sezam
|
No mi imamo sedaj že kar konkretne brcike, večkrat na dan. Tako, da mi sedaj že dva nagajata , eden bolj, eden manj. Glede otrdevanja trebuha je bolje, ko sem začela piti Magnesol. slumpo - mislim, da se ti ni treba sekirat glede kg. Nikjer ni rečeno, kako naj bi se redili, sa j je to pri vsaki drugače. Meni je sestra pri g v prvi rekla, da se ene enakomerno skozi celo nosečnost, nekatere na začetku ful, pa se potem umiri, ene pa ravno obratno. Tako, da ni panike. Glede na to, da te ogovarjajo, da nimaš trebuha, jim pa kar povj, da se nekaterim še nič kaj ne pozna, ko gredo že rodit. Poznam primer, ko sem jo videla ene 14 dni preden je rodila, pa skoraj ne bi opazila da je noseča. Do sedaj sem imela 2 UZ, na prvem pregledu in na NS, na zadnjem mi je pa le poslušala srček. Časa za RR imam skoz manj, v službi ne gre, doma pa predno skuuham, pa posodo pospravim, pa malo se Ano poigrat, je dneva konec. Pol se mi pa nič ne da, ali pa je zaseden računalnik. Dopust za 2007 bom pren porodnško koristila le toliko kot ga moram (2 tedna), ostalo pa kasneje. dolgolaska - pregled in morfologijo imam 20.10., nakupovale ne bom kaj, saj imam še od prve - tudi lasovno se mi ujame, razen če bo , potem bo treba kaj kupiti, da ne bo "rozast" . Pa mogoče bom kupila še kombinonček. Pri Ani sem imela komlet hlačke + bundico, pa je tako malemu, kar neredno oblačit, ko je že spodaj fino oblečen. Ali bom vzela paket ali pa denar, pa se še nisem odločila. Mogoče bom paket, kjer je trip trap stoplček. Moram še malo pretehtati, če potrebujem še enega, drugače pa definitivno denar. freya - čisto možno, da boš že imela morfologiljo, saj se le ta dela okoli 20. tedna. NMJ- držim pesti, da se čimprej zrihtate in da boste lahko spet erna14 - boš videla, da boš vsak čas začutila brcike. Ene prej ene malo kasnej.