|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
24.9.2006 20:02:50   
konina
Ninika, saj vem, da učinek K dobiva bolj negativne plati kot pozitivne, če ga predolgo jemlješ. Ampak, ko pa je tako težko reči sedaj bom pa nehala ne glede na to kaj G misli. Poleg tega pa k njej hodim kot k strokovnjakinji za neplodnost. Potem menda že nekaj ve, si pravim.

Po drugi strani pa me obhajajo dvomi v njeno strokovnost. Bom videla kaj bo sedaj oktobra in potem z inseminacijo. Če ne, pa bom poiskala kakšnega drugega G. Ta že tako pravi, da je naredila vse kar zna, pa mi je predpisala le K in dexametason, pa laparoskopijo je naredila. To je pa vse. No, sedaj pa mi kontrolira še hormone. Strokovnjakinja pa taka!!!

Lp, Nina

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 801
24.9.2006 20:30:48   
pot
Punce, jaz držim pesti, da boste vse pridno pridelale dobre folikle ter zanosile čimprej.

Tudi jaz se pridružujem: sem ZA Anonimnost, na forumu Zanositev. Jaka RR ali drugi moderatorji, prosim za vrnitev Anonimnosti.

Punce, uživajte v lepem večeru in stiskajte se ob svojih dragih.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 802
25.9.2006 11:16:04   
blanč
Tri dni že čakam da prideuser posted image , da bom lahko začela z jemanjem klomifena. Vedno sem imela točno, zdaj ko pa so se stvari začele premikati pa je ni in ni. Joj naša psiha...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 803
25.9.2006 14:04:24   
pot
Blanč bomo navijale, da se vse izteče po planih.

Kje ste pa danes ostale klubovke? Kaj se dogaja pri vas?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 804
25.9.2006 14:20:44   
andreja2000
HOJLA !!user posted image
Blanč,kaj pa če si noseča,pa ti zato zamuja tečka rdečka?
Kako pa ste kaj ost
ale,kako vam gre danes?
Jaz sem kar po starem-me bolijo jajčniki,pa očke imam kar hitro solzne,to bi pa zaenkrat bilo vse.Mislim,da sem v dnevih ovulacije,v kolikor mi klomifen ni spremenil mojega ciklusa.Vsako jutro si moram meriti BT,a se do danes (13dan ),še ni dvignila.

Naj vam dan mine kar se da lepo,pa če bo šlo, se veliko smejte.!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 805
25.9.2006 16:44:58   
konina
Uh! Se vam tudi včasih zdi, da so okoli vas vsi tečni?

Tudi jaz sem ZA ANONIMNOST. Sploh za tiste, ki pridejo na novo na forum je včasih težko. Jaz že vem. Poleg tega pa se nam včasih porodijo vprašanja, ki so preveč zasebna, da bi se ob njih razkrile. Tako, da jaz sem ZA anonimnost.

Moja user posted image  se počasi poslavlja. Tako kot me je ta mesec utrudila, me že dolgo ni. Pa bolelo me je tudi bolj kot ponavadi. Ampak sedaj je mimo in upam, da je kovčke spakirala za doooolge mesece!

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 806
25.9.2006 17:40:01   
curkica
Lep pozdrav vsem skupaj! Po dolgem času se tudi jaz spet javljam. 16.-ega sem končala z drugo rundo klomifena in me zdaj že pošteno bolijo jajčniki, tako da se tam spodaj verjetno ful dogaja. No, če gledam stanje po prejšnem jemanju klomifena, bi mogla imet ovulacijo nekje sredi tega tedna, tako da zdaj z mojim pridnouser posted image ....... Potem pa je ne čakam po 6.10. Nočem sploh mislit na najboljše, ker je potem razočaranje še večje. Kaj pa bo, bomo pa še vidli.

Čestitke prinjej in ti želim veselo in čimlažjo nosečnost. Oh, upam, da bom tudi jaz kmalu v istem stanju in se bom imela vsaj še česa veselit, saj sem zadnje čase že prav tečna sama sebi, kaj šele mojemu dragemu. Pustimo se presenetit in čimmanj mislit na to.

Vsem vam želim lep dan še naprej!!!!!!!!!!!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 807
25.9.2006 18:26:39   
njoka
Pozdravljene!

Nasapot od danes sem tudi jaz lastnica PCO. Moj nov ginekolog mi je to ugotovil takoj. Prejšnji pa tega ni videl v par letih. user posted image  Terapija s klomifenom me je samo popolnoma zmešala user posted image . Predpisal mi je agrulab in primolut in hujšanje pod zdravniškim nadzorom.
Vse bom naredila, da bom le nekoč imela najino user posted image  v rokah.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 808
25.9.2006 20:26:08   
tajči84_
njoka...me veseli, da zdaj vsaj veš kaj je narobe s tabo...saj je uni prvi tvoj in tudi moj ginekolog bil prav user posted image ....
Verjamem v to da boš vse naredila samo da bi enkrat zagledala user posted image user posted image  in verjamem da boš to tudi zagledala v bližnji prihodnosti...

