|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
22.9.2006 12:04:11   
Smrekica
Danes ponovno na UZ in je 100% potrjeno da nisem reagirala na klomifen. Zdravnica je predlagaja špikanje jajčnikov, ker pravi, da potem najbrž sploh ne bi rabila stimulacije s klomifenom. Ve katera kaj o tem postopku LEKO.
LP

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 776
22.9.2006 15:59:03   
andreja2000
Pozdravljene,klomifenke!user posted image
Sem nova med vami.Ta mesec sem pričela z jemanjem klomifena in to eno tabletko (50mg) na dan in to od 5-9 dne.Včeraj sem vzela za ta cikel zadnjo.Razen občasnih vročinskih valov in zaenkrat rahlih bolečin v predvsem levem jajčniku,se ne dogaja nič posebnega.
Do danes sem vas samo brala,sedaj pa se vam pridružujem v klubu klomifenk,vas vse lepo pozdravljam in upam z vami nauser posted image .

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 777
22.9.2006 17:58:00   
pot
Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosila )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosila )

1. cikel:
1. Lana 22 user posted image
2. NMJ user posted image user posted image
3. ily user posted image   

2. cikel:
1. janja user posted image
2. čaki user posted image   user posted image user posted image user posted image
3. Mokka user posted image   user posted image user posted image user posted image

3. cikel:
1. janja 27 user posted image
2. *AnaL* user posted image
3. TANTRA user posted image
4. Anonimna user posted image
5. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
6. Anonimna 2 user posted image
7. čaki user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka
2. mozart   (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. ALJA75
4. UnderEja
5. saša80
6. Tia-na
7. janja
8. tajči84_
9. Goldy
10. nenna
11. ona78
12. TANTRA
13. Ninika1
14. prinjej
15. MIŠEK1 (Kako je kaj v Dubaju? Se že navajata?)
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček
18. ANDREJA *
19. nasapot
20. casandra
21. martita
22. soni 
23. jasny
24. Crnitulipan
25. sonce 78 (opravila HSG, čaka +)
26. Smrekica  (zaenkrat ni reagirala na K)
27. Katjusa3
28. Barbado
29. Bety
30. kwa
31. curkica
32. pupica25
33. konina
34. Anonimna 2 (a že vemo katera je 2?)
35. barby113
36. naja2
37. blanč
38. fras
39. Ulaa*
40. mojca9000
41. tejka**
42. andreja2000 (Pozdravljena nova članica user posted image user posted image user posted image !!!)

Naša Blaboma je na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image
Dajmo punce spraznit 2. seznam in podaljšat 1. !!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 778
22.9.2006 18:05:35   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):  

2 tabletki od. 2.-9. dne
1. saša80  (trenutna terapija)

1/2 tabletke od 3.-7. dne
1. mozart
2. nenna 
3. Lana 22
4. martita 
5. soni
6. MIŠEK1 (50mg)
7. blanč
8. tastara (1/2 50mg K)

2 tabletke od 3.-7. dne
1. ona78
2. Tia-na
3. MIŠEK1

1/2 tabletke od 3.-8. dne
1. tajči84_ (Vzame zvečer. Zdajšnja terapija)

1 tabletka od 3.-8. dne
1. tajči84_ (prejšnja terpaija)
2. sonce 78

1/2 tabletke od 5.-9. dne
1. buča

1 tabletka od 5.-9. dne
1. Crnitulipan
2. Bety
3. konina (1. terapija, 1. leto)
4. prinjej

2 tabletke od 5.-9. dne
1. NMJ
2. Goldy  (1.terapija)
3. Ninika1
4. Blaboma
5. Špelček 
6. casandra
7. TANTRA
8. ANDREJA*
9. Anonimna
10. njoka (50mg)
11. jasny
12. Katjusa3
13. Smrekica
14. Barbado
15. brina
16. konina (2. terapija, 2. leto) 50mg
17. naja2
18. curkica
19. Ulaa* (prejšnja terapija?)
20. mojca 9000 (domnevam, da dve tabletki?)
21. tejka**
22. saša80 (ni reagirala)

4 tabletke od 5. - 9. dne
1. Ulaa* (zdajšnja terapija. Ti si pa res rekorderka user posted image )

3 tabletke od 5.-9.dne
1. Goldy (2. agresivnejša terapija)

1 tabletka od 5.-10. dne
1. nasapot  (4 cikluse) 50mg

1 tabletka od 6.-10. dne
1. ily

ALJA75 (2 ciklusa 2 K, 2 ciklusa 3K) (DNEVI????????)

