|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
11.9.2006 7:36:58   
Monika79
IZVIRNO SPOROČILO: Monika79

Kot vidim, da imamo kar nekja nosečnic, ki jim manjka železo, meni tudi moram 2 x dnevno piti sirup LEGOFER, sem dobila kar 3 stekleničke po 150 ml (sedaj sem že pri drugi) upam, da se res malo izboljša železo v moji krvi, drgače pa dosti železa vsebuje: rdeča pesa, grah, temno meso, slive, fige ..... pa baje zraven spiti limon sok, (pač vitamin C) ker dobro vežejo železo, medtem ko ga mlečni izdelki ne, no od tega pri meni izhaja slabokrvnost, ker popijem tolko mleka, da je joj, če pa paše user posted image  z user posted image  bova morala spremeniti prehrano user posted image  
lp Moni user posted image   

Seveda takoj zjutraj sprobala ta "svoj" recept zgoraj, da zraven te prehrane, katera vsebuje dosti železa, pač kak limonin sok spiti, da železo bolje veže in rezultat: user posted image ves dan me je včeraj pekla zgaga in to jutra do večera, no bravo user posted image user posted image  kaj pa zdaj? mah nekako se bom že znašla, samo upam, da spet ne bo krvni test porazen user posted image

in kako ste kaj so-user posted image  na ponedeljkovo jutro?
Za vreme pravijo, da bo še ves teden lepoooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa je super, ker je še toliko lepega sončka user posted image user posted image

Glede pralnega praška, sem tudi jaz zasledila, da ga je na začetku bolje uporabljati dosti manj, kot ponavadi, baje pa bi naj mehčalec na začetku čisto izpustili user posted image  bom še malo povprašala pri kaki kolegici, kako je to izgledalo v praksi user posted image user posted image  kako pa ste ostale punce prakticiralale pri prvem otroku?

tako sedaj pa veselo na delo user posted image user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
11.9.2006 8:34:36   
viv_
Pozdravljene,

jaz sem ves čas uporabljala običajen prašek, edino na začetku sem nove stvari oprala kar s Pervolom user posted image  Sem pa zelo dolgo prala Mirnine stvari ločeno, pa ne zaradi kakšnih okužb ali kaj, ampak ker sploh niso bile zelo umazane, pa vse so bile tako nežnih barv, da je bilo dovolj, če si jih prepral na 30. Mehčalca pa tako ali tako ne uporabljam... Stvar navade!

Sem se pa zmenila z eno kolegico, da mi bo prodala stolček za hranjenje user posted image . Sem prav vesela. Še pol leta, pa bomo že to rabili, he he ...

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
11.9.2006 8:53:12   
kaja11
Jaz sem Urbanove stvari kar nekaj časa prala ločeno in brez mehčalca. Matr ste pridne dečve... vse že perete, sestavljate robo.... bom še slabo vest dobila. Samo meni se tko nič ne da ko iz službe pridem. Raje grem s tamalim ven, kot da bi kaj delala..... grozna sem.

Sinusi se mi še vedno niso zrihtali. Res imam že dost vsegauser posted image .

Meni se tudi ne zdi grozno +9kg... tko teoretično. Ko na vago stopim me sicer kap zadane, sam če realno razmišljamo... če bomo pazile ne bomo prekoračile +12, 13kg... kar pa sploh ni tako grozno.

