|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
25.10.2006 14:40:20   
Marelica
DD, štajerke smo tukaj v manjšini, tako da bi bile s tabo in Renejem vred 3+3user posted image . Drugače pa bova s Ksenijo same kako debato na 4 oči vdarle. Daj povej, kaj je za tebe dobvolj blizu, da se začnemo bolj konkretno menit. Nisem čisto sigurna, če bo Ksenija hotla v CE prit, mogoče pa le. Da bi nas le vreme še en čas tak cartalo.

Nenya, glede avtov je res tako kot praviš, pri rabljenem nikoli ne veš, na kaj naletiš, nov je pa le nov. Sicer pa zadnje čase tolko slabih izkušenj glede novih avtov slišim, da je že čudno. Moj oče je npr. pri novem Cliu tako slabo naletel, da je avto ful cajta na servisu stal, napake niso našli, pol so pa rekli, da je to čisto normalno (da se sliši pretakanje goriva med bremzanjem????). Do zdaj mu je pa že celo števec km crknil in je moral komplet celo škatlo za 100 jurjev kupit (avto je že iz garancije) user posted image . Sem pa mnenja, da novi avti nikoli niso vredni svojega denarja, ker itak že čez leto, dve ful izgubijo na ceni. Mi2 sva zdaj že 3. rabljen avto imela, pa so bili še vsi vredu. Je pa res, da moj možek večinoma sam šraufa in ima potem vozni park v nulo naštudiran, ve na kaj bit pozoren pri nakupu...

Mi patronažne nismo videli od 1. meseca dalje. Smo očitno vse obiske pokurili z vnetim popkom in nismo več upravičeni, al kaj. Pa saj je niti ne rabim.

Nenya, daj si odpri album, pa če ne bo šlo drugače, se bomo tam nagledali tvoje Mine.

O, fino, Mojčika, da ste uredili prebavo. Očitno vaši AD3 res ne odgovarja. Naša je prvi mesec po AD3 tudi kakala zeleno, pol smo ukinili, zdaj pa ne vidim neke povezave med AD3, količino, konsistenco ali barvo kakca.

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
25.10.2006 17:36:06   
*zvezdica*
Nenya jaz tako prilepim slikco, da jo najprej dam v svoj album tu na RR, potem se pa iz albuma lepo da Copy paste..pa je!

Mi smo se s patronažno vidli nazadnje, ko smo 1. kopali marcelauser posted image .

Danes je res en prekrasen dan! Sva z malim probala bit čim več zunaj. Na žalost ima tak "ne primeren" ritem, da  takrat spi, ko bi lahko vandrala...ko pa moram kuhat in ne moreva nikamor je pa zbujen!

Pri hrani tudi jaz ne pazim več, pa se mali nič ne pritožuje.

Danes je bil pa noro navdušen nad gresom z brokolijem. Še meni je bilo mnjamiuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
25.10.2006 21:38:37   
mojčika
No mi imamo bojni pohod zobkov, grizemo vse po vrsti, v ležalniku se je obračala k stranicam in drgnila ušesa, spali smo čez dan v krajših kosih, sitna ni bila, se je pa videlo, da jo matra, poti se ful, vročince 37,1, soba je hladna, a je čist mokrauser posted image , joj se bolj jaz bojim teh zobkov...

Sem pediatrinji na med.over.netu poslala fotko MM, kako škili, in njen odgovor je bil, takoj k okulistu, moja P pa je rekla, da do enega leta nič, boga mi bi človek kar ponorel, jo bom peljala na lastno pest, da mi ne bo kdo potem očital, kje sem hodila in moža bom poslala k P, ker se poznata in ji bo malo zatežil...

Danes sem pospravljala omare in možu rekla, da pa naj se česa že znebi, nosi tri stvari, a je 3/4 omare samo njegovih stvari, ki samo ležijo, jaz imam pa ene tri poličke, to pa tudi ni za nikamor, da ima mož več kot žena, a ne...no pa ni hotel, ena polica je polna z enimi tridesetimi kratkimi majčkami s koncertov iz vse Evrope: Pink Floyd, Rolling Stonsi, The Doors, Deep Purple...in še to much drugih, a je moj možek rekel, da to špara za MM, da se bo v srednji šoli važila z njimi...jao potem pa bo naša MM kaka pupika v roza in se bo požvižgala na atijevo hipijado, a bo še veselje...

