|
RE: no aprilke 2005, kako? 26.10.2006 10:40:42
|
|
|
|
Naja31
|
JUHU! Jaz zadnje dni več pišem na drugih forumih, pa mi zmanjka časa za naš čvek . Pri nas je spanje spet "po starem". Hvala bogu. Zdaj mu vsak večer nos spucam z fiziološko, potem pa še Operil not in potem lepo spi. Ampak z Operilom bo treba nehati, ker piše, da lahko največ 7 dni. Je pa Marko full luškan, ker zdaj že kar nosek nastavi, da mu nit špricnem. Prvič se je kar drl. Zvečer lepo zaspi nekje do 20.30h, potem pa spi do 7h ali 8h. Jaz sem zelo zadovoljna. Sem mislila, da ne bom nikoli dočakala. Midva sva bila včeraj v ZOO in je Marko imel "bližnje srečanje" s steklenimi vrati pri morskih levih. Še zdaj mi je hudo, ko se spomnim in sreča, da ni bilo kaj hujšega. Marko full rad laufa v zavese. Ko jih kje vidi, se mora obvezno v njih vržt. Upam, da razumete kaj mislim. No, ampak tokrat so bila na drugi strani zaves steklena vrata. Z vso močjo je stekel, še smejal se je, potem pa je priletel v vrata. Meni se je kar srce zaustavilo. Valjda je full jokal, pa kri je tekla, ker si je znotraj ustnico preklal, ampak kaj hujšega ni bilo. Se je hitro pomiril, pa sok je takoj spil in je bilo bolje . Ima pa buško na čelu. Mene je skrbelo, da si je nosek zlomil ali kaj takega. Joj. Pa zraven sem stala, ampak niti v sanjah nisem pomislila, da on ne ve, da so zadaj vrata. Valjda se zdaj full sekiram. Pa če stojim 1 m zraven, se mu nekaj zgodi. Honey, MArko ima tudi novo foro, da rad nekam spleza, na kavc, ali mizo in potem hoce tam laufat in se zraven full reži. Pa mu rečem, da ne sme, ampak on mene gleda, se reži in še naprej počne isto. Jaz sem tudi ugotovila, da je če mu ne težim, mu ni več zabavno. Edino moram pa biti zraven, da ne bo z mize dol padel. Barbara, upam, da bo Nika kmalu zdrava. Ste bili pa oktobra res velik v vrtcu . Od moje prijateljice fantek, je bil lansko zimo od oktobra do aprila skupaj v vrtcu 1 teden. Groza. No, lepo se imejte! Naja
|
|
|