|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
21.9.2006 20:15:58   
XXYY
BINO vse naj naj za tvoj rojstni dan. Še na mnoga leta, pa predvsem zdravja, veselja in sreče, pa seveda da boš ubogala BINO user posted image  user posted image  user posted image  .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
21.9.2006 20:37:08   
NRMM
No pa spet jaz.

Maruša spi, dedec pred tv,jaz pred pc in je mir pri bajti user posted image .

Še malo o dopustu, ki je bil resnično nepozaben. Prvič let z letalom, prvič eksotična dežela v glavnem polno doživetij in seveda prvič toliko črncov na kupu user posted image user posted image , edin ni mi pa uspelo preverit tistega po čem so črnci tako znani user posted image user posted image user posted image . Gostoljubnost in prijaznost 1A, kaj takega še nisem doživela. Za otroke bi naredili vse, sploh ni problema (mleko kdaj hočeš, koliko hočeš). SIcer me je od začetka malo motilo, ko se je vsak sklanjal nad Marušo in jo lubčkal, potem pa ti pride to v navado in ni nič več moteče. Na začetku se je črnih bala, potem pa so ji postali zanimivi.
Uživala pa je Maruša zelo. Vodica,vodica in še 1x vodica. Zjutraj nismo smeli niti blizu bazena, ker se je že drla, problem je bil tudi it ven iz vode, joj joj joj tako da smo kar veliko čofkali. Večinoma v bazenu v hotelskem kompleksu, smo pa bili tudi na morju, kjer je redno papala mivko user posted image user posted image  in spila morske vode, tako da je ob prihodu iz vode spila v trenutku 2,5dcl soka ozr.čaja.
Vroče je bilo kar precej okoli 35st, ponoči sopara tako, da brez klime ni šlo spat in tako smo Marušo malenkost prehladili user posted image .
Tudi let je prestala super, v večini spala drugače pa se zabavala s kakšnimi priletnimi moškimi in ženskami.
Danes smo zapustili djerbo že ob 7.30 (vstali ob 4.30user posted image ), tako da smo bili v Mb ob 10.00, šli k dediju in babici na kosilu in gasa domov, kjer je Maruša spala skupaj 3 ure v svoji postlci, pa še bi, če je jaz ne bi zbudila. Očitno je pogrešala svojo rezidenco user posted image .
Dopusta je za letos konec,smo pa si ravno prej prinesli kataloge za smučanje, tako da rezerviramo še to, januar bo kmalu, ko nameravamo it smučat/sankat.

Vidim, da ste bile pridne pri pisanju, sicer sem 2x brala na djerbi, pisat pa nisem mogla,ker sem pozabla podatke za prijavouser posted image .

Dobrodošle tudi nove user posted image user posted image .

Pa še najini podatki:

Maruša: 24.12.2005 kozorog
moj pa: 19.12.1977 strelec

To bi bilo to, zdej dam še slike v album in zgasnem spat v svojo postlo user posted image user posted image , da se po 7 dneh končno naspim.

lepo bodite.

l.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
21.9.2006 20:38:07   
NRMM
A ha skoraj pozabila...........BINO vse lepo ob tvojem RD user posted image user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
21.9.2006 20:52:25   
cuma
VSE NAJBOLJŠE BINO za 1. obletnico 30. rojstnega dneva user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image

Pa ne da smo vse rojene leta 77???user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
21.9.2006 21:12:37   
ac
NR in Maruša, dobrodošli nazaj!
mml pa sedaj uživa...
Bino - vse najboljše!!!!

No, kar se let tiče sem pa jaz en mal starejša.... 28.1.1973 - vodnarka. Sara pa 8.12.2005 - strelka.

Lahko noč!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
21.9.2006 21:42:02   
NRMM
Ena slika za lušte user posted image , ostalo je v albumu.