Je pa ta moj mož ena pojava, je včeraj svoji zdravnici razlagal, da je postal očka in da bo MM naslednjič prinesel s seboj, da jo bo videla...kot kaki otroček se obnaša, v soboto jo je nesel enemu kolegu pokazat v neko beznico, lokal za moj okus blek, meni se je kar mešalo, no potem pa je tisti dečko prišel ven, ker mu jaz nisem dovolila, da bi šel z njo noter...da pa je bilo še bolj smešno, ji je seveda dal kapo dol, v mrazu, da bo videl te naše laske...jah kdo razume te moške, saj mi je prisrčno, a kdaj pa je res tak, kot bi imel 18 let in ne 33, Halena ti ga itak poznaš in veš, da je res tak, in po mojem bo do smrti tak, s kapo na šilt nazaj kot kak Bolek in Lolek, froc...

No dekleta in user posted image  lepo spite

No še en koristen podatek:

dnevno potrebe otroka po tekočinah do 10 kg 100 ml/kg telesne teže, potem pa za vsak kilogram nad 10 kg še 50-60 ml na kilogram telesne teže. 13 kg težak otrok naj bi dnevno torej dobil 1150 ml tekočin

< Sporočilo je popravil mojčika -- 25.10.2006 21:47:24 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
25.10.2006 22:38:06   
eya
Hoj!

Midva pa sva se danes potepala v arboretumu, je bilo prav fajn...sonček in lepe jesenske barve okoli naju. Sva spet naredila par luštnih fotk...

Mojčika-tale pediatrinja na MONu je meni prav všeč, njeno stran pregledam skoraj vsak dan, se kar veliko naučiš od nje. Pa tole o pitju je tudi koristno, upoštevat pa je treba za naše malčke tudi vse mleko, ki ga spijejo, kar pa je pri dojenju nemogoče.

zvezdica-a Marcel še vedno dela tisto z rokami, ali je že minilo?

AD3-Žiga ne kak zeleno (razen če je špinačo...)

Mi2 sva tudi našo xsaro videla najprej na avto.net,ampak oglas je bil od avtosalona... Sem jo pa jaz takoj naslednji dan "krstila"-šla sem do mercatorja, parkirala, hotela še malo popravit, pa sva ritensko zadela z enim, ki je rinil ven iz boksa-kriva sva bila pa oba. Pa sem prej par let vozila hiundai kupeja, ki je ful manj pregleden, pa nisem naredila niti praske...

user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
25.10.2006 22:38:56   
maychika
hi hi hi mojčika...te čisto razumem. našega tudi včasih nisi prepričal, da bi si kaj kupil, ma zdaj je čisto druga pesem. hvala bogu se malo zrihta (pa ne kak reklc, da ne bo pomote), ampak to zdaj tko zgleda, da jaz firbcam po trgovinah, na koncu si pa on dve stvari kupi, jaz pa nič. hmmmuser posted image  je tud že pravo razdejanje v njegovem delu omare...

