žuni
|
Živjo, decembrske mamice! Končno se oglašam še jaz. Vidim, da ste bile zelo pridne. Žal nisem mogla prej odpisati, saj sem vsak večer izredno utrujena. Na pohodu so namreč bili zobki. Danes je naša princeska Lara dobila svoj tretji zobek (levi zgornji sekalec), Alen pa je zadnje dni tako siten in razdražljiv, da sumimo, da bodo tudi pri njem zobki. Poleg tega nisem spala ponoči že kar nekaj noči, saj je pojokaval in stokal. Večkrat je s tem zbudil Laro, tako, da je bilo zelo pestro. Ne vem, mogoče ga je nosila polna lunca. Moj možek pa v službi, ironično, kajne? Danes je tudi Lara prvič vstala v posteljici. Kako je lep nasmeh otročička, ko vidi, da si izredno vesel, ker tako lepo napreduje. Alen je sam vstal prejšnjo nedeljo. Vidim, da jih veliko že stoji, naša dva pa po razvoju malo zaostajata, ker sta rojena cel mesec prej. Počasi že ugotavljam, da bo potrebno umikati marsikatero stvar ali rožico, ki jih Alen tako rad boža. Zadnje dni je postal pravi mali razvajenček. Samo cartal bi se. Lara pa je izumila novo govorico, in sicer ajđeđeđej. Kako je smešna. EMI, BRINI, ELI, PAJACEKU in SARI vse najboljše za 10. obmesečnico (oprostite za zamudo). Upam, da ste lepo praznovali. Še malo pa bomo rezali prvo . Jana73: te lahko nekaj vprašam? Namreč zaljubila sem se v tega kužka, ki ga je Ela dobila za darilo. Zadnjič sem ga iskala po netu, da bi videla, kje se ga da kupiti. Našla nisem nič. Kje si ga kupila? Koliko pa je cena? Za ceno sprašujem zato, ker bi midva z kupila dva (pri nas je vse krat dva, malo heca). V sredo bom posredovala nove podatke za našo razpredelnico, saj imamo posvetovalnico. Jutri ali v torek pa moramo dati kri iz prstekov. Kako so vaši otročički to prenesli? Nič bo dovolj za danes. Šibam se umiti in spati, ker ne vem, kaj me ponoči čaka. Lep večer, Nataša.