|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: AVGUST 2005
8.10.2006 22:12:59   
sjug
Še en lep dober večer skoraj iz barja!
Super ste se razpisale. Glede vrtca, je pri nas nekaj podobnega. Katarina je v mešani skupini, drugi starostni, so pa nekateri otroci že stari pet let, drugi pa šele bodo štiri. Katarina je nekje vmes. V skupini je absolutno PREVEČ otrok. Mislim, da jih je skupaj 21, pa jih itak nikoli ni toliko, ker je vedno kdo bolan. V petek so celo preskočili spanje, kar se je naši super zdelo in mi je to povedala vsaj petkrat. Z veseljem bi jo dala v vrtec z manj otroki, pa je to na našem koncu nemogoče. Razen privat, kar je pa predrago. Imam ponudbo za 85.000 SIT na mesec. Kako se reče, en mal "tuuu mač" user posted image . Imajo pa letos pester program. V januarju grejo v Kranjsko goro, maja na kmete, pa na telovadbo hodijo in na izlete. Mislim glede strokovnosti, nimam pripomb. Kar si želim je to, da bi bili več zunaj. Verjetno bi bili otroci potem tudi bolj zdravi.

Glede moje vsestranskosti. Khm, khm. Cucka potrebuje moja tašča. Pa mačka tudi, tako da se sama spomnim ga peljat ven samo, če mi to paše in je seveda časovno mogoče. Mi ne pade na pamet, da bi vstala ob štirih user posted image . Ja pol bi mogla pa s kurami spat že ob osmih, hkrati z otroci. Saj mogoče pa ne bi bilo slabo. Vaje za sprostitev pa potrebujem. Tibetanske vaje nadomeščajo jogo, ker je časovno manj potratno in si jih lahko privoščim praktično vsak dan, če ne  gre drugače pa kar med dnevom. Najraje jih delam zjutraj v miru, kar mi uspe enkrat na 14 dni user posted image . Ker ne glede na to, kdaj vstanem, je tamal takoj pokonci, samo da dvignem ... iz postelje.
Tia, ko opisuješ Demi, kako spi na tebi, je kot bi opisovala moja dva, ko sta bolna. Sedaj, ko je Katarina starejša, je redko bolna in ne leži več na meni, mali pa žal pre-pogosto. Tako v tolažbo. Vedve se kar crkljajta, ji to samo pomaga. Pa še na očkatu naj mal spi, da ne boš kot zombi. Tudi mamice moramo spati.
Ravno za ta vikend smo in še imamo zabavo z vročino. Pazi to. V soboto zjutraj sem si po enem tednu spet privoščila lauf s cucotom. Pridem nazaj, gre še moj ven s cuckom, gremo v trgovino in pravi Katarina, da jo zebe. Jo potipam, roke ima ledene. Izgleda klavrno, sploh si ni podobno. Jo potipam, pa se mi je zazdelo, da je vroča. No in je zakuhala tako s suhega. Spat je šla brez večerje, ker je ni mogla dočakat, prekuhala no, zjutraj pa je bila OK. Nobene vročine več. Še sreča, ker gre v ponedeljek v vrtec. Zato pa je zakuhal Ažbe. Kuhal je ves dan, sedaj mislim, da mu je malo padla, ampak je še vedno previsoka. Bomo videli, kaj bo zjutraj. Če še jutri ne bo v redu, greva v torek k zdravniku. Ampak močno upam, da je samo prehodnega značaja in bo vse v redu. Dajem pa mu kamilico, pa homeopatsko Belladono, pa ameriški slamnik (tudi v homeopatski obliki), pa vitamine, pa Singulair jemlje (to mu je predpisala pediatrinja, je pa menda podobno kot Bronchomunal, samo da je proti virusom). Mislim, je kot kak star upokojenec s kupčkom zdravil.

