|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
27.9.2006 17:54:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Matejka, fino, da si zadovoljna s paketom. Si ga pa zelo hitro dobila, ane?!

Ja, res sem zadovoljna user posted image , pohvalno od naše preljube državice user posted image .

Krfjolca, čist sem spregledala,...čestitike še od meneuser posted image , ne sekiraj se koliko si znala navsezadnje te tega ko boš enkrat gotova noben ne bo več vprašal.

Pa še to: Lupinico sem dala v album user posted image , tam med otroškimi stvarmi je.

< Sporočilo je popravil matejka81 -- 27.9.2006 18:02:20 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
27.9.2006 18:18:55   
majas
Luškana lupinica...pa se res splača vzeti zavitek kaj? Jaz sem vzela dinarčke ker jih zdaj tako primankuje...user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
27.9.2006 18:43:41   
Anonimen
majas tako je, če ti manjka res veliko stvari, ki so v posameznem zavitku se splača vzet, meni so manjkale še pleničke - tetra, pa ža široko povijanje, jajčka, potem odejica, ostale drobnarije pa bi tako ali tako morala kmalu kupit user posted image .

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
27.9.2006 18:50:08   
Aja1
Majas, jaz sem dala za plenice v Rutarju 2600 sit (ali 2700 user posted image ) za 10 kom 80x80 cm. Potem sem jih kupila pa še v DM pakirane po 5 za 1400 sit (70x70 cm). Vzela sem pa dva paketka, tako, da jih imam 20. Mislim, da bo dovolj.
Matejka, luštkana lupinica. Zakaj boš pa kupila že zdaj plenice za široko povijanje? Jaz jih bom šele takrat, če jih bom rabila. V Nm delajo UZ kolkov drugi dan.

Jaz si tudi nisem kupila Bepanthena ampak Lanolin multi mam, ki ga ni treba odstranjevati pred dojenjem.

Za v porodnišnico, pa bom jaz vzela:
ene vložke (za vsak slučaj, če jih tam zmanjka)
mazilo Lanolin multi mam
labello
zobno krtačko in pasto
šampon za lase
gel za tuširanje
glavnik
copate
mogoče ene ali dvoje spodnje hlače za enkratno uporabo (isto za vsak slučaj) - teh še nisem kupila. A so po številkah al so vse iste?

nekaj za pojest (za primer lakote - kakšne jaffa piškote user posted image )
mobitel + polnilec
denarnico

Če bom pa šekaj rabila, mi bo pa možek prinesel.   Oblekice za user posted image  za domov in zame pa bo tudi prinesel takrat, ko bomo šli domov. No, mogoče bom še kaj dodala. Napišite še ve, kaj nameravate vzeti s sabo. Bi vzela še dudo, pa je v Nm  user posted image  ne smejo imeti.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
27.9.2006 19:29:01   
adelinna
Ja, nekatere imate pa res ustvarjalno žilico. Čestitke! user posted image Jaz sem za take stvari čisto anti. user posted image

Glede plenic za široko povijanje so nam v MŠ rekli, da če so kolki uredu, se povija samo z eno plenico, če pa niso uredu, pa z dvema. Glede flašk so tudi rekli, da jih ni treba vnaprej kupovati, sploh če mislimo dojiti, ker se otroček z materinim mlekom tako odžeja kot nahrani. Sploh pa so flaške user posted image  za razvoj zob.

Capyka, potem midve skupaj čakava na isto cortkano posteljnino. user posted image  Upam, da bo kmalu prispela. Se mi zdi, da mi zdaj manjkata samo še posteljnina in jogi. Sva se z user posted image  odločila, da kupiva antialergijskega. Samo ga je treba še naročiti. Jutri pa dobiva voziček in posteljico. user posted image  Že komaj čakam.

Moja kondicija se iz dneva v dan manjša. Takoj se zadiham, dihati na polna pljuča pa itak ne morem več. Pa že najmanjši pospravljalni napori me blazno utrudijo. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
27.9.2006 19:39:07   
adelinna
Aja - mogoče ni slabo, če vzameš s sabo še šlaufek za napihnit. Menda pride prav, če ti prerežejo presredek. Kaj drugega kot si napisala pa menda res ne potrebujemo. user posted image

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
27.9.2006 19:44:29   
Aja1
Pa jaz pojma nimam glede tega šlaufka...al mi bo kar nerodno, ko ga bom začela tam pihat user posted image user posted image user posted image  Sem šla že kar precej mladih mamic pogledat, pa nisem nikjer videla da bi to imele...al sem bila pa jaz slepa in sem gledala samo user posted image . Mogoče bom res dala v ruzak še to...če pa ne bo prišel prav, pa toliko bolje user posted image

