tejčica
|
Pozdravljene punce! Pravite da nismo več tako raglje kot na začetku, jaz pa vas sploh ne dohajam več. Ja, poleti sem bila non-stop na RR-u, sedaj mi pa včasih po par dni ne uspe gor pokukat. Bo že bolje. Urla, joj kakšne gušte si mi naredila s kostanjem. Sam kaj ko ni časa za nabiranje, bo treba kar na tržnico mal pokukat. Glede pa verjamem, da je bil tvoj dragi čisto sladek, ko je po tolkem času le prišel na svoj račun. Se pa tudi midva med to nosečnostjo zaradi krvavitev bolj nazaj drživa, pa bomo že preživeli. Na prvem mestu je res zdravje naše bebice. Kr_enamami, ti greš za rekreacijo na Sleme , jaz pa komaj do četrtega štuka prilezem, tako sem na koncu s kondicijo. Obalke, je katera že začela hodit k Maji na telovadbo? Naši mali so plesne prestavili na ponedeljek, tako da bom ob torkih kot kaže lahko hodila. Snorklja, čestitke za prve brcike. Slumpo, nič panike zganjat če se nisi zredila za 5 kg. To je kar veliko za do 16t in je najbrž maksimum koliko kg naj bi pridobile. Dolgolaska, da odgovorim na tvoja vprašanja. Trikolesnikov JANE ne poznam. Naslednji pregled imam ŠELE 2.11. in takrat imam morfologijo. Izbrala bom denar in ne paketa, saj že skoraj vse stvari imamo. Za našega pa sama še nisem kupovala, je pa že zapravljala moja sestra. Anna2007, tudi ti boš prišla na vrsto za brcike, brez skrbi. Tudi meni hormončki že nagajajo. Včasih me kakšna čisto banalna stvar spravi na rob solz, pa za brezvezne stvari se razburim da še meni potem ni nič jasno. To smo pa nosečke, bolj muhaste kot vreme. Urskas, za uspešen pregled. Manj stresa...ja, ja, to vsi pravijo, pa naj povejo še kako je to izvedljivo pri današnjem tempu. Sibil, prvič slišim za Nodijeve nalepke. Kaj se to pri kakšni stavri zraven dobijo a jih prav same kupuješ? Obalke,v petek sem jaz od 9 naprej v pisarni, tako da bi mi tako kot Thaiss ustrezalo če bi se dobile kaj prej. Meni bi bilo fino okrog 8 ure, da se kavica lahko v miru spije. Je prezgodaj? Jaz sem do sedaj imela 4x UZ preglede. Prvič za ugotovitev nosečnosti, drugič zaradi krvavitve, tretjič na rednem pregledu, četrtič pa spet zaradi krvavitve. No, če štejem tudi NS jih je bilo potem 5. Šesti UZ bo pa na naslednjem pregledu - morfologija. Freya, če ti je G rekel da lahko pride zraven tudi tvoj lubi, ti bo sigurno delal morfologijo. Pritiska si pa jaz doma ne merim, ker nikoli nisem imela problema z njim. Moje izkušnje s temi aparati pa niso ravno dobre. Mojemu je vedno ful visokega izmeril, tako da je šel prav zaradi tega k zdravniku, tam pa je bilo vedno vse ok. Se mi pa ne sanja kaj je za en aparat. Draja, jaz bom, če bom imela možnost, dopust za 07 koristila delno koristila pred porodniško, saj celega (kolikor je meni znano) ne moreš prenesti v naslednje leto. Amy26, tvoja G je pa res škrta z UZ-ji. Sploh mi ne gre v glavo, da ti ga ni še niti enkrat naredila. Marinko, kje se skrivaš? Punce, kje gledate te teste za avto sedeže? Moj je šel že malo kopat, jaz pa bom počasi šibala pripravit večerjo, potem pa me čaka še nekaj stvari za službo. Mam vsega vrh glave!!!!!!!!! Pa pa!
|