Sedaj grem pa pod tuš, še mal polikat, se mi ne ljubi, pa nisem nič naredila med vikendom, ker sem cartala enega ali pa drugega. Pol pa spat. Nočko.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.10.2006 8:20:30   
Tiamo
Dobro jutro,

Demi je prespala noč user posted image user posted image  Včeraj je spala do 10, v celem dnevu je pojedla en piškot in 2 skuti...ni hotela nič drugega. Popoldne sva šle za dve ure v brunarico, je bila čist vesela, skakala okoli se igrala. Zvečer sem ji naredila gres, ga ni hotela, potem sem ji ga razrečila z mlekom in dala v flaško, ga je popila cca 220ml, saj neki. Ob 20 je šla spat, no sem jo dala v posteljico, pogasnila vse luči in TV, se je drla ene 3 min k jeshar...sem šla kar ven na cigaret, ker nisem mogla poslušati dretja...moj mi je rekel, da je slučajno ne bi vzela v naročje in k nama v posteljo, ker je bila do 20 zelo pridna in nič tečna. Še pokadila nisem do konca se je nehala dret in zaspala in tako spala do 6, popila mleko in zaspala naprej, samo sem jo zbudila, ker smo morali vstat.

Včeraj sem jo umivala in opazila, da ima čist umazan desni ušesek..vse je bilo rjavo, kot bi ji izteklo veliko ušesnega masla. e pa sem si rekla, ima vnetje ušesa, pa smo tam. Potem sem jo umila, ji prtiskala pri ušesu, pa ni nič jokala ali kaj odmikala glave. Cel dan sem ji pritiskala pa nič. potem sem premišljevala in premišljevala, vse preklicala in vsi so mi rekli, da verjetno bo unet ušes in zaradi tega tudi ponoči ne spi. Potem sem se pa spomnila, da sem ji v soboto dala za pojest čokolado in se je tok zapacala z njo in sigurno se je tudi po ušesu. Vsaj upam, če smo danes prespali noč se mi zdi, da ni vnetje. tudi kašljala ni od včeraj zjutraj nič. Bomo videli danes.

Sem pa včeraj k se je smejala pogledala zgornje dlesni in ima še vedno takeeee bule in na koncu bul dve špički, ki še nista predrli dlesni..revca. zdaj še dan ali dva, pa bo ta hudo za nami.

Nanka imamo kamero in snemamo vse podvige Demi, zdaj nam je lih zmankalo praznih kaset, tako da moram kupiti nove..ali pa dati kar je na kasetah v računalniško obliko, smao za to je potreben čas, katerega mi pa zmankuje.

vidiš, sjug, če bi bila včeraj še pokonci ob 22, bi ti lahko prinesla za zlikat...mi ni uspelo med vikendom user posted image . sjug, tako bi imela takoj jaz psa, da bi ga vzela k bi mi pasal. Moje tibetanske vaje sem nadomestila zjutraj s hvaljenjem duha tobaka in kofeina user posted image , grem kavo popit in enega prižgat.

grem delat, me že kličejo

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 777
9.10.2006 13:36:39   
natasaxy
Dober dan po dooooolgem času.

Da naute mislile da je računalnik že nared, je treba še nekaj stvari poštimat.

Ah pri nas nič novega. Z našim atekom sva zgladila zadnji nesporazum, mal je blo krize, pa ni bilo sile, samo včasih se stvari na kupu naberejo, potem pa človeku izbruhne.

Za vikend smo se imeli lepo. V soboto smo šli na Kekčevo domačijo tam dol proti Bovcu, pa na Vršiču smo se malo ustavili, šli na kosilo in proti večeru domov. Tile jesenski dnevi so tako lepi, res za izkoristit. A katera nabira kostanj? Si bom ta teden malo časa vzela, pa bova šla z Gašperjem malo proti gozdu. No saj on ga verjetno ne bo jedel, je še premajhen se mi zdi.