Lastnice PCO:
1. saša80
2. nasapot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 779
22.9.2006 18:37:41   
prinjej
Sporočam veselo novico - test pokazal user posted image . Sem noseča! Občutek je res lep in v začetku oktobra imam že prvi ultrazvok. Uspelo mi je v 2. ciklusu jemanja klomifena (1t/dan, od 5. do 9. dne) - sem tudi lastnica PCO.
Vsem skupaj želim vse dobro!!! Hvala vam. LP, user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 780
22.9.2006 19:30:58   
soni
čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu prinjej)
Neposredna povezava do sporočila: 781
22.9.2006 19:39:19   
pot
Kakšne lepe novice!!!! Čestitke, prinjej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 782
22.9.2006 20:01:28   
konina
Najprej čestitke novi nosečki user posted image user posted image user posted image ! Čim lepšo in ne preveč težavno nosečnost ti želim. Sedaj pa dobrodošla nova klomifenka. Upam, da boš uspešna pri jemanju K in se ti kmalu pokažejo user posted image user posted image .

Jaz sem na žalost ali pa tokrat na srečo dobila user posted image . Malo sem žalostna, predvsem pa jezna, ker ta pošast zamudi ravno toliko, da da malo upanja. No ja, več sreče prihodnjič. Sedaj si bom oddahnila od K, potem pa v nove boje.

Lp, Nina

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 783
22.9.2006 20:21:44   
Ninika1
Punce pozdravljene,
da se vam po dolgem času tudi jaz malo javim user posted image
lepo, da še kateri uspe s K user posted image  ! Meni nameč po 1,5 letu jemanja K ni uspelo zanositi. bila sem le tečna in razdražljiva za znoret. Moj G se je zato odločil da s K prekinem ker mi itak nič ne koristi. Zdaj se pripravljava na umetno oploditev. danes sem bila na inseminaciji, ki sicer ni ne vem kako uspešna ampak za poskusit pa je. mogoče pa le čez dva tedna postanem najbolj srečen človek v naši orbiti in ugledam user posted image . Žal mi je za sašo80, da ji ni uspelo. ampak punce ne se sekirat. vse bomo prišle do svojih pikic tako ali drugače....

sploh ne morem verjeti kako pozitivno razmišljam,ker sem zadnja 3 leta odkar se trudiva zelo velikokrat čisto na dnu user posted image !  No, če sem čisto odkrita me je vendarle strah punkcije, ampak bo tudi to treba prestati...

no tako pa sem se razpisala...

Upam, da se čimprej dobimo na drugem forumu..
LP,

Ninika

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 784
22.9.2006 21:06:30   
Sulfinija
Pozdrav vsem skupaj.No jaz sem sedaj vzela zadnjo tabletko KLomifena in v torek čakam ponoven UZ in takrat zvem kdaj bom imela IUI.Sem pa jemala po dve tabletki na dan od 5-9dne.In slabosti so bile tokrat najhujše.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 785
22.9.2006 21:13:04   
konina
ninika, izgleda, da imava podobne težave. Jaz jemljem K že 2 leti, vendar se G ni opogumila in mi odsvetovala K. Samo ta mesec mi je dala odmor. V oktobru pa se dogovoriva za inseminacijo. Zanosit se trudiva pa že 4 leta.

