|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.10.2006 10:34:14
|
|
|
|
Naja31
|
JUHU! Midva sva bil včeraj pri zdravniku, ampak Marko ni bil cepljen. Poleg polnega noska ima tudi malo rdeče grlo. Je rekla zdravnica, da se zna zgoditi, da bo zbolel in ga zato ni cepila. Velik je 87 cm, težak 13.900 gr, obseg glave ima 49 cm. Je pa bil totalno nekooperativen. Pri vsem je protestiral. Ko mu je sestra merila glavo, ni dovolil. Ko mu je merila obseg prsnega koša, ni dovolil. Se je začel dret, ko mu je zdravnica poslušala pljuča in srce. Jaz sem bla na koncu že kar mal znervirana. Poleg tega je delala ena druga sestra, kot ponavadi, ki je bila pa hudo smotana. Je Marka testirala po napačnih testih , za kasnejšo starost in valjda ni nič opravil.In vsakič je naredila full zaskrbljeno faco in rekla, da je to pa res čudno, da bi to moral že znati. No, potem je pa zdravnici to pokazala in ji je zdravnica rekla, da je narobe teste delala in da vse lepo dela kar naj bi delal pri tej starosti. Zadnje noči malo slabše spimo, ker ima Marko zabasan nosek. To je pa res štala, no. Danes zjutraj smo imeli pa hudo pestro. Jaz sem bila že v službi, ko me kliče mož, najprej, da ne zna naštimati naramnic v avtosedežu, da jih je full zategnil in ne more Marka not dati. To pa je tako če me ne posluša ko mu jaz razlagam. No, mu po telefonu razložim, vse ok. Kliče čez 5 minut, če lahko pridem pomagat, ker je Marka v avto zaklenil!!!!! Sem mislila, da me bo kap. Ta avto nima centralnega zaklepanja, in je najprej odklenil na sovoznikovi strani, kljuce od stanovanja vrgel na sedez, zalaufal motor, da se avto ogreje, dal Marka v avtosedez, in zaprl vrata (kljukica je bila dol). Je rekel, da je isto sekundo ugotovil kaj je naredil, ampak je bilo ze prepozno. Sem laufala domov, v 10ih minutah sem bila tam. Šla iskat rezervne ključe in rešila otroka. Marko je bil že čist šokiran, in je kar nekaj časa hlipal. Se mi je full zasmilil. No, na srečo, ni bilo nič hujšega in tudi hitro sva ga ven dobila. Če ne bi šlo za otroka, bi bila cela situacija smešna. Zelo pestro jutro, ni kaj Lp,Naja
|
|
|