|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
24.9.2006 21:37:48   
katja pv
Trenutno stanje aprilčic:
01.04. - Binci, Ljubljana (2. user posted image , 1.user posted image - 21.06.2005)
04.04. - anna2007
04.04. – Bay, Postojna ali Izola (1. user posted image )
06.04. - ily, Novo mesto (2.user posted image , 1. user posted image - 08.02.2003)
06.04. - vanna
07.04. - Katikasu
05.04. - tikka (1.user posted image )
05.04. - hariba
11.04. - cicmar
11.04. - laaara
12.04. - BarbaraE, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 08.04.2005)
14.04. - Julija24
14.04. - kikica
15.04. - Lari, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 18.12.2004 )
16.04. - anonimna M (2.user posted image , 1. user posted image )
16.04. - wallery (3.user posted image , 1. user posted image - 15.09.2003, 2. user posted image - 29.01.2006)
17.04. - ALESSA
17.04. – gaja, SG (1.user posted image )
18.04. - julij11 (2. user posted image , 1. ?)
19.04. - Ksia (1. user posted image )
19.04. - lilka, Slovenj Gradec (1.user posted image )
22.04. - katja pv, Murska Sobota (2.user posted image , 1.user posted image - 21.06.2005)
22.04. – taška 30, Ljubljana (2.user posted image , 1. user posted image - 28.04.2005)
23.04. - Ivek, Slovenj Gradec (2.user posted image , 1. user posted image - 18.08.2004)
23.04. - anonimna T
23.04. - Jagoda3 (3.user posted image 1. ?, 2. ?)
24.04. - Mimi* (2.user posted image ,1. user posted image - 17.04.2004)
24.04. - Pinja, Ljubljana (2.user posted image , 1.user posted image - 25.12.2004)
26.04. - Beti S, Šempeter pri Gorici (2.user posted image , 1. user posted image - 29.12.2003)
27.04. - Tinka1, Maribor
28.04. - Petica, Ljubljana (2.user posted image , 1.user posted image )
28.04. - Mokka
30.04. - *metuljčica* (2.user posted image , 1. user posted image - ?.11.2004)

Trenutno nas je 33 nosečnic za april.
Statistika: do sedaj se nam je rodilo 13 user posted image in 2 user posted image , 3 pa ostajajo še uganke.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu laaara)
Neposredna povezava do sporočila: 276
24.9.2006 21:44:49   
katja pv
Mi smo ta vikend pričeli obelodanjat dejstvo, da sem noseča. Vsi so neznansko veseli (beri dedki in babice). Nekako si vsi želijo tokrat user posted image , čeprav je nama čisto vseeno kaj bo. Imava pa nekako slutnjo, da bo tokrat res user posted image , pri prvem sva tudi prav slutila, da bo user posted image . V službi pa nameravam povedati po nuhalni, kar bo v prvem tednu oktobra.

Upam, da vas bodo slabosti čim prej zapustile in boste bolj sproščeno zakorakale v drugo tromesečje.

Božajte trebuščke in čim več počivajte, naj vas vaši dragi čim bolj crkljajo, če se le da.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 277
25.9.2006 7:39:11   
lilka
Gaja midve boma pa zgleda skupaj v bolnici ležaliuser posted image , mava dva dni narazen PDP, hm zanimivo, čeprav meni mož pravi da bom rodila 15. ne vem zakaj.....user posted image