Ste imele zanimivo debato katera si je kaj privoščila sama v tem letu. Zase lahko rečem, da skoraj nič, sem že po naravi bolj šparovček, zdej se mi pa zdi da sem sploh ratala.

No kakšno kofetkanje s kolegicami sem si privoščila vsake toliko časa - vsaj enkrat na mesec. Pri zapravljanju za cunje pa sva bila edino spomladi v Trstu, kjer pa sem si kupila hlače in bluzo, da imam vsaj za na razgovore kaj pamtenega obečt, pa nekaj kratkih majic. Zdej pa ko gledam zimsko garderobo me pa glava boli. Zato raje sploh ne hodim v bližini trgovin, ampak si moram vsaj kakšen pulover lep za zimo kupit, pa kakšen puli,...

Jaz Gašperja še ne oblačim pretirano, ker tudi sama še velikokrat skačem v kratkih rokavih. Se mi pa zdi da ene mamice ful pretiravajo, sploh nič ne piha veter, pa imajo že vsi pokrivala na glavi in podobno. Ker naš tudi hitro po hrbtu zašvica, če ga preveč oblečem, to pa je še slabše za prehladit. Zjutraj če je bolj hladno mu dam poleg bodija in kakšne majčke čez flisovo jaknico, takoj ko se ogreje pa samo puloverček in to je to. Če res piha mrzel veter mu dam trak na glavo, ampak je tudi pri nas kriza, ker ga takoj dol vrže. Na žabice pa še pomislila nisem, še ni tako mrzlo.

A vašim kej dost nogice švicajo. Našemu se mi zdi da zelo. Za noter ima copatke, pa mu vedno nogica zašvica, za ven pa ima čeveljčke podobne adidaskam, pa tudi hitro zašvica. A vaši kej bosi po stanovanju hodijo?

Midva morava pa za zimo kupit potem rokavičke, žabic imava dovolj, pa kombinzona nimava nobenega.

No zdej sem se razpisala za naprej in nazaj. Zdej pa moram šibat, ker čez eno uro grem malo v vrtec telovadituser posted image , pa še potem za vrtcem imam dva tečaja.

Glede laufanja in rekreacije za sebe, sem pa vesela, da učim plesat, ker drugače se ne bi nič gibala, tako se vsaj malo razmigam.

Zdej bo pa res dost,...se še oglasim kaj ko pridem do računalnika,...mogoče zvečer,...pa pa

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
9.10.2006 14:15:14   
Tiamo
natasaxy pozdravljena nazaj, res tile jesenski dnevi znajo biti zelo lepi, če ne ustaneš ob 5:30, hehe.

A kostan, zdajle sem pojedla ene 10 kuhanih. drugače sem dobila od mojih eno vrečo kostanja, pa zdaj ob 15 še od tašče pošilko dobim. Nabirat ga verjetno ne bom šla. Imamo pa obred, za 1 novembra, na Žalah, obvezno pečen kostanj in prižgat svečko.

Kako pa kostanj ve doma spečete?

Demi tudi nogice švicajo, bosa oz. čist naga je zvečer pred spanjem ene 10 min, ker je took srečna da je nagec in šiba po stanovanju gor in dol. Drugače ni nikoli bosa, ker smo v visokem pritljičju in se mi zdijo kar mrzla tla. Nimama pa nobenih tepihov, samo parket.

Jaz imam vstavljen mat. vložek. tako, da je moj zelo vesel oz. bo zelo vesel. z najinim nasljednjim otročičkom torej kako leto ne bo nič, ampak sem se zdaj kar odločila, da začnem mojemu težit drugo leto takle čas. Vstavljanje boli, mi je tok slabo ratalo, da sem skor skupaj zletela...ampak sem preživela. Bomo videli kako bo za naprej.

šibam še kaj naredit....

