|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
27.9.2006 21:59:24   
Aja1
Kremo multi mam lanolin sem kupila v lekarni. Mislim, da stane okoli 1700 sit. Je kar draga, ampak upam, da je vredna svoje cene.

Sem si malo na hitro pogledala tole o nosečnosti (ta link od capyke)...ja, jaz sem že čez tistih +7-9 kg v celi nosečnosti user posted image ...torej bo kar zaloge špeha user posted image ....ah, ne bom se sekirala...bomo že drugo leto hujšale (spomladi), da bomo šle vitke na morje user posted image

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
27.9.2006 22:31:51   
kaja11
Čer čveke!!

Viv.... fuul luškan kompetek. pa že kar odprta si... cel žur, OK malo lahko še počakaš, samo prav dolgo pa po moje ne bo več.

Prvič slišim, da ne smem imeti modrca v porodnišnici... prvič sem ga imela, pa drugič ga tudi mislim imeti.... haloooo, kaj bo pa podpiralo mlekaste joškeuser posted image

Danes sem imela UZ in me je G "razveselila" z izjavo... "ja en velik bik je tukaj notri"user posted image . Potem sem šla pa malo mere primerjati in ima malček 3cm večjo glavo od Urbana pri teh tednih. Urbana sem tako lepo rodila, brez šivov.... tale škrat ima pa očitno druge plane. Takoj ko dopolnem 36t, bom začela intenzivno na sprehode hodit in Urbana dvigovat, da malega škrata ven spravimouser posted image .

Spodnje hlače za enkratno rabo sem tudi jaz v porodnišnico nesla, pa tudi doma so mi par dni še prav prišle.

IZVIRNO SPOROČILO: seenamojca

Kaja11 Kar se tice OGTT: mene je nadomestna ginekologinja poslala na test, ces da sem prestara in predebela. Sicer je ona malo lepse besede uporabila, ampak v bistvu je to povedala... Moj obicajni ginekolog se je temu samo smejal . Sem pa 32 in trenutno na +17 kg

To me je pa v dobro voljo spravilo.... svaštauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
28.9.2006 8:44:30   
Lana_s
Dobro jutro, še vse spite?

Meni tudi ni jasno zakaj ne bi smele imeti modrčka v porodnišniciuser posted image  Prvič ga nisem imela in sem ga fuuul pogrešala, ampak modrčka za dojenje še nisem imela kupljenega. Tiste sprane spalne srajce so ful trde, bradavice boleče, jaz sem imela že kar tam razpokane in krvaveuser posted image  pa te te srajce ribajo in te še bolj boli.
Tak da kakšno kremico kar zravenuser posted image

Viv kam pa se tvoji tak mudi?user posted image user posted image

Matejka ti si pa ful hitro paket dobila. Lušna lupinica. Kak pa so kaj ostale stvari, si zadovoljna?

Čudno da vsem tehtajouser posted image  Meni niso niti prvič in ne zdajuser posted image
Hlačk za 1x uporabo pa -vsaj na Ptuju ne rabiš, ker imajo tam tiste mrežaste in jih dobiš koliko hočeš.
Pa tudi široko povijanje je mislim da obvezno do tretjega meseca. Samo če so vredu z eno plenico, drugače pa z dvema.

Se slišimo, lep dan še naprej.user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
28.9.2006 9:30:29   
**Petra**
user posted image ste se načvekale. Mi smo pa včeri šli vsi trije že ob pol sedmih v posteljo. To je nekam za zapisat. Mi je kar pasalo. Čim pride popoldne sem čist crknjena. MOrm začet hodit s tamamlo počivat, ko gre ona spat. Ta utrujenost traja kaka dva dni že kar intenzivno. Komi čakam, da pride večer, da grem po dolgem. Mal se bo treba v roke vzet, pa začet počivat, da ne bo kdo prehitro prišel na luft. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Viv, zelo lep kompletek; Matejka, lupinica mi je res všeč. Nisem si mislna, da ma naša država tak okus, pa tudi kar kvalitetna zgleda. Mi mamo podobnega (barvo) še od Pie, samo tist ročaj, ko jajčka nosiš se kar premika, tako da ni več varen in bomo morali kupiti drugega jajčka. NO, še en strošek. Nimam pojma, zakaj se to dogaja. Je reku dragi, da bo pogledu, če se da kaj popravit, ampak se mi zdi, da to ne bo šlo. Bomo videli. Vam sporočim poročilo našega mojstra.user posted image user posted image

