BlankaT
|
Brini vse naj naj za 10. mesec od Maje. Jana midve pa ravno prakticirava tvoj način uspavanja, ampak čez dan, ker zvečer nam je uspelo in zaspi, sicer na zizi, ampak, ko jo dam v posteljico je OK, razen, da ji morem čez kakšni dve uri zapeti njeno pesmico, dati dudo in spi naprej . Sedaj upam, na čutež, da jo bo še to minilo, ker bom preveč crknjena, ko bom začela s službo . No trenutno se že 10 minut , vendar vedno manj, vmes celo za par sekund utihne, ravno sedaj štejem in štejem in še vedno nič, morda pa je zaspala . Ne, ni še uspelo . Kar pa se tiče najinih korenjakov, pa bi se dalo kaj zmeniti, sicer moj še ni nobene decemberke spoznal, ampak probat ni greh . Samo, če se bo pa po mami in atiju zgledoval, bo pa bol Pajacka za njega, pa še tista ne vem, če ne bo premlada . Imava pa zelo podoben urnik, sicer ga jaz zjutraj ob 7.45 peljem v šolo, takrat dam malo v vrstvo mami in grem potem okoli 13.30 ponj, ko greva z Majo ponj, če je lepo. V torek in četrtek pa ima fusball no v soboto pa še verouk. Za nosek pa vama drživa pesti, da se vama bo kmalu pocelil . Sedaj pa je zaspala in sicer po 20 minutah , sem pa šla k njej in jo položila, dala dudo in potem me je prijela za uho . Ima to grdo navado, da me mora za uho prijema, ko hoče zaspati. To ima po atiju , ampak njega pa ne bo prijela za uho . Cuma tvoja je pa full pridna, kaj vse že zna . Kar pa se športa tiče, pa se vama z Jano pridružujem, samo jaz še navadno šalco kafeja dvigujem zraven . Nana Liza klede koledarja, pa mislim, da ga delajo skoraj vsepovsod kjer razvijajo slike. Naš je imel pred 2 letoma svoj koledar in cela žlahta, ga mu je dedi dal narediti in potem vsem razdeliv. Kar pa se razvoja tiče in vragolij, pa je vse tako hitro, da ne folgam več. NR kako je z vrtecom, a že imaš odgovor?