NOČKO.

user posted image

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.9.2006 21:49:23   
kofetek2010
dobrodošle vse nove in lepo pozdravljene vse tastare! user posted image

Ela je kriva, da nisem na RR, ker se me drži kot klop user posted image  hoče bit samo v naročju in nikakor drugače user posted image   če pa greva kam na kavo pa je lahko mobilna in mi pobegne k drugi mizi user posted image  
iz nedelje na ponedeljek je zakuhala, zato sva bili v pon. pri P, ki pa je rekel, da gre očitno za kakšno virozico, saj je imela OK grlo in pljuča, le eno uho je imela malenkost rdeče, a nič kritičnega user posted image   je pa cela v nekih pikicah, ki pa so očitno od vročine, saj ni ničesar takega pojedla, da bi imela alergijo user posted image  

Bino - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image
mml - fajn se imejte! user posted image
NR - a je par kratkih pomagalo? user posted image
cuma - daj pošlji mi mal lasnih sadik, da bom Eli lahko naredila čopek user posted image  
ac - upam, da ima tvoja Sara samo nočne prebliske in da se bo navadila prespat noč user posted image
Nana Liza - se vidimo v ponedeljek, tako, da ne pozabi na CD user posted image  (kavica ob 11h pred Atlantisom?)

l. 77? mladenke user posted image  
za enkrat vas lahko pošljem po cigarete in pijačo user posted image  ... dokler ne prideta šnucika in mml user posted image user posted image user posted image  
jaz sem: 05.01.1973 (kozorog)
user posted image user posted image : 07.12.2005 (strelka)
user posted image user posted image : 13.12.1996 (strelec)

CSI se je začel... se tipkamo kasneje... če ne pride kaj vmes user posted image

uživajte!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
21.9.2006 22:47:06   
BlankaT
Dober večer.

Sem imela kr nekaj za prebrati, pridne user posted image user posted image . Izgleda, da se bliža naš mesec in da se prebujamo user posted image .

Žuni, Lana in Alen, HIMH in Hana ter Krucibuci(zelo dobro ime user posted image user posted image ) in Jan dobrodošli med nami, upam, da se bomo kdaj srečali, ker se me štajerke že lep čas spravljamo v Ljubljano user posted image .

Ovčka dobrodošla, smo zelo vesele, da si ponovno med nami.
Valeri in Bino vse najboljše, še na mnoga leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vsako šopek vrtnic in torto.

Arielca in mml hvala za lepe želje. Sem zelo vesela, da gre že z večjim veseljem v šolo in da z navdušenjem pove, kaj se dogaja v šoli user posted image user posted image user posted image . Mml uživaj na dopustu.

Nana Liza in AC moja tudi bolj slabo spi, sicer sva sedaj 2 noči prespali brez zize, ampak se vseeno vsaj 5x na noč zbudim in ji dam dudo ali flašo. Včasi pride to prebujanje tudi do 10x in to največkrat po 1 uri zjutraj user posted image .  

NR dobrodošla nazaj, slike so super. Upam, da bo moj kmalu ugotovil, da letalo le ni tak bav-bav in bomo tudi mi videli te kraje.

Naj vam povem, da se tabela že dela in da jo bom (upam) jutri prilepila. Trenutno je Šnucika najstarejša in Ovčka najmljaša.

Maja je dobila poganjača 4 in 1. Sicer ne vem komu se bolj dopade njej ali bratecu, ampak uživata pa oba, ga bom tudi jutri probala prilepiti, če mi bo ratalo, ker imam s tem kr probleme.

Tako sedaj pa grem svojim pomagati ajo ajo, so že vsi 3 v deželi sanj user posted image .

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 21.9.2006 22:50:46 >

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.9.2006 22:49:34   
šnucika
Ojla šmrklje!user posted image
Javlja se vam najstarejša med vami.....hehe....
Jaz sem bila leta 1977 v prvem razreduuser posted image user posted image .

Vidim,da je cuma že ugotovila,da me ni ....no,po skoraj mesecu se vam javljam...bili smo na obali,tam imam računalnik v bratovem stanovanju in se mi ne da hodit en štuk nižje...me tamala itak 100% zaposluje.

Preživele sva 6. bolezen...tri dni je kuhala na 40,in še več bi,če ji ne bi svečke prijele,sirup ji sploh ni.Potem pa je bila še dva dni pikasta po celem telesu.
Potem pa smo uživali,bilo je nekaj lepih vročih dni,tako,da je Živa spet uživala v vodi.
Pred tremi dnevi pa sva obe zboleli...user posted image ...zgleda samo nahod....meni je udarilo na sinuse in grlo,tamama pa je že skoraj O.K.user posted image .
Drugače pa nič posebnega....še vedno NIMAMO NOBENEGA ZOBKA!Bomo pa prej hodili....user posted image
Zadnje mere so bile 71.5 cm in 8650 gr.In vse neumnosti,kar jih zna je tudi pokazala na posvetovalnici...user posted image

Vidim,da se je pojavilo nekaj novih med nami..pozdravljene!

