Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Se mi zdi, da zdaj pa ze mal preveliko paniko delate... Ma ne, sam ženske smo si različne. Ene bi to vzele kot hec, ene bi ga vžgale, da bi vse zvezde videl, ene pa bi se od žalosti in sramu zjokale, spet ene bi molčale, pa ne samo takrat, temveč nadaljnih nekaj dni, tednov, mesecev... Tko je, različni karakterji, različni odzivi. Samo čist po pravici povedano, ne vem kok bi se katera koli tu gor kaj veliko smejala, če bi se ji to res pripetilo-z mano na čelu. Pa lahk zdele ne vem kaj govorimo/govorite kako bi zamahnile z roko in vzele za hec...ne bi, razen če bi imele lepo postavo, pol pa naj dec klaftra kar hoče. Res je ,da si lahk vsa strijasta, polna celulita pa z odvečnimi kilami, pa če dobro počutiš v svoji koži, če si si všeč takšna kot si, pol si lahko tako hudičevo seksipilna, da se lahk še taka suhica skrije pred tabo. Samci takrat ne videjo, ne celulita, ne strij in ne kilogramov. Takrat sam trdi ratajo in njihovi možgani razmišljajo samo še to, kako sprostiti vso napetost v sebi Jaz poznam veliko takih žensk in tut sama njihovih kilogramov sploh ne bi izpostavljala, saj jih povsem zasenči njihov žar, ko vidiš, da se ženska počuti seksi in pol tut res je seksi! Sam žal vse ne razmišljamo tako. Mene motijo strije, ki sem jih dobila po porodu in kile, ki so ostale in ga ni hudiča ne moškega, ki bi me prepričal, da vseeno dobro zgledam. Raje bom nekaj naredila v tej smeri, da izbolšam "nastalo škodo", postanem vsaj približno takšna kot sem bila pred zanositvijo in le tako bom lahko bila zadovoljna sama z seboj. Pa mi mož vsak dan reče, da je nor na mojo rit , za katero mes skoz šlata, pa boža mi strijast trebuh in mi govori, da sem mu vščeč...ampak to ni to! Jaz sama sebi nisem! In če bi mi moj v štarcuni rekel kaj takega kot je njen anonimni, bi mi blo hudo, pa pika! Sem zbredla totalno, vem. Upam, da veste kaj sem hotla povedat
|