Glede na to, da je več punčk med novemberkami, moramo obdržati stik.... mi rabimo nevestouser posted image  oziroma dve.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
11.9.2006 9:24:05   
urška76
Oj!
Jaz sem uporabljala navadni pralni prašek (ariel-tekoč, za pisane in v Ariel v prašku za bele cunce), sem pa imela na začetku naštiman program za dvojno izpiranje. V stroj ga dam pa vedno manj kot piše v navodilih. Baje (po besedah serviserjev), so ti praški zelo agresivni in prevelika količina praška tud poškoduje pralni stroj. In moram rečt, da je učinek pranja čisto enak, kot takrat, ko sem dajala praška v stroj po navodilih. Edino kake hude madeže sem vedno prej namazala s praškom v gelu. Mehčalca ne uporabljam (sušilec je idealen nadomestek za mehčakec in likalnik user posted image )
Je pa za mano en nor vikend, ko sem samo jedla in temu primerno se je moja kilaža dvignila že na +10. se moj heca, da mam še 7 kil v dobrem, da se dohitim. Sam mal pozablja da sem pri Mihu začela s 54 kg, tokrat pa z 61. Bo treba mal pazit. Drugače je pa naša fešta v soboto uspela, Cel dan sem bila v petah (kar že pred nosečnostjo nisem zdržala), in edina posledica je bila, da so me mal meča bolela. Včeraj sva pa šibala v CE na sejem. Punce, če se boste kaj po Celju šetkale, se vam splača it v picerijo Picikato. Fulll dobre pice, pa ko sem gledala, kaj so drugim nosil na mize (imajo kar še nekaj izbire), so se mi kar sline cedile, čeprav mi je bila pica več kot preveč. Sem jo skor tok pojedla kot naš, pa še on ni pojedel cele. user posted image
MIha mi bo pa očitno zbolu. Mu že cel vikend iz noska teče, pa neki mi je kašljat začel ponoč. Upam, da zdrži še ta teden, da se navadi na vrtec. Danes mi je spet celo pot jokal, da ne gre v vrtec, pa včeraj ko sva ga pri naših pustila je tud jokal. Mi mora slabo vest naredit se mi zdi.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.9.2006 13:28:02   
Nogavica
Pozdravljene!

Jaz sem pa prej dala v album nekaj slik s sobotnega 3D UZ, samo sem ugotovila, da sem v naglici pozabila na še kaki 2, ki sta zelo lepi, pa nič zato.

Drugače se moram pohvalit, da še nisem zbolela (trkam), čeprav je moj user posted image  zelo sumljiv zadnje dni. Upam, da ne bom dobila kaj od njega. Tudi glede zgage nimam nobenih težav. V bistvu sploh ne vem, kako je, če te zgaga peče, ker me še nikoli v življenju ni user posted image .

Prej me je dragi razveselil z novico, da je prispel voziček user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam, da končam s službo, da ga vidim. Edino torbo bo zdaj treba nabavit, ker jih več niso imeli. Škoda.

V četrtek imam izpit, pa spet nisem nič delala čez poletje, ker je zdaj toliko drugih pomembnih stvari, ki me zanimajo bolj kot Ivan Cankar in ostali književniki. Pa tako lepo bi bilo se rešit še tega bremena pred porodom. Ah, bo že... 

Lep dan vam želim!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.9.2006 15:36:07   
majas
Pozdravljene...
Jaz pa sem danes imela šolo za starše, in spet samo o dojenju... jaz upam da bom lahko dojila, kake imajo ene probleme od bradavičk naprej... počasi me tako postaja strah vsega pa nevem zakaj...
meni pa mami že šiva novo posteljnino za košek, posteljica pa bo pri meni kasneje ko se preseliva. komaj čakam da bom tudi jaz imela že vse sestavljeno, takrat bom dobila pa tisti pravi občutek...ker ko se spomnim mi postane tako toplo pri srčku. user posted image

Sem imela sama kosilo ker je moj šel po službi na predavanje bo delal izpit za tovornjaka... sem poskusila malo več spraviti v sebe-sploh nimam apetita user posted image zjutraj čokolešnik in potem za kosilo nekaj malega in to je to...ne morem več...mi pa iz nosa skos teče kri user posted image bom poskusila biti bolj pridna...pa po kake vitamine bo treba-sem si kivi danes kupila.

