|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
11.9.2006 0:22:26   
Jacqueline
Jaz sicer nisem iz te zgodbe, ampak vseeno Urska čestitke ob rojstvu male princeske!!! Lepo ime!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp,
Jackie

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
11.9.2006 7:49:50   
Dajanax
Urška čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čedalje manj nas je...roki se fuuuuul hitro približujejo... Mene jke zdanje čase, bolj kot poroda, zaenkrat strah kako se bova privadila na user posted image  in kako se bo privadila user posted image  na naju - imela bova namreč prvo. Posebej me malo tare če bova vse znala poštimat, kaj pomeni vstajat ponoči, kolikokrat, pa dojenje!!!user posted image

No saj se potem potolažim da če je vsem uspelo, potem menda bova tud midva znala tega najinega dekletca user posted image pocartat.user posted image user posted image

Zdaj šibam na CTG, samo kr vem da ne bo nč pokazal, mislim da nimam še nobenih znakov. Malo me sicer skrbi ker se detece čedalje manj giblje - morda se že umirja!!! Moram bit že zelo pozorna nekaj časa, da jo začutim in da se pomirim, da je vse ok. Pa po enkrat na dan me v spodnjem delu trebuha dajejo menstrualne bolečine, pa v križu tudi. Ampak vsega skupaj je bolj za vzorec...

Še tole: okna sem jaz pomivala pred 10 dnevi, pa sem še vedno v pričakovanju user posted image user posted image user posted image

Lep dan in rodni teden vam želim vsem septembrskim nosečkam, ki ste že na vrsti (ali pa vsaj blizu)!!

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
11.9.2006 10:11:08   
lea123
Ojla,tudi jaz sem vaša-septemberka.Imam eno vprašanje,in prosim,če mi pomagate.Imam še 14 dni do roka in sicer so me včeraj cel dan zvijali menstrualni krči,ponoči se umirili,zjutraj pa opazim veliko prozorne sluzi na straniščnem papirju.VAŠA MNENJA...?Čestitam vsem novim mamicam in vas vse lepo pozdravljam.user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
11.9.2006 11:00:44   
Tejcha

Urskamravlja, čestitke! user posted image  

A kej veste o puncah, katerih PDP je že mimo, pa na seznamu še niso zelene?

Lea123, tebe pa še sploh nimamo . Kdaj naj bi se zgodilo?

user posted image   PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x  od 4.9. carta Vesno user posted image
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca od 4.9. carta Lovra  user posted image
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemnauser posted image
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja od 10.9 carta Lio user posted image
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, 
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 od 7.9. carta Jakoba user posted image
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija od 31.8.carta Eneja user posted image
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec), Anika_24  (Celje)
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak od 22.8. carta Marušouser posted image
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli od 2.9. carta Evo user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Pozdravčki,
T in user posted image

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
11.9.2006 11:28:59   
lea123
Rok imam 25. ampak jaz pravim,da bo prej.Glede spola se ginekolog nagiba za punčaro vendar ni siguren,moj občutek pa pravi,da je fantek.Bo kar presenečenje.Dajte mi povedat kaj bi bila ta sluz.lpuser posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
11.9.2006 12:23:14   
Anika_24
Dan!

Nov začetek tedna, vsaj zame upam, da zadnji nosečniški. user posted image  Čeprav se dobro počutim komaj čakam na prihod dojenčka. Včeraj sem skoraj cel dan hodila po sejmu, niti noge mi niso zatekle, kaj šele, da bi se kaj začelo.

ČESTITKE, URSKAMRAVLJA! Veliko, veliko cartanja!

Lea123, kar se izcedka tiče, pa lahko le ugibam enako kot Ti. Mogoče gre za navadni izcedek, ki ga je v nosečnosti več, lahko pa tudi, da Ti že odteka plodovnica po kapljicah - enim namreč tako, drugič naenkrat. Vendar je plodovnica baje brez barve in vonja - kot voda in ne sluz. Sicer so nam pa v materinski šoli povedali, da, če obstaja možnost odtekanja (mokre hlačke), preverijo z testnim papirčkom ali gre za plodovnico. Sploh se pa na ultrazvoku vidi, če je vode še dovolj. Vsaj meni to vedno pove.

Tistim, ki čakamo še naprej veselo pričakovanje, ostalim pa veliko spanja in stiskanja! user posted image

(odgovor članu lea123)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
11.9.2006 15:57:46   
alenka11
ojla

Anika midve imava pa isti pdp. A pri tebi že kaj kaže da bo jutri dan D? Jaz sem imela danes CTG, ki pa seveda ni pokazal nobene akcije. Se že tri dni bolj slabo počutim ampak mislim da jutri ne bo še nič.