Lepo se imej....

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
25.9.2006 20:56:05   
konina
Punce, kako pa ugotovijo PCO? Saj se vam morda vprašanje zdi smešno, ampak res ne vem.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 810
25.9.2006 21:05:19   
curkica
konina - meni so PCO ugotovili kar z UZ, mislim da je to standardni postopek. Na UZ izgleda kot črne sence ("črne luknje", user posted image hi hi - čeprav ni smešno). To so folikli, ki se zalimajo na steno jajčnika, namesto da bi dozoreli in ob ovulaciji počili, oz. vsaj enouser posted image  in to predstavlja prav en velik user posted image  problem pri zanositvi.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 811
25.9.2006 22:14:27   
Suana
ojla!!!!!

evo mene ,spet med vami....enostavno  sploh ni bilo časa ,da bi vam kaj napisala..
jaz sem v soboto pojedla zadnjo tabletko dabrostona tako da sedaj čakam  svojo user posted image ,ja upam pa na najboljše ,da se ta packa sploh ne bo prikazala....
NJOKA,jaz verjamem ,da boš naredila vse da zagledaš user posted image ,držim pesti....
PRINJEJ ,sprejmi tudi moje čestitke  ,želim ti zdravo ter mirno nosečnostuser posted image user posted image
BLANČ,držim pesti da user posted image ne 9 mesecev....

VSE OSTALE PA VEDITE ,DA SO MOJE PESTKE  TUDI STISNJENE ZA VAS VSEuser posted image user posted image user posted image

POZDRAVČEK VSEM......

LP SUZANAuser posted image user posted image user posted image

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 812
25.9.2006 23:35:36   
sonce78
Čav!

Zanima me, ali je katera kaj bolj osveščena glede povezave PCO - izločanje inzulina in pripadajoči dieti z nizkimi ogljikovomi hidrati? Nekaj sem zasledila na tujih spletnih straneh in baje deluje - ponovno se vzpostavi lastna ovulacija.

Če katera kaj več ve, bi bila hvaležna za informacije, da naredim res vse kar se da narediti poleg medicinske pomoči.

Pozdrav vsem in močno držim pesti za user posted image  ali user posted image !

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 813
26.9.2006 7:34:59   
Anonimen
Evo punce mamo anonimnost nazaj! Sem prosila in so nas uslišali. Hura za Jakata!
user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa prosim vse, ne se kregat, ker nam bojo pol anonimnost vzeliuser posted image

Aja, to sem jaz, Mišek1user posted image

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
26.9.2006 7:45:16   
njoka
Hvala vsem za spodbudo!

Sonce78 meni je včeraj moj ginekolog omenil povezavo prehrane in z ponovno vzpostavitvijo lastne ovulacije. Baje, da v veliko primerih se stanje samo vzpostavi že ob zmanjšanju teže za vsaj 5 %. Jaz moram po napotnico k moji splošni zdravnici in potem v Strunjan, kjer bom dobila dieto glede na moje zdravstveno stanje in bom hujšala pod medicinskim nadzorom. JUHUUUU user posted image user posted image  Sem tako vesela, da bom končno lahko tudi sama nekaj naredila za najinega user posted image . Ker baje res največ lahko v primerih PCO narediš s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
26.9.2006 8:19:12   
blanč
No, pa je le prišla z 4-dnevnozamudo. Ja pa tudi jaz imam PCO pa bi upala trdit, da nisem pretežka. je pa res, da se moram zelo veliko odrekat, da vzdržujem svojo telesno težo.

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
26.9.2006 10:10:08   
tastara
Žal spet neuspešno.

Pravkar sem bila na punkciji. Folikla, ki nista izgledala kot cisti, sta bila žal prazna.
Čez nekaj mesecev poskusim znova, še naprej pa jem aglurab.

(odgovor članu tastara)
Neposredna povezava do sporočila: 817
26.9.2006 10:13:55   
pot
Punce, jaz imam tudi PCO, vendar so moje težave s kilogrami malo drugačne, ravno obratne od vaših. user posted image   Meni vsi zdravniki govorijo, da se morem zredit. Vendar z nenehnimi težavami z želodcem je to malo težje. Tako tudi težko pridobim težo, vsaj zaenkrat.user posted image
Pa nisem anoreksična ali kaj podobnega! O dieti za PCO tako, meni ni nihče še nič rekel.

