|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
7.10.2006 20:45:13   
kofetek2010
najlepša hvala vsem za čestitke, Ela pošilja vsaki user posted image  po kos user posted image , njihovim mamicam pa user posted image  

Elo smo včeraj obdarovali  za njenih 10.m - dobila je tega kužka, ki govori in poje v slovenščini user posted image  ful ji je všeč user posted image
user posted image

bodi dovolj za danes, grem v bar na eno coca-colo user posted image  

lepo nedeljo želim!

uživajte!

ac - upam, da se čimprej pozdraviš user posted image  
PS: no naš gospod ata je tud prišel bolan iz BG user posted image  (ful mi zavidate imet bolanega moškega doma, a ne?) user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
7.10.2006 20:55:07   
rija
Ela, ljubezen moja, pošiljam ti cmok,cmok,cmok.....

tvoj Tilček

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
7.10.2006 21:03:36   
kofetek2010

hvala, user posted image user posted image user posted image  ljubavi moja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
7.10.2006 21:30:49   
NRMM
user posted image
ELA in mami JANA čestitke!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
7.10.2006 22:05:39   
NRMM
Maruša po mesecih:

0 mesecev-dobre 3 uri:

user posted image

pa 2 meseca :

user posted image

4 mesece:

user posted image

6 mesecev :

user posted image

8 mesecev:

user posted image

in 9 mesecev :

user posted image

Čas mineva kot za stavo user posted image .

Lep preostanek vikenda.

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
7.10.2006 23:22:21   
kofetek2010

NR - dobro stajico si Maruški umislila za 9.mesecev user posted image  

in hvala za čestitke user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
8.10.2006 8:25:25   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Sonček je in mi smo skuštrani.

Sara (ac) in Pajacek (Pajaca) vse naj naj za 10. mesec.

Bini je uspelo in je spala 5 ur skupaj user posted image user posted image user posted image , upam, da se bo tako naspala.  Pa samo trikrat sva se dojili. Še malo pa bova brez. user posted image   Ji je pa še en zobek pokukal ven. Tako, da jih ima pet user posted image user posted image user posted image .

jana73: super kužek.  A je kaj hud? user posted image

NR: tvoja Maruša je pa zelo fotogenična.user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da je pravi mali navihanček. Se motim?

Grem uživat sonček. Lepo nedeljo.

Neposredna povezava do sporočila: 1832
8.10.2006 10:22:57   
mml
Vse najboljše user posted image Sarauser posted image (ac) in Pajacekuser posted image (Pajaca)  

Vsem ostali pa lepo - čudovito sončno - nedeljo

Mi gremo na Šmarno goro user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
8.10.2006 11:07:09   
Valeri
Vse najboljše vsem za dopolnjenih 10 mesecev.

Trenutno eni delajo raztur po dnevni sobi, mami pa sam napiše par vrstic, potem pa gre delat red.

Ja, tudi pri nas je pestro, od kar je malega dovolj po celem stanovanju. Smo že naročili strica mizarja, da pride naredit par polic, da bomo; kar še nismo, odmaknili izven dosega malih rokic.
Sicer pa vse kar ušpiči je po njegovo bravo, bravo user posted image , nonstop kaže kje je lučka in na ves glas oponaša indijance. Najraje to počne v dvigalu in potem ta njegov uauaua,..... odmeva po celem bloku.
Nobena igrača ni tolk zanimiva kot kuhinjska steklena vrata. Sam da dobi priliko je že pri njih in tolče z rokicami po šipi. Seveda potem, ko ga odstranim glasno protestira.
Prav tako je zanimiva klubska mizica v dnevni sobi. Smo jo odmaknili cist ob steno, ampak se vedno gre parkat na dan do nje in malo pobrusi zobke user posted image
V petek smo imeli zobarja in smo za ta dva zobka dobili kup štampiljk.   user posted image    user posted image  

Glede spanja smo kar pridni; že trkam. Zvečer lepo zaspi, potem pa do jutra ene 2x popravim dudo ali pa mu dam mal vode in s tem sem kar zadovoljna.