Lea jaz pa mislim da je ta sluz tisti čep, ki se odlušči pred porodom. Nisem pa sigurna če je ta čep prozoren ali kako drugače obarvan. Če imaš kakšne krče al pa močne bolečine v križu bi šla jaz kar v porodnišnico pa naj tam pogledajo če si že kaj odprta. Saj lahko samo pokličeš pa vprašaš. Če bi ti odtekala voda bi morala imeti ves čas mokre hlačke.

Čestitke vsem novim mamicam, ostalim pa želim čim hitrejši porod in brez komplikacij.

LP

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
11.9.2006 18:27:47   
x_srečka_x
Jaz bi pa samo povedala da je:
user posted image ŽIŽA RODILA FANTKA URBANA TEŽKEGA 3150 IN VELIKEGA 50CMuser posted image
user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image URŠKA ČESTITKE ZA PUNČKO LIOuser posted image user posted image user posted image

LP Maja, Matjaž in Vesna user posted image

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
11.9.2006 18:59:20   
Tejcha

Žiža, čestitke! user posted image  

user posted image   PDP 1.9. - Martina5 od 27.8. carta Maticauser posted image
user posted image   PDP 2.9. - x_srečka_x  od 4.9. carta Vesno user posted image
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička od 26.8. carta Nikauser posted image , incabinca od 4.9. carta Lovra  user posted image
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika od 1.9. carta Klemnauser posted image
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja od 10.9 carta Lio user posted image
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, 
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 od 7.9. carta Jakoba user posted image
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija od 31.8.carta Eneja user posted image
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha (Celje), Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec), Anika_24  (Celje)
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža carta Urbana [sm=pikapoka2.gif" height="16" width="16">
user posted image  (Ljubljana) , Nikak od 22.8. carta Marušouser posted image
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina* , Lea123
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli od 2.9. carta Evo user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Pozdravčki,
T in user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
   [Brisano sporočilo]
11.9.2006 20:01:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
11.9.2006 20:41:17   
lea123

user posted image user posted image user posted image ,čestitke za Urbana.Lepo,da ste me uvrstile na seznam.Drugače pa imam jutri ginekologa pa bomo videli kaj je bila sluz zjutraj.Želim vam čim bolj mirno noč.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1411
11.9.2006 21:42:45   
rose22
Jaz imam to sluz ze celo nosecnost pa pravi G da je to povecan beli tok.Lahko pa da je lea pri tebi kaj drugega.

Sem bla pa danes na CTG pa nasa user posted image se vedno vztraja.Se je ne da prepricat da bi sla mal prej ven.Sem ze studirala s cim naj poskusim k sprehodi in hoja po stopnicah ne pomaga prav nic.In imam vsak dan vecji obcutek da bo slo prek roka.

Imam pa sploh zvecer veckrat spodaj krce podobne menstrualnim,ki se zdruzujejo z bolecino v krizu.

Lep vecer vsem skupaj in mirno nocko

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu lea123)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
11.9.2006 22:01:00   
Anika_24
O, spet lepe novičke. ČESTITKE, ŽIŽA!

Alenka11, ja res, jutri imava rok. Čeprav je moj drugi (popravljeni) 19. september, se bolj nagibam k prvemu. Po tem, ko sem ugibala kaj bi lahko pomenila sluz, ki jo opisuje Lea123, se je popoldne enako zgodilo meni. Bilo jo je malo, pa vendarle je bila, brezbarvna, sluzasta tekočina brez vonja. Je pa popolnoma drugačna od belega toka. Razen tega in občasnih bolečin v spodnjem delu, nimam nobenih znakov, pa Ti?

Vsem mirno nočko (tudi, če bo treba v akcijouser posted image )!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
12.9.2006 8:18:47   
lea123
Jutro,septemberke.Sedajle šibam k ginekologu in ga bom še vprašala kaj je bila tista sluz.Poleg tega imam jaz že nekaj dni menstrualne krče.Tako,da moj gin. pravi,da se že pripravlja.Ctg-ja pa moj ne dela,ker ga nima(sem privat).Vam sporočim kako sem opravila,čeprav me je,kouser posted image stah,bi pa že rada videla svojga sončka.user posted image