premišljujem, če bi napisala kak zaklad imam doma. ravno zadnjič, ko ste pisale o svojih možeh sem premišljevala, da midvase patako redko kaj kregava, da je kaj. no pa...sicer se nisva kregala, ampak vseeno, da vam napišem kak zaklad je ta moj ROMANTIK
user posted image Sva spravila Tio spat (je imela kar en izpad in spet jokala za brezveze) no in on pravi...joj bi mi pasal sladoled. S tem, da ga pač deliva pol moje pol tvoje, pa je zadnjič svojo polovico pojedel. Pa pravim naj naštima še meni in glej ga zlomka...je naštimal vse sebi in meni nič tebi nič zraven mene pojedel!?!?!?!
user posted image Pol sem rekla, da mi je slabo...verjetno od tega, ker sem bila lačna. No pa je lepo preslišal in šel čez nekaj časa štimat za jest. Js ful tko...uuuu, moj piki se je vsaj nekaj spomnil zame narest...iiiii....
user posted image nakar se usede za mizo in lepo poje...se zrihta za službo in gre.  
user posted image  K V A ?!?!?!? A tkole se bomo šli. Sej, ko sem šla mu dat lupčka za adijo in zaklenit za njim sem mu povedala, da je bilo vse skupaj lepo od njega in da ne morem verjet, da je to naredil.  Še malo pa bom začela kosilo samo zase kuhat on naj se pa znajde, ne pa da mu pustim, da se lepo naspi (8 ur neprekinjeno, kaj bi jaz dala za to) in pol ga zbudim, ker je pač pečenka in krompir že pečena in je treba it jest...haloooo.  oh, včasih se res sprašujem zakaj ni vsaj en dan v letu tako kot v pocukranih filmih...bi prav pasalo, ker tole je pa že preveč...  Eh, brezveze mislit na to zdajle. Bom kaj finega pogledala na TV in pol šla spat pa bo. Se bova že jutri pomenila. AJAAAA, pa da vam povem še razlog, ki ga je navedel zakaj je pojedel cel sladoled...uf....ker sem itak rekla, da mi grejo kg sam gor in ne smem... Tudi vas kdo tako iskreno ljubi?
user posted image  Hi hi...punce...lahko noč...sej nisem tolk huda kot je razbrat... Aja, marelica. Tudi mi doma običajno popravljamo sami, tko da nisem tvojega mogla spoznati tako. Mogoče je bil pa tak hud žur, da se ti mojega ne spomniš...hi hi hi DD, tudi jaz obožujem jesen, ko se vse pisano obarva in ko hodimo ven v jopicah ipd. Tako, da sem prav navdušena nad letošnjo jesenjo. Take že doooolgo nismo imeli. Mogoče so pa pikice na Renejevem vratu od potenja...? Lahko bi bilo tudi to. Patronažna je bila pri nas ta teden. Jaz sem jo poklicala, ker sem pač slišala, da naj bi pri 6 mesecih spet prišla. Pa je namen tega obiska, da se pogovoriš o uvajanju GH, kar je pri nas že krepko prepozno. Si jo Tia že skoraj sama pripravi, ko jo že tako dolgo jemo. Tko da zdaj je pa ne bo več...do naslednjega naraščaja. Lepo bodite in lahko noč. Maja

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
25.10.2006 22:45:17   
DrejcDrejc
No, smo pa res Številne Štajerke user posted image . Meni bi seveda ustrezalo v CE. Veš kaj, vidve se dogovorita, potem bom pa videla, če bomva mi2 tudi za akcijo, da ne bo vse od mene odvisno, prav?

Patronažna, kaj je to? Js res ne vem, zakaj bi morala še priti, js bi dobila še 501. mnenje o gosti hrani in to je to. Brezveze, itak je taka hecna babuška, videli smo jo pa 4x prvi mesec.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
25.10.2006 23:22:24   
ksenija.
Se spet malo oglašam, kar ne morem verjeti kako ste bile pridne, ste ful napisala, sem vas bolj tako na hitro prebrala.

S kakanjem pri nas zaenkrat še nimamo problemov, kar me kar veseli, ker sem imela z Zalo non stop probleme in jih imam še sedaj. Kaka samo vsak tretji dan in takrat imamo take borbe, da se joka zraven. Se mi kar smili. Blaž pa je sedaj še vedno včasih po dvakrat pokakan.

Dud uporabljamo slikonsko od Baby nove.

Skoraj sem pozabila, vam moram sporočiti veselo novico, sem zelo vesela. Po šestih letih ločenega življenja (dragi je bil doma samo čez vikend), je dobil službo v Mariboru. Po tri mesečnem odpovednem roku bomo zaživeli kot prava družina. Se ful veselim, malo pa se mogoče tudi bojim, ker sem bila sedaj med tednom navajena čisto na drugačno življenje. Sedaj pa bo vse čisto drugače, upam, da ne bo prevelikega šoka.

