|
RE: no aprilke 2005, kako? 2.10.2006 7:29:37
|
|
|
|
honey
|
Dobro jutro! Ja, res je blo luštno v Tivoliju v soboto. Midva sva šla s Timom včeraj pa v ZOO, je blo tud ful dobr. Takrat, ko smo bile me na "srečanju aprilčkov" še niso imeli tjulnjev in ko jih je Tim videl, je hotel kar v vodo skočit. Ampak čez osle, koze, krave in konja jih pa ni bilo. Non-stop je visu tam pri tisti ograji. Sem mislila, da sploh ne bova videla nobene druge živali . Joj, pa kače so imeli zunaj, bi jih lahko božala . MajaZ, super, da je Kaja kar sama spala, da ni bilo take panike. Najbrž je bla tud ful zmatrana od letanja po Tivoliju. Kako je pa včeraj zvečer? Mi smo pa danes spal skoraj celo noč in to v svoji postlji. Sicer se je enkrat ponoč zbudil, ker je bil žejen, ker smo včeraj zvečer šli na pico, drugač je pa spal ko top do zjutraj. Po moje ga je ZOO zmatral, je skoraj celga prehodil, sploh ni bil nič v vozičku. BarbaraE, April, kako je bilo na morju? Mami je bila na trgatvi v Umagu in je rekla, da je bila sobota lepa, včeraj je pa menda pihalo. Uživali ste pa vseen, kaj? BarbaraE, sory, k sem ti pozabila odpisat, ampak ja, midva sva kupila okna v KLI Logatcu. Takrat, se pravi 3 leta nazaj, so bili najugodnejši, pa še sejemski popust sva dobila, tako da sva dala za 28 oken, 2 panoram steni in vhodna vrata 1.800.000,00 SIT. Menda pa so zdaj precej dragi. Ne vem, zahtevaj predračun, pa boš videla primerjat z drugimi. No tako, zdaj grem pa na kavo. Komaj čakam!
|
|
|