(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
27.9.2006 19:46:12   
Aja1
Adelinna, kje nameravaš rodit, da dodamo na seznam?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
27.9.2006 19:50:43   
adelinna
Aja, a veš da se še nisem odločila kje bom rodila. Mi diši PO zaradi možnosti EA, ampak če bo tamala ostala na ritki EA menda odsvetujejo. Itak se moram odpraviti ne tisto predavanje o EA, pa bomo potem videli. Drugače pa je v igri LJ. Kaj pa tvoja princeska, se je že kaj obrnila?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
27.9.2006 19:52:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Matejka, luštkana lupinica. Zakaj boš pa kupila že zdaj plenice za široko povijanje? Jaz jih bom šele takrat, če jih bom rabila.

Ne, ne nič več ne bom kupovala plenic. Sem jih dobila 5 onih za široko povijanje pa 20 tetra plenic 80x80, mislim, da bo dovolj user posted image

Aja1 pri nas tudi dudo odsvetujejo, ampak me ne briga to je moj otrok in če bo hotela imeti dudo jo bo tudi imela, jo bom vseeno vzela zraven.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2860
27.9.2006 19:58:27   
Aja1
Adelinna, pojma nimam, če se je že obrnila, ker me brca vsepovsod....Jutri imam pregled in upam, da bo G pogledala z UZ, ker me res zanima. Če se pa slučajno ne bo obrnila do konca, pa tudi ne grem na zunanji obrat (baje ne uspe vedno, je neprijetno in lahko tudi kaj zamučkajo)....bom rodila pa s CR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
27.9.2006 20:28:43   
krfjolca
Čeeeer user posted image

Zanimivo glede Bepantena, nam ga je ful priporočala na materinski. Res brezveze, da se ne morejo zedinit, kaj je OK in kaj ne.

V porodnišnico pa nameravam vzet to, kar je Aja napisala (copate sem danes iskala 2 uri, ker sem kupila nove in jih nekam založila. Na koncu sem jih našla v palčku zavijalčku user posted image ), pa še modrček za dojenje (oz. sploh ne modrček ampak rajši kar tisto športno skiny majčko - se mi zdijo bolj udobne, pa v Mani sem našla take, ki se naramnica sname na podoben način kot pri modrčku za dojenje) in blazinice. Patronažna je včeraj sicer imela ideje, da ne smemo nosit modrca v porodnišnici, ampak naj bi si na prsi pripenjala tetra plenice user posted image Mi ne diši najbolj ta varianta.

Blecky: Ali mi lahko na hitro povzameš, kaj ste "jemali" danes v materinski šoli ... nama se ni ljubilo user posted image ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
27.9.2006 20:31:03   
Aja1
Tudi pri nas v porodnišnici naj bi bile brez modrčkov. Pojma nimam, kako bi si tisto plenico navezala gor user posted image . Jaz bom mogoče tudi kar en modrček vzela (+ blazinice)....mogoče pa ne bodo hudi name, če ga bom imela?!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
27.9.2006 20:38:10   
viv_
Ja, jaz sem ga imela prvič sabo. Je bil taaaaaaaaaaak dober očutek, ko sem se stuširala, pa lepo dalagor modrček, pa blazinie...Pa mi je rekla, da ga morm dat dol user posted image

Jutri dobim drugo dozo injekcij za pljučka... Ampak vseeno upam, da še kakšnih 14 dni ne bom rodila. Naslednji pregled imam 19.10. ampak mislim, da ga ne bom dočakala user posted image

Zdaj grem pa polikat cune za tamalo za jutri. Se je odločila, da gre v kiklci v vrtec user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
27.9.2006 20:41:09   
Aja1
Pa zakaj naj ne bi imele modrčkov? user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
27.9.2006 20:51:48   
danaja1
Ojla!