Sem tudi jaz pospravljala čez vikend in našla ene kavbojke, ki so mi še fajn prav, une z nizkim pasom me preveč držijo, se bom že mogla spravit vsaj ene hlače kupit, neke take prehodne, ker sem ugotovila, da nimam kaj oblečtuser posted image , sem bla navajena bolj na tesno met hlače, zdaj pa mamuser posted image . Se strinjam, da res nismo neke čveke, bolj malo čvekarimo, bomo pa več ko bomo opremo kupovale in ko bomo bolj proti koncu nosečnosi, mogoče...če ne pa tudi prav, sej ni treba zmeraj potrjevat da smo ženske čvekeuser posted image .
Fajn bodite punce, pa pišite kaj!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 278
25.9.2006 8:31:47   
BarbaraE
No, "čveke", saj ste se razpisale. user posted image  Jaz imam jutri 2. pregled pri svoji G, 2.10. pa NS pri Strahovi. Slabosti se še vedno pojavljajo - kakšen dan več, kakšen dan manj. Bruhala do sedaj le en popoldan (kolikokrat takrat pa raje ne). Meni se tudi čisto nič ne da. Zadnje čase me zelo hitro začne boleti križ. Včeraj sva bili s princesko na sprehodu in ko sem šla potem z njo spančkat, sem komaj vstala - ko ena babica. Pa zvečer isto. Zdaj me HB nič ne boli. Me pa daje prehlad - najprej boleče grlo (tega sem se znebila), zdaj zamašen nos in ponoči kašljanje. Ma bom začela kar ene vitamine od princeske jest, itak gor piše da je tudi za nosečnice in dojilje, ampak kaj ko ima tako močan vonj. Tamala ga pa ful rada poje. Danes sem sicer jaz eno kapljico poskusila in moram rečt, da je na prvi okus OK, potem pa ko že zadevo dolj poješ, mi ni glih ... Bomo videli. Bom jutri G vprašala, kaj svetuje. Non stop pa imam temperaturo okoli 36.9.

Glede oblačil - še dobro, da sem poleti nabavila eno jeans krilo, ki mi je bila v pasu malo ohlapna. No, zdaj ni več ohlapna. Ostale hlače (zelo malo jih je), ki jih še lahko spravim skupaj - zadrga, pa mi gumbi ne grejo več skupaj in si pomagam z elastiko. user posted image  Ja, po eni strani komaj čakam, da začne nosečniški trebušček rast, da začnem nosečniške stvari nosit. user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 279
26.9.2006 9:49:50   
lilka
Jaz sem se tudi včeraj končno odločilauser posted image , da bom šla na NS, v Maribor na Fontano k Dr. Japlju. Če bo moj mož dobil prosto, ga bom vzela s sabo, čeprav se je moji prijateljici, ko sem ji včeraj to rekla, zdelo ful čudno, kaj bi mož zraven delal, ker njen ni šel. Ne vem meni se pa zdi moja nosečnost stvar naju obeh in bi bla vesela, če bi bil zraven in tudi on si želi, naj malo vidi kako najinuser posted image  zgleda pri 12 tednih.....
Potem bom šla pa še mim grede v H&M, si po ene nosečniške hlače, pa je. Ene črne po možnosti, da bodo povsod pasale, upam, da ne bom čisto not padla in pol trgovine pokupla, boljše da gre mož zravenuser posted image . Drugače sem še zmeraj vredu.
BarbaraE, ko si ravno križ omenila, jaz sem se zadnjič službeno dosti vozila na sestanek in nazaj, pol sem pa še nazaj v službo šla in me je zvečer tudi zelo križ bolel ko 100user posted image , sem mislila pa že, čeprav se mi je čudno zdelo ker me ponavadi ne, no pa me je možek zmasiral pa je blo pol vredu.

No toliko od mene za danes. Bodite krasno.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.9.2006 12:04:57   
cicmar
Pozdravljene!
Pravkar sem bila pri G,predčasno saj sem včeraj malo krvavela, potem pa se mi je pojavil še rjavkast izcedek.
Seveda me je zagrabila panika, vendar je hvala bogu vse O.K. Pikica je živahna...
Izcedek pa je pogost pojav in do njega pride zaradi različnih stvari...Sem pa do 13.10.na bolniški in moram počivat. Upam, da bo kasneje vse O.K.in da bom šla lahko še delat.G mi je predpisal tablete Dabroston. Jih je katera od vas že jemala?
V pon.2.10.pa imam NS v Domžalah pri dr.Strahovi,takrat bom pa verjetno čisto pomirjena in verjela v to,da je zuser posted image vse v redu.
Lep soncen pozdravček...user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 281
26.9.2006 15:14:10   
ily
Pa da še jaz poravnam svoj dolguser posted image . Sem obljubila, da se bom že včeraj javila, takoj po NS, pa nisem uspela. Sem imela preveč gužve. No, danes se je pa malo umirilo in lahko kaj napišem, predno grem domov.