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 9.10.2006 14:16:16 >

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 779
9.10.2006 21:20:49   
nanka
Pozdravček,

evo, sem se ravno vrnila iz pilatesa. To je telovadba, ki se odvija na tleh in razteguješ vse mišice v telesu. Bilo je kar naporo, ker že nekaj časa nisem nič delala na sebi. Hodila bom 1x na teden in sicer ob ponedeljkih.

Nataša, naši nogice nič ne švicajo, jo imam pa stanovanju že kar nekaj časa oblečeno v žabice in bodi. Hodi pa bosa, ker pri nas nihče ne obuva copat, smo vsi bosi. Zoji ni nikoli vroče, rajši je mrzla kot topla. Roke ima vedno ledene, tako da jo že kar oblačim malo bolj. Na glavo pa zaenkrat še nisva dali ničesar. Ne dovoli, joka in si dol vleče, tako da ne vem kako bo pozimi. Če ji obujem štumfke in hlače, si štumfke takoj potegne dol in raca boa po stanovanju. Noge so pa ledene, zato ji raje obujem žabice in je mir. Če je bolj toplo, ji dam najlonke, če ne pa kar debele žabe. Je pa res, da imam balkon odprt in leta veliko zunaj po balkonu.

Mi smo kostanj ravno včeraj pekli, je bil ful dober, samo danes imam pa user posted image  prebavo, tako da ga jaz letos ne bom več jedla. Pečemo ga pa zunaj na vrtu, v ponvi za kostanj ( taki z luknjami). Letos je ogromno kostanja, pa še debel je, tako da kar v gozd pa nabirat.

Sjug, a Ažbe je tudi v vrtcu?

Lep večer še naprej

< Sporočilo je popravil nanka -- 9.10.2006 21:23:22 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 780
9.10.2006 23:30:05   
sjug
Dober večer vsem, ali bolj eprijetne sanje, ker že vse-i spančkate.
Bom zelo hitra, ker mi uči skupi lezejo. Sem delala eno predstavitev za službo, pa se je zavleklo.
Ne, nanka AŽbe ni v vrtcu. Je pri tašči in bo tako vsaj to leto, če ne še naslednje. Sem pa danes tako vesela. Vročina je prešla, že zjutraj je ni imel. Čudno, te enodnevne vročine. Ali je imel še kater od vaših samo en dan vročine, pol pa nič drugega. Vsaj jaz ne opazim ne pri Katarini ne pri Ažbetu.
Ja ja tia, likanje sem vzela pa kot relaksacijo user posted image . Res nisem marala likanja, pa sem se mal nahecala, da me sprošča in zdaj kar gre. No, občasno mi še zašteka, pol se pa nabere GORA perila in likam 2- 3 ure. Je bolje sproti ...

Pri nas tudi še ne nosita žabic. Je čez dan dovolj toplo. Not pa hodita ali v copatih ali v štoparjih. Dejansko se obema potijo noge, tako da je pomembno, kakšna je kvaliteta obuvala. Sintetike se zato poskušam izogibat (zato je Ažbe še na štoparjih).

Nič, lepo spite.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 781
10.10.2006 6:49:10   
Tiamo
tole ni humano, da sem jaz tok zgodaj v službi. tudi meni oči skup vleče. demi je spet imela danes ob 4 žurke, sem bila čist blesava in jo vzela k sebi na prsa in v posteljo...je bilo ene 15 min mir, pol pa spet jamranje. Potem sem ji pa dlesni namazala z Calgelom in jo dala v posteljico, se je še ene 5 min v presledkih drla in zaspala. zjutraj je bila tudi ona tok zmatrana, da je na poti v vrtec zaspala in ko sem jo v vrtcu oddala ni nič jokala.

grem popit kavo

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 782
10.10.2006 8:22:32   
violinski
Dobro jutro. Upam, da je vsaj za vas. Zame je obupno. Niti ena stvar mi ni šla prav.