Že dolgo se nisem oglasila, vendar nikoli ni prepozno. Midva z mojim sva bila včeraj v Celovcu in sva nakupla ogromno luštkanih cotk za našega dojenčka. Pevo sva šla v Kik in vam povem, da imajo tako hude stvari, kvalitetne in še zelo zelo poceni. No v glavnem kupila sva kompletke, žabice, majčke, najbolj je bil pa poceni zimski pajac in sicer samo 10 EUR.
Potem sva šla še malo pogledat v Sudpark v H&M-a, pa je bilo tud nekaj fajnih cunc. V glavnem ful imajo v H&M razprodajo za mulce ampak se splača za naslednjo sezono kupovat, ker so poletne cunce. Vse je znižano na 50 in 70%. V C&A se mi nič ni zdelo OK. V glavnem najbolj je v KIK-uuser posted image user posted image user posted image .
Jaz sploh nisem mogla ven, potem sva šla pa še enkrat nazaj. Pa še zase sem dobla ful hude hlače za samo 1 EUR!!!!!!!!!!! Sem kar trojne vzela:)))))))))))))) sploh nisem mogla verjet za samo 240 SIT!!!!!!! Potem sva šla pa še v Toya 'r' us in sva kupla tole škatlo za plenice, me je mami častila, ko sem ji povedala da mi je ta stvarca všeč in da se je pri nas ne da dobituser posted image user posted image , ampak samo v tujini!!!! Meni se zdi uporabna, medtem ko je moj možek tečnaril da je brezveze in sem se potem obotavljala ali naj vzamem ali ne. Ma klinc saj je mami dala denar in sem vzelauser posted image user posted image http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/index.php?db_sess=e5a4eb36f5d91f0eebf7ac93cfd8abb2&dbsid=12&ss_shop=bb&&
No v glavnem keri se da naj gre v Kik-a se res splačauser posted image user posted image user posted image  jaz bom sedaj samo tam kupovala!!!!!!!!!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
27.9.2006 20:55:25   
danaja1
povezava ne deluje
http://www.baby-butt.de/
potem pa na
Baden& Pflegen
in
druga stvarca Windel-Box

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
27.9.2006 20:57:58   
ema79
hoj,hoj,hoj!
Komi sem vas prebrala,kr neki niblo cajta. V službi do petih (samo še 4x gremuser posted image user posted image user posted image ),potem pa do konca spalnico zrihtat! IN KONČNO PO SKORAJ TREH TEDNIH SEM SPALA NORMALNO V NOVI SPALNICI!!! PA NA DORMEU! Bogu hvala, da si ga je nekdo spomnu!
Včeraj sva tudi postlco za našo tamalo postavla, dala jogi not, ampak še zapakiran, ostalo bo pa dragi naredu tik pred odhodom iz porodnišnice! Zdele je pa ful priden, ker izdeluje previjalno mizico in to je zadnje kar bo naredu, ker pol pa rab mal dopusta in jst pridem na vrsto za zrihtat vse cunjce ipd. Ampak to šele, ko bom na porodniški.
KRFJOLCA čestitke za izpit!

VIV ,pismo, a ti pa že kr odprta? A to lahk veš sam, če si?

AJA1 mene daj na 2.11.-user posted image in ljubljana.

Zdj pa vprašanje. Kdaj zveš kolk boš mel porodniške in če katera ve kako to izračunat!?

Jst sm pri G dobila samo en o potrdilo o PDP in ta je bil za CSD. Me pa zanima, ali socialna pisno obvesti službo, kdaj nastopiš porodniško, ali kako. Ker pri nas niso še nič dobili, pa ne vem, saj meni verjamejo na besedo, ampak neko potrdilo pa tud morjo met, ane?

Pa mene tud zanima zakaj ne modrčka?

bejbe mejte se fajn, pa božite svoje cartike v bušiju!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
27.9.2006 21:02:38   
blecky
ja, res je brezveze, ker vsaka patronažna drugače govori kaj je dobro in kaj ne... ker je naša včeri v MŠ tko pohvalila bepanten, sem ga šla tudi kupit... no zdej imam pa pomisleke..

krfjolca: prav nič nista zamudila danes. Imeli smo 2,5 ure user posted image . Najprej so uro razlagali kakšno je pravilno umivanje zob, gledali slike gnilih zob... nič novega...
Zanimivega so povedali le: otroku, ki ima štiri zobke zgoraj in štiri spodaj lahko še čistiš z krpico user posted image  - nisem vedela, ko jih ima pa več pa začneš s ščetkico, seveda čim dlje brez zobne paste. In da otročka redno voziš na preglede (od tretjega leta naprej, če se ne motim, vsake 6 m), ter nekaj glede pravilne prehrane...
Nato je anestezistka predstavila epiduralno (če te zanima jih lahko pokličeš in se posvetuješ z njimi..).
Sestra iz porodnišnice je predstavila potek od vstopa v porodnišnico do trenutka, ko te odpustijo... Na hitro smo si ogledal navadno in nadstandardno sobo ... to je to user posted image .
Porodne sobe nismo videli, ker sta ravno dve rodili... prav tako se lahko tudi  najavimo posamično in nam osebno razkažejo..

