|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
29.9.2006 10:02:22   
Katrin
En petkov pozdrav še od mene,

na hitro, preden grem v službo. Čez vikend nas ne bo, tako da vas spet berem v ponedeljek!

Glede srečanja: nam odgovarjajo in 7.10. in 14.10. in 28.10 (vremeuser posted image ). Ker pa Dolina ne more 14.10, Wahoo pa ne 7.10. , Nile pa ne odgovarjajo sobote: bi se morda lahko dobili v nedeljo 8.10? Ali mora biti obvezno sobota? Sigurno pa je, da ne glede na to, kateri datum določimo: nikoli ne bomo mogli vsi priti...

Nile: user posted image  za tekaške navdušence!

Dolina: user posted image  za tvojo odločitev. Sedaj boš zagotovo imela več časa za svoje najdražje in študij! Držim pesti!

Wahoo: En cmok od Kaje in bravo za Lino in Taro. Lepo je, če vidiš, da Lina sprejema mlajšo sestrico. Lina je pa tako al tako ena pridna punca!

Tudi Kaja uveljavlja svojo voljo in če česa ne doseže, gre kar v jok! Priznam, da je zelo težko postaviti meje, še bolj pa pri njih vztrajati! Je potrebno kar veliko železnih živcev, da ne popustiš. Meni žal ne uspe vedno; hkrati pa se zavedam, da delam napako user posted image

Lep vikend vsem in čimbolj uživajte (mi gremo v hribe, potem pa še na morje!)user posted image user posted image user posted image

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.9.2006 16:27:29   
Wahoo RR
Helo

Sem pozabila vprašat. A 7.10 popoldan ? Ker mi imamo srečanje moderatorjev dopoldan in smo popoldan frej.
Sepravi kdaj ?

Evo, danes sva šle z Lino v shoping. Sva nabavle prstne barve, voščenke, pa še nekej za packat, pa ne vem kako se reče. Zgleda zanimivo. Zdej pa sam da mami zbere pogum, pa se bove lotile packanja in ustvarjanja, hahaha.
Namreč...pozabila sem napisat da je Lina zelo zelo pedanten otrok. Bohnedej da ima rokico umazano. Prec umit, pa preoblečt. Zelo nerada je umazana. Vse mora bit na svojem mestu. Če ji recimo rečem da neki nese na mizo in v prvem poskusu recimo krpica gleda čez rob...bo tok časa popravljala, da bo cela goruser posted image

Pa plesalka bo definitivno. Tko dobr pleše...pravi ritem ujame. Začne plesat čist na vsako musko, nima veze kaj. Prav lušno jo je gledat, hehe.

No, tok zaenkat :)

Pridni bodte

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 502
29.9.2006 22:13:20   
rainbow
Čer!!

user posted image user posted image Wahoo, skoraj bi morala reči welcome backuser posted image ; najprej tudi od mene čestitke za tvoj rojstni danuser posted image user posted image , ma si še mlada, ni kajuser posted image ; moj rd pa je čez 2 meseca, pa raje ne bi o številkiuser posted image
Super, da Lina tako lepo sprejema svojo malo sestrico - sem ti že rekla, da sta ful dobri imeni izbralauser posted image - in super, da uživate, kljub delu in naporu (se mi kar naš film zvrtiuser posted image ); sem se morala nasmejati Linini pedantnostiuser posted image user posted image user posted image ; glede trme ti moram rečt, da se mi Enjina sploh ne zdi nič takega, pač joka, če ni po njeno, pa se že umiri (edino pri dojenju včasih popustim, ker grozno sili v mene); večji problemi so pri Lii, ko jo je treba besedno diplomatsko obrnit in ima že jezik z vsemi žavbami namazan in že včasih grozim s tako ali drugačno kaznijo (recimo, da ne bo dobila Nodijevih slikic/ne bo smela gledat Nodija ipd).

