|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktoberke
12.9.2006 9:16:02   
gaya

jutro, druga runda user posted image

jst ne morem več nosit poročnega prstana, ker mi ful vse zateka, kar se pač da oteči. Se ful čudn počutim brez, ampak sem si ga obesila na verižico in bom že preživela še tele par tednov, ane. Dobr da še v žnabl al pa jezik ne otečem, ker se od svojih piercingov pa res ne morem ločit.

Sem ravno prej v postelji premišljevala, kako bova zgledala z mojim možekom in vozičkom. Sva bl nenavadna tipa ljudi, če se temu lahko tako reče. On je bobnar in zagrižen motorist z bradico in brkami, jst pa kričeča redčelaska s piercingi, aja pa še za obletnico poroke zdaj dobim tatooo. Pa mala pupika v vozičku z odtrganimi starši user posted image , no važn da jo ljubim že od prvih 2 črtic na testerju user posted image . Huh me je zamedlo zdaj user posted image

Zdaj grem pa mal domov k mojim pogledat, pa se pustit razvajat,. Pa mami je že nabavilo vino za žurko k pride vnuk/vnukinja in zdaj mormo to v plastenke prelit. No jst bom sam gledala in se jim smejala user posted image .

Ok bejbe, da naute v 2 urah spet romane napisale, ne sej ne, kr dejte, jst vas mam tko rada...... user posted image  pa ni to napad hormonov zdaj!

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
12.9.2006 9:19:16   
altati
Pikabu kje pa imaš ti ginekologa? Sem firbčna, kaj?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
12.9.2006 9:22:39   
Arabela
Joj mojceca, tvoja "muca" pa bi lahko vse naše kužeke pohrustala user posted image  user posted image  user posted image .... kako sem se nasmejala... pa daj naloži še bušija gor, no....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
12.9.2006 9:23:23   
altati
gaya, jaz mislim da bosta prav fletna!
z motorjem, pearcingi, rdečimi lasmi, vsem.....dete pa bo ljubljeno! in to je bistvo!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
12.9.2006 9:26:31   
psaša
Živjo punce
Ste pa res nore, kolk ste napisale. Ja, se vidi, da se bliža oktober. Jaz imam še tolk dela, da hvala bogu, da imam rok konec oktobra.
Mali mi že cel juter nori po trebuhu, sem že prov zmatrana od tega. Jutri pa UZ, sem kar malo nervozna kaj mi bo rekla G.
Sedaj grem pa po malco, ker sem že prov lačna.
Se beremo.

PS: vse vaše živalce so prav luškane

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
12.9.2006 9:45:59   
muki1
Pikabu, si me prav razžalostila z zgodbo o svoji Dini user posted image . Popolnoma te razumem.
Gaya,meni so prav taki starši, malo izstopajočega videza najbolj všeč. Prav fletno bo zgledalo, ko boste šli z vozičkom user posted image .

A za obletnico poroke se boš dala tetovirat ? Ni slaba ideja, jaz sicer že imam en mali tatoo, ampak razmišljava z možem, kaj bi si podarila za obletnico. Midva bova namreč naslednjo sredo 20. septembra praznovala 10 obletnico, odkar sva skupaj. Ne morem verjeti, kako hitro je minilo teh 10 let. Koliko lepih dni mi je dal in koliko živcev mi je pojedel v teh letih user posted image . No, potem, 21. septembra pa imava še četrto obletnico poroke user posted image . Najlepše darilo mu bom pa itak poklonila malce z zamudo.....enkrat oktobra user posted image .
Včeraj smo se ravno nekaj hecali, pa me je vprašal, kaj si želim za obletnico, pa sem Neži zašepetala na uho,naj pove voziček, pa me je narobe razumela in je rekla, da slinček user posted image   user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
12.9.2006 10:07:42   
moci
kaj ste žleht. user posted image
ne dam trebuha gor, dokler mi ne poveste kaj sem narobe nardila.
da bo pol moj vamp čez cel ekran!!!
gaya, moj je pa motorist, komi čaka, da da na motor (trajka) dodaten sedež. sem mu že razložila, da bo to mal težko registriratuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
12.9.2006 10:11:03   
naja78
user posted image user posted image user posted image
točno pol ure sem vas brala.matr bom mogla bit bol zvesta rr!!user posted image
in pa kake živalce.user posted image
včeraj smo bili v BC,MILLERJU  in še v Mr.petu se,m bla gotova,pa še v šara bi mogla it nabavt!!!user posted image nak,ne gre več.

glede srečanja sem bolj za spomlad,zdaj sem vsa zabuhla,tečna,en kp stvari mam za uredit,še na papirje od CSD čakam,vozniško si moram podaljšat,...tak da upam razumete.