No, tolk o današnji MŠ. Če te kaj bolj podrobno zanima, pa kar vpraši.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
27.9.2006 21:08:55   
Aja1
Danaja1, še ti daj podatke, da te damo na seznam. Samo potem se nam morate bolj pogosto oglašat, da bomo lahko napisale, da ste rodile (da res ne bo kakšen kao notr ostal še 2 meseca po PDP user posted image )

Danaja, zdaj pa malo poslikaj oblekice in daj v album. Lepo, da si z nakupom zadovoljna...ampak hlače za 1 euro....ma neverjetno, super user posted image

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
27.9.2006 21:23:08   
danaja1
Ja lahko me dodaš na seznam in sicer 24.11., Kranj. Bom poslikala cunce samo da dobim digitalca od tasta nazaj pa jih bom dodala. Ja te hlače pa tud meni ne grejo v glavo, pa res niso neke cheap ampak prav kuul moderne in kvalitetne gatkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
27.9.2006 21:24:34   
Aja1
Ema79, pri meni v službi so od CSD dobili odločbo, od kdaj do kdaj bom na porodniški. To so pa dobili cca 1 teden pred odločbo,ki sem jo dobila jaz, v kateri piše, koliko bo bruto nadomestilo. Neto sem si izračunala pa na strani csd Šiška. Bo približno toliko kot plača.

NOVEMBRKE

Aja1, PDP 2.11., Novo mesto, user posted image
Ema79, PDP 2.11., Ljubljana, user posted image
viv, PDP, 3.11., Kranj, user posted image
Mami23, PDP 4.11., Novo mesto, user posted image
Urška76, PDP 4.11., Ljubljana, user posted image
taya76, PDP 4.11., Ljubljana ali Celje
Luni, PDP 5.11., Postojna
marella, PDP 6.11., Ljubljana, user posted image
adelinna, PDP 6.11., Postojna ali Ljubljana, user posted image
Kaja11, PDP 8.11., Ljubljana, user posted image
Matejka81, PDP 9.11., Maribor, user posted image
Capyka, PDP 10.11., Postojna, user posted image  
mirjanajelenko, PDP 11.11., Celje
seenamojca, PDP 12.11., Ljubljana, user posted image  
MALINČICA, PDP 13.11. Maribor
majas, PDP 15.11., Izola, user posted image
**petra**, PDP 15.11., Brežice, user posted image  
max81, PDP 15.11., Jesenice ali Kranj
krfjolca, PDp 17.11., Kranj, user posted image
tinyP, PDP 17.11., Jesenice
blecky, PDP 22.11., Kranj
Lana_s, PDP 24.11., Ptuj, user posted image
Nogavica, PDP 24.11., Maribor, user posted image
Danaja1, PDP 24.11., Kranj
Monika79, PDP 25.11., Ptuj
alja01, PDP 25.11., Trbovlje

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
27.9.2006 21:24:58   
krfjolca
Hvala, Blecky. Sem že zadnjič rekla, da se mi ne da poslušat o zobeh, ko je prva patronažna povedala, katera predavanja bodo. Žal mi je edino, ker sob nisva videla. No ja, jih bom že, ko bom tam user posted image . Bi pa res rada prišla do nadstandardne sobe, upam, da bo frej. Ker vem, da bi mi bilo ful bolj prijetno, kot pa, da bi nas bilo več v sobi - tega ne prenašam že od malega. Sem pač edinka in nikoli nisem marala skupnih bivanj, ker sploh ne morem spati, če je še kdo drug v sobi (no, na možeka sem se navadila ... user posted image ).

Imam tudi jaz namen dragega odvleči v Kik, sem dala na stran 100 EU že od poroke (pa mu nič nisem povedala, hehe.) Še ene 100 EU od paketa vzamem, pa bova letela gor oktobra. Komaj čakam. Kje pa sploh je Kik v Celovcu, a mi katera razloži?

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
27.9.2006 21:31:53   
danaja1
Kik imaš takoj ko greš proti Celovcu v predmestju na dvopasovnici na desni strani, drži se skupaj s tehnično trgovino Forstniger. Mislim da res ne moreš zgrešit.
Potem pa imaš enega še pri Toys'r'us, no tam se splača tud pogledat, kajti tam sem dobla ta zimski pajacek ki je bil 10 EUR in ga v prvem niso imeli. Tko da se splača v oba it pogledat kaj je na akciji!!!!!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
27.9.2006 21:51:34   
Capyka
Čer user posted image ,

evo en (men je všeč) link: http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm 

Adelinna, tut jaz vsak dan čekiram mail... Pa čakam pa čakam... Kje je posteljninca... Sem čisto usekana na tele otroške stvarce... user posted image  So tko cartkane... Pa da ne omenjam - tudi drage... user posted image

Aja1, kje si pa dobila tolo kremo Multi mam? V lekarni?

pozdravček

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?