|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.10.2006 9:51:02   
sonchek
Milamay...držimo pesti, da kaj kmalu ugledaš...user posted image user posted image !!!!!

Lna38...čestitke tvojemu sinu...in seveda mamici...

...pa lep dan...

Aja imam še eno vprašanje za vas...ker ste že taki stručkoti...včer sem mal razmišljala in ugotovila da pravzaprov ne vem, kdaj točno pride do zanositve...kok dni pred O???
...neki mi ni čist jasn....

Lep dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
4.10.2006 10:05:04   
lana38
sonchek!
Jajčece se oplodi ob O, ko pride vanj semenčica. To potem 3 dni potuje po jajcevodu in pride v maternico. Tam potem 5 do 6 dni plava in nato se lepo vgnezdi. Ko pride do vgnezditve, se lahko pojavijo prvi nosečniški znaki, kar pa ni nujno.
Semenčice lahko tudi do 5 dni preživijo v jajcevodu in čakajo na jajčece, ki pa je sposobno oploditve samo 12 do 24 ur, potem odmre. Torej user posted image je treba pred O, na dan O in morda še en dan po O, potem pa je  user posted image za user posted image prepozno.
Upam, da sem lepo razložila.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
4.10.2006 11:56:10   
sonchek
Hvala Lana38....

Neki mi ni bilo čist jasn...zdej si mi pa razjasnila misli....hvala ti...

Pred kakšnim tednom sem zvedela da je od mojga user posted image  prijatla žena noseča...in to že 22-tednov...kaj naju je stisnl....joooojjj grozaaaaaaa...pa v bistvu tok lepooo... a ni to grozn???

No, zdej grem pa še mal delat...da nau mlek čaku...
Delam namreč v enem laboratoriju...in smo enkrat probaval mamino mleko (človeško)...na analize...in e bilo zellooo dobro...skoraj 100% sterilno...in podobno...hihi...smo se mal hecal...

pa lep dan...in srečno!!!!!!!!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
4.10.2006 12:23:19   
Klarita
Lana38, lepo si to odgovorila, si še meni povedala, kar me je zanimalo.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
4.10.2006 12:53:48   
lana38
user posted image Bravo zame.user posted image  Jaz bom še doktorirala iz tega, kako nerediti user posted image , ko se moram pa vedno tako dolgo truditi.user posted image  No, nič ne škodi, če vem malo več o nastanku user posted image .
Nekatere pa niti ne vedo, da se pri user posted image lahko zanosi...user posted image (čeprav imajo tudi že 3 otroke) in da se lahko tudi zaščitiš na rzlične načine in ne samo s KT in kondomi. Sem včeraj in par dni nazaj brala temo SPLAV(forum Nosečnost) na mamini čvekalnici, pa sem jih malo okregala (mia38-to sem jaz tam) in sem dobila nazaj poplavo grdih odgovorov, ki so jih napisale zgovornice splava. Nazadnje sem ostala brez besed in sploh nisem hotela več komentirati. Lahko malo pogledate tja in poveste, kaj ve mislite o tem.
LP

lana38

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
4.10.2006 13:10:11   
Klarissa
alo punce,
tu v lj se je tako vlilo, da joj.
no, moja prva user posted image  po histero je tu. še 2-še kaka 2 dobra meseca in veselo na delo.
saj nimam kaj za napisat. redno vas berem. razpoloženje mi niha--danes je bolj gor kot dol. in sem prav jezna nase, da sem prevečkrat slabe volje.
dio 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
4.10.2006 13:46:07   
teri
lana38:zdaj sem brala tvoje prispevke na forumu.Razumem tvojo jezo.Jaz sem tudi jezna na cel svet.Sploh,ko vidim kake đankice, ki imajo zdrave otroke,ipd.Pol si mislim,zakaj jaz ki se toliko čuvam,nisem mogla imet normalno nosečnost,zakaj se je prekinila s ss.Ti in jaz in me tukaj gledamo na nosečnost drugače.Jaz tudi ne razumem kako lahko kar tako zanosijo-brez zaščite in pol se čudijo.Tako kot si ti rekla obstaja več različnih vrst zaščite.Midva z mojim sexava po navadi brez zaščite,pa dokler nisva hotela ni bilo nič.Ne razumem moških,ki se ne morejo kontrolirat in če to vejo naj uporabljajo zaščito!!!!!
Je pa res da vsak se odloča kot misli da je prav.
Tudi za nas bo posijalo sonce!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
4.10.2006 13:47:53   
teri
Pa še eno uprašanje:kakšna je bila vaša 1.user posted image po ss?Jaz sem jo dobila v po. pa mi je zgledala kolker toliko normalna-mogoče malo bolj rjavkasta kot po navadi.Danes pa je skoraj nimam več.Se vam zdi to nomalno?