Tudi moj je prehlajen..upam da tudi jaz kaj ne staknem...zjutraj sem že imela pol nos...

se je nekaj sonček skril, zdaj pa umijem posodo in grem počivat... ostale pa bodite pridne ene pri diplomi, druge pri učenje tretje pri delu user posted image papa***

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.9.2006 15:42:20   
Anonimen
monika79:ne boš verjela mam tud jz ta legofer sirup.za kozlat je...ga pijem isto kot ti..2x na dan....jz sm včerj začela drugo stekleničko pa se še nism navadla na okususer posted image

nogavica: super bebico maš ti....sm vidla slikce 3d-ja...lepe souser posted image user posted image user posted image

glede praška..jz ga že na splošno uporabljam manj kot drugače ker se mi zdi da ga je ful če ga dam tolk kot piše..pa mi vse dobro opere...nimam problemov.....user posted image

dugače mam pa jz dons en problem..ne vem če se mi ne bo naredil ječmen na očesu (al kako se že reče)
sm si šla včerj zvečer mazat s kameličnim čajem včeraj me je samo bolelo.danes me pa boli in srbi...joj upam da ne bo krize.......

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
11.9.2006 21:38:35   
krfjolca
Dober večer! user posted image
Jaz sem cunjice oprala kot običajno, tudi z malce mehčalca. Res pa je, da sem trenutno oprala samo večje cunjice, ne tistih, čisto majhnih. Bodije, žabice, majčke in podobno, kar pride direkt na kožo, ter plenice, bom oprala tik pred zdajci, brez mehčalca. Sicer se nam je pa pokvaril sušilec in sem čisto besna, ker moram cunje dejansko likat! Bljah. user posted image  Tale modernizacija je en klinc, ko se enkrat navadiš. Danes ne vem, če bi preživela brez sušilca, mikrovalovke, kaj šele interneta ali mobitela!!! Upam, da čimprej pride serviser.

Danes sem bila v Ljubljani, po rezultate izpita, in sem naredila. user posted image
Upam, da bo šlo v tem duhu še cel september (imam še 4 izpite).

Danes sem opazila, da se mi je naredila linea negra. Ampak samo od popka navzgor. Mi ni prav nič všeč user posted image  
Prehlajena sem pa še bolj kot prej. Iz Ljubljane sem prišla napol mrtva! Vzela sem en lekadol, da me je vsaj nehala glava bolet, pa z Operilom si nekoliko pomagam, da vsaj lahko zaspim (Pušenjak piše, da ni škodljiv, lekarnarje jaz jemljem malce z rezervo - o vseh zdravilih pa tudi ne morejo vsega vedet, verjetno rajši za kako stvar rečejo, da ni priporočljiva ...)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
12.9.2006 8:15:15   
Monika79
jutro punce

Danes pri nas pa je taka megla, da nič ne vidiš, tako, da upam, da se čez njo čimprej prebije sonček, da bo lepši dan user posted image user posted image user posted image

TinyP tudi meni je ta sirup groznega okusa, če ga spijem pred večerjo, mi niti ne paše nič jesti, ker še je vedno okus v ustih, sedaj že prijem 2 flaško, pa te je še samo polovico, mam pa še eno celo user posted image  ti si tudi toliko tega sirupa dobila za porabit?

Krfjolca - praviš, da se ti je naredila liea negra, jaz jo imam od 5,5 meseca, samo je taka bolj rahla, da se glih na daleč ne vidi fejst, je pa tam user posted image  samo jaz pa jo imam tudi pod popkom in nad popkom, sem prebrala, da le-ta označuje, do kod sega maternica (se pravi kako je velika), tako za orentacijo user posted image user posted image  moja sestrična ima sedaj za 14 dni PDP, pa se ji je že čisto potegnila gor proti prsam, prav zanimiva je, se vidi, da gre proti koncu user posted image user posted image  komaj čakam, da rodi, da vidim pupo ter se že malo navadim na našo štručko, ko bo novembra prijokala na svet user posted image user posted image

in kako ste kaj punce danes?