Toliko na hitro......

pozdravčekuser posted image
šnucika& Živa

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
22.9.2006 3:45:17   
Anonimen
Oh, ja, no, če pa seznamčke delate, potem pa moram biti zraven. user posted image user posted image user posted image

Kerensa: 25.10.1978, 23:00
Kamikaza: 10.02.1975, 09:17
Jan: 10.10.1997, 22:21
Robert: 10.12.2005, 01:26

A sm kej pozabila al' sm kej preveč napisala? user posted image user posted image user posted image ž

No, drgač pa... Smo bili pridni in smo ravnokar uspešno prestali vnetje ušes in grla. Pomagala sta Calpol in Hyconcil sirupa, čeprav sta čisto zanič.
Mama še vedno ne rečemo. Vse je "ata". user posted image user posted image
Do osmega meseca smo bili škrbasti, potem pa nam je v enem mesecu zraslo šest zob. Zdaj čakamo, da bo Kerensito ugotovil, da z njimi lahko tudi grize. user posted image user posted image user posted image
Že dvakrat smo se strigli, ampak samo spredaj. Zadaj lasje komajda kaj rastejo. user posted image
V hojci hodi, skače in stoji, pa stoji tudi v posteljici in v stajici, ko ga pa primeš za roke, se pa takoj usede. Pojma nimam, kaj mu je. user posted image
Ugotovil je radosti kihanja in pljuvanja s polnimi usti. In to MOJ otrok, ki še ne ve, kako rada imam čiščenje. user posted image
Časi, ko je šel spat po Dnevniku, so mimo. Gospod hodi spat ob 23:00. user posted image  Da bi pa kaj dalj spal zjutraj, pa seveda ni šans. Grrr... user posted image
Glede na to, da smo brez avta, tudi nimamo avtosedeža. Stolček za hranjenje pa spada pod oktobrske nakupe. user posted image
Lupinica je že premajhna. Že en cajt. user posted image
Obvezno mi hodi (v hojci) pod nogami. Če grem jaz levo, gre on levo. Če grem jaz desno, gre on desno. Če grem jaz nazaj, se zapodi vame. Če pa stopim naprej, pa treščim čez njega. user posted image
Gospod odpira pečico od štedilnika. Imate kakšno idejo, kako naj to zaklenem? user posted image
Reagira na hišni zvonec pri vratih. Tja tečeta skupaj z Gospo Pes, ko kdo pozvoni. user posted image user posted image user posted image
Naše zavese visijo samo še na vsakem petem kaveljčku. user posted image user posted image user posted image
Na TV-ju gleda samo reklame (zadnjih 14 dni). user posted image

Na kavo z Vami pa ne grem, ker me ne marate. user posted image

(odgovor članu šnucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1585
22.9.2006 8:02:44   
Taja Nagaja
Hvala za lepe želje. Sem zadnjič spraševala, če bi katera prišla na torto pa ni bilo nobenega odziva.user posted image  

Valeri: kdaj imaš pa ti RD? A tako praznuješ, da se nič ne javiš?

Kerensa: a na čaj pa prideš? Težko je nekoga ne imeti rad če ga ne poznaš. A ne? Veš jaz raje pijem čaj. Če si za, kar povej. Naj te ne bo sram. user posted image Moja babi pravi: Kdor jezika špara, kruha strada.

Kar se pa zaves tiče. Bina ima ene iz Ikee nad katerimi je zelo navdušena, drugače pa jih (še) nimamo. Me ne moti, ker smo pač v naravi.

Jana73: poskusi pritisnit kakšno pikico pri Eli, če za trenutek izgine je od vročine. Vsaj tako pravijo. Lepo se pozdravite in uživajte.

NR: res lep dopust.

Yasminka:
a vaju še vedno ni? A sta zdravi?

Šnucika in Cuma:
naj Živa in  Ema pozdravita morje namesto Bine.

Nana Liza: a vi pa tako spite, da prespite tudi dan?

arielca:
a si že v kakšni koči in semeniš za RD?