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
4.10.2006 13:56:18   
teri
Malo sem popravla moje podatke!
user posted image  Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
..še čaka na user posted image (al pa tud ne...sej ne ve več...jooojjjj)

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na user posted image , pregled pri G. 18.10,
                         user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS (sept. 2006) v 11 tednu, še čaka na 2user posted image ,
-pregled pri G. 15.11.

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d;
Pregled pri G. 4.10.2006;Čaka na prvo user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), pregled pri G 10.10., noče nasednje user posted image  24.10.
- sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
                           user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image  12.10..

user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; čaka na odstranitev pregrade,

user posted image  Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka 10.10

Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
..še čaka na (al pa tud ne...sej ne ve več...jooojjjj)

----> !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka (PDP 17.03.2007) , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!

raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...še čaka na , pregled pri G. 18.10,
- Črtomir, 1.1.2005

Teri, 24 let, - 1 SS (sept. 2006) v 11 tednu, še čaka na 2 ,
-pregled pri G. 29.09.

SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d, 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d;
Pregled pri G. 4.10.2006;Čaka na prvo

computeters, 40 let- 2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na

lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), pregled pri G 10.10., noče nasednje 24.10.
- sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG.

Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado!

Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka ...

Andreja2000, 41 let
1 ss1990 (10t) Maribor
1 ss 1990 ( 8t ) Maribor
1 ss 1991(5T) Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINA (park zvončkov)
ima že hčer in sina
Ne pričakuje 12.10..

julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; čaka na odstranitev pregrade,

Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana

Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss 19.5.2006 8-9t, Celje

Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB .... Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.

Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06

micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje ne čaka 10.10

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
4.10.2006 16:13:27   
andreja2000
tinaaja,res je,slaba izkušja nas dostikrat privede do prevelikega straha in panike.Vendar naše misli tako zelo lahko vplivajo na določene rezultate.Vem,da z težkmi izkušnjami,ki smo jih morale doživeti,se tudi težje sprostimo v naslednji nosečnosti.Enim gre to bolje,drugim slabše.
Tinaaja,zelo pomembno je misliti pozitivno,s tem lahko marsikaj pripomoreš.Priznam,da je svoje misli težko tempirat samo in vedno na pozitivo,vendar se da vsaj deloma in že to bo nekaj.Ko boš to dosegla,boš čutila olajšanje in tvoj otroček bo imel večje možnosti se razviti v zdravegauser posted image Konec koncev z strahom in paniko ne delamo nikoli nič dobrega,bojimo se nečesa kar še sploh ni in na koncu z strahom nehote kličemo slabo.
Zato,tinaaja,najdi v  svoji duši tisti del tebe,ki je najbolj močan,najbolj pogumen in pozitiven.Vem,da ga nosiš v sebi

Naj ti luč sreče vedno kaže pravo pot!user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
4.10.2006 16:40:54   
tinaaja
Andreja - HVALA TI user posted image user posted image

Pozitivnost poskusam ohranit, in obcutek med prvo in to nosecnostjo je drugacen. Tam sem imela skoz bed filing, tukaj pa imam dober filing,ampak pomesan s strahom.
Kaj mi je bilo najbolj pretresljivo je to, da se sploh ne upam veselit ... da gradim v sebo trdnjavo, za vsak slucaj... In da samo cakam na pregled, da mi pove, a je OK.. In tko je ze od zacetka user posted image  Ko recejo, da je nosecnost najlepsi cas - ja zal zame ni... Upam, da mi bo  s casom ratalo. Imam momente, ko se cist predam temu in sanjarim, kako bo, pol se pa zbudim, in me prebliskne prva izkusnja. In sita sem tega.. Hocem samo OK, ali pa samo momente slabih misli, ostalo pa veselje.

Itak imam za sabo 3 mesece norisnice v sluzbi, nova funnkcija, stres, zivci,... in zmeri bolj imam tega dost.. In po pravici.. ta teden prakticno se nisem naredila nic pametnega - nimam energije. In se mi ne da sekirat zaradi sluzbe. noben mi na koncu ne bo reku hvala, da pa bo moj user posted image  in jaz trpela zaradi tega, pa tud nima smisla. dost jih imam. tok truda, energije sem vlozila v to sluzbo, saj sem napredovala, ampak za kaksno ceno... da sem noseca in pod totalnim stresom.