Trenutno se ubadam s službo in dopustom. Sm mislna it decembra že delat, ko sm pa vidla kolk imam še dopusta me je pa zamikalo, da bi bla še mal doma. Se moram zoorganizirat.

Ja, ja, pa priprave za 1 rojstni dan že potekajo; hja, devica kaj morem. user posted image
Zabava bo v dveh delih; za babice in dedke, ter nato za user posted image .  Torto bodo nardile pridne tetice slaščičarke pri očitu v službi, darilo pa še izbirava.

Jana 73 vidim, da imajo decembrčki oz. njihove mamice isti okus za igrače. Kužek je ful cartkan in prav lepo se oglaša. Je meni bolj všeč kot malemu. user posted image

Mali mi je ušel na balkon po jabolko, šibam za njim.

lp vsem iz sončne dolenjske,
Valeri

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
8.10.2006 13:51:35   
Pajaca
HOJLA!!!

Hvala za čestitke!!! Ja Pajacek ima danes 10m. Pa ne bo dobil nobenega darilauser posted image  A sem tko grozna mama?? No ja soba je že tako polna, da gre komaj še kakšna stvar notr. Zadnje čase se ukvarjam s tem kam postaviti posteljo tavelko za Pajacka, jo dobi tam enkrat spomladi, ko bo dojel kako se pleza s postelje dol, mal mu še fali.

Drgač pa vse po starem. Sonček je, luštno je, mi gremo mal ven. Se pa bom zdaj kaj večkrat probala javit imam spet eno delo in bom več na računalniku ob večerih.

LP vsem in lepo čestitke za 10m vsem decembrčkom!

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
8.10.2006 13:51:54   
kofetek2010
Sara & Pajacek:

vse najboljše za 10.mesecev!!!

user posted image user posted image user posted image

pri nas imamo 2 nova zobka user posted image  
zgleda, da sta zgornji štirici, saj sta kar fajn stran od dvojk user posted image  torej imamo 10.mesecev in 10 zob user posted image

nosek je malo boljše, zgleda, da bova vseeno morali ju3 na kontrolo k njenemu P user posted image  

grem kuhno pospravit in se porihtat, peljemo Gala na RD user posted image

uživajte!

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
8.10.2006 14:44:01   
arielca
Sara user posted image  & Pajacek user posted image , vse lepo za 10 mesecev in user posted image  od Brine!

Moja dva sončka gledata Pri Jožovcu z Natalijo. Uradno sicer počivata, ampak Brina pleše, user posted image  jo pa kontrolira. Aja, pa tamala je nekje staknila en moj modrček in ga ima okoli vratu user posted image . Dokaz:

user posted image

NR, ti pa si lokal patriot user posted image ! A zdej pa en luštn Štajerc ne more met ene fletne Gorenke user posted image .

jana73, a Ela ma pa že resnega fanta... In ti potem nam, da mala nič ne zna in da je blondinka user posted image . Aja, sicer je pa nam tut všeč tale kužek, pa upamo, da ga bomo v Mercatorjevi akciji zbiranja Pampers računov zadeli user posted image .

No, tkole, šibam se oblečt, ker je počitek po kosilu očitno končan in je čas za sonce, sprehod in kavico!

Uživajte v nedelji in nedelu user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 1837
8.10.2006 21:52:51   
žuni
user posted image user posted image user posted image Živjo, decembrske mamice!

Končno se oglašam še jaz. Vidim, da ste bile zelo pridne. Žal nisem mogla prej odpisati, saj sem vsak večer izredno utrujena.
Na pohodu so namreč bili zobki. Danes je naša princeska Lara dobila svoj tretji zobek (levi zgornji sekalec), Alen pa je zadnje dni tako siten in razdražljiv, da sumimo, da bodo tudi pri njem zobki. Poleg tega nisem spala ponoči že kar nekaj noči, saj je pojokaval in stokal. Večkrat je s tem zbudil Laro, tako, da je bilo zelo pestro. Ne vem, mogoče ga je nosila polna lunca. Moj možek pa v službi, ironično, kajne?