Sedaj pa zajtrk in dopoldansko spanje. Upam, da nama uspe.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
22.9.2006 9:29:10   
Valeri
Hvala za čestitke in lepe želje, praznovala pa sem 15.09. in še letnica za seznam 1973.

Ni blo nekega ekstra praznovanja, sam skoz neki obiski, tako, da je blo kar pestro.
Polega tega mam pa okrog sebe polno devic, rd praznujejo še dve frendici, svak, prababica, soseda,
tako da veseljačenju ne konca ne kraja. user posted image

Vse nove dobrodošle na decembrskem čveku.

Bino - devici od device vse najboljše  user posted image  , Cuma - smo že tri

NR - si mi s fotko lušte nardila. Mi2 sva bila 2 leti nazaj na Djerbi in se mi je ful dopadlo.

Smučanje pa je tudi pri nas na sporedu. Lani nismo šli, tako, da že komaj čakamo.
       Februarja jo mahnemo v dolomite; val gardena, alta badia tle nekje. Me pa mika Francija.

ac -  tudi mi ne prespimo noč. Do kake enih še gre, potem pa vstajam tud na uro. user posted image

Miškolina je po celem stanovanju polno, zadnje dni v eno govori dej,dej,dej in se zraven smeje na vsa usta.
V knjigicah že pokaže kje je naslikana muca in to mislim, da so vse novosti od zadnjega javljanja.
Aja, pa če kaj ušpiči in mu pravim ne,ne, takoj pokaže kako je velik, za kar sledi pohvala in bravo, bravo.
Prebrisanec mali.
V sredo imamo cepljenje in sistematski pri 9 mesecih, tako, da takrat sporočim naše zadnje mere.

Pred dopoldanskim spancem šibava še mal na sončka in eno kavico.

Sončen pozdravček vam pošiljata,
Valeri & Maj (27.12.2005)

Neposredna povezava do sporočila: 1587
22.9.2006 9:39:09   
XXYY
Dobro jutro!

Mi smo že vstali ob 6ih user posted image  . Pol je pa malo se premetavala v moji pojstli pa zaspala do pol 8ih. Pol sve pa vstale in se napapale.

Dajte punce napisat še za en seznam, če hočte: da napište kolk so bile vaši user posted image  težki in veliki ob rojstvu in koliko so sedaj težki in veliki pri 8 - 9 mescih, da bomo imeli še to razpredelnico naših sončkov. A se strinjate user posted image  ?

No, naša je imela ob rojstvu 3200g in velika 50cm - pri 8 mescih je imela pa 7600g in velika 71cm (drugi teden imave pregled za 9 mesec).

No, vidim pa da sem res najmlajše med decemberkami user posted image  user posted image  user posted image  . Vam bom šla naslednjič, na srečanju, iskat kar boste pile oz. jedle ali pa celo kadile user posted image  user posted image  user posted image  .

No, se še slišimo. Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 1588
22.9.2006 10:04:59   
arielca
Ojla,

ovčka, jst sm sicer mlajša od tebe, ker sem rojena 31.12.1980, ampak, če se prostovoljno javiš za kelnarco, nimam nič proti user posted image ...

Sicer pa je seznam rojstnih dnevov decembrskih mamic v izdelavi... Čakamo še nekaj članic kluba, da posredujejo podatke: BlankaT, šnucika (rabimo tudi datum user posted image , ker ti ne bomo celo leto user posted image ), mml (opravičeno odsotna), žuni, HIMH, Pajaca. Če sem katero spustila, se opavičujem user posted image .

NR, jst sem pa mml naročila naj te pozdravi user posted image ...Ti si pa že doma. Če je že meni tako hitro minilo, kako je šele vam! Se bom pol še mal naslajala nad fotkami ! Sicer pa dobrodošla nazaj user posted image !

bino & Valeri, user posted image   poje Happy Birthday!!!!

jana73, a je Ela 6. bolezen že prebolela? user posted image  zanjo, da pikice kmal izginejo!

ovčka, a boš ti naredila seznam z merami naših user posted image ?
Brina ob rojstvu: 52 cm, 3200 g (user posted image  moj mali)
Brina 9 mesecev: 76 cm, 9720 g (user posted image  moj veliki)

Pa še ena slikca (jana73, tkole se pa kr obnese user posted image ):

user posted image

Uživajte na sončku. Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
22.9.2006 10:05:54   
BlankaT
Ovčka ideja je super user posted image user posted image . Jaz imam tabelo za prve tri mesece, potem pa nisem večutegnila zbirati podatkov. Zato imam naslednjo idejo, če ste seveda za, da mi javite RD  in težo pri 8. oz. 9. mesecu in jo bom takoj, ko bom imela vse podatke prilepila. No tiste,ki pa ste na novo tukaj pa mi pošljite še začetno težo in dolžino Pa zelo bi bila vesela, če bi mi poslale podatke na ZS, ker mi je lažje, pa da ne bom katere ven spustila user posted image .