AMAZONA:matr ti boš res tik-tak rodila,naredi otvoritev in sporoč ko bouser posted image
TASHA:počakaj še malo,se ti nič ne mudi,a vedi če te prehiti,tebi in tvojemu user posted image ne bo hudga,.....
mojceca: ista mačka kot naša bivša,čaki da vidš slikco
muki1:celo noč nisoi šla scat,.....user posted image dobra si,.....user posted image user posted image
FRR:noro ko vidš kako dec posluša na materinski

glede predavanj o EA v LJ,bi pa jaz rada vidla da bi šla,naj kera res pove,če bo 21.9.

punce,tok težko pišem....zabuhli prsti.......

pridem še kaj gor

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
12.9.2006 10:21:51   
Pikabu
Altati, jaz imam G na Jesenicah, v bolnici.

Muki, ti si me pa nasmejala z Nežino izjavo. Naši se tudi kdaj kaj takega posreči, da se ji samo smejim.

Aja, glede nakita nisem še nič pisala. Jaz imam še vse gor. Poročnega najraje ne bi snela tudi za rodit ne. Moram rpav moža vprašat, kako je bilo v prvo, če sem si pobrala dol. Ampka če me spomin ne vara, sem šla s poročnim prstanom celo rodit. Je pa res, da nič ne zatekam in da vse lepo dobim dol in gor.

Zdaj grem pa likat. Vas pridem kmalu spet prebrat, da se ne bo preveč nabralo. A bomo prehitele novemberke? V pisanju mislim.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
12.9.2006 10:29:19   
naja78
user posted image

evo naše mlajše in mene,tuki sem mal čudna
user posted image

user posted image  naša mamika,ki je rodila-kotila lani oktoberčke

user posted image  in moj ljubi.

evo naše družinice,od user posted image pa dobite kasneje,čez 45 dni!!!user posted image

zdej pa morm it res kuhat,pol grem pa eni kolegici pelat ingverjev čaj,ker je nosečka in bruha ko.....user posted image
danes so na sporedu špageti in fašeran meso-makaronflajštuser posted image  

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
12.9.2006 10:33:08   
vava

ej ve ste čist nore.
Sem vas brala zjutraj še doma okrog 8ih in sem zdaj spet imela čtiva za 15 minut v službi. Saj vidim, koliko nas je naenkrat na temi, včasih pa ni bilo nikjer noben  po cel dan.
Dajmo se za sredo dokončno dogovoriti. Kot smo nekako že napisale sreda, 20.09., slaščičarna v Koloseju (a katera ve kako se ji reče) ob 13ih (kar se ure tiče je meni vseeno - sporočite še če bi ob kateri drugi uri). Se pa jaz ne bojim, da ne bi bilo nobene. Pa če nas bo samo enih par, si bomo pa toliko več lahko povedale - klepetulje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
12.9.2006 10:42:08   
altati
PIkabu sem mislila, da hodiš v Lj, kot jaz...zato sem vprašala!
Madonca vam zavidam vaše hišne kosmate ljubljenčke, jaz bi tudi imela, pa imam alergijo na dlako......žal! pa sem nora na kosmatince vseh vrst...tudi moškeuser posted image
madonca mojeuser posted image  dela salte trenutno...ne paše mu/ji da sedim z mašino med nogami...ne mara računalnika!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
12.9.2006 10:49:32   
altati
Jaz sem za sredo, če bo moj prevoz tudi ZA (Gaya, ti samo sporoči).
Joj, to vam pa moram poveda. Moja namestnica je sklenila delovno mesto 01.08.2006. Dobila je pogodbo za eno leto, za moje nadomeščanje. Jaz sem bila ful vesela, lepo se je uvedla, bla,bla....Danes pa jo kličem, kako je kaj in mi pove da je v porodnišnici, 7 tednov noseča, nič ne je, nič ne pije....vsa uboga! Direktor (moj in seveda sedaj njen) o tem še nima pojma....Prav smili se mi revež.....Ona pa je tudi vsa hin, ker jo je strah povedati, nosečnosti ni planirala, dobila je prvo zaposlitev po kar nekaj letih iskanja (vsi so jo zaposlovali samo preko študenta), v glavnem noro....Jo moram iti obiskat, da jo psihično malo spravim k sebi, direktorja bo pa po moje tako kap zadela....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
12.9.2006 10:56:42   
gaya

vava jst se strinjam s sredo 20.09. ob 13, pridem 100% razen če ne bom v porodni user posted image .

muki1,  midva pa imava 24.sep obletnico poroke in to prvo user posted image user posted image . In mi bo moj podaril tatoo, ampak ga bom šla delat šele pozimi, k bo telo že mal v normalnem stanju, upam, da bo.

