|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
6.10.2006 8:04:01   
lonja
Jana73, user posted image  za Elino spanje. Sej ko bomo pa me imele dva mulca boš pa ti že iz ta hudga ven. Mogoče ti bo takrat prav neki manjkalo, pa te bomo lahko zaposlile kot varuško z izkušnjami...

lonja user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
6.10.2006 8:15:27   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Cuma: tale tvoja Ema pa je res facauser posted image user posted image user posted image . Upam, da bo naša tudi kmalu začela početi kaj zanimivega user posted image . Mi tudi v avtu pojemo. Bina ima najrajši izštevanko Peter veter, sploh ko zapojem "Binca vode se boji".  Je pa začela vsajat ob vsem kjer se da. Sao ob sedežni ne, ker je nimamo user posted image . Trenutno stoji ob roži, ki je v lesenem škafu in ji pripoveduje kako jo bo zalivala, ko bo večja. user posted image

Jana73:
sem vedela, da vama bo uspelo, ko smo vsi tako držali pesti za vaju. user posted image user posted image user posted image Ela, user posted image user posted image user posted image mami Jana za vztrajnost. No, se je Bina odločila, da ima roža zemlje preveč. Jo je mal ven zmetala, kot da bi drobila začimbe v juho user posted image . Mogoče se vama pa kdaj pridruživa pri sprehodu v Tivoliju. Bini hladnejše vreme veliko bolj ustreza.

Nana Liza:
a si že kupila? Bina ima oranžne, zgoraj pa so belo rumene, črtaste z medvedko. Uspešen nakup. A za koledar si že našla?

HIMH:
topinambur je "turški" krompir, moja prababica ga je kuhala user posted image , moram samo pogruntat kako se ga pripravi in skladišči, ker ga imamo še nekaj na njivi. Danes grem potrdit recept na ZZZS, nato po mleko, ti poročam. Držim pesti za vaju.

arielca:
vse naj naj Brini za 10. mesec user posted image   user posted image   user posted imageuser posted image user posted image user posted image   mami arielca.

Lepo preživite dan. Upam, da bo kaj sončka.
Šibam Bino previt in ji dat zajtrk, potem šibava v mesto.

Neposredna povezava do sporočila: 1802
6.10.2006 9:36:29   
BlankaT
Brini vse naj naj za 10. mesecuser posted image user posted image user posted image  od Maje.

Jana midve pa ravno prakticirava tvoj način uspavanja, ampak čez dan, ker zvečer nam je uspelo in zaspi, sicer na zizi, ampak, ko jo dam v posteljico je OK, razen, da ji morem čez kakšni dve uri zapeti njeno pesmico, dati dudo in spi naprej user posted image .  Sedaj upam, na čutež, da jo bo še to minilo, ker bom preveč crknjena, ko bom začela s službo user posted image . No trenutno se že 10 minut user posted image user posted image user posted image , vendar vedno manj, vmes celo za par sekund utihne, ravno sedaj štejem in štejem in še vedno nič, morda pa je zaspala user posted image . Ne, ni še uspelo user posted image .
Kar pa se tiče najinih korenjakov, pa bi se dalo kaj zmeniti, sicer moj še ni nobene decemberke spoznal, ampak probat ni greh user posted image . Samo, če se bo pa po mami in atiju zgledoval, bo pa bol Pajacka za njega, pa še tista ne vem, če ne bo premlada user posted image user posted image .  Imava pa zelo podoben urnik, sicer ga jaz zjutraj ob 7.45 peljem v šolo, takrat dam malo v vrstvo mami in grem potem okoli 13.30 ponj, ko greva z Majo ponj, če je lepo. V torek in četrtek pa ima fusball no v soboto pa še verouk.
Za nosek pa vama drživa pesti, da se vama bo kmalu pocelil user posted image user posted image .

Sedaj pa je zaspala user posted image user posted image  in sicer po 20  minutah user posted image user posted image , sem pa šla k njej in jo položila, dala dudo in potem me je prijela za uho user posted image . Ima to grdo navado, da me mora za uho prijema, ko hoče zaspati. To ima po atiju user posted image , ampak njega pa ne bo prijela za uho user posted image .