Lp, Nina

(odgovor članu Smrekica)
Neposredna povezava do sporočila: 786
22.9.2006 23:15:23   
saša80
IZVIRNO SPOROČILO: Ninika1

Punce pozdravljene,
da se vam po dolgem času tudi jaz malo javim user posted image
lepo, da še kateri uspe s K user posted image  ! Meni nameč po 1,5 letu jemanja K ni uspelo zanositi. bila sem le tečna in razdražljiva za znoret. Moj G se je zato odločil da s K prekinem ker mi itak nič ne koristi. Zdaj se pripravljava na umetno oploditev. danes sem bila na inseminaciji, ki sicer ni ne vem kako uspešna ampak za poskusit pa je. mogoče pa le čez dva tedna postanem najbolj srečen človek v naši orbiti in ugledam user posted image . Žal mi je za sašo80, da ji ni uspelo. ampak punce ne se sekirat. vse bomo prišle do svojih pikic tako ali drugače....

sploh ne morem verjeti kako pozitivno razmišljam,ker sem zadnja 3 leta odkar se trudiva zelo velikokrat čisto na dnu user posted image !  No, če sem čisto odkrita me je vendarle strah punkcije, ampak bo tudi to treba prestati...

no tako pa sem se razpisala...

Upam, da se čimprej dobimo na drugem forumu..
LP,

ninika! za vse nas bo še enkrat posijal žarek sreče in vse bomo še enkrat mamice...bomo pa potem bolj znale cenit svoje otroke kot pa tiste, ki jim je v prvo uspelo nardit otroka... ko daš takšne izkušnje skozi kot jih me preživljamo potem veš kaj je imeti otroka in koliko ti pomeni, potem ga znaš resnično cenit in ti ni le otrok....

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 787
22.9.2006 23:45:18   
andreja2000
Iskrene čestitke novi nosečki prinjej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti veselo in lepo nosečnost in upam,da tudi me pridemo kmalu za tabo.

Jaz imam v četrtek UZ,da vidimo kako reagiram na klomifen.Ta čas pa bova z mojimuser posted image  veselouser posted image .
Vsem klomifenkam želim lepe sanje,ki naj vas poneso v lepo novo jutro,ter vedno bliže željenemu ciljuuser posted image user posted image .

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 788
23.9.2006 8:55:47   
saša80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla andreja2000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ti bo v naši družbi lepo  in želim ti da čimprej zagledaš user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 789
23.9.2006 23:15:12   
pot
Drage klubovke,
ker je Anonimnost po novem onemogočena na tem forumu in tej temi...
Če bi želele sporočiti svojo nosečnost, pa se še ne bi rade iz takih ali drugih razlogov izpostavile javno, mi lahko sporočite na privat, pa vas bom vpisala na seznam nosečk kot Anonimne, vaše ime kot bodoča nosečka pa bom pustila do vašega javnega priznanja nosečnosti, kar tam. 

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 790
24.9.2006 8:44:08   
tajči84_
prinjej...user posted image user posted image user posted image čestitam ti za user posted image user posted image ...pa čimlepšo nosečnost....uživaj kar se da..

Uf ta Klomifen, vse me boli...v sredo komaj čakam na UZ. Vam sporočim ko kaj izvem.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 791
24.9.2006 9:36:38   
Anonimen
Ti nasapot, jaz sem predlagala, če bi lahko v celotnem formu v zvezi z nosečnostjo ostala anonimnost, saj tle ni takih izpadov, obrekovanj in gnilobe, kot na drugem forumu. Tle zelo lepo sprejmemo anonimne, vsaj meni se tako zdi. A res niso upoštevali predloga.  Zakaj se potem tle anonimnost ukinja, je pa res en tak forum, kjer je še kako potrebna včasih anonimnost. A se še druge strinjate s tem. A bi bilo potrebno še enkrat prositi moderatorje za to, da nam na celem forumu pustijo A? Se mi ni zdi fer, glede na to, da tu nič ne škripa in se razumemo z A, da zaradi izpadov drugje, moramo biti razkrinkane v stvari, ki je zasebna, vendar vseeno precej intimna.   

