Barči78
|
Ojla punce, sem komaj vse prebrala nazaj, tolk ste ble pridne. Mi smo na morju uživali v sončku, tamale bejbe nismo spravili stran od vode, jaz sem spočila glavo in telo, moj mali dojenček je dal tako brciko, da jo je moj možek čuti. Sam sem pa danes ful žalostna, ker niti ene brcike ne čutim, zakaj je to tko. Sam sedim tukaj pa čakam, da kaj začutim, pa nič. Ah tal lumpi, mi že zdej nagaja pa skrbi dela. Ja, trebušček pridno raste, da ne govorim o kg, če pravite da je 5 kg max do 16 tedna, pol bom pa še kakšne meritve podrla. Tinaaja - prvo rudno mi ni takole rastel trebušček, pomojem sem mela na takega nekje konec 6 meseca. Zadnjič sem si v trgovini kupila eno tuniko, pa meni trgovka pravi, če sem noseča pet mesecev. Pa jo gledam, pa pravim, ne šele dobre 3, pol pa prav, ja kakšna pa pol boste in se mi najbol smeji. Ja res sem žogica. Draja - pri nas v firmi je v navadi, da se dopust koristi pred porodniško. Se pravi, grem približno 2 meseca prej na ˝porodniško˝. Mi smo imeli do sedaj 5 UZ + NS, naslednji pregled imam drug teden, ko bom noseča 19 t, ali je to še prezgodaj za morfologijo? Mi zaenkrat še ne kupujemo nič za dojenčka, cunje sem že za Nejo v glavnem dobila od mojega brata, tko da hvala mu, kar se pa ostalih stvari tiče, smo pa že pri Neji vse po 7. mesecu kupovali. Prej smo si le ogledovali. Toliko od mene zaenkrat, se še kaj javim. Pa mirno nočko.