Še nekaj se nam je zgodilo, v petek mi je Blaž padel iz košarice – direkt na glavo, jaz sem bila čisto paf. Sem ga samo na brzake pobrala ga zmočila po glavi, potem pa sem šla klicat kaj naj. Pa mi je rekla, da če je takoj po pdacu zajokal in da če ne bo bruhal in se čudno obnašal ni potrebno priti k pediatrinji. K sreči se ni zgodilo nič od navedenega in se je ful hitro umiril. Imeli smo pa majhno buško. Smo košarico kar takoj pospravili in smo prinesli dol stajico, v kateri je ful rad, pa še Zala hoče včasih not. Je včeraj rekla »Mami daj me v skledico«. Včasih take vum spravi, da se ji je treba ful nasmejat.

Moram vam še eno Zalino povedat. Smo se včeraj peljale mimo gasilskega doma, pa ji pravim »Zala poglej, to je gasilski dom«, pa ona pravi »gasijeci so tu doma, gasijeci gasijo«. Pa jo vprašam, »kaj pa gasijo gasilci?«, pa pravi »gostino!« Sem se tako nasmejala.

DrejcDrejc, ne vem če sem kje izpustila ali ni bilo nič govora o tem, na kakšno tekmovanje pa je šel tvoj?

Ni problema, se lahko tudi jaz v Celje pripeljem, sicer bolj malo oz. nič Celje poznam. Marelica, kaj pa če jaz do tebe pridem, pa grema potem skupaj do Celja?

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
26.10.2006 8:22:52   
Marelica
Bom čisto na hitrco...

Ksenja, meni bi bilo prav tako, samo potem mora DD zagotovo prit. Ker drugače se je nama brezveze tako daleč vozit. Pa zdaj do naslednje srede meni tudi ne bi pasalo, ker bo možek doma in imamo neko delo. Torej šele po 2. nov. Kaj pa vedve?

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
26.10.2006 10:40:08   
DrejcDrejc
Ej vidve Štajerke, dejta se kr zmenit tam, kjer vama je blizu - jaz bom že potem videla, prav? Ne se preveč name ozirat. Se že pol leta v MB spravljam, pa bi mogoče zdaj bila šansa. Zoprna mi je samo ideja, da sva z malčkom sama v avtu, vožnje je slabo uro, in če je moj štrumf slabe volje in se mi slučajno odloči jokat ene pol ure preden zaspi.... je veliko lažje, če je kdo zraven v avtu, da se v takem primeru malo ukvarja z njim.

Ksenija, sej ne vem, mogoče sem povedala, se pa zdaj lahk pohvalim, da je moj dragi šel na svetovno prvenstvo v karateju v Tokio. Danes se na veliko potepajo po nekem ogromnem parku, kolikor sem brala program.

Maychika, ne vem, mogoče pa res potenje... glede na to, da mu hitro postane toplo, trikrat pobrca in se malo napne, pa je topel kot pečka.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
26.10.2006 10:54:20   
mojčika
Moj pa zdaj daja tamalo spat, se že sliši cviljenje, ta podvig, seveda prvič v posteljo in ne v voziček, mu ne uspeva dobrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
26.10.2006 11:22:01   
Marelica
Ok, DD, če pa ni tak 100% da prideš, sem pa jaz najbolj za PTUJ - Qlandijo. Si že prav želim it malo v to novo ptujsko pridobitev, pa nikoli ne najdem kakega izgovora ali opravka za to. Pa še pol bliže mi je kot do MB. Datum pa enkrat po 2. nov, kot sem že napisala. Saj do takrat je pa še dost cajta, da se zmenimo.
Ksenija, kaj v tem centru je previjalnica?