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
   [Brisano sporočilo]
12.9.2006 9:56:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lea123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1415
12.9.2006 10:44:54   
lea123
Evo mene s pregleda,se dogaja.Tista prozorna,brez vonja sluz je posledica odperanja,juhu-odprta sem za en prstuser posted image ,imam pa tudi neredne popadke(4krat na dan me zvije).Dobila sem tudi kanesten,ker mi kaže na malo vnetja.Z user posted image  vse super,še malo pa ga bom spoznala.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1416
12.9.2006 11:12:51   
Dajanax
Nestrpnost, nestrpnost... Včerajšnji CTG ni nč pokazal, naslednji pregled pa imam en dan po roku - v ponedeljek. Takrat naj bi G pogledal kaj se dogaja spodaj. Še vedno imam na čase (cca trikrat na dan) menstrualne bolečine v spodnjem delu trebuha, posebej ko pridem iz sprehoda, tako da sem se včeraj hecala, da bom toliko časa hodila da dobim popadkeuser posted image user posted image . Sam kaj ko noge, pa križ, pa otrdel trebuh tega ne dajo.
Lea ti pa preveč prehitevaš!!user posted image  Boš kr še na nas, ki smo pred tabo počakala...

Lep dan vam želim!! Pa čim več user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu lea123)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.9.2006 12:55:15   
Tejcha
Helou.

Mene tud zvija tam spodaj, vendar v četrtek ni pokazalo še nič. Upam, da bo CTG ta teden kaj bolj obetaven, ker že tud js komi čakam, da stisnem k sebi malo štručko. Prav smili se mi, ker ima tolk malo prostora... Pa nagovarjam, naj že pride ven, pa nič ne uboga. Že zdej čist po atiju... user posted image .

Sončica, vi bote pa tud veliki, :) Meni je 14 dni nazaj izmerila 3100, tak da smo verjetno nekje blizu. Držim fige, da se zaćne dogajati samo od sebe. Javi, ko boš za pozelenet.user posted image

Saj res... kaj pa vaši kilogramčki? A vas je kej razpihnalo? Js sm prej držala na +10, sedaj mi je pa kr slabo, ko se spomnim na tehnico (+14... in to
zadnji mesec... user posted image )

Ja, nč.. ne bom vam želela dobrega počutja, ker mislim, da si že vse prav pošteno želimo popadkov... Tk da: naj vas čimprej začnejo matrat tisti "tapravi", user posted image

Čau

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.9.2006 13:19:50   
Anika_24
Hejla!

Januarja se je današnji dan zdel tako daleč, avgusta, ko sem napovedovala rojstvo najinega otročka tudi, danes pa je tukaj - pdp. Počutje dobro, skrbi vedno večje, strahu zaenkrat ni, čeprav vem, ko se bo začelo bo malo panike. Ampak z mojim dragim bo vse lažje in lepše.
Ponoči nisem skoraj nič spala, niti ne vem zakaj, bolečina ni bila tako močna, krči so bili pa s presledki. Sem pa zjutraj malce dlje in sedaj polna energije čakam in upam, tako kot vse me. Kaj bi dala, da bi že enkrat bilo konec. Kolikor sem lahko, sem pripravljena, najbolj mi je pa všeč, ker po vseh zgodbah še vedno ne vem kako bo. Vem samo, da zmorem in da bom ob pogledu na otroka pozabila še tako težko preizkušnjo. Sploh bomo pa skupaj vsi trije in to mi največ pomeni.
Lea123, tudi jaz sem klicala ginekologinjo in vprašala kaj bi lahko pomenila omenjena sluz. Je rekla, da je težko reči, ampak, da se verjetno vse skupaj pripravlja in je to posledica odpiranja oziroma luščenja. Če se kaj ne zgodi prej, jutri imam pregled, mogoče me pa končno obdržijo za nekaj dni. Sedaj hitim pa kuhat.

Punce, veliko energije, bodite močne, potrpežljive in vztrajne! user posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
   [Brisano sporočilo]
12.9.2006 15:29:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anika_24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.9.2006 18:05:07   
yennika
Alo tečke nosečke!

Da se vam na hitro javim. Moj lumpi je krasen sinček, priden, ponoči se zbujamo na 3-4 ure, podnevi pa potrebuje veliko cartljanja-devica pač.
Naj vas potolažim, da se z rojstvom otroka rodi tudi materinski čut.in že ko detece malo zajamra ste že pokonci, tudi ponoči in z veseljem naredite kar je potrebno.nič bat!včasih že komaj čakam da se zbudi, da ga lahko malo požulim.
Danes sma mu ponudila dudo-ima tako močen sesalni refleks, da hoče viset non stop na zizi. Je bil zelo zadovoljen, je kar mljaskalo po sobi.
Pa še nekaj, ne bojte se umetnih popadkov, tudi meni so jih dali. Bila sem odprte 1 prst, popadki pa so bili zelo močni na 5 minut-več kot eno uro pred prihodom v porodnišnico. Sem kar nekako odlašala odhod od doma.pa so mi po epiduralni nastavili infuzjo sintocinona-umetni popadki in smo rodili v 3 urak-več o tem drugič v porodni zgodbi.