Ja, mi smo šli na NS vsi trije, no, ˝štirje˝ - ˝midva z Bubijem˝ v kompletu, mala Pika in mož. Je bila G prav navdušenauser posted image ! Je pa vse OK, vsaj zaenkrat tako kaže, rezultat je pa tudi dober, eden okoli 1:3200 in eden 1:1500 (ne vem pa na pamet, kateri je za katere kromosome, ampak je OK, kar je edino pomembno!). Pogledali smo še glavico, pa frekvenco srca, pa šteli prstke na rokah in nogah - so vsi, pa notranji organi se tudi lepo razvijajo. Tako, da sem zdaj kar potolažena!!! Mala Pika pa ni bila preveč navdušenauser posted image , ker si je predstavljala, da bo videla pač dojenčka kot dojenčka, potem so bili pa samo črno-beli flekiuser posted image user posted image ... No, ampak slikico je pa vseeno morala dobiti in jo je takoj nesla pokazat v vrtec. Je pa zadevo prav lepo sprejela - za enkrat!

No, to je v glavnem na kratko vse. Naslednji pregled imam 20.10.. Zdaj mi je kar eno breme padlo dol... saj ne vem, zakaj, samo tako sem težko čakala tole NS, da vidim, če je vse OK. Je res user posted image , če človek preveč ve, potem vidi še tudi vse tisto, česar ni....user posted image

No, uživajte v lepem vremenu in se beremo!

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.9.2006 15:24:05   
Mokka
Holja vseeeem noseckam!
Jaaaz sem se vednooo ok, user posted image in srecno prispela v 10t. Z mozem sva na UZ ze videla Pikici in srciko in taaakrat je nama za prvi hip odleglo. Veselje pa nepopisno! user posted image .
Zanima pa me sledece. To mi boste vedele povedati tiste, ki ste ze dale skozi NS.
Ali potrebujem na NS imeti s seboj materinsko knjizico? Jaz je se vedno nimam, in mi je sestra vceraj, ko sem sla po napotnico na krvne in urinske teste zabusila v obraz, da kaj tecnarim, ces, da jo bom pa potem, po NS, dobila.... Meneee je skoraj kap od soka. Saj ne, da bi s ezdaj moral svet vrteti okoi mene, ampak mislila sem si, da gredo te stvari po nekem standardu.... user posted image
Hvala za nasvet ze vnaprej, pa cuvajte se!
Obiloo soncka!

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.9.2006 15:54:03   
cicmar
Mokka! Kar se tiče materinske knjižice je tako, da jo nekje dobiš že na prvem pregledu, nekje pa na prvi posvetovalnici. Meni se zdi, da je bolje, da jo dobiš kasneje. Jaz sem imela izkušnjo, da sem jo v prvi nosečnosti dobila takoj, seveda sem jo vesela že kazala naokoli, pa sem žal pikico v 14t izgubila.
Po tem sem še mesece z žalostjo gledala tisto knjižico...Sedaj, ko pa sem spet zanosila, pa knižice še vedno nimam, dobim jo 13.10., ko bom že v 15t. Imam pa sedaj tudi drugo G, tako da je odvisno tudi od G.
Na NS,pa pač ne bo nič narobe, če je še ne boš imela, važno je samo, da veš datum prvega dne zadnje M.
Lep pozdrav.

(odgovor članu Mokka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
27.9.2006 6:34:06   
Petica
Materinsko knjižico sem v prvi nosečnosti dobila na 1. pregledu pri 9 tednih.

Danes pa komaj čakam, da bo ura 19:30, ko sem naročena na 1. pregled v tej nosečnosti. Zanimiva ura, kajne? Upam, da bo vse v redu, ampak priznam, da sem zelo živčna.

LP,  Petica

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 285
27.9.2006 12:20:03   
lilka
Ily, superuser posted image , da je vse vredu, sem vsela za vas vse 4. No jaz pa ravno obratno od tebe, nič ne vem, jaz grem pa na to NS , ker pač zdaj že vse grejo, da bi me pa skbelo me pa niti malo ne, zdej me bo pa še začelo skbet, zakaj me ne skrbiuser posted image , v glavnem jutri se naročim da bom pol mirna.