Tudi pri nas imam hude probleme zaradi štiric, ki kar tri hkrati silijo ven. Mažemo, mažemo, ampak vso noč pa ne zaleže. K sreči ponoči mož vstaja, če otrokom kaj manjka, zjutraj sem pa jaz tista, ki vstane CELIH 10 minut prej. Danes sem izračunala, da je 6:05 absolutno prepozno, in moram vstati ob 6:00 user posted image .

Hudo mi je, ker je bila tudi Lana danes bolj žalostna, ko sem jo oddala, ma se je hitro pomirila, ko je videla, da že gredo v njeno skupino. Zgleda, da ji ni všeč, da mora zjutraj biti še par minut v skupni sobi.

Grem zdej pogledat malo, česa se bom danes naučila. Lep dan vam želim, takoj, ko se dvigne megla, seveda!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 783
10.10.2006 10:34:25   
natasaxy
Vidim da smo kar na istem.

Pri nas je tudi vse na kupu zgorne obe dvojki silita ven, tudi mažemo pa mažemo, pa kaj pa vem tele kreme so glih za ene deset minut. Ena dvojka je že prebila dlesen, druga pa še ne.

Problem imamo pa še z ritko, je tako se včeraj zvečer vnela, ne vem al od kakanja ali pa ko je bil v varstvu so prepozno opazili da je pokakan in ima čisto živo rdeče in vneto, da sploh komaj sedi in ful joka pa nogice skup vleče. Se je prejle pokakal, pa je bla ta velika kriza ga očistit ker ga tako peče in ful ritko skupaj stiska. Se mi prav smili.user posted image
Zdej je od jokanja zaspal, kar je neobičajno. Jaz pa moram čez eno uro it delat, tako da imamo danes vse pomešano, no bo že. Dobro da sem bila zjutraj tako pridna, da sem že kosilo skuhala:)
Sem ga z hladilno in b pantenom namazala, upam da kaj pomaga. Bom šla še v lekarno po praško pasto, nazadnje sem jo imela, pa jo je zmanjkalo, se mi zdi da je pomagala. Kaj pa ve običajno naredite, če je imela že katera podobno situacijo.

No toliko od nas. Tiste, ki ste v službi vse utrujene, upam, da hitro prebrodite tale delovni dan.

Cao

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 784
10.10.2006 10:45:08   
nanka
Naša zaenkrat še ni imela tako hudo vnete ritke, samo malo rdečo, pa sem ji namazala z b-panrenom in je bilo zjutraj bolje. Drugače ji pa še vedno vsako previjanje ritko namažem z kremico Afrodita bebica in je ritka lepa.

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 785
10.10.2006 11:29:09   
Tiamo
natasaxy lahko ima rdečo ritko od zob. Jaz sem ji mazala s Canastenom ali pa s hladilnim od Buchena, ki je trdo in ne vlaži.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 786
10.10.2006 12:43:10   
Kety
Ojla!

Čisto na kratko od mene, ker mam ful dela. Se oglasim,, da me ne pozabite. Pri nas je skoz pestro, ampak vam nekaj povem. Timon se je zdej 2x pazil pri babici v Dragomlju in potem je doma spal celo noč. Ne vem v čem je fora. Mogoče, ker je več zunaj. Ne vem. bomo videli danes, ker bo danes doma.

Timon mi pridno vsak dan kaka v kahlico. Rad se vsede nanjo in se vedno pokaka. posedem pa ga 1 x na dan po sadni malici, ko običajno kaka. Super!

Ritke mu že kake 3 mesece ne mažem z nobeno kremo. Ni imel še nikoli vnete ritke.

Šibam delat!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 787
10.10.2006 14:25:47   
Tiamo
samo tok k sem vesela....

sprejeta sem na Pedagoško, v petek začnem predavanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 788
10.10.2006 16:17:46   
zoya24
Ojla,

da sem vam še jaz malo javim, da me ne pozabite.