Ojoj, Ksenija, hudooo, to s padcem. Očitno so naši malčki res bolj trdoživi, kot izgledajo. Po moje se čas padanja po tekočem traku šele začenja. No, pa saj ti že tako imaš izkušnje z Zalo. Aja, Zala je pa res taprava z izjavami, hehe. user posted image

Maychika, tvojega bo pa treba res malo v roke vzet. Si ne bi mislila, da se romanca tako hitro končauser posted image ...

Zdaj pa že zelooo pogrešam Majo in Gabra!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
26.10.2006 11:26:40   
eya
user posted image

Lani vse najboljše za pol leta...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
26.10.2006 11:35:40   
eya
Če katera mogoče ne ve-Gaber ni šel na operacijo, ker je dobil en večer pred terminom vročino. Baje so prestavili operacijo za en mesec.

ksenija.-vse sorte se dogaja in na žalost tudi razni padci, joj, samo da je z malim sve ok.

Maychika-user posted image user posted image user posted image

Zjutraj mi je pa Žiga vso kašico izbruhal, ne vem, kaj je bilo narobeuser posted image  Naredila sem mu samo banano, ki jo ima rad, pojedel jo je dobrih 100ml, na koncu pa malo pokašljal in vse pobruhal...jaz sem kar gledala...Ves je bil pobruhan...

Lp!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
26.10.2006 12:14:41   
mojčika
ampak to zdaj tko zgleda, da jaz firbcam po trgovinah, na koncu si pa on dve stvari kupi, jaz pa nič. hmmm

Maychika ja točno tako, a ne da bi si kupil kaj lepega, tekaško opremo in superge, ima vsega ful, pa še se polni, copati eni stanejo 20.000sit, če bi pogledali na balkon 15 parov copat in dvojne nove na omari, se kilometrov z njimi res naredi veliko, ma halo, to je vse tako drago, ...zdaj imam kar slabo vest, ko sem se zadnjič pritoževala nad dragim mlekom...

Enkrat lahko uganete, a se mu je pustila uspavati ali ne...mame so zakon...

Spali smo, zobek še ni predrl, se pa grozno poti, vroča je in tudi bolj trmasta,...koliko dni zna zdaj to trajati???

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
26.10.2006 12:52:43   
Anonimen
Kukuc!

Ste se tako razpisale, da ne zmorem vsega prebrat. Bi potem cel popoldan visela pred računalnikom.

Zdaj, ko ti naši malčki postajajo mobilni, se neprestano nekaj dogaja, jim je kar težko slediti.

V soboto sva bila na poroki, Kristino sta čuvala moja starša. Prej sem si izčrpala 600ml mleka, nabavila aptamil 2 za enkratno uporabo, pa še v skrinji je bilo moje mleko, za vsak slučaj, če bi ga zmanjkalo. Potem sem Kristino en teden vsak dan po en obrok hranila po steklenični, da se je spet navadila na cucelj (ja, panična mama, kaj hočemo user posted image user posted image ). In me je še skrbelo, če bo slučajno premalo mleka user posted image user posted image user posted image . No, končalo se je čisto drugače, kot sem načrtovala user posted image user posted image user posted image . Mala ni hotela jest, ne po steklenični, ne po žlički. Babi ji je cel popoldan težila s tisto flaško in z žličko, Kristina je tiščala usta skupaj in se smejala user posted image user posted image . Očitno jo je zmedlo, da jo hrani kdo drug razen mene. No, zvečer je bila že tako lačna, da je bila tudi babi dobra user posted image user posted image user posted image . In je po žlički pojedla polovico pripravljenega mleka, žličko je kar sama nosila v usta, tako je bila lačna. Falot mali! Ampak imeli so se fajn, user posted image  je bila nasmejana, čeprav je bila lačna, tudi spala je in ko sva se proti jutru vrnila domov, ni bilo videti, da bi naju pogrešala user posted image user posted image user posted image
No, tudi midva sva se imala fajn, poroka je bila super, nevesta lepa, hrana dobra, žur tudi.