Mokka, zgleda, da je za to matrinsko k. res odvisno od ginekologa, jaz sem jo tudi dobila v 9T.In sem že lepo dopisala podatke, ki jih sestra ni, sej piše da naj dopolnjujemo sami(npr. izobrazba , pa višina itd, pa kolko cigaretov skadimuser posted image )
Samo Mokka najbolj prijazna pa ni bila tale sestra, pa mater te user posted image  je treba vse na seminarje poslat(se oproščam vse normalnim medecinskim sestram), a bi že enkrat lahko razumele, da so to naši prvi otroci in da nič ne vemo, sej v bolnicah na porodnih je tudi dosti takih kokoši, če primerjam s setrami v moji službi, bi jih vse odpustila. Res me razjezi.

Cicmar a v 14 t, joj to je pa hudo, jaz se pa tolažim, da po treh meseih ni več toliko navsrnosti, ma ja sej je boljše da tako razmišljam. ....Bi rekla, da je zelo hudo, ko si že v takih tednih in misliš, da je vse vredu in vsem poveš novico, pol je pa kriza.Sreča da smo ženske tako močne osebnosti in smo sposobne marsikaj preživet.

joj zdej sem se pa razpislal, ja boh pomagi, sem hotla vsaki nekaj odgovorituser posted image . držite se bodoče mamice in že mamice.....

(odgovor članu Petica)
Neposredna povezava do sporočila: 286
29.9.2006 6:31:58   
Petica
Dobro jutro!

Končno sem bila na 1. pregledu (skoraj 10 tednov). Bebica je velika 28,5 mm, vse je OK. Sem tako veselauser posted image .
Zdaj pa sem 11.10 naročena na nuhalno.

A mi lahko katera pove, kdaj se vidi spol?

LP,  Petica

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 287
29.9.2006 8:15:37   
Mimi*
Jutro!
Petica,spol je možno videti že na nuhalni svetlini.Ni sicer nujno,da se vidi,je pa možno.
Sigurno se pa lahko vidi na morfologiji,okrog 25.tedna mislim da je to.

Komaj čakamo to nuhalno,kajuser posted image
Jaz jo imam en dan pred tabo,če bom pa vprašala za spol,se pa še nisem odločila.Prvič nisem vedela in je bilo presenečenje res krasnouser posted image

(odgovor članu Petica)
Neposredna povezava do sporočila: 288
29.9.2006 8:18:15   
Beti S
Ojla punce!
V sredo sem bila na drugem pregledu in je bilo vse lepo in prav kot mora bit. Tako kot v prvi nosečnosti moram tudi zdaj čimveč ležati na trebuhu, vsaj še 3 tedne. Naslednji pregled imam čez 4 tedne.

Res se nam neda kaj dosti razpravljat user posted image  user posted image  user posted image  

Lp Beti

(odgovor članu Petica)
Neposredna povezava do sporočila: 289
29.9.2006 8:44:23   
Mimi*
Beti,zakaj pa je dobro,da ležiš na hrbtu?
Nisem še slišala za kaj takega,da bi bilo priporočljivo.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 290
29.9.2006 8:50:50   
BarbaraE
Ojla,

moj 2. pregled sem imela v torek. Naredila mi je UZ in se je vse lepo videlo - rokice, nogice, možgančki, hrbtenica. Otročka je komaj izmerila, ker ni bil nič pri miru. Jutri pa imam NS pri Strahovi. Me je zadnjič med. sestra klicala, da lahko pridem to soboto, namesto v pon. 2. 10. In tako bom jutri zopet videla mojo pikico. Sem čisto pozabila, kako to izgleda - mala pikica, ki raste v trebuščku. Po eni strani pa že vem, kaj me čaka - prvi gibi in že kar odštevam tedne, ko jim bom začutila. Na NS bomo šli kar vsi - mož in hčerka, pa čeprav bo šele 18 mesecev. Če drugega ne, jo bo dr. Strahova spoznala še v živo, ne samo z UZ user posted image  

Zdaj sva začela novico o novem članu širiti naokoli. Včeraj sva povedala moji žlahti. Njegova bo pa jutri na vrsti, ker jih ni doma.