Epahor, karkoli boš napisala, bomo z veseljem prebrale; tudi jaz večinoma pišem pač, kaj se dogaja, morda čiste neumnostiuser posted image ;
fajn, da delaš samo 4 ureuser posted image user posted image  in lahko uživaš s tvojima sončkoma. Po moje bi morale vse mamice do najmanj 2-ega otrokovega leta tako delat. Glede plenic ti v bistvu ne znam svetovat, jaz uporabljam Huggies, ki imajo vzadaj elastiko; sem pa imela probleme pri Lii, ki je pozno postala suha in ko še ne bila, se je en čas non stop mimo polulala, ali pa toliko lulala, da plenica ni zdržala. k sreči zdaj vse opravlja na WCuser posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe, hvala za tvojo podporo, absolutno imaš prav glede financ. da pa vam povem čudežno zadevo, da danes Lia ni imela vročine; včeraj še cel dan bila vročična, danes zjutraj pa kot da bi odrezal al kaj, brez vročine. Strangeuser posted image ; hvala bogu sicer, morda pa nam res uspe v ponedeljek it v vrtec, držimo pesti

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.9.2006 22:19:45   
rainbow
Joj, napačno tipko sem stisnila, sploh še nisem mislila nehatuser posted image user posted image , res, pa okrasit vaša imena, to ni feruser posted image

torej, od zgoraj manjkajo še barve na imenih:

wahoo

epahor

niLe

ma oprostite, pozna urauser posted image

aja, glede datuma, nam je vseeno, nimamo nekih planov, in se bomo prilagodili, v kolikor bomo seveda zdravi; bi pa bilo mogoče fajn čim prej v oktobru. Tudi nedelja je ok, 8. 10. ali kaj takega.

lep vikend vsem želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 504
2.10.2006 9:19:22   
rainbow
user posted image Evo, že imam monologe...

ampak moram vam povedat o naših čudnih vročinah, namreč, Liina je izginila po dveh dneh v petek, potem pa smo šli v soboto v Ikeo in popoldan je spet Enja imela vročino, ki je čudežno izginila (kot prejšnji teden) včeraj opoldne in sta torej danes šle obe v vrtec, po mojem povsem zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

vseeno pa me razjeda o vzrokih te vročine in sumim, da je Enja dobila obakrat vročino zaradi klime v avtu; zdaj pa mi povejte, če se vam zdi to možno?????
obe soboti smo se namreč vozili več kot uro v eno smer in seveda moj user posted image user posted image  mora imet prižgano klimo, češ, da to nič ni; sem pa zdaj v soboto sedela vzadaj med njima (ker je šel še tast zraven) in je ful pihalo nazaj, direkt babama v obraz. Je to možno????  ker jaz sem se že vstrašila, da imata gliste, čeprav nista imela popolno nobenega znaka, ki bi nakazoval gliste, kaj šele, da bi jih videla v kakcih.

tak da sem zdaj čisto fertig user posted image psihično od teh skrbi, kaj šele fizičnouser posted image od cartanja in nošenja mojih težkih bab, kaj šele od kreganjauser posted image , ker sta bili zdaj 4 dni skozi skupaj in je Lia že bila obupna, preveč energijeuser posted image in težko vodljiva (če se lepo izrazim namest "poredna")

ok, grem pospravljat naše kaotično stanovanje, lep dan želim vsem

lp, rainbow

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 505
2.10.2006 9:51:12   
NiLe
Hoj,

no, Rainbow, da ne boš imela monologa, se ti pridružim user posted image

Ja, tele vročine so res čudna reč, ampak po moje si kar prav ugotovila, da zna biti povezano s klimo. Sej zdej boste ukinili klimo do pomladi, ne? Tako, da ni panike.
Tudi pri nas se je pri Lei v roku 1 meseca 2x pojavila vročina, trajala dan ali dva in čudežno izginila. Ma, ne vem, danes je očitno toliko viroz, virozic in nevemšečesa, da nas očitno nič ne sme presenetiti.

Mi smo imeli pester vikend, v soboto smo šli na kapučino v Trst, mala dva sta se lovila po trgu sredi Trsta, mi2 pa kofetkala in uživala še zadnje prav poletne trenutke. Potem smo šli še malo pofirbcat v shoping center, kjer sva Lei kupila eno cort trenirko in kapico, Niku ful dober brezrokavnik, mami pa si je izbrala nove škornje user posted image .
Včeraj pa smo se cartali, pospravljali in uživali user posted image

Glede srečanja: kot sem rekla, nam odgovarja naslednji vikend - lahko je sobota ali nedelja, skrbi me edino tole vreme, ki se bo v sredo poslabšalo in celo ohladilo ...

Mejte se lepo.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 506
3.10.2006 9:38:35   
Skaana
user posted image user posted image user posted image , zgleda, da se bo prvo naše srečanje odvijalo brez naju.