Aha skoraj bi pozabila, tudi midva z dragim greva danes na 3D UZ na Ptuj, da vidimo našega user posted image  user posted image user posted image  komaj čakam, ker pa midva ne želiva vedeti spola, samo hočeva videti najino dete, bi vas prosila punce, če je npr. pri fantkih težko spregledati lulčka? user posted image user posted image  

Pač želiva si, da bi spol ostal skrit do novembra user posted image  sva čudna? user posted image

pišite kaj čvekice user posted image user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
12.9.2006 8:59:42   
viv_
Dobro jutro dekleta!

A lahko najprej mal pojamram? user posted image  Nos imam zabasan. Slabo spim. Ponoči grem samo do wc-ja imam čisto trd trebuh. Po 45 min vožnje do Ljubljane se lih še komaj povlečem ven iz avta... Aaaaaaa...

Sem se pa zjutraj nasmejala v vrtcu. Tamala potrka na vrata in pride odpret eno bitjece z ajmarjem na glavi - ampak komplet čez glavo, tako da se ni videlo, kdo je. Mirna pa vsa vesela:"Ooooo, Jure!" user posted image  Prav posrečeni so tili tamali...

karfjolca - čestitke za izpit! Dobra si, da sploh še najdeš energijo ...

A bo šla tuki še kera rodit v Kranj? Da se mogoče srečamo, bi bilo fajn imet kakšno družbo v sobi. Moja cimra, s katero sva bile prvič skupaj, je takooooooooooooo smrčala. Za znoret! Pa ona je imela že 3. otročka in je bila vsa profi, pa mulca gor, dol, po luftu... Jaz pa v prvo, kot bi bila invalid user posted image  No sej, zdej bom pa tudi jaz že vsa važna... he he he... user posted image

Pa tiste, ki mate 2. oz. 3. otročka - ko vas bo partner prišel iskat v porodnišnico, a boste rekle, da naj otroke tudi sabo pripelje? Meni se zdi, da bi bilo lepo, če bi oba z Mirno prišla, pa še tamali bi se verjetno fajn zdelo...

Uživajte punce... Zgleda, da bo še en sončen dan. V Kranju je bil že zjutraj, tule za Bežigradom se pa zdajle prebija skozi oblake...

vivuser posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
12.9.2006 10:28:48   
kaja11
Viv.... lepo je videti, da nisem samo jaz vsa zatežena.  Tudi meni skos trebuh otrdeva... tri korake naredim pa je že trd k kamen. Zadnjič mi je dragi rekel, da bi on imel še enega otrokauser posted image  če ne bi bila jaz to nosečnost tok zateženauser posted image .
Valjda bo Urban prišel v porodnišnico. Moj plan je tak.... z možekom prideta pogledat dojenčka, ki mu bo prinesel darilo (ne vem še kaj), dokler mu bo zanimivo bosta tam, potem bosta šla pa "na lepš". Nekje sem prebrala, da mora otrok pridet z očijem in z njim tudi oditi.... da ga ni dobro npr. z babico domov poslati. Kaj pa vem... moram priznati, da me trenutno  bol skrbi Urbanova reakcija kot pa sam porod (še dobruser posted image ). Pa malo me je začelo skrbeti kam ga bova dala med porodom, ki ga ne moreš ravno predvidet. Moji so 30km stran, tast je še na morju, tašča pa dosti tudi nočne dela.

