Špela100
|
Ja res je bil včeraj tak žalosten dan, sem bila tudi jaz bolj dol, danes je pa že ok. Moja počasi odhaja in spet bo kmalu čas O- euforija time mu jaz rečem, pol pa saj veste naprej...čakanje, čakanje....bomo vidli... Moj nesojeni PDP je 10.10.- drugi in tudi jaz nisem še niti noseča... Tudi meni se zdi to never ending story ( mal po domače) ali mision imposible. In zdaj se vas je pa že toliko nabralo na tem upanju, da ni strela, da bo naslednji mesec en val . Tinaaja saj so ti že punce napisale, vso energijo in pozitivne misli usmeri v bitje v tvojem trebuščku , to je edinstveni čas, ki ga ne bo nikoli več ne bo nazaj. Uživaj v vsakem trenutku. Me tukaj ti vse držimo pesti in ti pošiljamo dobro energijo. Bety držim pesti in še jaz komaj čakam, da dobiš 2 . Upam, da se ti izteče vse ok. Tudi tebi en velik od blizu... Teri jaz sem tudi nehala brati julijke, pa oktoberke, julijke sem pol še mal spremljala ko so rodile in jim čestitala, sem bila ful vesela, da je vsaj enim ratalo in da se da. Ne bom rekla saj bo...ampak pogumno naprej... Lana38 ja danes je že boljš, ne??? Mene tudi čisto zlomi, ko pride ta in vsak mesec je težje. Razočaranje...Drug mesec si pa res na vrsti ti... . Krtekxx ti se kar lepo opraviči, brez veze, da se greš sado-mazo variante. Če ti je hudo, če te vse skupaj boli, pa ne it...ne moremo vsem drugim ustreči, sebe pa mučiti. Ne vem to je moje mnenje. Uživaj...kako napredujejo tvoji pregledi?? Andreja2000 boš videla, da bo ta čas kar zletel mimo tebe. Poskusi se ukvarjati s stvarmi ki jih imaš res rada, boš videla čas kar leti, meni je 2 leti šlo takoj, ja že dve leti, 2 splava in še vedno nič. Micla srečno v tretjem krogu, res upam, da dobimo kakšno nosečko, zdaj jo že dolgo ni bilo. Raho, Irmy, Teri, sonchek, pilotgirl vam pa pošiljam en ogromen in ful pozitivne energije... Uh sem se namučila, upam, res upam, da nisem katere spustila, če ne naj mi oprosti...definitivno nas je preveč...se bo treba premakniti na drug forum...ha, ha....
|