Cuma tvoja je pa full pridna, kaj vse že zna user posted image user posted image . Kar pa se športa tiče, pa se vama z Jano pridružujem, samo jaz še navadno šalco kafeja dvigujem zraven user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nana Liza klede koledarja, pa mislim, da ga delajo skoraj vsepovsod kjer razvijajo slike. Naš je imel pred 2 letoma svoj koledar in cela žlahta, ga mu je dedi dal narediti in potem vsem razdeliv. Kar pa se razvoja tiče in vragolij, pa je vse tako hitro, da ne folgam več.

NR kako je z vrtecom, a že imaš odgovor?

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
6.10.2006 9:42:27   
Kofi
Joj, ta naša Neli!!! Zdaj mi je pojedla mal Benjamina...bo že spet kaka driska!
Najlepše ji je pod rožami...da ne govorim o tej zemlji..je pol cela črna okoli ust! Morem nabavit kako oviro in rože dat zadaj, ker mi že para živce!user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
6.10.2006 9:55:07   
kofetek2010
Brina - vse najboljše za 10.mesecev! user posted image user posted image

v LJ sije sonček!user posted image JUUUUPIIIII user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
6.10.2006 10:38:40   
BlankaT
Arielca in cuma vidim, da sta tukaj, pozdrvljeni.

No naša pa podira rekord v spanju user posted image user posted image user posted image user posted image , sploh ne upam v sobo pokukat, da je ne zbudim user posted image .

Grem še naprej uživati v tišini.

Pa še eno sliko, ko je bila Maja še čisto mala in je lepo spala
user posted image

Tukaj pa spančka v jajčki

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1806
6.10.2006 10:43:58   
cuma
Draga Brina, vse naj naj za okroglo obmesečnico!!! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Arielca, a si ti tudi kej ganjena? Jaz sem bila, ko je bila ura 9 pa 7 minut, sem podoživljala porod, pa čeprav še ni prvi rojstni dan user posted image !

Oj Blankat! Ja, sem tukaj! Z Emo sva ravnokar prišli s sprehoda, pa mi dovoli, da malo čvekam, ker se je naspala in sedaj že tudi najedla user posted image . Trenutno pospravlja mojo knjižno omaro user posted image .
Kaj pa vi?

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
6.10.2006 10:51:47   
cuma
"naša Ela pa nič ne zna user posted image "

Ja ja...user posted image , rajši priznaj, da se ti ne ljubi tako dolgega seznama tipkat user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1808
6.10.2006 10:58:33   
mml
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr napišem cel post in mi ga zbriše...fej jih bodi

Sicer pa da na hitro obnovim, kar sem napisala...
Mi2 sva ravno dobro vstali user posted image . Manca se je zbudila ob 8., prav dobre volje in zgovorna, se je malo nasrkala pri meni in ker se mi še ni dalo vstat, sem jo dala nazaj v njeno posteljo, kjer se je malo pogovorila s svojim medvedkom, potem pa zaspala...in potem sva obe spali do ....10...user posted image . Tako da se sedaj spravljava k zajtrku...

jana in Ela user posted image user posted image user posted image user posted image   za vztrajnost in uspešnost pri spanju v svoji postelji. Upam, da bo z Elino krastico kmalu vse OK in se ne bo kaj zagnojilo in zakompliciralo. Manca ji za lep dan pošilja velik user posted image

Blanka user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešno objavljene Majine fotke

Brina in Arielca user posted image za 10 mesečnico

cuma in Ema user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse trike in pametno punco

vse decembrske mamice user posted image  za pridno čvekanje včeraj zvečer in danes dopoldan, je bilo prav prijetno dopoldansko branje

Zdej greva pa zajtrkovat in izkoristit sonce

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
6.10.2006 11:05:18   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Ja ja...user posted image , rajši priznaj, da se ti ne ljubi tako dolgega seznama tipkat user posted image !

kak veš user posted image

naša pa zna dat križ-kraž, vaša pa ne user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
6.10.2006 11:06:27   
arielca
Ojla,

Jst sm tut tukej, ja! Sem probala kopirat seznam RD in dodat mml in Pajaco pa mi vse dela po polžje, ven me meče, ne objavi novega sporočila,... Skratka RR se je zarotila proti meni user posted image . Pa me zanima, če samo mene tko zajeuser posted image  a ma kakšen hud virus user posted image ?