Tia čestitke za sprejem na faks, zdaj pa veselo in pridno študirat. Kar se študija tiče mene neka lenoba grabi in se sploh ne morem lotiti pisanja magisterskega dela.

Drugače smo OK, zdaj smo se že fino vpeljali v vsakodnevno rutino, služba, vrtec, doma...tako, da je zdaj super. Mali se je odločino uvedel v vrtec, zdaj gre prav z veseljem k vzgojiteljicam, seveda pa tudi domov. Vmes smo tudi mi shodili, verjetno ta zadnji, no zdaj že lepo špancirano po dveh.

Jaz sem trenutno danes še v službi imamo dve zadevici, ena se začne zdaj ob pol petih, druga pa ob petih, bo še pestro.

Kar se ritke tiče pri nas najbolj zaleže Bepanten ali Bubchen, drugače pa tudi naš ni ne vem kako nagnjen k vnetjem.

Mi tudi žabic še ne nosimo, jih bomo začeli, ko bo malo hladneje tudi čez dan.

Nič moram šibat, se bo začelo.

Lepo se imejte in se tipkamo.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 789
10.10.2006 21:08:24   
petri85
Čer!

Tia, čestitke tud z moje strani!!!!user posted image Zdaj pa kar pridno za knjige pa učit!user posted image

Jaz se vam žal oglašam s slabimi novicami...Naš fant je namreč staknil bakterijsko okužbo, tako, da že od pet. NIČ ne je, vsak večer pa se bori z vročino tam okoli 40°C! Zdele sva bla dva dni na raznih krvnih preiskavah, pa 3x pri zdravnici - revežu so 2x jemali kri...znaki so tako čudni sami izvidi pa še bolj, tako da več glav ni moglo določiti, a gre za tako močno reakcijo na cepljenje, ali je kaka hujša oblika viroze oz. bakt. okužbauser posted image  Na koncu so se vsi nagibali bolj k tem zadnjem vendar zaradi tega, ker niso povsem prepričani, niso upali dati antibiotika, da mu ne naredijo še večje škode! Mali je res tako božček - ves nebogljen hodi po stanovanju, pa skoz neki počiva...v sob. je spal od 8ih zvečer pa do 11.20 drugi dan! Pa tud zame je dosti naporno, ker bi se rad ogromno crkljal po naročju.
V glavnem, upam, da se revček čimprej pozdravi!

Upam, da ste vi bolje!?

LP!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 790
11.10.2006 6:57:40   
Tiamo
Jutro,

Petri upam, da se David čim prej pozdravi. Vem kako je naporno, ker je Demi imala kalici virus...samo pri njej so ga k sreči odkrili in so se je pozdravila. Se mi je pa res skoz crkljala v naročju, zate je pa še bolj naporno ker si noseča..varjetno ga težko vzameš v naročje n najdeš prostor še za njega.

Demi tudi še ni čisto dobra, včeraj je v vrtcu spala od 9:30 pa do 13:15. jedla je, pila je, samo je potem pri babici malo bruhala. Potem pa ni več bruhala, zbruhala je pa jogurt, ki ga je pojedla v vrtcu. Spali smo super, ob 3 se je zbudila in popila mleko...mi je pa čudno, vedno k popije mleko potem kako 1 min kašlja user posted image  desna zgornja troka je prebila dlesen user posted image , čakamo še levico..upam, da bo kmalu. Danes ob 17:30 se greve pokazat k pediatrinji, da vidi a je za cepljenje ali ne, ker ji teče iz nosa in tale kašelj po mleku mi je čuden. Smrkelj ni več zelen, ampak prozorno rumen. bomo videli.

Ja študiranje je tu in očka je že kar malo živčen, ker ne ve kako se bo znašel sam. Ampak sva se zmenila in mu bo že uspelo, vsa začetek je težak. Mi je samo hudo, ker v petkih delam do 13, faks se mi začne ob 15, tako da bom kar direk iz službe letela na faks in bom Demi vidla šeče zvečer. V soboto bodo predavanja zjutraj, tako da bom Demi videla šele popoldne. Nedeljo bove imele pa zase, vsaj upam...ker nevem kdaj bom pospravljala.