Ja, meni še vedno manjka jopica in body. Ne vem, kam naj grem še pogledat za jopco. Body bom kar v BC vzela od Clark-a, tud za tamalo jih kupujem tam. Tud jst bi šla v Celovec v tiste trgovine, ki ste jih prej omenjale, samo pa je kar daleč. Mogoče bom skočila še v Zagreb pogledat, tam majo tudi dosti otroških trgovin. Ko zberem vsa oblačila, vam jih poslikam in dam v album.

Še voziček moram nazaj sestavit in ga spravit v eno velikansko vrečo, da se ne bo prah nabiral in da bo pridno čakal novega lumpa. Tamala je nardila obupen voziček in je bil nujno potreben vode. user posted image To pa delajo piškotki, pa take stvari, ko že samim jejo. Pa kakšen sokec se polije....

Včeri sem se pozabla za epiduralno za pogovor naročit, morm zdej nujno poklicat. Me prov zanima, kaj bodo povedali. A je katera že šla na pogovor? No, vsaj v brežiški porodnišnici to prakticirajo, drugače je ne moreš dobit. Mogoče drugje ni tako.

Jst bom flaško za čaj že zdej kupila in dudo tudi. V porodnišnico dude ne bom vzela, doma pa jo bomo uporabili, seveda, če bo treba. Jst sm prvič pri dojenju dodajala čaj, čeprav so patronažne proti.

Tudi jaz bom vzela moderček s sabo v porodnišnico, tudi prvič sem ga imela. Pa ne pozabite na blazinice, no, vsaj men je mleko teklo ko noro. Pa tudi res so dojke pretežke, rabijo eno uporo. Še v porodni sem ga mela, k sreči s mela že tistega za dojenje, tako da sem tamalo lahko podojila.

Zdej sem pa jst napisala cel roman.... Grem klicat za epiduralno, pa se oglasim kasneje...

Pa, pa

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
28.9.2006 10:44:25   
Anonimen
Jutro,...
Jaz sem tak zaspana, da komaj pišem, spet hrgoljenje celo noč user posted image  user posted image , jaz ne vem več kaj naj, ko bo imela tamala sobico dokončano se bom kar k njej preselila, ker tak ne bo šlo. user posted image ,...Bom verjetno šla kar nazaj še malo user posted image ,...

IZVIRNO SPOROČILO: Lana_s

Matejka ti si pa ful hitro paket dobila. Lušna lupinica. Kak pa so kaj ostale stvari, si zadovoljna?

Lana_s, ful so lepe stvari v paketku, no vsaj meni so OK, tudi kompletki (cotike) so kvalitetni,  in ker je jopica take umazano bele barve - od tistega pliš kompletka sem se odločila, da bom user posted image  za iz bolnice domov oblekla na vrh to jopico + copatke od kompleta iz zavitka.user posted image . No, zdaj sem malo zakomplicirano napisala, ampak OK user posted image .

Najprej sem ji na vrh mislila dati rumeno pleteno jopico + copatke, pa to dooosti lepše zgleda user posted image .

Moram še enkrat cel kompletek slikat, ga bom dala popoldan enkrat v album user posted image .

(odgovor članu Lana_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 2880
28.9.2006 10:48:23   
**Petra**
Že včeraj me je in danes me spet boli želodec. To je sigurno posledica žretja, prevelikega žretja. Zadnje čase se tak napokam, da je groza. Mogoče pa je posledica tega tudi utrujenost. Ne vem, no.