(odgovor članu tajči84_)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
24.9.2006 9:38:29   
rija
Oprosti, da se mešam: jaz sem "govorila" z JakoRR in moj predlog, da naj anonimnost pustijo na "neplodnosti" je upošteval, vendar ne vem na katerem forumuuser posted image
Punce, kontaktirajte ga, pa ne bo problema.user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 24.9.2006 9:41:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 793
24.9.2006 9:52:44   
saša80
dobro jutro punce moje! pred nami je en lep sončen dan, upam, da ga boste lepo izkoristile, jaz sem zdaj malo na netu, potem pa grem konja jezdit, tako, da mi bo dan hitro minil..  no pa še glede anonimnosti.
punce js tut mislim, da bi možnost biti anonimen mogla bit vsaj na našem forumu..

zberimo podpise , da nam bojo omogočli..neprijetno je za tiste, ki jih veliko ljudi pozna na forumu pa imajo kakršen koli problem in ga ne znajo oz ne vejo s kom ga naj rešijo pa jim je rr edina rešitev..jaz se kar podpišem, da nam anonimnost vrnejo.

podpisi:

saša80

p.s.punce kr sporočite katera se podpiše , da bi nam vrnili anonnimnost
l

p pozdravček

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 794
24.9.2006 10:17:46   
Anonimen
Saša sem še enkrat vprašala kako in kaj, upam, da bomo hitro dobili odgovor kaj je res in kaj ne in kaj se bo naredilo v primeru, da so res ukinili A. 

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
24.9.2006 10:37:26   
saša80
mišek, saj vidiš, da so ukinli anonimnost, če klikneš na odgovor, ni nikjer kvadratka kjer si prej lahko obkljukal anonimen....torej so ga res, bi pa bila zelo vesela, če nam to vrnejo...

< Sporočilo je popravil saša80 -- 24.9.2006 10:40:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
24.9.2006 10:43:30   
Anonimen
Se že dogovarjam in kregamuser posted image . Lahk greš na skupnost RR, o portalu in boš videla. Lahk še ti kaj dodaš, da bo bolj trdna moja prošnja.

(odgovor članu saša80)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
24.9.2006 13:06:58   
andreja2000
Hojla,punce !
Ja,tole glede anonimnosti se jaz kar strinjam z vami in sem za to ,da se anonimnost vrne.

Mene je včeaj takooo bolela glava,da mi ni bilo do ničesar,pa še triletnega nečaka sem pazila.Dnes pa je bolečina popustila in sem že bljšeuser posted image .No,me pa še vedno bolijo jajčniki ,predvsem ko se nahitro premaknem in ko hodim,pa nekam zaspana sem pogosto.Sicer so me jajčniki boleli tudi brez klomifena ,vendar ne tako dolgo in intenzivno.Na momente se mi zdi ,da me vse nekam tiši tam spodaj okoli jajčniov,sicer pa imam v četrtek uz,pa bomo videli kako in kaj.
Želim vam lepo nedeljsko popoldne in iskoristite ga čim lepše,tako kot saša.
Saša,to pa je res super,da greš jahat,pa lepo se imejuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
24.9.2006 18:44:50   
Ninika1
Pozdravljene punce,
upam, da ste preživele lepo nedeljo.

Konina in Mojca 9000 mislim, da smo nekje v podobni situaciji. Konina meni je celo rekel G, da preveč K nima nekega pozitivnega učinka in da nima smisla pretiravati.
Mojca9000 ti si že bila 3x na IUI če se ne motim. A si vse postopke delala na ZZZS ali samoplačniško?

Čimprej plus vsem!!
lp,

Ninika

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 799
24.9.2006 19:49:20   
tastara
Soborke dober vecer.

V svojem prvem klomifenskem ciklusu kot vse kaze pridelujem oz vzgajam dva folikla in eno cisto, ker se mnogoooo bolje kot zadnja dva gonadotropinska ciklusa, ko sem vzgojila le eno celico oz. eno cisto.

Drzite pesti, da celici dozorita.

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?