Ker mam paniko, punce. Ta vikend ma moja teta 50. let. In se gre iz Štajerske preko Ljubljane k njej na Primorsko. Sam sploh ne vem, če bom lahko šla, ker mogoče bomo že spajali rušt skupaj. V nedeljo bomo pa sigurno delali. Pa še z miceno bi bile preveč utrujeni, ker bi prišli nekje ponoči domov. Potem pa še 150km v eno stranuser posted image . Mislim, da ne bo šlo. Naslednjo soboto pa sem načeloma fraj, sam itak da bomo delali. Pa mogoče bi lahko skliznilauser posted image user posted image  z malo. Pa Doline ne bo user posted image . V nedeljo, 15. imamo pa pri nas drobtinico pri rdečem križu in ker sem mentorica na naši šoli, moram bit zraven. Naslednje vikende bo pa vreme ziher že user posted image . Torej, kr odločite se brez naju, prav? Potem bom pa jaz dala vse od sebe, da pridema user posted image .

Atena se po novem zelo rada igra s kozarčki, šalčkami, kuha nam kavo, prilije mleko, pomeša z žličko, da nazdravje... Pa po novem sem mamica. Sploh ne vem, kako to, ampak zdaj me kliče mamica user posted image  - vedno in povsod. Ravnokar mi je prinesla hrano za ribe. "Atena dala." Pa jim je z mojo pomočjo stresla hrano notri, zdaj pa jih gleda v akvariju in kliče. "pridi, pridi, ribice".

Fipi, prav je, da je Nejc nabrit. Kaj sestrica ni bila tako user posted image ? Oglasi se še kaj. Saj lahko pišeš le o svojmu pikcu, da ne bo šlo preveč časa, prav?

Katrin, torej si tudi ti v PBuser posted image , fino. Kako je blo na očkovem teku? Škoda, da se take fine stvari dogajajo tako daleč od nas. Drugače bi ziher tudi moj user posted image  šel. Ker je tud on nepoboljšljivi športnik. In ta mala samo, da teka. Pa je srečna.

Dolina, našla sta fantastično rešitev glede službe user posted image user posted image user posted image . Izpit bo pa v drugo ziher šel. user posted image  Otrok, sam, na uliciuser posted image user posted image user posted image , me kr mrazi. Neverjetno. Glede tašče in navezanosti pa... Jaz sem včasih tudi tako user posted image , ko vidim, kako rada ima Atena mojo mami. Živimo še skupaj in ona jo pazi. In se mi zdi, da sploh ne loči med mano in njouser posted image . Samo mamica je mamica. In to še predobro čutijo in vejo. Brez skrbi.

user posted image  zdle je Atenka rekla: "Tuki sem, ribice gledam." "Njam njam delajo." In sem že vedla, da neki ni vredu. Je stala na stolu, odprla pokrov in vrgla celo posodo hrane k ribam user posted image . No evo, jaz pa za rač.

Rainbow, pri vas se je pa spet začelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse. Pa upam, da so tole res neke virozice. Jaz sem bla čez vikend tud tako prehlajena, da sem komaj gledala in hodla in... Sam sem, sam da sem bla lahk z miceno. Glede klime pa res pazite. Ker je dokazano zelo slaba za otročke. Če pa si čutila pihanje, pa sploh. Svojega možeka kar za kravatlc primiuser posted image . Sicer pa mislim, da je zdajle klima v avtu že ...

Eva1, user posted image  tako sem vesela, da si se javila. Ti bom jaz sporočila za datum srečanja, prav? Objemi Lukca, ki bo dobil sestricouser posted image . Idealno. In super za vas.

wahoo, super se rihtate. Lina je ža prava gospodičnica. user posted image  sem se nasmejala njeni natančnosti in čistosti. Glede trme pa... To po moje ni zaradi Tare. To je pač obdobje in bi prišlo tudi drugače. Pri nas Atena tudi NIČ ne sliši, razen če hoče. Potem pa ja. Pa kaj bi to, bomo že. Dam ji pa vedet, da kaj ni prav, to pa res. In jo usmerim k tistemu, ki je ravno tako zanimivo, a pravilno. Na primer risanje po tleh. Jo usmerim na risanje po belem veliiiiiikem papirju. In je zadovoljna, mi pa tudi user posted image .

Epahor, ti kar piši o korenjaku. Karkoli. Jaz tud kr neki klaftram o naši. Jaz uporabljam za ponoči Pamperske. Ampak te ta nove strech (ko kopuješ jumbo pack, moraš ob strani obtipati kartonček...). Te plenice so mi res fenomenalne. Čez dan pa DMove. Tudi ful dobre in predvsem cenejše.