Danes je tudi Lara prvič vstala v posteljici. Kako je lep nasmeh otročička, ko vidi, da si izredno vesel, ker tako lepo napreduje. Alen je sam vstal prejšnjo nedeljo. Vidim, da jih veliko že stoji, naša dva pa po razvoju malo zaostajata, ker sta rojena cel mesec prej. Počasi že ugotavljam, da bo potrebno umikati marsikatero stvar ali rožico, ki jih Alen tako rad boža. Zadnje dni je postal pravi mali razvajenček. Samo cartal bi se.

Lara pa je izumila novo govorico, in sicer ajđeđeđej. Kako je smešna.

EMI, BRINI, ELI,  PAJACEKU in SARI vse najboljše za 10. obmesečnico user posted image user posted image  user posted image  (oprostite za zamudo). Upam, da ste lepo praznovali. Še malo pa bomo rezali prvo user posted image .

Jana73: te lahko nekaj vprašam? Namreč zaljubila sem se v tega kužka, ki ga je Ela dobila za darilo. Zadnjič sem ga iskala po netu, da bi videla, kje se ga da kupiti. Našla nisem nič. Kje si ga kupila? Koliko pa je cena? Za ceno sprašujem zato, ker bi midva z user posted image  kupila dva (pri nas je vse krat dva, malo heca).

V sredo bom posredovala nove podatke za našo razpredelnico, saj imamo posvetovalnico. Jutri ali v torek pa moramo dati kri iz prstekov. Kako so vaši otročički to prenesli?

Nič bo dovolj za danes. Šibam se umiti in spati, ker ne vem, kaj me ponoči čaka.

Lep večer, Nataša.

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
8.10.2006 21:57:22   
žuni
A, ja še to, da ne pozabim. Pri pregledu razpredelnice sem opazila, da mojega rojstnega dneva ni zapisanega.

15.05.1978.

Nočko vsem skupaj, Nataša.

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
8.10.2006 22:04:13   
ac
Dober večer! Hvala vsem za čestitke! Čestitke pa tudi Pajaci in Pajacku. Da vaju potolažim - tudi Sara ni dobila nobenega darila... Je bil čisto normalen dan; smo bili na Dolenjskem pri babici in dedku. Smo ravno prišli domov in imam še par stvari za zrihtat - torej lahko noč!

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
8.10.2006 22:42:26   
XXYY
Dober večer!

Tudi midve z Laro se pridružujeve čestitkam z zamudo:

EMI, BRINI, ELI, PAJACKU in SARI za 10 mescev user posted image  user posted image  user posted image  .

Kolk čas hitro beži. Še malo, pa bo 1 leto odkar smo rodile - madonca.

No, da sporočim veselo novico. V petek sve imele z Laro kontrolo pri zdravniku zaradi ključnice in je bilo zdaj BP user posted image . Tako, da je to končano s to ključnico. Ni končano pa še njeno smrkanje in prehlajenosti user posted image  user posted image  . Se nam kar nekam dolgo vleče zdaj to. Bomo videli. Vročine hvala bogu nima, je pa več ali manj zamašen nosek in sama voda ji gre ven. Upam, da bo kmalu bolje.

JANA73: tudi mene zanima, kje ste kupili tega LEPEGA KUŽKA. In kolk ste dali zanj. Hvala za informacijo.

Slikce so prav lepe vse tukaj. Prav lepo popestrijo stran. Kar tako naprej.

Kdaj bo pa kakšno ponovno srečanje v Ljubljani?

Nč, šibam spat.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
8.10.2006 22:58:48   
BlankaT
Eli in Pajacku vse naj naj za 10. mesecuser posted image od Maje pa user posted image .

No potem pa se morem hitro pohvaliti. Maja je iz petka na soboto spala od 19.20 pa do 7.30 zjutraj user posted image user posted image . Potem pa še od 11 pa do 14 user posted image user posted image . Sem še čisto iz sebe, kr ne morem verjeti.  Drugače pa imamo čez dan še malo problemov, tako, da še kakšno minuto malo joče in jamra, ampak potem le zapsi, zvečer pa je podobno, z to razliko, da vse skupaj traja par minut.

Kar se tiče dvigovanja predmetov višje, pri nas imamo že skoraj vse prestavljeno na višje police, nam bo pa tudi počasi zmanjkalo prostorauser posted image .

