Skaana
|
Heej , smo včeraj obirali jabolka. In naša Atena je seveda uživala sto na uro v sadovnjaku. Pa jo babi vpraša: "Ja, kakšna pa si? Koliko sliv si pojedla?" Atena pa ji odgovori: "Ena, pet." Drugače ji pa vedno bolj teče iz noska. Jutri ne bo torej iz cepljenja nič . Bomo že, ko bomo zdravi. Rainbow, ubožica Enja, sam da je že boljše. Mah, ne vem, če si ravno ti bila kriva, da je zbolela. Zdaj je pač čas prehladov . Lia pa že preizkuša, ja. Pa je pravilno mami bolj vztrajna. Otrokom je treba določiti meje. Je pa res zoprno, če maš dva in potem mora še drugi met kazen . Naša je tud že trmasta. Večkrat me vdari - zanalašč. In se smeje zraven. Pa jo vprašam, kaj je nardila. In ona meni av. Pa še še. Potem ji pa rečem, da mora božat in če ne začne, grem stran. Sam kaj pa vem, če je to prav. Nasploh je čist navdušena, če se kdo kje vdari ali pa če ona kam butne ali pa če ona koga butne Čisto nič po babje. za Enjo in njeno pridnost. Govorica pa bo že še prišla. Uživaj še v čebljanju. Nam ga skorajda ni več nič ostalo . Špacka, hvala za povabilo , sam smo že na našem koncu nadvse zaželjeni. Saj veš kak to gre. Mislim celo, da nisma tako zelo daleč doma... Če se ne motim. Glede spanja pa ti ne znam svetovati, ker v bistvu mi3je spimo skupaj že ves čas ali pa tudi že ves čas ne. Od rojstva je že v svoji postlci, sam skoz pripopana na najino posteljo. Zdaj imamo pa že kr nekaj časa štiri letvice dane ven in naju lahko prosto obiskuje . Praviloma se to ne dogaja, razen zjutraj, ko se zbudi. Se je pa zadnjič prvič zgodilo, da je cvilila in jokala in plazila po moji glavi celo noč . Naslednjo noč pa spet po starem. Katrin, jaz delam na šoli. Letoš še v podaljšanem bivanju na mojo željo (Atenka in gradnja hiše), drugače pa 4. ali 5. razred. za Kajo in njeno uvajanje. Pa zdravje tudi. Saj bo, jaz že vem, kako različno otroci sprejemajo šolo. Tistim, ki ne hodijo v vrtec se kar pozna. Sam večini le nekaj mesecev, potem so pa praviloma na istem. Z uvajanjem v vrtec je verjetno enako. Naša me ziher še pogledala ne bi. Pač takšna je. In prav je, da so si različni, kajne? Glede romi barvic - aja, posvetilo se mi je . Se mi je zdelo tako znano, pa nisem vedela - sto let jih že nisem videla . Pa tako rada sem risala z njimi . Kje so leta našega otroštva. Zdaj opažam, da nam res ni nič manjkalo. Sem pa ravno prejle stisnila tri osnovne tempera barve na pladenj. In dala naši čopiče. To bi mogle videt, kako je uživala. Na koncu pa je prst pomočila v tempero in čopič k prstku. In potem šele s čopičem risala . Kakšne poti si vse ne izmislijo, tile naši . No kar je nastalo, pa ni ravno za v okvir. Ker je vse razmočeno in skoraj vse rjavo, he he. Očitno bi ji mogla dat manj vode. Bomo drugič. Packarija? Eeeh, kaj bi to. Pralni stroj lavfa, krpa pa pri vsakem obroku tudi. Torej nič kaj več dela. Sem ravno zadnjič razmišljala, da sploh ne vem več, kako se otroka hrani. Ker Atena je trmasta (po očiju bi rekla), tako da se kmalu po enem letu ne pusti več. VSE hoče sama. Tena, Tena, sama, stan (Atena, Atena, sama, stran)... kriči. NiLe, bravo za prespano noč. Zdaj je pa RES že čas... No, saj naša se tud tam dvakrat zbudi in tuli duda, gajgajek. Proti jutru pa še za mleko, pila. Sam pri nas se pa kljub temu kar nekajkrat že zgodilo, da smo drnjohali celo noč . Kaj pa Lea ponoči hoče? Hvala, ker si se potrudla glede Rakitne. Superca zgleda. Pa še na kavico bom lahko k stricu skočla, ker stanuje v Črni vasi. Glede na opis poti, se bom peljala čisto mimo. Res močno upam, da bom takrat lahko. Da ne bomo ravno prekrivali. Ta teden bodo padle naše smrekce za rušt . Sam tako pač je - zakon preživetja. Pa če boma imeli uber srečo, bo naš oči imel prost vikend. Ve se kr zmenite za datum. Glede ure sem pa jaz tudi bolj za dopoldne. Ker mi mamo tud dve urci do tja.No, če bo pa popoldne, pa bomo v času popoldanskega spanja šli na pot. Prav? Skratka, ve predlagajte, mi bomo pa uskladili. Lepo drnjohajte, se in sončite v jesenskem zlatu.