Šnucika midve pa lahko skupaj praznujeva.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako to bo to, sedaj pa šibam k mami na kavo, dokler še Maja spi.

Arielca sem šele sedaj videla, da si že naredila seznam, sem ti na ZS poslala še nekaj podatkov od tistih, ki ti manjkajo.

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 22.9.2006 10:13:02 >

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.9.2006 10:17:29   
Nana Liza
Hojla!

bino-vse naj naj in še lepo praznuj čez vikend. Ne, podnevi sploh ne spimo, samo že ko vse preberem in hočem nekaj napisati na RR, že kaj pride vmes, da enostavno ugasnem rač. (sva imele pa letos obe okrogle obletnice) user posted image

blankat- upam, da bo tudi Maja začela prespati noč oz. se vsaj sama uspavati brez zize ali flaške

NR- nore fotke

Pri nas je novega to, da se malo več postavlja na noge. Obožuje ojačevalec v dnevni, ker ima veliko gumbov.

Dva dni je prespala cele noči. Danes pa se je zbudila 4-krat, vendar jo je mami pustila kar v posteljici in se je sama uspavala nazaj. Uspelo ji je llllspati do 6h zjutraj. En dan preje ji je pa uspelo prespati brez da bi se zbudila do 6-ih zjutraj v svoji posteljici (10 ur).. Se pa ponoči ful premetava.........č.l
,,,,,,,,
Moj RD:26.5.1976
user posted image :18.12.2005

Pozdravček, NL.

nekaj vmes je še Ela napisala...user posted image ,kkkł,,,,,,kkjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii9iiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.9.2006 10:18:01   
XXYY
E punce super ste.

No, sedaj se bo pa res kaj dogajal tukaj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Končno in upam, da ne bo spet potem zimsko spanje čez zimo. Saj vem, da bomo kmalu šle v službo, ampak se bomo vseeno tudi kdaj oglasili tukaj. A ne, a bomo.

ARIELCA: kolk sem vesela, da nisem najmlajša. Za kenlarco pa ni problema. No, ni to moj poklic, ampak bom vseeno to naredila za vas.

Se slišimo.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
22.9.2006 10:27:57   
šnucika
Ja,Blanka-midve sva obe 11.10....no,jaz sem fosilka med vami...heheuser posted image ...letnik 1969!Za mano caplja pa mml,se mi zdi.

no,torej jaz
11.10.1969-tehtnica
Živa
10.12.2005-strelkica

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.9.2006 10:28:46   
arielca
ovčka, sej ti bom pomagala user posted image ... Pa sej sploh ni tko težko bit decembrski mladiček user posted image ...

Kera bo zdej delala seznam podatkov naših user posted image  - ovčka al BlankaT?

Nana Liza, oprosti user posted image user posted image user posted image . Sem vedla, da sem eno spustila user posted image . Si pa na seznamu!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.9.2006 10:36:49   
arielca
ROJSTNI DNEVI DECEMBRSKIH MAMIC (po mesecih)

JANUAR
5.1.1973 - jana73
9.1.1979 - HIMH

FEBRUAR
3.2.1977 - pegica

MAREC
1.3.19XX - mml

APRIL
19.4.1980 - ovčka

MAJ
26.5.1976 - Nana Liza

AVGUST
28.8.1977 - cuma

SEPTEMBER
15.9.1973 - Valeri
21.9.1975 - bino

OKTOBER
11.10.1969 - šnucika
11.10.1974 - BlankaT
18.10.1977 - krucibuc
25.10.1978 - Kerensa

DECEMBER
19.12.1977 - NR
31.12.1980 - arielca

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.9.2006 10:44:15   
arielca
ROJSTNI DNEVI DECEMBRSKIH MAMIC (po mesecih)