S čim si naj ublažim bolečino? Vem, da tablet ne sem jest, mogoče kako lahko hrano, pa predvsem v majhnih količinah, a?

MOj lump je pa danes kar miren, nč ni ne vem kako intenziven. No, zdej je mičkeno začel.

Kje ste punce? Verjetno v službah, a?

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
28.9.2006 10:51:08   
**Petra**
Matejka, kakšne velikosti oblačil pa so v kompletku? Pa barve? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
28.9.2006 10:55:23   
viv_
Ojla,

mater punce pridno tipkate user posted image

kaja11 - midve bova šle pomoje med oktobrke, potem bova pa vse pametne delile nasvete, ha ha ha user posted image

A ima kera kakšen fajn recept za dvignit hemoglobin. Ga imam samo 100, pa mi je dala Ferro Lek. Ampak bojda ne pomaga. Bo treba kakšen glažek rdečega popit.user posted image

Zdaj grem pa tapison naročit, ker je 50% znižan, potem pa k svakinji, da mi da še eno injekcijo u rit. Pa spet počivat domov...

Neposredna povezava do sporočila: 2883
28.9.2006 11:01:24   
kaja11
Viv.... sok rdeče pese... preverjeno. Kolegica je imela celo nosečnost nizek Hgb, po porodu so jo skoraj oživljali, Hgb čist na psu... svetovali so ji ta sok in si je v treh dneh popravila zadevo. Spila ga je pa 2l na dan.

Saj veš kako pravijo "probat ni greh"user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
28.9.2006 11:04:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Matejka, kakšne velikosti oblačil pa so v kompletku? Pa barve? 

Številke vseh oblačilc so 62, razen ena kapica je 56. Žabice in mako majčka (saj je mako, ne? - bombažna, ne tista iz plenice user posted image ) so bele barve.
Kompletek je pa: Hlačke - nežno rumene
Jopica, copatki in kapica - umazano bela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2885
28.9.2006 11:05:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11

Viv.... sok rdeče pese... preverjeno. Kolegica je imela celo nosečnost nizek Hgb, po porodu so jo skoraj oživljali, Hgb čist na psu... svetovali so ji ta sok in si je v treh dneh popravila zadevo. Spila ga je pa 2l na dan.

Saj veš kako pravijo "probat ni greh"user posted image

Viv, jaz sem kar za glažek rdečega user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2886
28.9.2006 11:39:05   
krfjolca
Jaz imam hemoglobin trenutno na 115. Zaenkrat je še v redu. Pojem pa ogromno rdeče pese, ne vem kaj mi je, ful mi paše (prej mi pa ni nikoli!!!).
Sploh ne jem več druge solate.
Zadnjič je ena punca na materinski reklamirala kozmetiko od Mustele. Pozna katera?
Menda je ful dober en gel za učvrstitev kože po porodu, učinkuje še malce maščobotopno, pa za strije je menda super, ker jih ful zmanjša in razbarva. Sem pa danes vprašala v lekarni, pa stane skoraj 7.000 user posted image user posted image .
Verjetno si bom vseeno privoščila kaj takega.

Ful me že daje jesenska energičnost. Vsako sezono ta čas začnem z rekreacijo, aerobiko, fitnesom ... Letos pa ne bo nič user posted image . Sem čisto ubrisana na aerobiko, pa mi zdaj v nosečnosti ful manjka. Koliko časa po porodu še ne smeš začet z intenzivno vadbo? A je 6 tednov dovolj? Ker jaz že komaj čakam, da bom lahko šla skakat za kako urico ... Vsaj 1x do 2x na teden, pa bo možek popazil na mladička ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
28.9.2006 12:21:51   
Lana_s
Krfjolca vsaj 6 tednov je že dobro počivat, potem pa odvisno od počutja . Če ne boš preveč utrujena ti kar.

