honey
|
Dobro jutro! Ja, Naja, se strinjam z MajoZ, da so očitno vsi naši aprilčki ko mali . Tim tudi spleza povsod, kjer je možno, ko si jaz še mislit ne morem, da je zmožen česa takega. V petek smo bili v City Parku gor v igralnici in sem ga spustila samega notri za ta čas, da sva šla midva z možem na WC - je "varuška" rekla, da ni problema, da lahko greva. Ko pridem nazaj, sem šla gledat kje je in ga iščem po tleh (kokoš neumna ). Tiste, ki ste bile že v igralnici boste vedele, kakšen lesen "most" je tam, tisti, ki niha. In jaz stojim glih tam zraven in iščem našga tamalga, ko slišim, da en ful dirka čez tisti most. Pa sem si mislila u, tale pa orng dirka, mora bit pa že en velik, pa pogledam gor in je bil naš Tim. Splezal je gor po stopnicah in po lojtrci in je potlej dirkal. Samo problem je bil, ker je za dol tudi lojtrca, pa sem se bala, da se bo na glavo prekucnil. Tko da sem hitr moža poslala za njim, da ga je šel ujet. Drugač se mi je zdelo pa ful v redu, se lahko otroc res naigrajo pa naletajo. Samo naši mali so še premajhni, da bi jih same pustili tam, moramo mi še z njimi po igralih skakat. Tako da, Naja, ne misli, da je tvoj edini razgrajač, ostali pa da so pridni ko . Včasih si prav želim tistih časov, ko je bil star tam kakšne 3, 4 mesce . Ja, MajaZ, glede cepljenjea je pa tako, da menda ne sme imeti vročine, pa ga lahko cepijo. Enkrat je že bilo tako, da je bil samo prehlajen, pa ga je normalno cepila, ker ni imel vročine, mu je samo nosek puščal.
< Sporočilo je popravil honey -- 11.10.2006 7:21:07 >
|