HVALA ZA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image ! Mi smo danes že peli Happy Birthday user posted image  pa user posted image  in sm mela kr mal solzne oči. Predvsem zato, ker mi gre vse skupaj občutno prehitro, ker se vedno bolj zavedam, da Brina nikoli več ne bo majhna štručka, obenem pa se veselim vsakega napredka in vsega lepega, kar me čaka. Mala princeska mi je obrnila življenje na glavo, a mi je prinesla toliko ljubezni, veselja, novih spoznanj, občutka odgovornosti in nesebičnosti, da sem ji neizmerno hvaležna za to. Zdaj razumem, zakaj je tako enkratno biti mama, zakaj je otrok za vedno v srcu samo tvoje malo bitje in zakaj si zanj pripravljen narediti vse. In še več! Ko jo pogledam, je zame najlepša punčka na svetu in ko mi reče mama, je zame neprecenljiva. Brina je moj največji sonček user posted image !

Na, pa mi gres pet na jok...

jana73, user posted image  za tvojo blondinko. Očitno je brihtna punca, pa če že drugega ne zna user posted image  zdaj vsaj ve, kdaj mora spat user posted image .

pegica1, Brini grejo pa v slast pasji briketi. Je res hud gurman user posted image .

Zdajle čakam user posted image  da pride iz trgovine in šibamo skupaj na sončka in na user posted image ! Zvečer greva pa na koncert Jana Plestenjaka. Upam, da bo Brina pridna in da ga z mojo sestro ne bosta žurali po svoje user posted image .

Izkoristite sončen dan user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
6.10.2006 11:13:24   
BlankaT
Tukaj pa je Maja stara 1 dan
user posted image

Maja, ko je veliko breskvo, tukaj je bila stara 8 mesecev

user posted image

No pa da še malo pokaže svojega brateca, ki je še vedno na razpolago user posted image

user posted image

Decemberke a ga katera hoče? user posted image  Maja pravi, da ga še ne da user posted image , user posted image .

To pa je naša brunarca, hiša pa še pride user posted image , samo bog si ga vedi kdaj user posted image user posted image .
user posted image

Tako punce, sedaj je Blanka spogruntala kako to gre in se ne more ustaviti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No sedaj pa se je še Maja zbudila, tako, da bova počasi šli jest, potem pa sva dogovorjeni za en dooooooooooooolg sprehod.

Se tipkamo in beremo zvečer.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
6.10.2006 11:14:37   
arielca

[/quote]
[/quote]

jana73, ja pa ja, ne verjamem user posted image !

mml & Manca, vi2 si pa privoščita... spanje do 10. user posted image ! Aja, pa dober tek!

cuma, mi mamo tut špangico. Sicer ji spredaj lasje nekako postrani rastejo, ampak ko ima umite, ji pa fino lezejo na učke! Ampak kaj ko špangice ne mara preveč user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 1813
6.10.2006 11:18:08   
arielca
Blanka, user posted image user posted image  za fotke. Brina je zdele vidla Majo in bratca pa hoče Majo božat, ob bratcu pa se dere 'DADADA' user posted image . Tko da mal računej na nas user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
6.10.2006 11:33:10   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

IZVIRNO SPOROČILO: cuma

kak veš user posted image

user posted image user posted image user posted image ! Čaki, jo grem naučit zdej takoj!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1815
6.10.2006 11:38:00   
arielca
Pri nas tut treniramo križ kraž user posted image ! Da bomo na naslednjem decembrskem čveku vsi znali user posted image !