Jaz sem v prvi nosečnosti morala jemat ta Ferrum lek in mi je hemoglobin zeelo počasi naraščal. Zdaj pa je zaenkrat vredu. Sem pa jaz tudi slišala za sok od rdeče pese, da pomaga.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
28.9.2006 12:47:17   
marella1
cao user posted image
joj kako ste pridne z debato user posted image . Jaz imam tudi Lanolin mazilo in moram reči, da mi je zelo fajn.
krfjolca: Mustela kozmetika je baje novost na našem tržišču, zunaj pa je že kar uveljavljena. Dobi so jo v lekarni in sestra je zadnjič kupila za nečakinjo hladilno mazilo in osvežilne robčke, pa pravi da so res fajn. Je pa malo višja cena vseh proizvodov. Drugače pa ti res toplo priporočam lekarno v Supernovi v Kranju, so ful fajn farmacevtke. Dobiš testerčke in zdaj imajo še eno akcijo, če kupiš dva Mustela proizvoda dobiš tako srčkano torbico za kozmetiko za user posted image .

pa pa

< Sporočilo je popravil marella1 -- 28.9.2006 12:50:38 >

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
28.9.2006 13:05:44   
adelinna
Tudi jaz imam premalo železa. Sicer ga imam že celo nosečnost na isti ravni, pa sem šele 2 tedna nazaj dobila Legofer. Farmacevtka v lekarni mi je svetovala, naj zraven pijem C vitamin, ker se menda železo potem hitreje absorbira. Tako da po žlici železa popijem kar šumenko C vitamina, ki mi pomaga pregnati tudi tisti okus v ustih.

Naj vam zaupam še kakšna neroda sem. Včeraj sem se ob kuhanju večerje po trebuhu poparila z vrelo vodo. Tako da imam namesto lepega okroglega trebuščka po njem mehurje. Jutri pa UZ pregled. Samo upam, da se bo G izogibala predelu, kjer me peče. Sem prav jezna sama nase, da sem tak štor. user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
28.9.2006 13:14:21   
krfjolca
Marella, torbico z nekaj testerčki od Mustele smo dobili v materinski šoli user posted image . Je prav pripravna torbica, vanjo sem že naštimala nekaj stvari za v porodnišnico. Zobno krtačko sem že kupila, še pasto moram, pa Lanolin, pa imam vse za na pot ... user posted image
Se bom pa verjetno res odločila za tale gel. Da čimprej začnem špehek topiti user posted image

Adellina, nisi edini štor. Mene tale trebuh strašno mede pri orientaciji user posted image . Nekaj tednov nazaj sem se opekla z likalnikom. Sem imela prav črto čez trebuh in je G tudi prav debelo pogledal, kaj imam to ... Da ne omenjam tega, da najmanj 3x dnevno preoblečem majico, ker se mi vsakič uspe s kako hrano popackat. (no, to tudi kaže na to, da očitno res preveč jem, hehe)

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 28.9.2006 13:17:34 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
28.9.2006 14:29:49   
**Petra**
O nerodnosti sploh ne bom komenitrala.... samo pridružujem se vam...user posted image user posted image user posted image user posted image

Na portalu "čvekanje v tri dni" sem zasledila, da bo Ariel prevzel Baby center in ma Ariel zato razprodajo. A je to res? Je kera kej šnofala po Arielu? Je kaj pametnega za pogledat oz. tudi za kupit?

Moja slabost se še kar nadljuje. Ne vem kam to pelje. user posted image je danes zelo miren, redkokdaj brcne oz. se premakne. Zdej sem tamali 2 kinder jajčka zmazala, mi je zapasala čokolada, zdej pa mi spet ni najboljš. Bi se mogla it pokazat? Že včeri mi je gin rekla, da sem ful bleda, ampak sem mislna, da je to od utrujenosti. Danes pa je spet isto. Kaj naj naredim?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
28.9.2006 14:45:14   
Anonimen
Hejla, namesto spat nazaj sem šla na kavico v mesto - me je poklicala sošolka in sem izkoristila priložnost za malo sprehoda,...user posted image zadnje čase premalo hodim, ampak kaj ko sem že taaaako okorna user posted image ,...Tamala user posted image  je danes prav pridna - glede na to kako jo mučim po mestu-jah, kljub temu, da me potem boli cela trtica ne znam in ne znam počasi hodit user posted image .

