|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
10.10.2006 10:25:32   
leya
Hello...
no pa se končno tud jst lahko pohvalim s prvo brciko. Nor občutek.
Sicer pa sm bila tud jst v soboto v HM Celje, pa sm našla marsikaj za malega
( čeprav mam občutek, da je v Ljubljani več stvari ), zame mi pa čisto nič ni blo všeč...

Sibil...res nimaš sreče, upam,da se hitro pozdraviš.

(odgovor članu kresnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
10.10.2006 10:31:03   
urla
Kresnička - a so mu to naredili na sistematskem pregledu? Jest se tega prou bojim, ker se mu na eni strani kožica še kar vztrajno drži. A je jokal? Dej poroči. Mi mamo pregled čez mesec dni.

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
10.10.2006 10:33:56   
dolgolaska
URLA...hahauser posted image    user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   !!!
Jaz tako vsak teden težim z temi mojimi tedni...da že vse veste koliko jih imam! haha  user posted image   user posted image   user posted image user posted image   user posted image   user posted image  !
Hvala za čestitke!V katerem ste pa vi???

VSEM čestitke za prve brcike!!!HURA!! user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

LP!user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
10.10.2006 11:29:31   
kresnička
Urla,  mi smo naredili takole. Osebni zdravnik je rekel, da mu tega ne bomo mogli sami čez potegnit in nam je dal napotnico za urologa enkrat junija, ambulanta je na polikliniki. Datum smo dobili oktobra.

Potem mi je sodelavka zrihtala (časovno sicer  nismo nič pridobili user posted image ), da sem ga peljala kar direktno do zdr. To je ambulanta na otroški krg v KC.
Pogledal ga je in takoj rekel, da ni za operirat. Potem sta prišli še dve sestri in smo malega prijele. Ostalo nisem gledala ker bi po moje skup padla (pa sem med. sestra in vajena veliko hujših stvari), mu je pa potegnil na živo. Revež je kričal, kolikor je mogel user posted image .
Je kruto in sem možu že rekla, da morava biti pri Niku bolj groba, ker drugače bo šel on z njim, ker ima še bolj zožano.
Te nisem nič potolažila, kaj?

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
10.10.2006 11:34:24   
urla
Ooooo moj bog kresnička. Zdej sem pa čist presrana. A biti bolj grob pomeni, da mu moram kožico pri čiščenju čim bolj dolj vlečt? Že sedaj se mi zdi, da mu jo bom kar strgala. Pa naša smotana zdravnica nikoli nič ne reče glede lulčka. Je pa res, da smo bili na zadnjem pregledu pred 1 letom.

Neposredna povezava do sporočila: 2055
10.10.2006 11:50:03   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Thaiss, jaz jutri nameravam iti na telovadbo. Me tašča časti prvi mesec.user posted image  Samo še trenirko ki mi bo prav moram najti.user posted image

Tejčica a se dobimo tam kako minuto prej?? Ne vem kje točno je??

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
10.10.2006 13:27:53   
Sibil_
Thaiss ta telovadba je nasproti papirnice Format na Ogrlici, pa zraven Formata je en frizerski salon, na drugi strani pa en bar (se ne spomnim imena).Če greš pri Skb banki noter v tisti hodnik, glej na svojo levo pa ne boš falila.user posted image

Leya-za soboto se iskreno opravičujem, ampak sem pozabila mobi doma in se spomnila nanj pri Postojni in seveda začela preklinjat-ampak ni bilo kaj, ker se nam je mudilo.Sori res, mi je bilo takooo žal.Se bo treba dobit na Obali, ali pa se nam pridruži kdaj na kavici v Kopru, ponavadi so petki zjutraj naši.user posted image

Počutim se malo bolje, ampak še zmeraj kašljam in trebušne mišice me bolijo za znoret.Jutri imam kontrolo in upam da bo vse ok, pa da bo kmalu minilo.

Čestitke Marinko za user posted image  in za dober rezultat!

LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
10.10.2006 13:28:50   
kresnička
Ja, da bolj močno potegneš.
Enej je včeraj zakrvavel, sam ne veliko, ker ni imel popolnoma zožano. Ena sodelavka je rekla, da je njen sin imel zelo zraščeno in je zelo krvavel. Bomo videli, kako bo danes zvečer. Je pa lulček vijolčen in malo zatečen.
Našemu se je spodaj nabralo že zelo veliko umazanije in ga je tudi že bolelo, zato sem sama težila.
Prejšni dohtar tud ni delal panike glede tega, je rekel naj kar še počakamo, zdej imamo drugo (tisti je šel v penzijo) in mi je takoj dala napotnico.
Res so bogi s temi lulčki, potem ti pa eni svetujejo do tretjega leta nič na silo, drugi, da je treba takoj vlečt, potem se pa odloči kako in kaj.
Našemu smo res mogli to naredit, ker ga je že bolel, zaradi umazanije, ki ni šla drugače ven, kot na ta način.
Bogi.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
10.10.2006 13:40:26   
urla
Kresnička hvala za odgovore.

Neposredna povezava do sporočila: 2059
10.10.2006 13:51:41   
dskubin
Thaiss in Tejčica, jaz sem tudi mislila danes it, če pride moje varstvo domov user posted image . Kdaj točno pa se začne in ali ste se prej kaj javile Maji, ali kar greste danes tja?

(odgovor članu leya)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
10.10.2006 14:44:25   
*sonchek*
Pozdravljene drage marčevke!

Ne morem verjet, kako čas beži - v službi cela norišnica in komaj še diham. Sem pa danes od profesorja dobila obvestilo, da je moja izpitna naloga ocenjena z 10 user posted image  Tako sta mi ostala le še dva izpita in pa magistrska naloga (ki se je bom po vsej verjetnosti lotila pisat v času porodniške) user posted image  Moj/a user posted image  se pridno premika v trebuščku, o konkretnih brcah pa še vedno nič user posted image  

dolgolaska čestitke za 17. teden user posted image

kresnička tebi in tvojemu malemu Eneju pa želim čimprejšnje okrevanje user posted image

Morfologijo so mi včeraj prestavili, tako da jo imam 3.11., ko bom 21t 4d in moj dragi je še bolj neučakan od mene, tako da se mi včasih zdi, da hormončki divjajo njemu in ne meni user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
10.10.2006 15:19:19   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Thaiss in Tejčica, jaz sem tudi mislila danes it, če pride moje varstvo domov user posted image . Kdaj točno pa se začne in ali ste se prej kaj javile Maji, ali kar greste danes tja?

Sem klicala Majo včeraj, pa je rekla naj kr pridemo. Telovadba začne ob 18:20 eno šolsko uro in potem še 10 minut čveka user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
10.10.2006 15:48:14   
Žabika
Jaz sem bila pa danes na morfologiji pri svoji G in sem seveda tako kot z vsakim pregledom dosedaj, tudi nad tem razočarana! Trajalo je 1,5 min - mislim, da bi moral biti pregled dolg 15 minut!!!! - pogledala je vse tisto, kar so mi že na pregledu za NS poiskali - nogice, rokice, srce, želodec, hrbtenico! To je bilo vse. Izmerila je biparietalni premer in obseg bušija, celotne dolžine ne, samo rekla pa je, da je malo manjši! Pa itak me je čist prezgodaj naročila, ampak sej se nisem sama naročila, ampak me je ona; tko da to je vse skupaj eno sranje! Mah važno je, da je vse ok, in da se počutim dobro. Ampak človek bi res potreboval kakšno prijazno besedo, pa seveda kakšno minuto več pozornosti!

Sem pa danes po ZM noseča 19t3d!, bušija pa imam še kar čisto malo!

Mah kaj čem, pač nimam sreče s svojo G - potrudila se bom, da jo čimprej zamenjam.

Zdej pa šibam za eno uro odajat, ob 18h se pa vidimo!