Eh, sem hotela še cel kup stvari napisat, pa me ena mala kričačka kliče user posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
26.10.2006 13:56:59   
maychika
Ksenija super user posted image ...čestitke. Boš videla. Bo čisto drugače...ampak bolje drugače. Sploh če bereš naše zgodbice...hi hi hi hi
Sem že mislila, ko si tako začela, da boš sporočila, da si spet noseča...pa sem se uštela.
skledico ?!? hi hi, sam res. tile otroci včasih kako tako luštkano prijavijo...da je kaj. enkrat je ena punčka kolegicirazlagala, da je plavala v bazenu v ta veliki vodi...hi hi hi

jej jej...mojčika...a smo malo zlobni...na duhovit način mislim...hi hi hi

Ksenija...izgleda res da so otroci bolj trdoživi kot mislimo. Je pa res, da to sigurno ni bil zadnji padec...pa sigurno ne samo njegov...hi hi. Bo že...

Marelica...ja moj je nepoboljšljiv. Če se vsedeva in pogovoriva je pa trmast in se mu ne da nič dopovedat, da je s tem kaj "narobe". Je tvoj verjetno kaj boljši v tem ane? Potem pa verjetno punčki nimata istega atija ane...hi hi

Samo hihitam se. Groza. A ni lep dan. Po moje to name vpliva.

Aneda....nič ni besede od Maje. Upam, da je z Gabrom vse v redu. Maja....kje si??? (kot bi vpila sebi...hi hi hi...eh spet)

Ajaaa...evo zdej sem prebrala od Eye...ojej...pa tko so si želeli to že skoz dat. Škoda. Pa drugič...čim prej.

mojčika...user posted image user posted image  (joj, punce...sproti berem in komentiram, zato skačem po besedilu kar nekam...). Ja mame so zakon, samo tudi kdaj rabijo malo miru in časa zase, čene lahko še pregorijo.Zobek zna priti ven v par dneh ali par tednih. Saj pravim. Naši se je že kaka dva tedna prej ful videlo...edino, če gledamo na temperaturo, ki jo je eno noč imela in sitnobo, je bilo to potem po treh, štirih dneh...

Štajerke...glejte, da se boste slikale in slikice objavile...

Nič fajn bodte...več kasneje...

LP, Maja

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
26.10.2006 18:05:11   
halena
pišem bolj težko,ker ajda spi na meni.tipkam z eno roko,pa še čhke bol švoh vidm,za velike začetnice pa boste že vedle..

prej se je ajda tako napenjala za en trd bobek,da je bla v glavo tako rdeča,da so bli laaski kar srebrni!to njeno zaprtje je tako hudo,da tut ko si rečem,da ne smem preveč razmišljat o tem-me hoče požrt!zdej je revca od hudega dol padla..

eya,tvoje čestitke so pa res posrečene!!tej danes sm se tako nasmejala,da sem rekla,da ti moram prav takoj povedat če ne pozabim.user posted image

o,groza.ksenija-po moje se ti je user posted image  ustavilo,ko si ga videla na tleh al ti je pred očmi padel?zdaj pa je ta prav dec-z buško in močno izkušnjo!..in dobro,da je to tut vse,ker drugače se ti zmeša!!!

ajda se je zbudila in mi tipka po tipkovnici..jo nesem u poslo,upam da me ne vrže ven..al bom pa kar poslala pa pol nadaljujem..

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
26.10.2006 19:22:56   
halena
sem šla še v hladilnikuser posted image !!

Pri nas tut ni bilo patronažne in je niti ne maram,ker sem bila že takrat vesela,ko je prišla 'ta zadnjič'.Je pa sicer rekla,da se vidimo čez 5. mesecev..

Danes sem pa ustrigla našo čebelo!Tisti laski so ji štrleli u luft,da je bila kot kak 'rokabili' in ker sem bila zadnjič pri frizerki,mi je rekla nej jo kar malo pristrižem,da bo imela gostejše,ker ima res bolj žalost od las-po atuuser posted image ..Ko sem mu to omenila,sem jih dobila hitro nazaj po glavi..Eh!Laske sem spravila v dnevnik.

