgrajač iz vrtca z vsemi temi navadamiuser posted image  drugače pa pravi mamin user posted image .
Smo pa iz Brezovice pri lj.

lep pozdrav

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?