Pajaca mi tudi ne dajemo darila za obmesečnice, ker ima že toliko igrač od brateca, da je katastrofa. Še vedno pa iščem kakšno dobro idejo za darilo za njen 1. RDuser posted image , tako, da punce na plan z idejami user posted image .

Joj pri nas tudi gredo ti zobki sedaj ven kot za stavo, do sedaj ima 4 ali 5 jih noče pokazatiuser posted image , tako da sem za 4 sigurna, za 5. pa ne user posted image .

Arielca in NR ne se kregati user posted image user posted image .
Tvoja Brina pa je hitro začela to z modrčki user posted image , se vidi, da je punčka.

No mi smo pa danes bili pri punčki, ki ima 6. tednov. Je tako majhna in drobcena, si sploh ne morem zamisliti, da je bila naša Maja tako majhna in predvsem tako tiha user posted image user posted image user posted image . Je revica zajokala pa je skoraj nismo slišali user posted image , pa je ob nas ležala user posted image . Pa ne boste verejele, je Maja full ljubosumnost zagnala, ko sem jo pestovala, še ati ni veljal, sem mogla malo odložiti in njo pocartati user posted image .

Ovčka user posted image user posted image user posted image  za zaceljeno ključnico.
Aja, mi se tudi učimo križ-kraž in naj bolj se ji dopade poc-poc user posted image user posted image .

Tako sedaj pa grem delati družbo mojemu user posted image . Lahko noč in čim bolj mirno noč.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
8.10.2006 23:12:23   
HIMH
OVČKA IN ŽUNI v MB majo tega kužka v interšparu-evropark cena pa je cca. 8.000 sit.
Tolko samo ma brzake ker mi že oke vleče vkup.Jutri pa greva probat srečo pokukat v IKEJO za sobico za tamale.Da jo v kratkem preselimo no je treba malo še pofarbat in zdekorirat pol pa bo.

Vem da sem vam to že enkrat omenla da poznam kremico za nosek ki reši težave v zelo kratkem času  je sprobana in boljša kot kar koli.Mi jo mamo in smo se 2x prehlada rešli v dveh dneh.Če katero zanima mi naj javi ji z veseljem sporočim ime te kreme drugače vam pa ne želim več težit.

JA TUDI MI2 ŽELIVA VSEM 10. MESEČNIKOM VSE NAJ NAJ TO JE ZA MALČKEuser posted image IN TO ZA MAMICEuser posted image .

NOČKA VSEM

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
9.10.2006 0:07:54   
kofetek2010

kužka smo kupili v Direndarju, v Mercatorju so vse razprodali, videla sem jih tud v Interšparu v BTCju user posted image  ja, cena je bila 7.990 sit

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
9.10.2006 9:22:03   
Nana Liza
Živjo!
Ema, Brina, Pajacek, Ela, Sara vse naj naj naj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ter tudi vsem 10-mesečnikom, če sem slučajno kakšnega izpustila.user posted image

Kužka sem videla v Arielu pri CP v LJ in stane okrog 7.000 sit in ima res ogromno gumbov za pritisnit, ma res je cortkan. 

Jana73, mml - se vidimo na plavanju (ob 11h?)

Ma, a smo res že tako dolgo doma, mene že vsi sprašujejo, če sem že v službi.user posted image

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 9.10.2006 9:24:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 1845
9.10.2006 9:25:32   
kofetek2010
NanaLiza - pridita ob 10:30 v Zvezdo, sva z Manco & mml zmenjeni tam user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
9.10.2006 9:26:51   
Nana Liza
jana73-bova prišle, vendar z zamudo, naša princesa spi, pa še nimam nič spakirano

Neposredna povezava do sporočila: 1847
9.10.2006 9:33:34   
BlankaT
Da se na hitro pohvalim user posted image . Naša Maja je danes spala celo noč in sicer do 8 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

Neposredna povezava do sporočila: 1848
9.10.2006 9:33:40   
kofetek2010
OK, bomo počakale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1849
9.10.2006 9:34:31   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: BlankaT

Da se na hitro pohvalim user posted image . Naša Maja je danes spala celo noč in sicer do 8 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

bravo Maja user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.