Že dva dni me boli leva noga, tako da komaj hodim po stopncah...najhuje je zjutraj ko vstanem.

grem na kavo

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 791
11.10.2006 7:50:47   
nanka
Dan,

David, hitro se pozdravi, upam da mu hitro odkrijejo kaj je narobe in ga pozdravijo.

Tia, čestitke za faks, kako dolgo pa bo trajal?

Pri na snič novega, zobki še niso prebili dlesni, se pa trudijo in trudijo. Včeraj sem v šparu kupila tisto novo znamko plenic, mislim da je pretty baby, bom sporočila kakšne so. Zaenkrat sem opazila, da v pasu ni elastike. Cena je za 50 kos, 1999,00.

Tudi midve se morava iti pokazati k pediatru in sicer izvid iz gastro in na tehtanje.

Lepo se imejte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 792
11.10.2006 7:59:13   
Tiamo
Nanka po mojem (ne vem pa res ali so kaj spremenili) vedenju traja eno leto, nevem pa kako se bomo in kdaj se bomo razporedili v smeri, jaz bi matematiko in računalništvo učila, tako da moram to smer izbrat. Grem še malo po formu vprašat, če je katera delala tole izobrazbo.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 793
11.10.2006 8:45:30   
nanka
Tia, želim ti da ti fax čim hitreje mine in da boš dobila sanjsko službo z boljšo plačo. 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 794
11.10.2006 10:37:04   
violinski
Dan!

Petri, upam, da bo David kmalu bolje, sočustvujem s tabo in z njim, vem, da ni lahko.

Tia, tebe je pa očitno išias. Če se ti premakne disk med hrbteničnimi vretenci in mal preščipne živec, se bolečine najprej pojavijo v eni od nog in v ritnici. Pomaga edino počivanje in mogoče topli obkladki. Pa če imaš brinovo mažo od Justa, reci možeku, nej te namaže. Je dobra za prekrvavitev. Če bo dolgotrajno, ni druge kot h zdravniku.

Demi nej se hitro pozdravi!!

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
11.10.2006 10:52:17   
Tiamo
ma violinski, pa kako veš, da me tudi v rit malo grabi???? pa ti si zgrešila poklic, jasnovitka bi mogla bit, hehe. A to je išias...brinove nimam, imam vse druge. Od česa pa to pride?

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 796
11.10.2006 11:47:36   
Tiamo
zdaj sem klicala v vrtec..Demi spi kot top, je bila pridna...sem vam pozaibla povedat, da že dva dni ne joka več zjutraj, ko jo oddam. Edino ne je še tako z veseljem, oz. se zmrduje. Drugače se je lepo igrala, hotela nekaj povedati vzojiteljici in usta je stiskala, seveda hotela ji je povedati, da zna žvižgat user posted image user posted image   Pokakala se je že tudi in danes nima več tekočega drekca (včeraj ga je imela, to je posledica izraščanja zob). tudi kašlja ne več..sem ji omenila, da samo ponoči, ko popije mleko..in mi je rekla, da je to zaradi mleka, ker mleko povzoča sluz in naj ji mleko mešam z vodo.

zdaj grem delat...elam pa drugač karte živali za Demi

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 797
11.10.2006 14:03:01   
Kety
Ojoj, Petri! To mora bit pa hudo naporno in stresno zate. Bogi David. Kje pa bi lahko to bakterijo staknil? Upam, da se čimprej pozdravi, da bo za oba lažje. Zdrži in bodite močni (vsi trije)!

Tia, bravo, da si sprejeta. A pol boš pa kar prfoksa! Zanimivo. Glede kašlanja je pa možno, da je res od mleka, saj se ga naj v času prehlada ne bi pilo, ker res tvori sluz. In potem je še več smrklja!

