|
RE: no aprilke 2005, kako? 19.9.2006 7:17:57
|
|
|
|
BarbaraE
|
M_m - katere stare aprilke? A potem ne bo nič s foteljčkom? No, če si boš premislila, veš kje me najdeš. Sicer pa - Nika je danes spet doma ostala. Spet driskica. In spet je začela šele po spanju v vrtcu. No, tako domnevam, bom pa itak še klicala danes v vrtec. Včeraj je moj naletel na eno tečno vzgojiteljico v skupini, kjer se potem otročki zbirajo. Je rekel, da je prišel v igralnico, pozdravil in vprašal, kje pa je moja punca. Nika ga je zagledala in malo pojokcala. No in potem vzgojiteljica - ja, ta punca ima pa drisko in to v takšnem tonu, kakor - kaj dajete otroka v vrtec, če ima pa drisko. Je bil mož tako šokiran, da je samo rekel, ja, zjutraj je bila še čisto v redu. Ni pa nič vpr, kdaj je začela driskat in če je bilo to že zgodaj, zakaj nas ni nihče poklical. Ker so nam na sestanku natančno povedali, v katerih primerih pokličejo starše, naj pridejo iskat otroke. Ampak jaz še vedno mislim, da se je to začelošele proti koncu vrtca in da zato niso poklicale, da pa ima ta ena **** vzgojiteljica potem v takem tonu za govorit, kot da sva malomarna starša, ki dajeta otroka v vsakem primeru v vrtec. Haloo, pa že od srede naprej ni imela driske, pa je vseeno ostala doma iz preventive. Ja, saj se bom pozanimala, katera vzgojiteljica je bila to. Še dobro, da ni name naletela, bi jih takoj slišala. Sicer pa zdaj res nimam več pojma, zakaj tamala driska. Včeraj je potem samo še enkrat proti večeru kakala. Drugače je bila čisto okej, je celo jedla z nama kosilo, pela, bila živahna. Mogoče je pa čisto psihično, malo strahu, ker je tam sama. Ma, upam, da bodo te krizice mimo. Je pa na moje vpr., ali bo šla še v vrtec, rekla da ja. In potem, če je bilo v vrtcu - JA. Ste se igrali - Ja. Očitno ji je v vrtcu vseeno všeč. Bomo videli. Čas bo pokazalj svoje.
|
|
|