Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:00:58
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy [Ja.. ce pa zacnes tezit.. matr.. vse morm sama.. bla bla.. pol pa si moski misli.. ja sej ce itak vse sama.. mene kot d ani... pol pa se zlikaj sama.. samo tiho bodi prosim, ko likas.. da te ne bom rabu skoz poslusat.. hehe.. mal kruta.. ampak maš prav.. se da na lep način predstavt tut likanje.. kako sexy rito se nam omeni.. pa bomo prec likal
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:01:13
|
|
|
|
baguSka
|
Čeprav mi je pa še vedno čudno:kako ,da jaz vidim tisti kup perila in se sama spravim k likanju,dedc bi ga pa po moje lahko gledal tudi tri mesece skupaj in mu tudi na misel ne bi prišlo,da bi ga zlikal? Glih zato, ker sama pravis, da vedno vse storis sama.
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:02:00
|
|
|
|
*alja*
|
Jas pa mislim da primankuje samozavesti temu dedcu od anonimne in potrebuje potrditev neke " popolne " ženske da je to kar je! Jas nevem kako bi lahko živela z tipom ki bi me poniževal, to mojemu , sploh na kraj pameti ne pride, no oke gda sma sama da se kaj šaliva, ne pa drugje in ne na žaljiv način!
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:03:00
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radha Ja,točno to delam...hodim po stanovanju in težim,kako sem za vse sama Bom spremenila taktiko,da vidim,kakšna bo razlika Čeprav mi je pa še vedno čudno:kako ,da jaz vidim tisti kup perila in se sama spravim k likanju,dedc bi ga pa po moje lahko gledal tudi tri mesece skupaj in mu tudi na misel ne bi prišlo,da bi ga zlikal? Moški smo večni otroci.. za kako nagrado bomo naredili marsikaj.. praviš, da maš sexy rito.. izkoristi jo malo Lej kok milionov $ dela Pamela s svojimi joški.. ti pa s svojo rito vsaj likanje zrihtej
< Sporočilo je popravil Zahi -- 28.9.2006 11:06:31 >
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:04:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ko je prebral je rekel " kup babnic ki ne vedo kako ti izgledaš in da lahk z tabo seksam samo v temi, ker mi je drugač slabo" Noo.. tole je potem druga zgodba.. Obstaja 1000 nacinov kako se znebis zenske.. Tale je 1001.. In res.. Kje hudica jih najdete? Ne bi verjel, da danes se kje kaksen taksen obstaja.. res ne bi verjel..
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:04:12
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Tvoj mož al kaj je že je preprosto povedano kreten da mu ni para. A on bo mel pa izklesane mišice pr 70 letih. Res je. Ob meni ne bi dočakal 70 let, pa njegove mišice tud ne.
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2006 11:06:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:07:54
|
|
|
|
darjatimci
|
kup babnic ki ne vedo kako ti izgledaš in da lahk z tabo seksam samo v temi, ker mi je drugač slabo" .. Anonima,saj tiste in tisti,ki smo tvoj problem dokaj resno komentirale(i).Vemo,da imaš po vsej verjetnosti opravka z primitivcem,kar ta dodatna njegova izjava še potrjuje.Žal mi je,da se vam je to zgodilo,zaradi otrok,če ne drugega.Ampak,če tako razmišlja potem svojega mnenja najbrž z leti ne bo spremenil.Zato je bolje,da se ozre okoli,ponudba je pestra.Ti pa imaš možnost,da srečaš moškega,ki te bo gledal kot osebo,kakršna si kot celota,z napakami in pomanjklivstmi vred.
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:08:05
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi Moški smo večni otroci.. za kako nagrado bomo naredili marsikaj.. praviš, da maš sexy rito.. izkoristi jo malo Lej kok milionov $ dela Pamela s svojimi joški.. ti pa s svojo rito vsaj likanje zrihtej Sem gledala včeraj Ricki Lak ( nisem mela kaj za delat, moj partner naredi vse ko mu pokažem seksi ritko ), in je ena rekla " sem vrgla joške na pult in dobila zastojn nov avto! Ste videle kaj vse lahko ženske "zaslužimo " z svojimi oblinami!
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Čeprav mi je pa še vedno čudno:kako ,da jaz vidim tisti kup perila in se sama spravim k likanju,dedc bi ga pa po moje lahko gledal tudi tri mesece skupaj in mu tudi na misel ne bi prišlo,da bi ga zlikal? Glih zato, ker sama pravis, da vedno vse storis sama. Ja... ampak to tvoj dec.. ker jaz recimo, si vse stvari sam zlikam.. Sej kdaj mi jih tudi ona.. ampak srajce si vedno sam.. Ce ona lahko zase in za dva otroka.. lahko tudi jaz sebi srajce in se kaj.. ceprav ko ze likam srajce sebi.. zlikam se kaj otroskega.. ker tisto je pa res hitr.. 5 sekund.. in fertik.. torej v eni minuti vsaj 20 otroskih kosov.. sicer pol kdaj kaj rece.. to si pa ziher ti zlikal.. ampak ni panike.. Itak v pol ure tko umaze hlace in polover.. da se ne splaca kej velik cajta zgublat za likanje..
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:08:40
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radha A ni to glupo:tako velike joške imam,pa nikakršne koristi od njih? Radha. Dej jih slikej, da vidm, če se da z njimi kaj narest?
