lilka
|
Ily, super , da je vse vredu, sem vsela za vas vse 4. No jaz pa ravno obratno od tebe, nič ne vem, jaz grem pa na to NS , ker pač zdaj že vse grejo, da bi me pa skbelo me pa niti malo ne, zdej me bo pa še začelo skbet, zakaj me ne skrbi , v glavnem jutri se naročim da bom pol mirna. Mokka, zgleda, da je za to matrinsko k. res odvisno od ginekologa, jaz sem jo tudi dobila v 9T.In sem že lepo dopisala podatke, ki jih sestra ni, sej piše da naj dopolnjujemo sami(npr. izobrazba , pa višina itd, pa kolko cigaretov skadim ) Samo Mokka najbolj prijazna pa ni bila tale sestra, pa mater te je treba vse na seminarje poslat(se oproščam vse normalnim medecinskim sestram), a bi že enkrat lahko razumele, da so to naši prvi otroci in da nič ne vemo, sej v bolnicah na porodnih je tudi dosti takih kokoši, če primerjam s setrami v moji službi, bi jih vse odpustila. Res me razjezi. Cicmar a v 14 t, joj to je pa hudo, jaz se pa tolažim, da po treh meseih ni več toliko navsrnosti, ma ja sej je boljše da tako razmišljam. ....Bi rekla, da je zelo hudo, ko si že v takih tednih in misliš, da je vse vredu in vsem poveš novico, pol je pa kriza.Sreča da smo ženske tako močne osebnosti in smo sposobne marsikaj preživet. joj zdej sem se pa razpislal, ja boh pomagi, sem hotla vsaki nekaj odgovorit . držite se bodoče mamice in že mamice.....