Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Zahi, Kalbo, Tjazy se strinjam z vsemi, res je tko. Sam Zahi nisi me razumel. Je še nekaj. Zakaj bi spregledala svoje kile? Zakaj? Da bi jih imela z leti še več? A bi vi tut raje imeli doma žensko, ki bi ji ves čas govorili, kako lepa je ona bi se potem veselo redila, nič naredila zase..ker vi pravite, da vam je všeč takšna kot je. Lepo, da sem mojemu možu všeč, saj sem vendar njegova žena, rodila sem mu otroka, od tu so tudi kile in strije...sam ni pa potrebno, da potem telo takšno tut ostane. Jaz se v svoji koži NE počutim dobro, zato bom nekaj naredila, da to spremenim. Me slišiš Zahi? To hočem povedat. In ko bom to spremenila, se bom počutila bolje in bom to tut izžarevala. Lahko mi rečeš poglej ono, ko več kil ma kot ti, pa se ne sekira. Ja pa kaj pol?! To je ona, jaz sem pa jaz. Sicer vem, da sama osebno mam nekaj, mogoče igrivost, sproščenost, ne vem, kar popolnoma zasenči kile, samo, kljub temu, delam na tem, da izboljšam svoje počutje. Zastopim da hočeš biti takšna kot pred porodom.....In tudi lahk resnično za trebuh veliko narediš in shujšaš ter telovadiš in s tem dobiš željen reziutat......Samo STRIJE bodo pa ostale......Edino če greš pod kirurški nož..... Zato jih sprejmi in verjemi možu, da si zanj takšna al takšna sexi......in mislim, da bi se vse mogle nehat sekirat zaradi tega, ker imate strije, ker tle ne morete nič spremeniti....