Danes sve z Ajdo same,ata je službeno nekje na Dolenjski in pride jutri zvečer.user posted image Bom likala dokler dol ne padem in razmislila kako uskladit ritem naprej,ko se bodo kazalci premaknili..-kar nič mi ne paše ta preskok!

Ankica,to si pa odlično speljala!!!Kako si si pa iztisnila toliko mleka??Jaz sem si tut kak teden nazaj iztisnila mleko in ga ni hotla pit iz flaške..user posted image Kdo jih še zastopi?user posted image

Zvezdica povej kako se obnese kopanje!Z Ajdo bova verjetno šli v toplice,če ne bom imela takrat ravno svojih 'krčev'...Ravno danes sem jo dobila in sem ko cunja,zvijam se pa kot kača od bolečin..user posted image

Tut jaz sem tista,ki ne znam slikic gor pripopat..No,saj znam,sam kaj ko jo moram tolk zmanjšat,da je pol vse skup ena znamka..

Ta post je trajal pa dooolgo,vmes sem imela še telefone in vse živo!user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
26.10.2006 19:53:02   
Anonimen
Živijo!

Halena, mleko sem si iztiskala zjutraj. Najprej sem jo podojila, potem pa ostanek izstisnila. Ga je bilo pa zelo različno, kakšen dan samo 10ml, spet drugi 80ml. Opazila sem, da če sem več pila, je bilo tudi mleka več.

Mojčika, naša user posted image  tudi tako škili. Me skrbi, da ne bo tudi ona slabo videla. Bom naslednjič pediatrinjo pobarala, kako je s tem.

Od kdaj naprej naj bi ti naši mali lahko spali na trebuščku? Kristina se zadnji teden ponoči obrača na trebušček in tako zaspi. Jo popravim nazaj na bok, a ona se spet obrne. 

LP 

(odgovor članu MegiT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
26.10.2006 21:04:11   
mojčika
Ankica preberi si to, jaz bom čakala na jutri... 

http://med.over.net/phorum/read.php?f=46&i=7447&t=7447

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
26.10.2006 21:47:44   
*zvezdica*
Matr jaz sem prav huda včasih na tele pediatre. Je treba ful stvari na lastno pest naredit, drugače lahko čakaš v nedogled..ko je po možnosti že prepoznouser posted image . Tud pri nas je imel marcel ful dolg zlatenco, pa nihče ni naredil nič v to smer. Jaz pa tud nisem tolk poznala zadeve, da bi bla pozorna na to. o je bil pa pri 2.5 mesecih v bolnici so se pa kar za glavo držali, ko je bil še tako zlatenčen. Se spomnit ne smem na to, ker mi pulz na 500 naraste.

Ksenija si lahko predstavljam kako si se ustrašila za Blaža. No, hvala bogu, da je vse OK z njim. Teli naši zakladki so že pravi raziskovalci..tako, da jih je treba imeti ves čas na očeh!

Glede spanja na trebuhu...pri nas se je začel že dober mesec nazaj v spanju na trebuh obračat...očitno mu to ful paše. Ja pa ful smešen ko ponoči kar krave pase in si v spanju popravlja dudo v ustihuser posted image

No, danes pa lahko pohvalim našega korenjaka. Sem imela spet aerobiko in je bilo možeka že cel dan strah kaj bo zvečer. Mali je bil ful ful priden in ko sem prišla domov sta se ful fletno igrala. user posted image za moja korenjaka! Očitno mu je Marcel mogel v ponedeljek le malo šole dat.

Halena Marcel ful uživa na plavanju. V skupini je 5 otrok in je res fino, tudi zaradi same socializacije.

Joj, zdajle se pa z možekom najbl baševauser posted image ..je naredil sirovo ploščo...mmnjami. He he skoraj ob 10h zvečer! Ajajaj!

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
26.10.2006 23:01:56   
rozica11
Čer,

kako ste kaj aprilkice...vidim da pridno tipkate še namesto mene...pridne pridne.

Eya najprej hvala ti za čestitke, mali Lani je slikica zelo všeč user posted image .