(odgovor članu Beti S)
Neposredna povezava do sporočila: 291
29.9.2006 9:20:49   
laaara
Zdravo user posted image !
Tako včeraj sem bila na nuhalni z user posted image in rezultat je bil dober (1:3421 in 1:10910) torej  za enkrat
vse dobro kaže. Bila sem pri dr. Mohorkovi in je bila zelo prijazna, vzela  si je čas, vse nama je
razložila in pokazala. Sem jo občutila kot  tako prijetno toplo oseba, ki ji lahko zaupaš. Sicer jaz
nisem mogla ves čas gledati, ker ima pač tako postavljen monitor, zato pa mi je bilo kar toplo pri
srčku, ko sem opazovala user posted image in njegov izraz na obrazu, ko je opazoval malčka, ki je skakal kot na
trampolinu. Bil je čist raznežen in se mi zdi, da se je komaj zdaj resnično zavedal, da v meni raste
majhno bitje. No ko je naredila potebne meritve je a monitor k meni obrnila, da sem tudi jaz videla
malčka. Ja pa  srček sva poslušala  kako veselo tiktaka.
PDP mi je sedaj spremenila na 08.04.2007, kakorkoli  tu nekje bo  od 8. pa do 11. 04.2007.
Res sem user posted image .

Mokka, jaz sem materinsko dobila na prvem pregledu, sem jo mela na ns zraven a je nisem
potrebovala, ker mi je izvid kar sprintala.

Cicmar, kako si, upam da počivaš in ti želim, da ti 2.10. na ns preženejo vse skrbi.

BetiS, zakaj bi naj ležala na trebuhu? No sicer meni tak položaj zelo odgovarja zato izkoriščam
še sedaj ko mi trebušček še ni v napoto.

Tkole, zdaj bo pa res treba garderobo zamenjat, so mi še samo ene hlače udobne.

user posted image uživajte s svojimi trebuščki in imejte se rade.

Pozdravček in user posted image .

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 292
29.9.2006 9:40:06   
Jagoda3
Živio user posted image !user posted image user posted image user posted image

Ja vse res komaj čakamo, da bomo dočakale pregled na nuhalno svetlino. Jaz sem se včeraj naročila po telefonu in sem dobila datum šele 17.10. - to mi je zelo pozn (verjetno bi se mogla prej prijavit, da bi bila prej naročena) sam sem mislila,da mi bo ta pregled naredila kar moja G. Moja G. je zbolela in ne bo nič od tega, zato sem se mogla naročit kar v porodnišnici, na prospektu so bili napisani 3 G..  user posted image

Pregled bom imela na Celovški tam blizu stare cerkve. Ali katera ve kje točno je ta hiša?
Pa koliko stane pregled za nuhalno, da bom imela dost gotovine s sabo.user posted image

Težave mi še vedno dela izostren vonj, ker vsako stvar zavoham že na kilometre in zaradi tega mi je dostikrat slabo - bruham pa k sreči ne. user posted image  user posted image

Lepo se imejte in pridno božajte trebuščke user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 293
29.9.2006 10:14:58   
lilka
No pa ste kar nekaj napisale.....čestitam vsemuser posted image , ki ste že opravile NS in sem vesela ,da je vse vredu.

Jaz sem se naročila, imam jo 11.10, če mož ne bo na službenem potovanju gre z mano, drugače me bo pa mami spremljala, da se ne bom sama vozila, pa da bo šla z mano novo garderobo kupovat. Potem pa bo.

Zgleda, da nisem edina, ki bom mogla garderobo zamnejat, sem mislila, da samo mene tako napihuje že pri 11T. Zanimivo a ne, enim se pa takoooo dolgo nič ne pozna. Jaz sem že naravno tako trebušasta kot bi bla v 5 mesecuuser posted image .