Pa še ena fotka:
'Dej mi to dol z glave!'

user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.10.2006 13:38:49   
Taja Nagaja
Sem fullllll bresna! Sem šla po ta umetno mleko in so bili v lekarni "prav prijazni". Ga nimajo....user posted image €Pa še sami sva danuser posted image es in popoldan grem spetuser posted image . Sem besna, res sem besna.

Grem dat Bini  kosilo. Se tipkamo.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
6.10.2006 18:52:00   
HIMH
BINO evo naju doma testiranje naju čaka 18.10 saj bi jo danes a sva ble sami in je bla sitna pa smo se raje zmenle za 18 moram pa pazit da ji vsaj 3 dni prej ne dam dobenega zdravila fenistila in podobno.
No je pa rekla, da če je bil prejšni izvid krvi neg. ni rečeno da bo ta tud je lahko pozitiven je pa res da so naši sončki mali za te teste in včasih niso realni mam sosedo ki je bila pedijatrinja-upokojena je in je sama delala v tej ambulanti in je rekla da je to tak tak npr. alergija na hišni prah kaj naret ne dobro vprašanje.
No v glavnem jaz pa moram do 16 najkasneje dat vlogo za podaljšanje ma nič vse kaj mam bom dala not pol pa tak vidijo da mamo še preglede.

Nič dost za zdaj se mala zadaj buni.

Neposredna povezava do sporočila: 1818
6.10.2006 20:33:34   
Taja Nagaja
Dober večer!

Sem se že pomirila.

Z Bino sva šli danes potrditi recept, pa v šolo mulce dražit in sodelovkam lušte delat. Kupili sva plenice in tako otovorjeni odši do lekarne.
Ker so v lekarni, ki je zraven naše pediatrinje ful prijazni sva šli tja. No, pa našega mleka ni bilo, je pokicala v dežurno lekarno in ga tudi niso imeli. Lahko bi mi ga naročili, samo meni se ne da iskat parkirnega. Ker je bila za mano kar precejšna vrsta sva se odpravili v centralo lekarno. Zopet vrsta. No, oni ga tudi niso imeli. Sem mislila, da so lekarne med seboj povezane, da lahko vidijo zalogo. Pa ni tako. Mi je rekla farmacevtka, da lahko mleko naročijo, da ga dobijo popoldan. In sem jo vprašala, če jih lahko pokličem, da ne bom hodila zamanj (ker zastonj itak ne bo). In kaj mi reče? Se ne javljamo na telefon, ker imamo tako gnečouser posted image Zakaj pa imajo telefon? Potem mi je pa težila, če mleko nujno rabim. Sem ji hotla reč, da doma nimamo krave, čeprav živimo na vasi.user posted image Pa sem bila raje tiho in sva šli proti domu.

Popoldan pa čisto druga situacija. Je bila ena res prijazna farmacevtka in sva dobili mleko. Se je ful opravičevala, ker niso dobili vsega, samo 5 škatel, druge pa dobiva v ponedeljek. Jih tudi dobavitelj ni imel.user posted image Bova šli zopet iskat. Upam , da bo turnus drugačen. Bova pa po to mleko raje hodile v našo lekarno. Sva se že zmenili. Jih bom prej poklicala in mi ga bodo pripravili. Oni pa znajo uprabljat telefon. user posted image

Sedaj pa zbiram ideje in nasvete, kako Bino dokončno odstavit. Me je danes tako zelo prosila čez dan, pa ji nisem dala. Sedaj se že en teden ne doji čez dan. Samo ponoči. A mi zna katera svetovat? Vsaka ideja bo dobrodošla.

HIMH: a mi lahko razložiš, kako je s tem podaljšanjem. Kam moram po papirje, kaj moram napisat, izpolnit... Predvsem pa kdaj? Ti bom ful hvaležna. A tvoji Fenisti kapljice pomagajo? Kako hitro pa primejo? Kako  jih dozirata.  Naši Bini testiranje pri treh mesecih tudi ni nič pokazalo, zdaj pa je. So ji pa obakrat vzeli kri. Bova držali pesti za vaju.