Potem malo slabša novica je ta, da smo imeli tut mi Ksenija podoben primer pred parimi dnevi...Lana je padla s kavča pa sem jo položila čisto k steni pa se mi je v parih sekundah prekotalila in mi skoraj pred očmi padla na tla direkt na glavo...jokali sva obe, morda jaz celo bolj kot ona...ampak k sreči je bil angelček na delu in ni bilo hujšega...ti otročki so res nepredvidljivi in tako brzinski da je treba bit pozoren vsako sekundo.
Mi je bilo tako hudo, pa še revčko zobki matrajo in sedaj sta prva dva že pokukala na plan. Potem pa še ta udarec. No šola za vnaprej.

Zvezdica vidim da ste se že uspešno priselili in da si pridna RR...user posted image user posted image user posted image , sej vem rada bi čim več zvezdic pri imenu a ne user posted image .

No jest sem malo manj pridna ampak mi včasih komaj znese kaj prebrat.

No zdej sem pa tut čist fogel onemogel pa še z aerobike sem in se grem vržt v posteljo pa da me ni do zjutrej...pridne bodte dobr pančite...nočko.

user posted image

ALBUM MALE LANE: http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=14726&asortType=3&apage=1

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
27.10.2006 9:18:48   
eya
user posted image

Danes praznuje še naš zadnji aprilček-Gaber...želimo ti uspešno operacijo in vse lepo še naprej...

(odgovor članu rozica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
27.10.2006 18:26:37   
maja979
končno smo dobili internet.
hvala za lepe želje.
ja naš gabrček je danes star 6 mesecev. hura.
operacije ni bilo ke r je gaber dobil vročino in smo mogli prestavit na 8. 11.
zdej pa morm it sej napišem še kaj mal kasneje

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
27.10.2006 20:28:19   
Marelica
Ooooo, Maja, pozdravljena po dolgem času! user posted image  Škoda, da Gaber še ni dal svoje operacije skoz, bi bilo zdaj lahko že za njim. Pa saj bo že. Itak čas tako hitro mineva... A je padla kaka torta za pol letauser posted image ??? Čestitke tudi od naju! user posted image

Punce, moram vam povedat, da je za nami zelooo uspešen dan. Tamalo smo spet peljali na fizioterapijo in prvih 10 min je celo vzdržala brez joka. To je pa tudi nekaj, ker drugače skozi joka. user posted image

Potem smo se pa sparkirali pred nakupovalnim centrom in sva si z dragim možem šla kupit nekaj za oblečt, ker sva zadnje čase že res hodla v enih in istih cunjah okoli. Meni od nosečnosti dalje cela omara cunj ni več prav in si moram res celo garderobo menjat. Danes sem bogatejša za cele hlače in 4 majice user posted image . Mož pa je celo imel dosti potrpljenja za 2 hlače in mikico. Ne, res, danes sva pa res podirala rekorde in moj možek si res zasluži samo pohvale, ker sem lahko takooo dolgo izbirala in probavala, on je pa medtem tamalo pazil. user posted image

Hehe, sem se čisto v smeške padla...

Rožica, a pri vas tudi taka smola? Lepo, da je z Lano vse vredu!!!!! Jaaaa, pa čestitke za zobka!!!user posted image

Ankica, Mojčika, upam, da bo pri vajinih user posted image  oz. njunih očkah vse OK. Saj zgodaj se da marsikaj popravit, zato nič prehitro skrbet. Je pa lepo, da sta se na lastno pest lotile problema, če pri pediatrih ni posluha. Vse za naše pike, a ne?

To s spanjem na trebuhu pa jaz sploh ne morem verjet. Naša na trebuhu sploh ne zna spustit glave, vztraja do onemoglosti, potem se pa jooooooka. No, pa saj se še niti ne obrača.

Maychika, ja, res ni panike za istega atija, ker je naša itak bolj meni podobna user posted image  (ati je temnolas s temnimi očkami).

Ja, zdaj pa grem še malo pred TV, pol pa spat. Lahko noč!

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?