Jaka RR, hvala za Anonimnost. Hvala tudi tebi rija za informacijo.

Držim pesti za vse, da bo vse ok pri vas in kakšna lepa novica kmalu. user posted image

< Sporočilo je popravil nasapot -- 26.9.2006 10:18:05 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 818
26.9.2006 10:24:49   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   

2. cikel:
1. janja user posted image
2. čaki user posted image  
3. Mokka user posted image  
4. prinjej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (javi se, ko boš s pregleda) da vidimo ali si user posted image ali user posted image user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image
7. čaki user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka
2. mozart   (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj inseminacija (Držimo pesti za uspeh) in potem um. oploditev)
14. andreja2000
15. MIŠEK1
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček
18. ANDREJA *
19. nasapot
20. casandra
21. martita
22. soni 
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78 (opravila HSG, čaka +)
26. Smrekica  (zaenkrat ni reagirala na K)
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina
34. Anonimna 2 (a že vemo katera je 2?)
35. barby113
36. naja2
37. blanč
38. fras
39. Ulaa*
40. mojca9000
41. tejka**

Naša Blaboma je na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image
Dajmo punce spraznit 2. seznam in podaljšat 1. !!!!! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nasapot -- 26.9.2006 10:56:46 >

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 819
26.9.2006 10:39:53   
njoka
Ojla tastara!

Meni je tudi včeraj prepisal aglurab. Mi lahko napišeš kaj več o njem? Moram namreč še do moje splošne zdravnice, da mi da recept.

Hvala

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 820
26.9.2006 10:56:38   
tastara
Če najbolje je opisal način delovanja Agluraba dr. Pušenjk v spodnjem odgovoru.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=79820&t=79817#reply_79820

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
26.9.2006 11:19:08   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  

2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80  (trenutna terapija)

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK1 (50mg)
7. blanč
8. tastara (1/2 50mg K)

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK1

1/2 tabletke od 3.-8. dne
1. tajči84_ (Vzame zvečer. Zdajšnja terapija)

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_ (prejšnja terpaija)
2. sonce 78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne
1. Crnitulipan
2. Bety
3. konina (1. terapija, 1. leto)
4. prinjej

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka (50mg)
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. konina (2. terapija, 2. leto) 50mg
17. naja2
18. curkica
19. Ulaa* (prejšnja terapija?)
20. mojca 9000 (domnevam, da dve tabletki?)
21. tejka**
22. saša80 (ni reagirala)

4 tabletke od 5. - 9. dne
1. Ulaa* (zdajšnja terapija. Ti si pa res rekorderka user posted image )

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. nasapot  (4 cikluse) 50mg

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

ALJA75 (2 ciklusa 2 K, 2 ciklusa 3K) (DNEVI????????)

Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75
14. prinjej user posted image user posted image user posted image user posted image
15. njoka
16. blanč

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 822
26.9.2006 12:25:54   
andreja2000
Hojla!user posted image
Punce,dajte mi malo povedat kako je s temi bolečinami v jajčnikih,saj ko sva včeraj z mojimuser posted image  malouser posted image ,me je tako bolelo,da sva morala zares nežno.A je katera,ki nima bolečin ali je to obvezno prisotno?Saj to je pa res nerodna stvar,ravno ko prihajajo oziroma so plodni dnevi te vse boli.Če imate malo časa,mi prosim napišite kako je s tem pri vas,in če se ta bolečina po O zmanjša ali preneha.
Naj vam dan mine kar se da lepo in veselo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 823
26.9.2006 12:36:29   
pot
andreja2000, bolečine so pri meni bile 1. ciklus nenormalno boleče, potem naslednji mesec je boljše in tako vsak mesec naprej, vedno manjše bolečine. Tisti dan, ko te bo najbolj bolelo, bodo počili folikli. tako, da je to skorajda obvezno prisotno, ker zdaj, če nisi prej nikoli, čutiš ovulacijo močneje zaradi hormonov. Po ovulaciji neha bolet, vendar so tudi M grozno boleče zdaj pri meni, samo nevem ali zaradi HSG preiskave ali zaradi K.

< Sporočilo je popravil nasapot -- 26.9.2006 12:42:50 >

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 824
26.9.2006 14:07:02   
andreja2000
Nasapot,hvala za odgovor.user posted image
Jaz sem O imela že prej boleče,vendar ne tako kot sedaj,saj sva včeraj res komajuser posted image  in če se bo bolečina še stopnjevala (upam,da ne več),bo kar težkouser posted image pa saj upam da ne bo tako hudo,malo pa bomo že potrpeli.
user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?