Najraje bi se zaletela z glavo v zid kako oslarijo sem nardila v mestu. Jaz pametna seveda zavijem v Watsonsa, ker mi je najbližje po kremico proti vetru in mrazu (ali kakorkoli se ji že reče)-v glavnem upala sem, da dobim njihovo znamko, ki je bistveno cenejša od kake Nivee,...pa je niso imeli (mislim, da je sploh nimajo), no potem sem si vzela neko olje proti strijam (ki jih bom mimogrede verjetno odpravljala po porodu, ker dvomim, da bo zdaj kaj pomagalo, ko so se že tako razbohotile po moji riti in načele že moja bedrauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image ), no in potem se je v košarici znašla tudi Niveina kremica proti vetru in mrazu,...in ko sem pametna glavca že plačevala račun sem se spomnila, da grem še do Mullerja, kjer imajo blazinice za dojenje po 350 sit. Pa sem šla in vidim njihovo Mullerjevo znamko te kremice proti vetru in mrazu za 350 sit, za Niveino sem dala 749! user posted image  user posted image . In od jeze sem vzela kar 2 njihovi kremici, tako, da imam zdaj 3! user posted image

Groza od groze,...

Kaj pa je največji biser tega dneva,...dobila sem sporočilo od ene osebe, ki bi ji pa najraje napisala nazaj par sočnih user posted image . Bivša sošolka s katero sva tak 1-2x na mesec se dobile na pijači v mestu, pač na čveku. Se mi ni javila že skoraj 3 mesece, ko je umrl moj dragi so ji to tudi povedali in ji ponudili celo prevoz na pogreb, vendar ni prišla - ok, saj me ne gane pač pride kdor hoče, logično, to me niti najmanj ni zmotilo. Zmotil pa me je danešnji sms. Ženska mi niti ene same besede ni znala napisati - (npr. besede, kot je SOŽALJE), danes mi pa napiše: citiram:"Zdravo, upam, da mi nisi zamerila ker ti tako dolgo nisem poslala nobenega sporočila" Mislim, halooo? user posted image  user posted image  user posted image
Ji sploh nisem zamerila, ampak ko sem pa danes prebrala ta sms, pa bi jo najraje user posted image  user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2893
28.9.2006 15:03:46   
viv_
Men ja pa tale majster k knauf bandažira ves stanvane osmradu, ker tok po švicu smrdi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
28.9.2006 16:09:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Da ne omenjam tega, da najmanj 3x dnevno preoblečem majico, ker se mi vsakič uspe s kako hrano popackat.

user posted image user posted image  Sem mislila, da sem edina taka packa, zadnjič sem se sredi mesta polila z ledenim čajemuser posted image .

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2895
28.9.2006 17:15:26   
**Petra**
Matejka, kje zveš za te lino medvedke, kdaj so kakšne nagradne igre? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
28.9.2006 17:41:21   
Nogavica
Tudi jaz se pridružujem vsem narodam. Je že toliko štorij, da bi menda kar nekaj strani napisala - od spotikanja, zaletavanja v predmete, do padanja stvari iz rok user posted image .

Včeraj sva bila z user posted image  v Avstriji, v Gradcu. V Kiki sva kupila komodo, ki jo bova preuredila v previjalno komodo, in pa previjalno podlogo, v Toys'r'us pa banjico, 3 zokenčke, 2 štumfice, copatke, kapico z ušeski, termometer (za vodo in za user posted image ) in odejico za v zibko. Žal mi je, da nisva vzela nobene igračke user posted image .

