Skaana
|
, zgleda, da se bo prvo naše srečanje odvijalo brez naju. Ker mam paniko, punce. Ta vikend ma moja teta 50. let. In se gre iz Štajerske preko Ljubljane k njej na Primorsko. Sam sploh ne vem, če bom lahko šla, ker mogoče bomo že spajali rušt skupaj. V nedeljo bomo pa sigurno delali. Pa še z miceno bi bile preveč utrujeni, ker bi prišli nekje ponoči domov. Potem pa še 150km v eno stran . Mislim, da ne bo šlo. Naslednjo soboto pa sem načeloma fraj, sam itak da bomo delali. Pa mogoče bi lahko skliznila z malo. Pa Doline ne bo . V nedeljo, 15. imamo pa pri nas drobtinico pri rdečem križu in ker sem mentorica na naši šoli, moram bit zraven. Naslednje vikende bo pa vreme ziher že . Torej, kr odločite se brez naju, prav? Potem bom pa jaz dala vse od sebe, da pridema . Atena se po novem zelo rada igra s kozarčki, šalčkami, kuha nam kavo, prilije mleko, pomeša z žličko, da nazdravje... Pa po novem sem mamica. Sploh ne vem, kako to, ampak zdaj me kliče mamica - vedno in povsod. Ravnokar mi je prinesla hrano za ribe. "Atena dala." Pa jim je z mojo pomočjo stresla hrano notri, zdaj pa jih gleda v akvariju in kliče. "pridi, pridi, ribice". Fipi, prav je, da je Nejc nabrit. Kaj sestrica ni bila tako ? Oglasi se še kaj. Saj lahko pišeš le o svojmu pikcu, da ne bo šlo preveč časa, prav? Katrin, torej si tudi ti v PB , fino. Kako je blo na očkovem teku? Škoda, da se take fine stvari dogajajo tako daleč od nas. Drugače bi ziher tudi moj šel. Ker je tud on nepoboljšljivi športnik. In ta mala samo, da teka. Pa je srečna. Dolina, našla sta fantastično rešitev glede službe . Izpit bo pa v drugo ziher šel. Otrok, sam, na ulici , me kr mrazi. Neverjetno. Glede tašče in navezanosti pa... Jaz sem včasih tudi tako , ko vidim, kako rada ima Atena mojo mami. Živimo še skupaj in ona jo pazi. In se mi zdi, da sploh ne loči med mano in njo . Samo mamica je mamica. In to še predobro čutijo in vejo. Brez skrbi. zdle je Atenka rekla: "Tuki sem, ribice gledam." "Njam njam delajo." In sem že vedla, da neki ni vredu. Je stala na stolu, odprla pokrov in vrgla celo posodo hrane k ribam . No evo, jaz pa za rač. Rainbow, pri vas se je pa spet začelo za vse. Pa upam, da so tole res neke virozice. Jaz sem bla čez vikend tud tako prehlajena, da sem komaj gledala in hodla in... Sam sem, sam da sem bla lahk z miceno. Glede klime pa res pazite. Ker je dokazano zelo slaba za otročke. Če pa si čutila pihanje, pa sploh. Svojega možeka kar za kravatlc primi . Sicer pa mislim, da je zdajle klima v avtu že ... Eva1, tako sem vesela, da si se javila. Ti bom jaz sporočila za datum srečanja, prav? Objemi Lukca, ki bo dobil sestrico . Idealno. In super za vas. wahoo, super se rihtate. Lina je ža prava gospodičnica. sem se nasmejala njeni natančnosti in čistosti. Glede trme pa... To po moje ni zaradi Tare. To je pač obdobje in bi prišlo tudi drugače. Pri nas Atena tudi NIČ ne sliši, razen če hoče. Potem pa ja. Pa kaj bi to, bomo že. Dam ji pa vedet, da kaj ni prav, to pa res. In jo usmerim k tistemu, ki je ravno tako zanimivo, a pravilno. Na primer risanje po tleh. Jo usmerim na risanje po belem veliiiiiikem papirju. In je zadovoljna, mi pa tudi . Epahor, ti kar piši o korenjaku. Karkoli. Jaz tud kr neki klaftram o naši. Jaz uporabljam za ponoči Pamperske. Ampak te ta nove strech (ko kopuješ jumbo pack, moraš ob strani obtipati kartonček...). Te plenice so mi res fenomenalne. Čez dan pa DMove. Tudi ful dobre in predvsem cenejše. NiLe, prelep vikend ste imeli. Superca. In hkrati še oblekli svoja pikca. Moj pa niti pod razno ne mara it z mano v trgovino. Pravi, da nima živcev tako dolgo nakupovati. No evo, sem le nakracala do konca. Vmes sem seveda morala napumpati dva balona. In ko je bil eden napumpan, je htela Atena drugega sama, prvega pa meni porinila v roko: "Tule mej!" Itak da ji ni uspelo. Sam - hoče pa vse sama. Kako je men to smešno, ko se spodstopi stvari, ki jih niti slučajno ne more. Poskusi pa vseeno. In obvezno. In vse sama. No, uživajte še v zadnjem sončnem dnevu ta teden . Midve pa drvima v gozd .