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2006 11:10:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:10:35
|
|
|
|
Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radha Aja,pa pozabila sem se pohvalit:jaz praktično nimam strij Samo ene par,se niti opazijo ne Jaz tudi po treh otrocih nimam nobene strije. Samo nekaj kil preveč, pa tudi ko sem jih imela 25 kg preveč, sem mu bila še zmeraj privlačna. no, zdaj sem mu pa še bolj. Drugače pa Radha, bom umrla od smeha, tolk dobro in smešno pišeš.
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:11:56
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Lepo da ste se odzvali na moj post! " kup babnic ki ne vedo kako ti izgledaš in da lahk z tabo seksam samo v temi, ker mi je drugač slabo" Ja, res, kje najdete take, tudi meni ni jasno ...... oz. bolj to, kako jih ne pogruntate prej, recimo, preden se odločite s takim stvorom imet otroka ... če je tako, itak nista za skupaj. Je očitno izredno "površinski" tip.
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:14:30
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radha Najprej bom zbirala prostovoljne prispevke za digitalen fotoaparat... Ajaaaa, pol pa kr na dobrodelnost zavij in pojamraj
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:14:34
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Radha To,da ste otroci,sem ugotovila.Čeprav v bistvu ne ..ker moj sin marsikaj sam naredi,pa je res otrok.Ta velik -dedc skoraj nič sam ne naredi,pa kao ni otrok. Sicer imam joške tako velike kot Pamela.Samo moj tip je bolj mahnjen na noge in rito,tako,da bom morala to ponucat... A ni to glupo:tako velike joške imam,pa nikakršne koristi od njih? tut kle bi bilo lahko dosti debate... smo edine živali, katerim so všeč dojilni organi pri nobenih drugih sesalcih niso joške del parjenja samo pri ljudjeh... zanimivo ne.. tudi men niso bile joške nikoli prva stvar.. ampak šele tretja, četrta.. rit je seveda prva ampak se mi zdi da se to spreminja.. joške postajajo del ženske.. medtem ko je rit tista ki prevladuje to opažam tudi pri kolegih... zakaj npr. se ženske dan danes sončijo brez kakršnegakoli zadržka "zgoraj brez"? To je bilo pred 30-40 leti skoraj nemogoče za opazit (razen na FKK sceni)... moški opazimo joške... ampak se mi zdi da smo tudi mi malo drugačni.. in da nam joške niso ravno vrhunec erotike..
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:16:05
|
|
|
|
Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Lepo da ste se odzvali na moj post! " kup babnic ki ne vedo kako ti izgledaš in da lahk z tabo seksam samo v temi, ker mi je drugač slabo" Ja, res, kje najdete take, tudi meni ni jasno ...... oz. bolj to, kako jih ne pogruntate prej, recimo, preden se odločite s takim stvorom imet otroka ... če je tako, itak nista za skupaj. Je očitno izredno "površinski" tip. Velikokrat je tako, da tista, ki ima nizko samospoštovanje najde takšnega, ki je ne spoštuje. Vedno privlačimo tisto, kar smo dejansko sami oziroma, kar mislimo sami.
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:17:09
|
|
|
|
kalbo
|
Jest bom pa zlezla čisto na vrh kupa babnic, pa bom rekla da se podpišem pod mojo predhodnico po imenu daddy. V glavnem dec je butelj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2006 11:17:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:18:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, a ne vidite da vas "anonimen" malo nateguje?!?!?! Tega dogodka sploh ni bilo! Prvič zato ker se vidi po načinu pisanja... In drugič zato, ker se NOBEN MOŠKI, ki ima IQ kolikor toliko , ne bi sredi trgovine, pred množico, še posebno moško, takole "hvalil " s svojo žensko - ker kaj bi s tem povedal? - Da je vosel on, ker ima tako žensko !!! Če že obstajajo taki, ki si to mislijo o svoji, potem o tem ne razlagajo na dolgo in široko ! Dobra fora "anonimen" - to me spominja na mehiške limonadke !!! Sigurno tema za razpravljat!!!
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:19:10
|
|
|
|
Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi moški opazimo joške... ampak se mi zdi da smo tudi mi malo drugačni.. in da nam joške niso ravno vrhunec erotike.. Mojmu pa so, tudi moški se razlikujete med sabo. Moj je najbolj nor na zizike... pa nikoli nisem razumela zakaj.
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:19:22
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljahanzel Sem gledala včeraj Ricki Lak ( nisem mela kaj za delat, moj partner naredi vse ko mu pokažem seksi ritko ), in je ena rekla " sem vrgla joške na pult in dobila zastojn nov avto! Ste videle kaj vse lahko ženske "zaslužimo " z svojimi oblinami! no no sam ne zdej pretiravat..
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:19:25
|
|
|
|
darjatimci
|
Ja, res, kje najdete take, tudi meni ni jasno ...... oz. bolj to, kako jih ne pogruntate prej, recimo, preden se odločite s takim stvorom imet otroka ... če je tako, itak nista za skupaj. Je očitno izredno "površinski" tip. . Daddy to najbrž delno izvira iz tega,da je ljubezen res slepa.
|
|
|
|
RE: užaljena sred trgovine 28.9.2006 11:19:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Narcisa obstajajo, obstajajo.... Sam to niso moški ampak fantki!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2006 11:20:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?