No do petka pocakam, pol pa grem naprej.. in bom potegnila crto v sluzbi, kok casa bom delala na dan, kok casa bom sebi posvetila.

Kaksne mi pravijo, da zdaj bi morala bit samo vesela, k si noseca, bla bla... ja kok si zelim, da bi v meni prevladovalo samo to custvo. ampak se bom potrudila, da ga bo cim vecuser posted image

Teri - moja prva M - ne spomnim se, da bi bila kaj dost drugacna...

Pridna bodte punce
Ufff mal sem si dala duska a ne,.. saj ne zamerite..

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
4.10.2006 17:07:16   
andreja2000
tinaaja,čist prav je,da si daš duška in nam zaupaš svoje misli.Saj veš,tu smo ,da si pomagamo.Če slučajno ni gor ene,je pa druga,pa nikar se ne zahvaljuj,saj rada pomagam,če le morem.
PA en lep večer in veliko miru v tvoj srček!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
4.10.2006 20:04:46   
Milamay
Ja, tinaaja, mislim, da te tukaj vse res razumemo. Verjamem, da je težko odmisliti vse slabo, kar si prvič izkusila, a nekako moraš res misliti, da bo tokrat vse v redu. Nič pa ne težiš - tukaj te res razumemo in ti z veseljem prisluhnemo in ti rečemo kako vzpodbuno besedo. Ko bomo tudi me user posted image , pa nam boš ti pomagala premagati vse strahove, ki so bodo pojavili.

Lepo noč

Neposredna povezava do sporočila: 1788
5.10.2006 7:42:39   
SM10
Dobro jutro,

Jaz vam komaj sledim tako ste se razpisale v tem tednu.
Včeraj sem bila na pregledu in je trenutno stanje OK. Zanosit lahko poskušam že po dveh user posted image , tako, da bo veseli december res delaven. Upam, da hitro mineta ta dva meseca, ker se mi bosta ta dva meseca vlekla kot celo leto.
Zanimivo je, da se najprej trudimo, da bi zanosile, drugič pa težimo k temu, da ne smemo še zanosit. 

Zdaj pa že čakam, da mi katera od vas sporoči kakšno veselo novičko user posted image user posted image .

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
5.10.2006 7:57:35   
Bety
Tinaaja...te popolnoma razumem....in tudi jaz se ne bom smela veseliti, če zagledam user posted image user posted image , ker sem že izkusila celo paleto razočaranj....

In veš, kaj zdaj počnem....hmmmmmm....naenkrat mi je prišla na misel, da so to moje pikice, tudi če ne živijo več kot 15 dni....Moje so!....in se pogovarjam z njimi, kot da me slišijo in čutijo....v to sem prepričana....prvi dan po transferju sem jim pustila muziko in jim razlagala, da je to poslušala moja mama, to pa moja babica....to glasbo pa jaz imam najraje....

Ker imam terensko delo in potujem veliko po tem našem čudovitem krasu, pa jim vseskozi govorim:"....Poglejte skozi moje oči to lepoto....to zeleno travo...ta javor, ki že rdeči...to je šipek....tam daleč je Bač, desno Knežak.....na drugi strani pa čudovito Narinsko polje....in  Nanos ponosni....Poglejte, tukaj pa mi živimo....in tukaj je naš vrtec z jaslicami....So vam všeč poslikave metuljčkov?..."

Mogoče se vam zdi bedasto.....meni pa ne.....Tudi če živijo samo kratek čas, so živeli....In to je največ, kar jim lahko dam....

Imejte se lepo....

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
5.10.2006 8:02:03   
Liona
Ojla,

na hitro se zopet oglašam. Ja Lana, malo sem pogledala na mamino čvekalnico. Groza. Joj, kako bi jih tepla. user posted image  Škoda izgubljati besede in energijo za te ljudi...

Moja O je mimo. Zdaj čakam 15-20 oktober, da vidimo ali je bil ta mesec bolj uspešen. Sicer še vedno pridno user posted image  na vsake dva dni. Da slučajno kaj ne zamudimo user posted image .

Lepo se imejte in se še beremo

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
5.10.2006 8:24:15   
Jelenche
hej punce,

kako ste?