Lp,
Ž.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
10.10.2006 16:25:46   
tejčica
Thaiss, saj jaz tudi ne vem točno kateri prostor, ker tam na Ogrlici je itak toliko enih trgovin in vsega, da še zalutaš lahko. Mislim pa da je tisti bar zraven Longi bar, tako so rekli. Lahko pa se pa dobimo kje tam in potem skupaj poiščemo. Jaz bom ob šesti uri štartala z Markovca. Dskubin, upam da dobiš varstvo in prideš migat! Oprema je pa najbrž standardna, trenirka in teniske?

Kresnička, bogi Enej. Že sliši se grozno, kako je šele grozno to dati skozi. Upam da vam zadevo uspe čimprej urediti.
Leya, čestitke za brciko!user posted image
*sonchek*, čestitke za desetko!user posted image

Žabika, res škoda da imaš tako G. Konec koncev pa je najbolj pomembno, da je z user posted image  vse ok.

Ljubljančanke, ve uživajte na čveku, Obalke bomo pa migale takrat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2064
10.10.2006 16:32:49   
thaiss
Tejčica, jaz tudi štartam ob 6h z Markovca, pa se dol dobimo!!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
10.10.2006 16:34:21   
tejčica
Kaj se potem dobimo kar notri a kje pred SKB?  Joj kolk kompliciram.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
10.10.2006 16:37:26   
thaiss
Lahko pred SKB.... pojma nimam kje je ma jo bom že našla user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
10.10.2006 16:39:25   
thaiss
Aja še neki Tejčica, a moram imet sabo čiste teniske za not user posted image sej veš, ko pri fitnesu???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
10.10.2006 16:47:25   
tejčica
Thaiss, pa si ti že kdaj bila na Ogrlici.user posted image  SKB je zraven Gospodarske zbornice, parkirala bom pa jaz pred bivšo Slovenico, sedaj AS. Glede tenisk pa upam da ni protebno imeti take samo za notri ker jih jaz nimam.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
10.10.2006 16:49:58   
thaiss
user posted image  user posted image  no, če bom slučajno kej preveč okoli lutala me poišči!!!user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
10.10.2006 16:52:10   
tejčica
Štima! Ej, sicer pa če ti tudi štartaš z Markovca (Kozlovičeve) in greš potem nazaj gor, greva lahko tudi skupaj.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
10.10.2006 16:56:51   
thaiss
Jaz šibam pol v Izolo

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
10.10.2006 17:01:01   
tejčica
Ok, pol se pa dol dobimo.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
11.10.2006 8:28:41   
urla
Dobro jutro user posted image !

Poročilo iz včerejšnega čveka Ljubljančank: jedle dobre tortice user posted image  in pile dober kakav njammmmmmmmm. Seveda smo tudi čvekale in čvekale in čvekale. Bomo to kar v redno prakso spremenili. Da se dobimo tam nekje 2x na mesec. Tudi lokacijo Orehek je super.

A ja, mi smo pa danes na POLOVICI POTI!!!!!!! user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
11.10.2006 8:45:03   
dolgolaska
Jutro!
Sem vam "ljubljančanke",katere ste bile včeraj na kavici,kar fouš....Res mi je žal ker nisem mogla pridet!
Daj poročajte kako je bilo.
Kdaj je naslednji sestanek??
URLA...čestitke za pol poti...user posted image user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  !!!
TINAAJA...kje si???
ŽABIKA...ta tvoja G je približno taka kot moja!GROZNA!Jaz upam,da mi ne bo ona/moja G  delala morfološki pregled,ampak da mi bo dala napotnico za v Ljubljano!Ker če ne itak ne bom izvedela nič!
SONCHEK...čestitike za 10-ko!!! user posted image    user posted image    user posted image   !!
KRESNIČKA...upam,da tvoj mali ni prebogi in da hitro uredite tole zadevo  v zvezi z lulčkom, in pa seveda kar se da najmanj boleče!!!
SIBIL...kako prehlad??

Jaz pa komaj čakam jutri..imam pregled!

A katera ve koliko je za plačat UZ pri G ????

LP!user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?