NiLe, prelep vikend ste imeli. Superca. In hkrati še oblekli svoja pikca. Moj user posted image  pa niti pod razno ne mara it z mano v trgovino. Pravi, da nima živcev tako dolgo nakupovati.user posted image

No evo, sem le nakracala do konca. Vmes sem seveda morala napumpati dva balona. In ko je bil eden napumpan, je htela Atena drugega sama, prvega pa meni porinila v roko: "Tule mej!" Itak da ji ni uspelo. Sam - hoče pa vse sama. Kako je men to smešno, ko se spodstopi stvari, ki jih niti slučajno ne more. Poskusi pa vseeno. In obvezno. In vse sama.

No, uživajte še v zadnjem sončnem dnevu ta teden user posted image . Midve pa drvima v gozd user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 507
3.10.2006 22:00:13   
Wahoo RR
SREČANJE :

Dejmo dorečt, punce. Vem da se bomo težko vse dobile isti dan, pa se vseeno potrudimo. Javite kateri datum bi vam najbolj ustrezal ( lahko tudi več hkrati ):

7.10 sobota  wahoo
8.10 nedelja

14.10 sobota
15.10 nedelja

21.10 sobota
22.10 nedelja

Naredite copy/paste datumov, pa se pripišite.
Zaenkrat še vedno velja Rakitna. Če ima katera še kakšen predlog, pa na dan z njim.

Nam je vseeno. Lahko si moj uredi frej, če ve vnaprej. Tudi 7.10 lahko...ampak bolj popoldne

< Sporočilo je popravil wahoo -- 3.10.2006 22:06:41 >

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 508
3.10.2006 22:36:05   
Skaana
7.10 sobota  wahoo
8.10 nedelja

14.10 sobota (skaana)
15.10 nedelja

21.10 sobota skaana
22.10 nedelja

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 509
3.10.2006 22:58:06   
Katrin
7.10 sobota  wahoo , katrin
8.10 nedelja katrin

14.10 sobota skaana , katrin
15.10 nedelja

21.10 sobota skaana
22.10 nedelja

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 510
3.10.2006 23:04:34   
Katrin
Pa še en dober večer.

Mi smo dobro in "zdravi", čeprav je Kaja v soboto in nedeljo ponoči spet imela napade in je kašljala. Sem slišala, da se ta laringitis lahko ponavlja in ponavlja. Čez dan je pa nasmejana, brez vročine in nič ne kašlja.

Jutri imamo v vrtcu prvi roditeljski sestanek in igralne urice z otrokiuser posted image  se že veselim.

Danes pa smo bili na očkovem teku (superca !). Naš ati je navdušen, Kaja pa je še celo popoldne važno hodila z oranžno majčko, ki jo je prejela na cilju in je sploh ni hotela slečtuser posted image

Rainbow: Upam, da sta Lia in Enja zdravi. Tudi midva sva izklopila klimo v avtu, odkar je Kaja pričela tako kašljati.

Nile: user posted image  za shoping!

Skaana: škoda za srečanje, morda pa ti vseeno uspe prit pogledat. Vsekakor upam, da se srečamo user posted image

Wahoo: user posted image  za Linine prve plesne korake!

Lepo se cartajte in ostanite zdravi! user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 511
4.10.2006 10:55:33   
NiLe

7.10 sobota  wahoo , katrin, NiLe
8.10 nedelja katrin

14.10 sobota skaana , katrin; NiLe
15.10 nedelja

21.10 sobota skaana
22.10 nedelja

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.10.2006 14:07:03   
rainbow
haj!

Wahoo, a ti lahko samo to soboto????????????????????
nam bi morda bolj ustrezala naslednja sobota, torej 14.10.

kaj pa ostale???????????????
dolina
pa kdo se je še javil za srečanje, ne vem večuser posted image

je pa res, da sta zaenkrat moji zdravi, bohve kaj bo naslednji teden, kakor tudi pri ostalih. To soboto pa sva mislila iti v Ikeo sama, tak da se kar veselim. Seveda pa tudi srečanjauser posted image

no, odločitev mora pasti.

lp, rainbow

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 513
4.10.2006 15:45:21   
Wahoo RR
ne ne...nam je vseeno....sam da prej vem

pofočkite se in bomo videli kateri datum nas bo več

itak nam bo pa vsem ful dobro in bomo zadevo večkrat ponovile,  a ne user posted image user posted image user posted image hehe

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 514
4.10.2006 20:31:58   
Skaana
Ja, ja, ja... Ponovitev jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tam nekje decembra - ko bo vse praznično in lučke in...