Moja druga user posted image  se počasi približuje koncu in mislim, da bova z možem kar začela delati na bebiki.
Upam da se je vse zacelili kot je treba, moram it še na pregled h ginekologu. Pa pač upam da bo vse čimprej ratalo.
Drugače pa kar se tiče službe Tinaaja, ti kar preseki. Ker služba te zna tok izčrpat, kar seveda ti že veš.
Jaz sem se med prvo nosečnostjo tok matrala in obremenjevala glede službe. Res sem bila pod velikim stresom,... in kaj sem dosegla? NIČ!
Zdaj sem pa rekla, da imam dosti tega, da bom v službi samo 8 ur in nič več. In da se ne bom sekirala za njih, ker oni se tudi ne zame. (sem pa rabila dosti časa, da sem v glavi si uredila glede službe, da ni vredna da sebe ubijam zaradi nje)

Upam da si ti tudi uvidela kaj je bolje zate in te polno podpiram v tem, da rabiš itak več časa zate in tvojega user posted image

Liona, upam da ti bo uspelo

lep pozdrav vsem in glavo visoko pokonci ker samo tako lahko vidimo sonce skozi te temne oblake!!!

pa pa

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
5.10.2006 10:17:01   
lana38
Bety!user posted image
Tudi jaz sem se od vsega začetka pogovarjala z mojo user posted image . Še zadnji dan, ko sem že dobila tisto injekcijo, sem ji povedala, da jo imam vseeno rada in mi je zelo težko, ker se morava posloviti. Takšni pač smo. To ni čisto nič neumno.
Mi2 tudi pridno user posted image , čeprav bo O šele drug teden.
LP

lana38

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
5.10.2006 10:20:53   
krtekxx
Se mi zdi da bi na momente temu našemu naslovu lahko pridali še: deloholičarke. Jaz trenutno "gostim" dva avstralca, ki sta strašno navdušena nad našim delom. Samo da ne vem, kdo tu ne zna najbolje Angleščine: mi ali oni. Taaaak naglas, kot Primorci in Prekmurci smo.
Jaz mam tudi user posted image , upam, da se bo sedaj ciklus vzpostavil.
Tinaaja, ti pejt počas kar na bolniško, sej lahko vmes mal za faks delaš.
Lana38, ti pa napiši ekspertizo na temo ovulacija, plodni dnevi itd in jo nekam objavi, da ti ne bomo skoz težile.
Ostale, ki čakate user posted image , držimo pesti; je pa res, da še posebej za Bety. Kar se tiče Krasa maš pa prov, to kar čutiš ti je prenešeno tudi na tvoja dva pikeca, ki jih švercaš s sabo po terenu.
Joj, še malo, pa se bomo pripravljali na Novo Leto, na leto, ko bomo postale mamice. Moramo verjeti!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
5.10.2006 10:40:04   
Anonimen
Pozdravljene sotrpinke!

Sem komaj našla nekaj minut, da vam malo napišem... Je takšna gužva v službi, da kar meji že na norišnico.
Lana 38 - čestitam za sinka.
Tinaaja - vrejamem, da te razjeda, če je vse ok. Jaz se že kar malo bojim naslednje user posted image , ker ne vem, kako jo bom prenesla (psihično). Strah, da ne bo šlo kaj narobe, je upravičen, ker imaš za sabo slabo izkušnjo. Ti se kar izpljuvaj, ker vem, da ti okolica soli pamet, da kaj za user posted image  kompliciraš, ker je tako ali tako vse ok. Ti pa boš 100%, da je vse ok šele, ko boš svojo user posted image  imela v rokah. Popolnoma te razumem.
Betty - kako si? To, da se pogovarjaš s pikicama je meni čisto normalno. Jaz sem se s svojo še po tistem, ko so  mi povedali, da ji user posted image  več ne utripa.
Jelenche - v akcijouser posted image user posted image user posted image ! Želim ti, da čimprej ugledaš user posted image user posted image .
kretxx - imaš prav - kmalu bo novo leto. Želim si, da se to čimprej konča - same slabe stvari so se dogajale. V novem letu pa nam vsem želim čim več user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja - še eno vprašanje - a je treb počakati 3 mesece po abraziji ali pa 3 user posted image  preden začneš ponovno delati na user posted image ?