Nanka, dobro opravite na pregledu!

Zoya, pozdravljena. Lepo da se še oglasiš. Zdej se je pa kar nekaj avgustovk zgubilo,...

Današnja noč je bila pri nas porazna. Ne vem kaj dela tašča s Timonom, da tisti dan prespi noč, ko se pri njej pazi. Res ne. Danes je bil pokonci od 3 pa do 5ih zjutraj. Sem poskusila vse sorte. Ponavadi zaspi nazaj samo da mu dam flašo z vodo, danes pa nikakor. Mislim, da ga zelo boli ko mu raste spodnja 4. Ker je kar ležal in jokal. Sem ga prestavljala iz njegove postelje v najino in nazaj. Groza! Sem tako skrokana, za crknit. Zdele grem pa še barvat na 15 m višine ostrešje in se bom zraven zadevala s hlapi laka in po možnosti padla dol. Upam da ne!

No, šibam delat.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 798
11.10.2006 14:08:59   
tina104
Mislim, da vas zdaj nekje od sobote nisem brala. Imela sem ogromno dela s pripravami, stvar mi gre še zelo počasi. Pa tudi popoldne sva z Aljažem sama doma in seveda poleg njega si računalnika res ne morem prižgat, ker mi ga kar dol ugasne ali pa stiska backspace ali pa PgUp ali PgDn.

Vas vse preberem, ko napišem kratko poročilo.

Aljaž se ima v vrtcu zdaj prav fajn. Ko pridem ponj, se smeji, ko ga zjutraj oddam, ne joče več. Čez dan še kaj joče, ampak po moje bolj zato, ker se kje udari ipd. Spi v vrtcu skoraj ne. Je vse in to lepo. Doma pa je glede tega velika kriza. Vanj sploh ne spravim goste hrane (razen sir in grahuser posted image ), tudi če ga ati hrani, noče jest. Posledično celo popoldne in še posebej ponoči hoče zizo. Pa še vedno se ne morem zraven spravit, da bi mu ukinila nočno hranjenje. Če mu ne dam zize, grozno joče.

V službi je bilo res naporno te dni. Zdaj sem imela 2 dni podaljšano bivanje prvi razred. Nisem mogla verjeti, da so 6 let stari otroci tako grozni, popolnoma brez spoštovanja. Itak so noreli, nič niso hoteli naredit, kaj sem rekla, še smejali so se zraven. Eden mi je en dan vse igrače po tleh zmetal. Živa groza. Saj ni samo pri meni tako. Tudi drugi učitelji jih ne obvladajo, jaz pa sem še nadomeščala, tako da je vse skupaj še slabše.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 799
11.10.2006 14:12:08   
natasaxy
O Petri, bogi David. Pocrkljajta se po tvojih najboljših močeh in držim pesti, da se hitro pozdravi.

Naše včerajšne hudo vnetje ritke je danes mnogo bolje, kakal danes še ni, takrat je ponavadi bolj kriza, ker ga peče. Samo zdej sem ga namazala s praško pasto, pa se že fino suši, tako da gre na bolje.

Ponoči smo zelo slabo spali. Spal je do pol enajstih, potem pa do enih nič, samo jamral je pa jokcal, kakorkoli si ga položil ni bilo prav. Potem pa je čisto izmučen po dveh dozah čaja zaspal, sem ga mogla dvakrat vmes previt. Pa vročine je imel malo čez 38, sem mu dala še calpol, pa kašlajmo tudi malo, tako da mu dajem še sirup za kašelj. Zjutraj se je zbudil brez vročine in je bil boljše volje, tako da sva šla na sprehod v bližnji gozd in ob robu nabrala malo kostanjauser posted image

Tia čestitam za študij. Zdej pa pridno študiratuser posted image user posted image user posted image

Imejte se,...adios

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?