BlankaT:
user posted image user posted image user posted image za fotke. Imaš res lepa otrokauser posted image user posted image user posted image .

mml: user posted image user posted image user posted image za jutranje spanje. Mi moramo pa vedno vstat in malo potelovadit, da lahko kakamo in potem zajtrkujemo in gremo spat. A sta včeraj veliko pokosili user posted image ?

jana73: kako kaj Ela? Upam, da sta nosek zrihtali. Naša pa sploh ne pusti, da bi ji pokazala križ -kraž, jo tako zelo žgačka.
arielca: kok je Brina lušna s špangicouser posted image user posted image user posted image . So ji kar zrasli laski od zadnjič. Bini nekaj poganja in upam, da  ne bo imela kvalitete las po meni, bi ji rada kdaj kakšne špangice pripela. Mi je počasi dovolj, da me sprašujejo kaj je. Res, da je ne oblačim v roza, ampak fantki pa ne nosijo krilc. Ali pač?

Barjanski pozdravček

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
6.10.2006 20:42:19   
NRMM
Čeeeeeeeer!

Da se ne boste vžgale kok lapate user posted image , si morem prav čas vzet,da vas preberem.

Danes bom bolj kratka (upam vsaj user posted image ),ker me že postelja kliče, kajti včeraj smo imeli nočno fešto user posted image user posted image , sodelujoči Maruša (voditeljica programa user posted image ), ati in mami (dvorna norčka user posted image ). Začelo se je ob 22.30 ko je naša na veliko začela tulit v posteljici in je ni pomirilo nič drugega kot,da sem jo vzela iz postelje in jo nesla k nama. Najprej je zmazala 130ml medolinota user posted image , potem pa začela noret fuuuuul. Plezala, vriskala, poc poc po najinih glavah, v glavnem noro. Ob 0.00 sem jo imela resnično poln kufer, ji namazala dlesni in odnesla v njeno sobico,kjer je user posted image  mali zaspal v trenutku. Ne vem kaj ji je, najbrž so spet zobki na pohodu. No in zbudla se je ŽE ob 6.40 lačna ful in tako se je današnji dan začel z rano uro zlato uro user posted image user posted image . Upam, da danes ne bo kaj podobnega ozr.kar držim pesti.

Ejjj Blanka prišparej ti malega za Marušo, da se ne bodo tu Gorenjke teple zanj user posted image user posted image . Taščo tudi ne bo imel slabo,če se bo le lepo obnašal user posted image  .

Sem imela namen prilepit še slikice, pa je internet tako hudo počasen, da mi ni za čakat, pa jutri.

L.p.

Brina čestitke za 10 mesecev user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
6.10.2006 23:50:40   
HIMH
Halo BINO malce sem pozna sva z user posted image gledala en fil ma dvd.
No skratka pri nas je bil ta prvi test za 5 mix na podlagi odvzete krvi tud negativen sedaj ji bodo pa delali na kožici z reagenti in bomo vidli .
Nam je pa naročla da je naj ne kopamo dosti le tuširamo, sicer je rekla da jo naj ko jo kopamo to delamo z hrastovim lubjem a smo to že probali in je mela tako suho kožico da je groza zato sedaj uporabljava le olivno olje kopam pa jo tak sedaj na 2 dni ker mala namreč ful uživa in se mi smili ker sva prej to počele vsak dan.

Fenistil kaplice sva ji djala 5-7 kaplic max 3x na dan a smo to počeli mi max 2x najpogosteje zvečer da je spala mirno ker če ne se je skoz ob nekaj drgnila in v spanju praskala delovat pa pričnejo dokaj hitro.Zato bi bilo mogoče smiselno da se pozanimaš če jih sme Bina tudi jemat, da ji vsaj malo omiliš.