Mimo grede, kaj ste si pa kaj kupile, če ste si že, jaz nimam nobenih izkušenj z nosečniškimi oblačiliuser posted image . Mi je pa svakinja rekla, da naj si kar modrček za dojenje kupim, če so mi moji pretesni, zdej pa naj jaz vem kako velikegauser posted image
Pa to mi še povejte a se že kaj mažete s kremami proti strijam in s katerimi.
No dejmo malo še te praktične zadeve poklepetat, tiste ki mate že izkušnjeuser posted image , jaz sem čisto v temi.

(odgovor članu Jagoda3)
Neposredna povezava do sporočila: 294
29.9.2006 10:51:14   
Jagoda3
Tudi jaz čestitam vsem za NS. user posted image

Ja tud jaz si bom mogla kupit ene hlače za službo. Nosečniške obleke sem vse posodila prijateljici, pa sem ji zadnič povedala za veselo novico in mi je rekla, da jih bo napokala in mi jih bo ob priliki pripeljala. Trebuh iz dneva v dan raste in ker sem po naravi suha je to ratalo že kar mal opazno. Lih slučajn sem se zredila.

Ja tud meni so modrci ratali pretesni, tako da si bom res mogla kupit kakšnega novega. Jaz kakor imam izkušnje je bilo tako, da so mi prsi najbolj zrasle na začetku nosečnosti približno do tretjega meseca, potem pa nekak nehajo rast. Potem pa samo še trebuh s 100% hitrostjo raste. Sedaj sem si omislila, da si bom kupila modrc  klasičen - sem vidla včeraj enga lepega črnega (sam ga moram it danes probat, kako mi paše).
Jaz imam lih eno košarico več kot pred nosečnostjo (prej sem imela 80B, sedaj mi bo pa verjetno prav prišla 80C) - je pa zelo odvisno od modela in kroja modrca. Samo tolko za občutek, da boš vedela kako približno to gre.
Prve tri dni ko rodiš boš še v porodnišnici, tretji dan pa je naval mleka (tisti dan se ti prsa drastično povečajo - sam to traja samo kakšen dan in ti bo ta velikost modrca čist prav - ti ni treba kupovat večjih. Je pa zelo praktično da nosiš ko rodiš vsak dan modrce za dojenje (ker so res praktični za dojenje, da se ti ni treba vsakih slečt do pasu user posted image ).Boš videla, da ko enkrat dojenje steče, dojenčka podojiš kjerkoli. 
Tako da če želiš si modrc za dojenje kupiš že sedaj, ker ti bo prav prišel kasneje.

Ja jaz sem se parkrat že namazala s kremo proti strijam, sam imam uno od sanosana (sem jo kupila v dm). Vendar imam vonj tolk izostren da mi je prav slabo, če se namežem s to kremo. Tako da sem se zdej kar premislila, sem si rekla, da moram it kupit uno kremo proti strijam kt je od dm in mensezdi da piše kolekcija mami (upam, da ta ne bo imela tako močnega vonja), ker drugače ne vem kaj bom uporabljala. Je pa to mazanje proti strijam zelo koristno!!! Meni se je ene par strij naredil okrog riti pri drugi nosečnosti, sam k sreči niso rdeče, ampak so se posrebrile, da niso tako opazne.

Zdej sem se pa ful razpisala, lilka upam, da sem ti razjasnila nekaj tvojih vprašanj. Če pa še kaj ne veš pa kar vprašaj ti bom odgovorila.

Lepo se imejte in želim vam lep konec tedna user posted image   

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 295
29.9.2006 11:00:36   
BarbaraE
Laaara - ti imaš pa zdaj PDP na roj. dan moje princeske. user posted image

Glede modrčkov - jaz sem začela kar nosit modrčke za dojenje. Saj imam zalogo večjih cifer normalnih modrčkov od prve nosečnosti, ampak me tiste kosti tako žulijo, da sem začela nosit kar modrčke za dojenje. Niso košarice še čisto zapolnjene - zaenkrat. user posted image  

Vam pa v ponedeljek sporočim, kako je šla NS.