Monika.... na UZ povej, da nočeš izvedeti spola. Midva sva bila tiho in G ni tok pazila.... kar naenkrat se je lulček čez cel ekran zasvetiluser posted image . Če imaš punčko po moje še lahko spregledaš, pimpeka pa ne moreš.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
12.9.2006 10:29:14   
urška76
Ojla!
TinyP kako je s tvojim očesom? Vidim, da nas vse tole vreme matra. Pa smo smrkave in prehlajene. Pri nas je še mali smrkav in samo čakam, kdaj mi bodo rekle, da je bolje, da se pozdravi doma in ne v vrtcu. Sam mi je zdele smotan, da bi ga doma imela, ko se je ravno malonavadil na vrtec (čeprav mi še dela šove z jokom, ko ga je treba oddat), in nebi rada da se odvadi vrtca. Hočem, da se tok vživi, da bo potem po kakem tednu odsotnosti z veseljem tekel v vrtec med družbo.
Meni se tud počasi dela linea negra, pa je zaenkrat še čisto svetla. In samo do popka. V prve sem imela zelo temno in od popka še skoraj do prsi. In to še nekaj mesecev po porodu.
Monika dobro si oglejta bebiko na UZ. In nista čudna, ker nočeta vedet kaj bosta imela. Meni gre tud na živce, ker vsi vrtajo, če že veva kaj bo, pa potem probajo še iz Miha zvrtat. No on jim vedno zaveže jezike ker reče da bomo imeli DOJENČKA.
Krfjolca čestitke user posted image , le tako naprej.
Viv ti se pa spravi h g. in na bolniško. Drugače boš še enkrat med potjo v službo rodila. user posted image  Že Mirna ti je prekmalu pokukala na svet, glej, da ne bo ta mala še hitrejša. Pa ne čakat na naročen pregled. Če imaš težave, majo da te vzamejo naprej. Al pa si vsaj zaradi prehlada vzemi bolniško.
V porodnišnico bosta pa pome oba prišla. Si sploh ne predstavljam, da nebi bilo Miha zraven. Edino, če bi v porodnišnici pokazal odpor do dojenčka, potem bomo pa še razmslili.
No zdej je pa tud pri nas sonček meglo prebil. Ta lublanska megla je prov zoprna. Pa v takih čudnih pasovih je. Včasih kle okol nas niti kančka megle, 100m stran pa je taka da skor ne vidš konca trebuhauser posted image .
Uživajte

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
12.9.2006 10:29:38   
kaja11
Skoraj sem pozabila...

Krfjolca....user posted image  za izpit. Kje najdeš energijouser posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
12.9.2006 10:34:12   
alja01
Pozdravljeneuser posted image !
Tudi pari nas lep sije sonček in je kr prijetno pogledat skozi okno, da ni kak dež. ja tud pri nas se sobica že dokončuje, samo robne lajšte mormo še pritrdit na steno pa bo vse OK, pol se bova pa z mojimuser posted image spravla sestavljat pohištvo.
Trenutno še premišljujeva ali naj greva na 3D al ne, kr pr nas je en G, ki ti kr pove spol (čeprav ti tega ne želiš).
Ja Monika, mislim, da vidva nista nič čudna, če ne želita izvedet spola, ker sma midva z mojim tud eden izmed takšnih parov. Naj bo presenečenje, ko bomo rodiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moram pa povedat, da tud ene cunjice še  nisem kupila (nekaj jih grem iskat k sestrični), kr jih trenutno tud nimam kam postavit, ko bo pa pohištvo skupi v sobici pol bomo šli pa v nabavo. ko pa berem, ste pa vse že tolk skupi spravle, da me že kr panika grabi.
Me pa spet neki krči grabijo v levo nogo, desna mi pa kr naprej dreveni(mravljinci)user posted image user posted image user posted image .
No lepo se mejte, jst grem pa kuhat kosilo, danes bo ohrovtova juha in palačinke.user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
12.9.2006 11:47:03   
krfjolca
Pozdravljene user posted image !

Sem ravno s sprehoda. Še dobro, da imam psa, da me pelje, če ne bi lahko kar spala celo dopoldne ... user posted image  Sem vstala že ob 7ih, da sem poklicala sestro pri ginekologu (cel podvig, ker imajo nonstop zasedeno - pomojem se jim že meša od teh telefonov). Malo pred 8 sem jo dobila, po najmanj 50 poskusih. Sem skurila baterijo v slušalki user posted image ... Sem morala prestavit pregled za en teden, zaradi izpita. Mah, energije za učenje skoraj nimam, je pa ful motivacije, ker me skrbi, da mi ne bi preveč ostalo ... Pa še ministrstvo za šolstvo me priganja, ker me štipendirajo, in verjetno ne bom mogla podaljšat absolventa. (pol bi morala pa par milijonov vrnit, če ne diplomiram do roka).