No kar se pa podalšanja tiče je pa tako
- VLOŽI SE 1 MESEC PRED IZTEKOM PORODNIŠKE(poglej odločbo)
- NA CENTRU ZA SOCIALNO DELO IN SICER ODNESEŠ TJA KOPIJE VSEH IZVIDOV
TUDI NAPOTNIČ ČE ŠE KATERE PREIZKAVE NISTA OPRAVLE.
- TAM TI POTEM TA SVETOVALKA POVE KAKO NAPREJ IN V BISTVU TI SAMA
MORAŠ SPROŽIT POSTOPEK.ČE PA TAM ŠE KAJ IZPOLNIŠ PA NIMA POJMA KER
GREM TO UREJAT V SREDO.
- MISLIM PA DA SE OBRNEŠ NA TISTO OSEBO PRI KATERI ODDAŠ ZA DOKLADE
 PAPIRJE.Ti če še maš čas pol počakaj do srede oz ponedeljka ko dobim še več
informaci od delavke na socialnem kako in kaj.
- TI PA PEDIATER VSAJ V MB NE RABI NIČ NAPISAT ALI POSLAT TJA KARTOTEKE
  KER ONI SAMO IZVIDE POGLEDAJO IN POL ČE SI MED TISTIMI KRITERIJI TI
POŠTEMPLAJO IN POŠLJEJO ODLOČBO DRUGAČE PA ZAVRNEJO.
- ZA ENKRAT MAM JAZ TE INFORMACIJE V KOLIKO BO KAJ DRUGA TI SPOROČIN V
 PONEDELJEK.
- UPAM, DA SEM TI VSAJ MALO POMAGALA.

Bodite pridne in lahko noč oz. dobro jutro

Neposredna povezava do sporočila: 1821
7.10.2006 7:52:30   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Sva že več kot eno uro pokonci. Se je gospodična zbudila, vstala v svoji posteljici, se pokakala in fejst polulala, da je bila mokra še spalkauser posted image in se sama s sabo v mraku pogovarjala z Brunom (veliki medved v kotu sobe). Zunaj  megla in turobno vreme mama bi pa spala. Sem ravnokar govorila z user posted image in v MB sije sonce user posted image user posted image user posted image . Jaz bi tudi. Tudi pozajtrkovali sva že. Bina ima sedaj jutranjo igralno urico. Ta novo mleko je sprejela v kašici, samega pa noče pit user posted image . Se bo že navadila, saj ji drugega ne preostane.

Je pa dobila včeraj 4. zob user posted image , dva sta še na pohodu.

HIMH:
hvala za informacije. Meni se izteče 20. novembra, tako da imam še čas. Bom držala pesti, da ti podaljšajo. Ja Fenistil imava doma samo še nisem probala.

jana73: vse naj naj Eli za 10. mesec  user posted image   user posted image    , naj lepo spi in se čim več veseli.

Lepo preživite dan. Upam, da bo sončen. Mogoče peljem Bino na sv. Ano;  bo lep razgled, če bo sonček.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
7.10.2006 14:53:52   
arielca
10x HURA za Elo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in mami jano73 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  !!!!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 1823
7.10.2006 16:05:34   
ac
Ela in Jana73, veselo obmesečnico user posted image user posted image user posted image vama želiva midve s Saro.

Sem pa zgleda staknila eno virozo. Al pa se prehladila zadnjič na koncertu. Sem že včeraj smrkala, ponoči pa sem se zbudila s čist zabasanim nosom, bolela me je glava in, ko sem vstala, da bi šla po Lekadol, se mi je zavrtelo in ratalo tako slabo, da sem samo laufala na WC..... Zdej bom pa šla mal ven, na svež zrak, mogoče bo pomagalo. Dan sicer ne zgleda najbolj obetaven za sprehajat se....

No, glavno, da je Sara zdrava. Upam, da ste vse decembrke in vaši user posted image tudi!

Imejte se lepo!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
7.10.2006 18:54:40   
cuma
Jaz se tudi pridružujem čestitkam:

user posted image VSE NAJBOLJŠE ELI IN MAMI JANI user posted image  

od Cume in Eme

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.