JANUAR
5.1.1973 - jana73
9.1.1979 - HIMH

28.1.1973 - ac

FEBRUAR
3.2.1977 - pegica

MAREC
1.3.19XX - mml

APRIL
19.4.1980 - ovčka

MAJ
26.5.1976 - Nana Liza

AVGUST
28.8.1977 - cuma

SEPTEMBER
15.9.1973 - Valeri
21.9.1975 - bino

OKTOBER
11.10.1969 - šnucika
11.10.1974 - BlankaT
18.10.1977 - krucibuci
25.10.1978 - Kerensa

DECEMBER
19.12.1977 - NR
31.12.1980 - arielca

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.9.2006 10:53:19   
arielca
ROJSTNI DNEVI DECEMBRSKIH DOJENČKOV

01.12. - Ema (cuma)
06.12. - Brina (arielca)
07.12. - Ela (jana73)
08.12. - Pajacek (Pajaca)
08.12. - Sara (ac)
10.12. - Živa (šnucika)
10.12. - Robert (Kerensa)
13.12. - Manca (mml)
13.12. - Alen in Lara (žuni)
15.12. - Maja (BlankaT)
16.12. - Bina (bino)
24.12. - Maruša (NR)
26.12. - Neli
(pegica1)
27.12. - Maj (Valeri)
30.12. - Ema (Yasminka)
31.12. - Lara
(ovčka)

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.9.2006 10:59:08   
kofetek2010
ja kje pa ve vidite sonček? user posted image   v LJ je oblačno...

mi2 sva vstali, kot po navadi, ob 10h user posted image , Ela je že spila 230ml Milumila in se sedaj stiska v mojem naročju user posted image  bom šla kengoruja poiskat in jo bom notr fliknila, da bom imela obe roki fraj user posted image

pikice? user posted image  hhhhhmmm nič ne zginejo, jih je pa vsepovsod polno, so čist mičkene in so malenkost iz kože dvignjene user posted image  če do pon. ne bodo izginile se bova šli P pokazat (upam, da mi bo do takrat uspelo urinsko vrečko prštimat) user posted image

Eline manekenske mere:
rojstvo: 3.510 g / 50 cm
odpust iz porodnišnice: 3.360 g / 50 cm
1.mesec: 4.460 g / 54 cm
2.mesec: 5.510 g / 58 cm
3.mesec: 6.030 g / 63 cm
4.mesec: 6.640 g / 68 cm
6.mesec: 7.000 g / 70 cm
9.mesec: 8.710 g / 74 cm

šnucika - se spomin, da si enkrat omenjala, da ne dobiš Nuby dude za Živo; no, zadnjič sem v MB BC videla, da jih imajo user posted image

BlankaT - naš user posted image  hodi že v 5.r in se je že sprijaznil, da mora hodit v šolo user posted image  če bo pridem mu čez 15 let ne bo več treba user posted image

nč, mi2 se greva oblečt in nekam na kofe, potem pa po mulca v šolo in vikend se lahko začne user posted image

uživajte!

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
22.9.2006 11:00:59   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

01.12. - Ema (cuma)
06.12. - Brina (arielca)
07.12. - Ela (jana73)
08.12. - Sara (ac)
10.12. - Živa (šnucika)
13.12. - Manca (mml)
15.12. - Maja (BlankaT)
16.12. - Bina (bino)
24.12. - Maruša (NR)
26.12. - Neli
(pegica1)
27.12. - Maj (Valeri)
30.12. - Ema (Yasminka)
31.12. - Lara
(ovčka)

Elo od Nane Lize si spustila user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
22.9.2006 11:09:01   
arielca
Popravljam napako! Je pa tale seznam skopiran s Statistike, tako da hvala Kerensa user posted image ! Sicer pa vse reklamacije sprejemam v času prisotnosti na RR user posted image .

01.12. - Ema (cuma)
06.12. - Brina (arielca)
07.12. - Ela (jana73)
08.12. - Sara (ac)
10.12. - Živa (šnucika)
13.12. - Manca (mml)
15.12. - Maja (BlankaT)
16.12. - Bina (bino)

18.12. - Ela (Nana Liza)
24.12. - Maruša (NR)
26.12. - Neli
(pegica1)
27.12. - Maj (Valeri)
30.12. - Ema (Yasminka)
31.12. - Lara
(ovčka)

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.