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 1795
5.10.2006 11:18:32   
lana38
Nič me ne moti, če me kaj vprašate o O, plodnih dnevih in teh stvareh. Če tudi to objavim, bo čez nekaj časa že nekje zadaj, tako da bom kar odgovorila, če bo katero kaj zanimalo. Tako sem skoz tule gori na RR, če le imam čas, tako da sploh ni problema.user posted image
Hvala vsem, ki ste mi čestitale za mojega sina, ki je tako priden. Sem tudi sama zelo vesela. Moj user posted image  pa je tako skrivnostno ponosen očka in sploh ne pokaže tega navzven. Vidim pa kako se skrivnostno nasmiha, ko govorimo o tem, da kar sije veselje iz njega. Moški tako radi včasih skrivajo svoja čustva, pa ne razumem zakaj. Če jih ne poznaš dovolj, je to lahko kar težava.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
5.10.2006 11:46:54   
teri
Dober dan vse!
Jaz sem se tudi z mojim neusojenimuser posted image pogovarjala cel čas, tudi ko je mel samo 3.5mm in tudi pol ko so mi rekli da srček ne bije več.To ni nič takega!
Raho:mislim da je bolje da počakaš 3user posted image .Raje mal več kot manj,da je tvoje telo bolj pripravljeno.
Glede ovulacije:jaz sem zanosila 4 dan od zadnjega dne user posted image
Tinaaja:nič se ne sekiraj,če te skrbi.Tu smo zato da si stojimo ob strani.Mene vem da bo tudi in se prav bojim naslednje user posted image -prav zaradi slabih izkušenj.Tudi jaz sem pri prejšnjiuser posted image od 1.dne ko sem zvedla da sem, čutla da bo šlo nekaj narobe.Bolj ko so mi vsi govorili da ne,bolj sem mela slab feeling.Ko pa pomislim za naprej(ne vem zaka)mam pa full dober feeling in občutek da bo vse ok.Jaz precej zaupam mojemu občutku,še nikoli me ni razočaral.Tako da sem kar optimist za v naprej.Ti pa bodi tudi in pobožaj tvoj trebušček še za nas.
Andreja 2000:me spominjaš na eno žensko, ki je lani pisala na blog od bara(resničnostni šov)Ona je bila tudi iz Mb in je vedno mela take lepe besede za vsakega.Je dajala vedno Sari iz bara moč za naprej.Se sprašujem,če si ista oseba?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
5.10.2006 12:23:03   
andreja2000
Bety ,meni se tvoj stik z pikicami zdi zelo lep in čustven.Tudi sama sem se vselej pogovarjala z vsemi mojimi pikicami.Resnično,draga Beti,iz dna srca ti želim,da se vse dobro izteče in da ti bo lepega dne dano te pikice spoznati in pestovati.Zelo trdno stiskam pesti zate.Si v mojih mislih.user posted image user posted image user posted image
Teri, ne nisem tista oseba,sem pa rada pogledala kdaj bar.Takrat še nisem imela interneta in s tem možnosti,da bi lahko klepetala z vami.No ,sedaj ga imam in z njim vse vas,s kterimi mi je precej lažje.

Vsem ostalim pa držim pesti,da se vse porihta kot se more in dočakamo srečne trenutke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
5.10.2006 12:53:10   
lana38
Jaz pa ne dam kaj dosti na te občutke, sem imela vedno dober občutek, pa se je izteklo za user posted image . Mogoče se zaradi teh dobrih občutkov nisem mogla sprijazniti, da je res nekaj narobe. Tudi skoraj vsak mesec imam občutek, da sem user posted image , dokler mi BT ne pade ali pa se prikaže user posted image . Tako da so ti občutki, kar nekaj user posted image , Misliti pa je vseeno treba, da bo vse dobro. Strha pa me je tudi vedno bilo, že ko sem zagledala user posted image , da ne bi bilo vse OK. Tak strah sem imela tudi v prvi user posted image , pa je potem le bilo vse OK. Na vsem skupaj ni nič. Ti občuti to je vse bolj tako za lase privlečeno.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1799
5.10.2006 13:16:03   
Milamay
Jaz pa v teh dnevih ne pričakujem user posted image  in sem tako vsa radovedna šla danes delat test (Clearblue) - pa je bil v prvem okencu minus, v drugem pa nič. V tistih navodilih piše, da je potem test neveljaven oz. neuporaben. Zakaj pa sem dala 18oo SIT? NIč mi ni jasno?!

Kaj je imela še tako izkušnjo? Kateri tester pa naj kupim, da mu bo za zaupat? Sem pri prvi in pri drugi nosečnosti uporabila CB, pa se kaj takega ni zgodilo. Mislite, da je bilo kaj s testerom narobe? Bom jutri ali pa v soboto naredila še en test, samo moram prej v nabavo.

Zaenkrat torej user posted image  še ni, sem jo pa nekako pričakovala včeraj ali danes. No, upam, da se ne bo prikazala, samo bi pa bil res čudež, da bi nama ratalo kar v prvem mesecu.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?