(odgovor članu Jagoda3)
Neposredna povezava do sporočila: 296
29.9.2006 11:51:30   
lilka
Jagoda3, hvala za odgovore, pridna puncauser posted image .
Jaz tudi imam Sanosan kremo sam mi paše, namežem se pa zvečer, če se le spomnim.

Jaz si od nobene prijateljice ne morem nosečniških oblačil sposodituser posted image , ker sem velika 177 in imam 44 konf. in nimam nobene prijateljice take postave.
No, sej to sem mislila,kot si ti rekla Brbara E, da si bom kupila kar tiste modrce za dojenje, ker me prsi bolijo in niti slučajno ne prebavim kakšnih podloženih. Aha, torej si kupim D (če mam zdej C) košarico pa bo dovolj. No bom vidla, ko jih bom poskusila. Torej je vredu da že kar zdaj tiste nabavim pa je, je mela svakinja prav.

Pa kašne hlače bom tudi rabila, bom že našla kaj primernega, bom šla gledat.

Dršte se punce pa kar pišite je tako fajn take konkretne nasvete brat.
user posted image  pa ena rožca za vse......

< Sporočilo je popravil lilka -- 29.9.2006 11:56:41 >

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 297
29.9.2006 12:12:56   
BarbaraE
lilika - še najbolje bo ja, da začneš nositi modrčke za dojenje, pa še prišparala boš. user posted image  Če samo pomislim, zakaj meni ni nihče svetoval, da bi začela s temi modrčki. Sem si kar nekaj večjih modrčkov kupila, zdaj so pa vsi neuporabni v predalu. Se pa spomnim iz porodnišnice - sem mleko dobila že drugi dan. Mislim, kako me je bolelo - dojke polne, modrček napet, sem že mislila, da bo treba nove, pa ni panike, ko se otrok podoji, kar splahnijo. Sem imela kar modrice od pritiskov prstov, ko sem se učila dojit. Potem pa me je rešila zlata med. sestra in mi dala en sprejček, da sem se pred vsakim dojenjem pošpricala v nos in se je zato mleko lažje sprostilo in sem brez problemov podojila.

Lilika, če boš rabila še kakšne nasvete v zvezi z nosečnostjo, nas je kar nekaj, ki smo v drugo noseče. Pa še glede kreme proti strijam - sem se nekaj mala z vichy-jevo kremo, pa tudi potem po porodu, pa imam nekaj malih strij, ampak se ne opazijo tako zelo. Mi je pa ostalo nekaj odvečne kože na trebuhu, to pa se opazi. Sploh zdaj, ko mislijo, da sem že več noseča. user posted image  Mi je ravno brat včeraj rekel, da če sem zihr, da je rok aprila, da ne bom potem že v februarju. user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 298
29.9.2006 12:18:05   
cicmar
Drage vse!
Očitno res vse čakamo na NS, ker potem bomo pa lahko mirne, zato se sploh ne čudim, da smo trenutno zelo slabe čveke. No, saj je to čisto razumljivo.
Sem pa prepričana, da se bomo po vseh opravljenih NS, razčvekale 100/h.
Vidim, da nekatere že kopujete nosečniška oblačila, pa sem kar malo v paniki, saj se meni nikjer še nič ne pozna. Čeprav imam apetit zelo velik in v primerjavi z prej veliko več pojem. Čeprav nič ne bruham sem šla v zadnjem tednu s kilogrami dol. Samo to je najbrž posledica skrbi in mojih težav v začetku tedna, tudi spim v zadnjem tednu zelo slabo.
Zato komaj čakam ponedeljek na NS, ko bom sigurna, da je to to in da bom v aprilu končno postala mamica.
Se že veselim, da bodo ta velike skrbi za nami in, da bomo vesele čvekale v pričakovanju.
Laaara, drugac pa sem pridna in počivam, čeprav težko saj sem navajena, da je skoz akcija, ampak za pikico vse...
Vsem skupaj lep vikend, pa izkoristite sončne dni pa na kakšen kostanjček pojdite...user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 299
29.9.2006 14:00:10   
lilka
Hvala BarbaraE si zelo prijazna. Seveda bom potrebovala nasvete, se kmalu oglasim.

Lep vikend vsem....

(odgovor članu cicmar)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?