Anonimen
|
Jaz bom napisala samo tole: TRMA, TRMA, TRMA, JOJ, TA TRMA!!! Obup, mali tako izsiljuje, da se komaj še kontroliram. Včasih si mislim: desetkrat vdihni, šele potem odreagiraj. Danes je stal 1 uro zraven mene v kopalnici, ker se je drl, ko sem ga dala dol z wc-ja po opravljanju potrebe... In sem ga po nasvetu vzgojiteljice ignorirala. Ni pomagalo. Mali je kričal, da je bil hripav, tudi bruhat je hotel od kričanja. Nisem odreagirala, čistila sem kopalnico in zraven globoko dihala in mirila svoje živce. Nisem ga poslala v sobo, kot sem to počela do zdaj, ker ne vžge. Potem pa mi je poknil film, nisem več zdržala. Dvakrat sem ga čez rit (ni pomagalo - sem to naredila prvič in zadnjič, videla njegovo reakcijo - brez veze, samo še bolj se je drl), potem pa sem ga enostavno pobasala, oblečenega dala v bano in stuširala. Seveda je bilo na vrsti brisanje in vse skupaj - ampak umiril se je v minuti. Kasneje je spet začenjal z ipiko, pa sem ga samo pobasala in nesla proti kopalnici. Niti do tja nisem prišla, ko je mali že bil tiho. Zdaj mi je kar hudo za mojo reakcijo, samo enostavno res več ne vem, kaj naj še naredim. Za vsako malenkost, ki ni po njegovem, je na sporedu jok. Ne jok, kričanje. N&N bo vedela, o čem govorim. Sosedi me bodo itak lepega dne prijavili na socialno, ker si tak mislijo, da ga moramo doma dajat iz kože zaradi njegovega vpitja. Vzgojiteljice pravijo, da je blazno trmast in vztrajen otrok. Ja, po kom pa, če ne po mami. Samo jaz sem manj trmasta kot on. Kako naj ukrotim njegovo trmo? Prosim, dajte mi še kaj idej, ker več ne veva, kaj naj. Razmišljala sem, da bi se v vrtcu obrnila na svetovalno delavko.
|