|
RE: no aprilke 2005, kako? 24.9.2006 19:51:16
|
|
|
|
m_m
|
O, vidim da ni bilo nič iz srečanja Pa sej se boste naslednji vikend vidle No, jaz pa imam danes malo pokvarjeno nedeljo. Sem čohala en bel, čisto nov body (kupljen v petek), pa ni šlo vse dol. Danes ga je imela mala prvič oblečenga pa sam da ni blo kaj hujšega, ker še nikoli ni tak bruhala. Sem že mislila da je kaj zbolela al pa da je s sokom kaj narobe. Sem pa včeraj še dodatih 17 litrov skuhala. Za njo. Pa še prej zadnič 11 litrov. Pa sem pol vidla da je zbruhala večinoma sam kašo ko smo jo zjutraj v avtu jedle. In še sreča da sem imela s seboj dost za oblečt, drugače bi cel dan samo v plenici okol skakala. Pobruhano je bilo vse. Da sem mogla cel avtosedež slečt in oprat. U nulo. Je pa zgleda tak fajni, sicer zimski debel material, pa se je na soncu zunaj kar hitro posušil. Čevlji so jo celi odnesli. Tut po men ni šlo nič, ker jaz pa ne nosim s seboj rezervnih oblek. Mogoče se bo to od zdaj naprej spremenilo Sej mogoče če se to ne bi zgodilo sredi križišča pred mostom, da bi človek imel kje ustavit, da bi jo prej ven vzela, ne bi pobruhala tut avta. Zadnji sedež po polovici. Tisto mi je šele vzelo enga časa, da sem odgnala vonj po kislem. Pa sem mislila, da nanes delajo kake bolj kvalitetne prevleke Ker je avto pač nov. In v tem času ko smo prispeli na naš cilj k babici in dediju, jo hitro nesem not, ker je bilo zjutraj še hladno, me oče vpraša, če je bil meni avto malo preširok Zakaj?!? Ja sprednji del je malo ruknjen. Pa me je zanimalo kje si to parkirala? Kaj?!? Sej sem pa vedno ekstra pazla. Tak da zgleda da mi je nekdo na parkingu al pred službo al pa na ene 10-ih parkingih predprejšnji dan, na katerih sem parkirala. Ker sem vstala že ob ene 5, sam da bi dovolj zgodaj dostavila vse letake. Za en tečaj. In potem me kliče šefica in mi pove da je premalo prijav in datečaj odpade. Tak da zgleda da sem fasala to "prasko" - luknjo na avtu brez veze. U prazen nič. Zdaj se je cel dan tako dolgo vlekel, ker pač nočem užalit staršev, ki jih vidim na vsake kvatre, da prehitro pobegnem iz obiska, da mi je zmanjkalo časa, da dokončam eno delo, ki se mi je nabiralo že od tega tedna, delovnega. Pa še neki službeni sestanek v soboto navsezgodaj mi je ukradel polovico sobote. Tak da sem tak zbita, da sam čakam jutri, da mi šef pove, da ni mogu zrihtat pogodbe za celo leto in da sem se ta dva tedna matrala z delom in vsemi naduramo zastonj. Al pa ne še boljš: da mi pove, da se bom morala matrat še ta teden, za pogodbo pa zvem šele čez en teden Hja lahk rečem, da mi ta vikend ni bil ravno naboljši. lp Maja
< Sporočilo je popravil m_m -- 24.9.2006 19:57:05 >
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|