NRMM
|
No pa spet jaz. Maruša spi, dedec pred tv,jaz pred pc in je mir pri bajti . Še malo o dopustu, ki je bil resnično nepozaben. Prvič let z letalom, prvič eksotična dežela v glavnem polno doživetij in seveda prvič toliko črncov na kupu , edin ni mi pa uspelo preverit tistega po čem so črnci tako znani . Gostoljubnost in prijaznost 1A, kaj takega še nisem doživela. Za otroke bi naredili vse, sploh ni problema (mleko kdaj hočeš, koliko hočeš). SIcer me je od začetka malo motilo, ko se je vsak sklanjal nad Marušo in jo lubčkal, potem pa ti pride to v navado in ni nič več moteče. Na začetku se je črnih bala, potem pa so ji postali zanimivi. Uživala pa je Maruša zelo. Vodica,vodica in še 1x vodica. Zjutraj nismo smeli niti blizu bazena, ker se je že drla, problem je bil tudi it ven iz vode, joj joj joj tako da smo kar veliko čofkali. Večinoma v bazenu v hotelskem kompleksu, smo pa bili tudi na morju, kjer je redno papala mivko in spila morske vode, tako da je ob prihodu iz vode spila v trenutku 2,5dcl soka ozr.čaja. Vroče je bilo kar precej okoli 35st, ponoči sopara tako, da brez klime ni šlo spat in tako smo Marušo malenkost prehladili . Tudi let je prestala super, v večini spala drugače pa se zabavala s kakšnimi priletnimi moškimi in ženskami. Danes smo zapustili djerbo že ob 7.30 (vstali ob 4.30 ), tako da smo bili v Mb ob 10.00, šli k dediju in babici na kosilu in gasa domov, kjer je Maruša spala skupaj 3 ure v svoji postlci, pa še bi, če je jaz ne bi zbudila. Očitno je pogrešala svojo rezidenco . Dopusta je za letos konec,smo pa si ravno prej prinesli kataloge za smučanje, tako da rezerviramo še to, januar bo kmalu, ko nameravamo it smučat/sankat. Vidim, da ste bile pridne pri pisanju, sicer sem 2x brala na djerbi, pisat pa nisem mogla,ker sem pozabla podatke za prijavo . Dobrodošle tudi nove . Pa še najini podatki: Maruša: 24.12.2005 kozorog moj pa: 19.12.1977 strelec To bi bilo to, zdej dam še slike v album in zgasnem spat v svojo postlo , da se po 7 dneh končno naspim. lepo bodite. l.p. I&M