Danes bo kosilo skuhal kar Uncle Bens. Včeraj sva pa jedla za kosilo biftek user posted image  Sem si ga zaželela in sem ga šla kupit eno malo merico. (kljub prepovedi ...) Pa toast, sirni namaz, olive in srebrno čebulico. Zakon kosilo. user posted image

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
12.9.2006 12:04:09   
ema79
hoj,hoj,hoj!
Jst pa mela danes pregled, smo že 2070g težke. Pa baje, da ma ful okroglo glavo, ku kao drgač so bolj jajčaste. Vse se je lepo vidl, še sramne ustnice nama je kazalauser posted image user posted image (packa)! V enem mescu šla tud jst 2 kilce gor! G niti omeni ne, da sem kej preveč debeluška, pa mam že 14+. Dobila sem tud en kup papirjev za laboratorij. Naslednji pregled mam 3. oktobra. Takrat dobim napotnice za v porodnišnico in pa CTG bom imela.
Pa da se še mal pohvalim-včeraj sva kupila spalnicouser posted image user posted image od Alplesa, sam kaj ko jo treba čakat od 1 tedna(če maš ful srečo) do 1 mesca. Pol, ko jo pa že maš doma, morš pa še 1 teden na monterja čakat. Ja pa še zdle čakam, da mi dormeo pripeljejo!user posted image user posted image user posted image
drgač mam pa danes še prezadnjič materinsko šolo, da se še tega odrešim!

Čestitke karfjolci za uspešno opravljen izpit in pa vse, ku ste boge prehlajene, da se čimprej pocajtate!!!!
byby

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
12.9.2006 12:09:50   
krfjolca
Super za novo spalnico, ema user posted image
Sam meni je pa smrtni greh, da plačujete monterja!!! user posted image  Midva noro uživava, če lahko sama sestavljava pohištvo, vsak svoj šraufnciger, pa na delo. Jaz se lotim načrta, pa preštevam šraufke, dragi pa razbija :) Zadnjič se je tast ponudil, če nama pride pomagat komodo sestavit, sva ga tako grdo pogledala, da je samo utihnil user posted image . Ko sva končala, sva bila čisto razočarana, da je že konec! No ja, ko smo kuhinjo sestavljali, sva bila pa že vsega sita, ker je res velika.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
12.9.2006 12:28:03   
Anonimen
Ojla,
Krfjolca super za izpit user posted image , jaz pa imam spet en tak siten dan user posted image , bi se kar kregala z nekom user posted image .

Sem se spravila v previjalno mizo malo prej-dobesedno user posted image , sem malo pospravila stvari in jih po št. zložila, še bolj kot so bile. Da imam pregled kaj vse imam, sem pa morala dati ven obe spalni vreči in obe dekici, ker mi predali niso šli zapret user posted image .

Ponoči sem kar dobro spala razen ko sem se ulegla sem imela ves gosti sok v grlu user posted image , sem morala vodo spit na vrh. Apetita imam zadnje čase manj opaža, pa ne vem ali je to normalo ali ne user posted image , ker tud jest ne morem dosti, me pol vse v želodec tišči user posted image .

Jaz imam pregled v četrtek in bom šla tudi na CSD mimogrede,...da oddam papirje za zavitek in starševski dodatek.