Itak...

Sonček vsem v tem deževnem dnevu.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 515
6.10.2006 7:57:16   
Dolina
7.10 sobota  wahoo , katrin, NiLe, dolina
8.10 nedelja katrin, dolina

14.10 sobota skaana , katrin; NiLe
15.10 nedelja

21.10 sobota skaana, dolina
22.10 nedelja dolina

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 516
6.10.2006 8:05:34   
Dolina
Ojla,

sam na hitro se javim, ker imam itak stno na uro dela. Zvečer pa še prečekiram, če se jutri dobimo! Sicer pa punce, mi ne bomo nič hudi, če se dobite 14.10.. Itak se bomo od zdej naprej redno dobivale. user posted image user posted image user posted image user posted image

Rabim pa nujno pomoč: rainbow, ti si bila zaposlena za polovični delovnik, a ne? Veš kaj me zanima; kakšno pogodbo so ti dali? Kaj je pisalo notri? Men je na sociali rekla, da mi mora delodajalec narediti novo pogodbo in da moram paziti da napiše, da me po izteku tega obdobja zaposli za polni delovnik. (čeprav so meni ponudili polovični delovnik za nedoločen čas; bom pa vseeno uveljavljala to opcijo, da mi država plačuje preostalo polovico, dokler pač lahko). V glavnem, zanima me, kakšen člen mora biti v podogbi, da bo špilalo.

Drugač pa imam za sabo čist naporen teden. Moja lubija ni, sva sami, študirala nisem nič...user posted image  Ta mala je imela kak dan ultra mevle v riti. Sicer pa sav dirkate mal na obiske, mal po vasi, mal sva pa doma narele. user posted image  Glede trme itak vse to poznamo tko, da nič nimam za dodat.

Moram šibat, se javim ....

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.10.2006 8:49:34   
Wahoo RR
7.10 sobota wahoo , katrin, NiLe, dolina

14.10 sobota skaana , katrin; NiLe , rainbow, wahoo
15.10 nedelja

22.10 nedelja dolina

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.10.2006 9:36:16   
NiLe
Pozdravljene punce,

evo, jaz sem se zbrisala s seznama za jutri, ker se me nekaj loteva (kašljam, smrkam), pa ne bi rada šla taka med naše male cukrčke. Tako da zaenkrat bolj kaže za naslednjo soboto. Samo še vreme mora bit! Kaj pravite?

7.10 sobota wahoo , katrin, dolina

14.10 sobota skaana , katrin; NiLe , rainbow, wahoo
15.10 nedelja

22.10 nedelja dolina

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.10.2006 10:11:21   
Katrin
Tudi prav.

Dajmo se slišati zvečer in potrdimo, ali se vidimo jutri ali naslednjo soboto. Velja?

Lp, katrin user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.10.2006 21:21:02   
rainbow
Čer babnce!

Čujte, naju z user posted image  se tudi nekaj loteva, zdaj pa ne vem, upam, da samo petkova utrujenost po napornem delovniku ali kaj, ker si pa res ne morem privoščit kake viroze, mam polno testov naslednji tedenuser posted image user posted image ; kaj šele da mi babi zbolita, kap me zadeneuser posted image ; samo vreme pa je zoprno.

SREČANJE Mi smo tudi bolj za naslednjo soboto/nedeljo, jutri imamo že zmenjeno babi+dedi servis, midva pa v Ikeo. Komaj čekem, ker zadnjič itak nisem mogla nič prav pogledat zaradi bab.

Sem pa hotela danes it (je bila samo želja) na koncert Siddharte, so v MB, pa saj ne morem, babica je bila že danes tu, pa jutri gresta tja; kdaj drugič.

sem ful user posted image , čao

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 521
6.10.2006 21:30:51   
Katrin
Čer nazaj!

Torej se vidimo naslednjo soboto, ali kako? Zmenjeno !

Lep vikend user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.10.2006 21:57:51   
Skaana
No, mogoče se pa res naslednji vikend vidimo, superca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 523
7.10.2006 10:09:25   
Špacka

O, super danes mi res ni šlo............. upam na naslednjo soboto!!

Lep vikenduser posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 524
7.10.2006 10:17:55   
NiLe
Dan punce,

no, mi smo še kar pri sebi ... očitno je bila kriva utrujenost. Se pa veselim naslednje sobote user posted image user posted image

Rainbow-uspešen shoping! Mi2 greva v četrtek v Ikeo.

Lepo se imejte, uživajte z družinicami!
NiLE

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?