mojčika
|
No mi imamo bojni pohod zobkov, grizemo vse po vrsti, v ležalniku se je obračala k stranicam in drgnila ušesa, spali smo čez dan v krajših kosih, sitna ni bila, se je pa videlo, da jo matra, poti se ful, vročince 37,1, soba je hladna, a je čist mokra , joj se bolj jaz bojim teh zobkov... Sem pediatrinji na med.over.netu poslala fotko MM, kako škili, in njen odgovor je bil, takoj k okulistu, moja P pa je rekla, da do enega leta nič, boga mi bi človek kar ponorel, jo bom peljala na lastno pest, da mi ne bo kdo potem očital, kje sem hodila in moža bom poslala k P, ker se poznata in ji bo malo zatežil... Danes sem pospravljala omare in možu rekla, da pa naj se česa že znebi, nosi tri stvari, a je 3/4 omare samo njegovih stvari, ki samo ležijo, jaz imam pa ene tri poličke, to pa tudi ni za nikamor, da ima mož več kot žena, a ne...no pa ni hotel, ena polica je polna z enimi tridesetimi kratkimi majčkami s koncertov iz vse Evrope: Pink Floyd, Rolling Stonsi, The Doors, Deep Purple...in še to much drugih, a je moj možek rekel, da to špara za MM, da se bo v srednji šoli važila z njimi...jao potem pa bo naša MM kaka pupika v roza in se bo požvižgala na atijevo hipijado, a bo še veselje... Je pa ta moj mož ena pojava, je včeraj svoji zdravnici razlagal, da je postal očka in da bo MM naslednjič prinesel s seboj, da jo bo videla...kot kaki otroček se obnaša, v soboto jo je nesel enemu kolegu pokazat v neko beznico, lokal za moj okus blek, meni se je kar mešalo, no potem pa je tisti dečko prišel ven, ker mu jaz nisem dovolila, da bi šel z njo noter...da pa je bilo še bolj smešno, ji je seveda dal kapo dol, v mrazu, da bo videl te naše laske...jah kdo razume te moške, saj mi je prisrčno, a kdaj pa je res tak, kot bi imel 18 let in ne 33, Halena ti ga itak poznaš in veš, da je res tak, in po mojem bo do smrti tak, s kapo na šilt nazaj kot kak Bolek in Lolek, froc... No dekleta in lepo spite No še en koristen podatek: dnevno potrebe otroka po tekočinah do 10 kg 100 ml/kg telesne teže, potem pa za vsak kilogram nad 10 kg še 50-60 ml na kilogram telesne teže. 13 kg težak otrok naj bi dnevno torej dobil 1150 ml tekočin
< Sporočilo je popravil mojčika -- 25.10.2006 21:47:24 >