Še to vam moram povedat - zadnjič sem se pohvalila, da mi je dragi kupil blazino za dojenje, katero uporabljam že zdaj, da spim z njo. Pa se že tri noči zapored zbujam, da grem na wc in ugotovim, da ni blazine. Pogledam, če mi je padla na tla, naposled pa ugotovim, da mi jo krade dragi in on spi z njo!!! user posted image user posted image user posted image  Lump! Seveda mu jo takoj sunem nazaj. Se že sprašujem, če jo je res kupil meni, ali je ni mogoče zase.

Kaj vaši PDP so tisti, izračunani od zadnje menstruacije ali z meritev na UZ? Ker je par dni razlike.

Mi lahko, prosim, katera razloži razliko, ker bolj sprašujem, več imam različnih informacij:

kakšna je
1. - tetra plenica
   - povijalna plenica
   - nevem, kaka še plenica

2. - mako majčka
   - tetra majčka

3. - mako kapica
   - tetra kapica

Kaj je benkica? Je to majčka na preklop?
Mogoče se kateri zdi smešno, ampak res mi ni čisto jasno user posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
28.9.2006 17:49:09   
Aja1
Po celodnevnem športaju sem končno doma. Zjutraj sem bila najprej pri G na pregledu. Ker imam baje majhno razdaljo S/F (30 cm) mi je še enkrat naredila UZ, da je videla, če mala normalno raste....ja, raste, raste. Zdaj ima že 2,5 kg user posted image user posted image user posted image Se je pa v tem času obrnila tudi na glavico, tako da CR odpade (bomo morali kar normalno roditi). Naslednjič me je naročila čez 2 tedna, ko bo CTG. Potem sva se pa z mami23 dobili še na enem sokcu in fajn počvekali o vsem mogočem. user posted image

Zgleda, da nas ima večina premalo železa. Hemoglobin je bil 113 in je baje premalo, zato imam tablete Ferrum (ali nekaj podobnega), ki so prav zanič...se lepijo na zobe...bljak. Sicer pa se ne čudim tem izvidom, ker resnično pojem full premalo mesa.

Še seznamček, da ga ne izgubimo:

NOVEMBRKE

Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image  
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image  
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Lana_s, PDP 24.11., Ptuj, user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
28.9.2006 17:51:35   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

kakšna je
1. - tetra plenica
  - povijalna plenica
  - nevem, kaka še plenica

2. - mako majčka
  - tetra majčka

3. - mako kapica
  - tetra kapica

Kaj je benkica? Je to majčka na preklop?

Povijalna plenica je plenica za široko povijanje (kolki), benkica je majčka na preklop (s tistimi trakci), mako in tetra, pa tudi jaz ne ločim, tako da bo katera več o tem. Upam, da sem zadela s previjalno plenico in benkico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če ne, pa me popravite. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
28.9.2006 17:52:27   
Anonimen
Petra, jaz sem nagradno igro za Lino medvedke zasledila v eni trgovini spomladi, vendar sem jih takrat še imela premalo. Tako, da mislim, da za majčko je akcija spomladi, za koledar pa pozimi user posted image . Bom kar precej pozorna ko vidim kake plakate z Linotom user posted image , da ne zamudim.

Tako, pa sem dala slikice pajacka v novi kombinaciji v album, geslo: tejka user posted image .
Nogavica s tem se jaz tud še lovim user posted image , mislim, pa da je tako:

kakšna je
1. - tetra plenica - pač vsaka plenica iz blaga tisto blago pleničasto user posted image
- povijalna plenica - plenica 80x80, 70x70? user posted image , mislim, da
- nevem, kaka še plenica - za široko povijanje mogoče? Tista s katero na koncu vse skupaj zamotaš user posted image .

2. - mako majčka - majčka iz bombaža
- tetra majčka - majčak iz pleničastega blaga (res ne vem kak naj drugače povem user posted image )

3. - mako kapica - bombažna kapica
- tetra kapica - kapica iz pleničastega blaga user posted image

Naj me katera popravi, če se motim.

Aja še benkica, benkica je majčka tista na preklop s trakci za zvezat user posted image , za moje pojme ena najbolj neuporabnih kosov oblek user posted image

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 28.9.2006 17:56:29 >

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?