Zdaj bi pa tako rada šla na pokopališče pa nimam avta user posted image , avtobus pa ne vem kak sploh vozi tja dol, ker se nisem še nikoli z avtobusom tja peljala user posted image , sem danes spet sanjala o naju in oh,....user posted image  ,... ah saj ni kaj za dodajat, ne? user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
12.9.2006 12:38:14   
ema79
krfjolca, saj ne plačaš monterja, tle majo tko, da je nad 60.000 sit zastonj. Ker če greš sam sestavlat, pa da je kej narobe al pa kej manjka, oni ne odgovarjajo!
Matejka81, ne veš kako mi je hudo zate. Jst si kej tazga sploh ne morem predstavljat!
A si mogoče pomislila na taxi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
12.9.2006 12:45:30   
viv_
Joj matejka, boga si...

Ali pa pokliči kakšno prijateljico, pa naj te pelje... Čeprav ti verjetno najbolj paše bit sama, a ne? user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
12.9.2006 13:00:05   
Anonimen
user posted image  ma saj ne vem,.... bi raje šla sama, menda še sploh nisem bila sama na pokopališču user posted image user posted image , pa bi enkrat prav rada šla user posted image ,...čeprav za mene on ni v grobu ampak bo vedno na nek način ob meni, v mojem srcu pa za vedno user posted image . In tega ne more noben spremenit. Noben mi ne bo prepovedal hodit na grob in pripovedovat njegovi hčerkici o njemu ni šanse, tak človek lahko samo spoka stran od mene.
No, upam, da niti ne bom nikdar imela opravka s kakimi takimi user posted image .

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
12.9.2006 13:03:40   
Aja1
Krfjolca user posted image user posted image user posted image  za izpit....le tako naprej. res si dobra, da se ti da učiti....ja, ampak kar je treba, je pač treba, ane?!
Ema79, kdaj imaš že ti rok? Zanimajo me podatki o tvoji princeski...tiste mere, ki jih zapiše v materinsko knjižico. Moja je imela pri 32. tednih: HC 303, AC 272, FL 64, BPD 80, teža 1926g. Sem videla izpis na sliki in ima glavo za 9 dni večjo...ojoj, pri Pušenjaku je imela pa dva tedna prej glavo bolj majhno user posted image  Tega ne zastopim. Sicer je pa vse na tistem grafu v meterinski pod povprečjem...tukaj se nekaj ne ujema. Na sliki piše vse za več in se mi tudi rok poroda spremeni na 30.10.. Sicer je rekla, da so odstopanja normalna.

Hitro se vse pozdravite, da boste polne moči čakale na user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
12.9.2006 15:08:56   
Anonimen
matejka81: meni se pa  to da bi šla sama na grob zdi dobro..mislim da je to kot ena terapija..upam da razumeš....tako se lahko pogovarjaš z njim..mu ppoveš karkoli...no sj tko tud lahko...user posted image
tako tudi lažje daš iz sebe ven kar te tišči...sicer bo pa itak vedno v tvojem user posted image
kajne....probaj it sama boš vidla kako je.....če hočeš...

< Sporočilo je popravil tinyP -- 12.9.2006 15:09:03 >

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
12.9.2006 15:13:16   
Anonimen
TinyP res ti hvala user posted image , saj bom šla kdaj ja,...ampak ob sobotah grem ponavadi ali z mamo ali pa gremo skupaj,...enkrat med tednom bom šla,...spomladi, ko bom imela pa user posted image  bova pa šle na dolg sprehod kar peš. No  user posted image  bom imela že jeseni ampak ko bo čas za sprehode user posted image , to sem hotla povedat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
12.9.2006 15:18:19   
Anonimen
ja sj to bo dobro boš vidla za oba ..zate in user posted image ..pa še za user posted image ..ker jz sm sigurna da vejo...no ne bom zdj bluzila o teh temah...v glavnem si me razumelauser posted image

drugače glede apetita ko si pisala pa je tako da user posted image  rastejo in se ima hrana vedno manj prostora v želodcu tako da tud s tem posledično manj pojemo....

sj se bomo pol basale s hrano...še 2 meseca. (na oko)....jupiiiiii

ju komaj čakam čeprav se mi zdi da se bosta ravno ta dva meseca najbolj vlekla......no ja bo že ane kot pravjo.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?