Pa še recept za hiter porod-pred pdp-jem:en dan pred popadki sem pomagal polagati stiropor po tleh kot pripravo za estrihe-120 kvadratov. Sem kar fejst počepala.drug dan me je začelo pa že šraufat.

Drage nosečke, držim pesti, da čimprej opeketate  rim.veliko sreče in čimmanj bolečin.mislite pozitivno.z vsakim hujšim popaf+dkom ste bližje svojemu otroku.aja, pa bodite čimbolj sproščene, saj se tako hitreje in lažje dete pomika navzdol.

Priporočam epiduralno!!!!!

Odločitev imeti otroka je pomembna.
To pomeni, odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo okoli,
zunaj našega telesa!

Vso srečo!

< Sporočilo je popravil puncica -- 14.9.2006 10:35:11 >

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1421
13.9.2006 16:15:22   
alenka11
ojla user posted image

Kako? Je še katera rodila? A ste opazile da se Bili ni še nič javila, al sem mogoče jaz spregledala.
Moj PDP je bil včeraj in se ni nič zgodilo, sem bila kar žalostnauser posted image . Jaz sem bila prepričana, da bom rodila pred rokom. Zdaj me pa čaka to zoprno čakanje in spraševanje kdaj pa bo user posted image .
Včeraj ponoči sem se imela zelo pestro, potem pa cel dopoldan tak mir v trebuhu, da sem šla popoldan kar do ginekologinje. Naš user posted image  namreč cele dneve razgraja tako da sem se zelooo ustrašila. Tam so me priklopili na CTG, ki seveda ni pokazal nobene aktivnosti sem pa vsaj slišala srček. Potem mi je G še pregledala MV in še ni nič odprt, je pa zelo kratek. Verjetno se že vse pripravlja in se približuje koncu user posted image .
Danes me sicer cel dan nekaj špika, bomo šli še na kakšen sprehod pa bo.

Lep pozdravček

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
13.9.2006 19:28:45   
Dajanax
Hej nosečke! Pejmo rodit??? Alenka dej pejt že, da bom jaz na vrsti, ker nimam srca prehitevat... Itak sem pa prepričana, da se v porodnišnici vidmo, če že ne slišmo v porodnem blokuuser posted image user posted image user posted image . Moška bosta pa skupaj po vodo hodila, pa debatirala koliko smo tečne...

Jaz opažam, da me vsak večer že nekaj dni zvija kot pri menstruaciji, trebuh pa otrdi (kot neki popadki). Ampak samo dve - tri runde, na cca 50 minut, potem grem navadno spat in je konec. Mogoče bi bilo bolje, da grem na sprehod al pa okna pomivat ob enajstih (bi se mi še ovce smejale)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se mi je pa danes ponoči zdelo, da se mi je punčarca konkretno dol premaknila, me je bilo kar strah se ustajat iz postelje na hitro, da nebi kaj stisnila. Pa na wc hodim čedalje večkrat - tud po 8krat na nočuser posted image user posted image .

Kaj pa imena???? Imate že dokončno izbrane?? Midva imava že od tretjega meseca favorizirano ime na kratkem seznamčku, danes pa čedalje več surfam po straneh z imeni pa po statistiki... Kr nisem ziher al je pravo.

Še kguser posted image user posted image . Če povem, da že orbitreke zbiram, pa CD-je s pilatesom zbiram, potem vam je lahko jasno, nisem bila kaj dosti pridna. Hm...15 kg+ imam do sedaj.. Upam da ne dobim še kakšne kilce v naslednjih dneh...

Imejte se lepo in tiste s skorajšnjim rokom in tiste ki zamujate: čimveč popadkov - pravih!! user posted image user posted image

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
13.9.2006 19:28:59   
SanjaS
JOJ, kolk nas je še mal....user posted image

Jaz grozno težko prenašam tele zadnje tedne... po drugi strani pa itak vem, da bo pol še večji dolgčas vsaj nekaj tednov po porodu... s to razliko, da bom dobila svoje telo nazaj (pretežno zanemarjeno in razbolelo), a kljub temu bom v enem kosu..

A se ve  kej veselite, da boste kmalu v enem kosu, al bi ble kar skoz nosečke?
Vas je kej strah poroda?

Lp,
S.

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
   [Brisano sporočilo]
13.9.2006 22:10:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SanjaS)
  Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?