Drgač pa opažam da smo se res noro razčvekale, se vidi da se res bliža naš čas user posted image .

Jst mam tud našo muco nekje na compu spravljeno pa jo bom pol gor prlepla, in moram priznat da jo prav pogrešam zdaj k je na daljših počitnicah pri tašči user posted image , ampak sej bo kmal nazaj user posted image .

Grem naprej kuhat, ker mi tko sumljivo smrdi nekaj iz kuhinje user posted image

Pridem kmal nazaj, da nau spet naenkrat preveč za brat

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
12.9.2006 11:02:07   
lucika
helou, sem ze iz pregleda...

nasa biba ima tri kile. 3!!!! kile, jaz pa zacenjam 35. teden:)
pa to se nic ni, mamica se je v treh, ja spet 3!!! tednih zredila za 4 kg. skor sem z vage padla, noro. tu imam, kaj sem pa bila v zacetku glasna, da se nic ne redim:(
drugace je vse ok, nic ne kaze, da bi sla kaj prej rodit:)

povejte mi, nevem tocno katera...tiste s kuziji v spalnici...kako jih boste prepricale, da se ne spi na postelji? one, ki jih nimajo, naj ne debatirajo, ker nismo na isti valovni dolzini... nasa pika spi pri nama. uradno ne sme, ampak vsako jutro se k enemu od naju stiska. saj ne vem, al se naj sprijaznim in se bomo pac potem stirje stiskali, ali naj kaksne radikalne ukrepe uvedem. tak, cist posteno povejte kaj boste ve: lahko na zs. saj vem, uradno je to fuj in bljek, neuradno pa mene moja pikica cist nic ne moti, sploh ko se mi k trebuscku stisne:)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
12.9.2006 11:05:35   
lucika
midva pa imava 18.10. 10. obletnico poroke. bi bilo ful fino, da bi takrat rodila...najlepse darilo; pa se taprava zurka vsako leto zagotovljena!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
12.9.2006 11:11:33   
tasha23
user posted image user posted image user posted image  rola rola se mi zdajuser posted image user posted image user posted image
Ufff, kapo dol vsem tistim, ki morajo ležat celo nosečnost brez se premaknit. Mene že vse kosti in rit bolijo od samega ležanja, ko pa ustanem za na WC je še hujeuser posted image
Saj vem, da samo še malo manjka do konca vendar ne vem kaj bi najraje vidla ali, da je zdaj zdaj konec ali da počakamo še teh 45 dni do konca...Sama ne vem kaj bi!
Drugače pa je danes naš user posted image  dokaj miren,. se oglaša sicer vendar veliko veliko manj kot ponavadi... bomo vidli. Pa trebuh se mi je še kar spustil - to sem opazila malo prej ko sem šla na WC... Obljubim, da vam poročamq

BDW imate res lepe ljubljenčke!!!!user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
12.9.2006 11:42:17   
beki24
Pismo kolk ste napisale, pa je šele 11.30, da ne rečem, da sem bila včeraj ob 21.00 še na rač. Dobr da sm se odločila izpite mal skenslat, ker se mi zdi, da tole oboje skupaj nebi funkcioniralouser posted image

Mojceca, lepa mačka, sem se pa nasmejala ob misli, da bi bušija prilepila in bi bil v taki velikostiuser posted image !

Med branjem sem ravno čokoladni puding jedla in mi je skor žlica iz ust padla, ko sem slišala, da je nelly že rodilauser posted image  Tole gre zame vse nekam prehitro!

Naja78- te čist razumem, kolk je dela če morš vozniško podaljšat- pa novo ti bodo dal (evropsko), tako da slikco novo rabiš- samo da te ob denar spravijouser posted image !

Tasha 23- pri tebi se pa očitno nekaj konkretnega dogaja, upam, da bosta z user posted image  vsaj še ene 2 tedna počakala! Drugače pa mu tudi ne bo hudega- tisti krizni meseci oz. tedni so že davno mimo!!

Ja, lahko 20.09. ob 13.00 v Koloseju- slaščičarna je na desni strani od glavnega vhoda- kaj bo čudno, ko bo prva čakala, pa potem bo še ena user posted image  se okoli sprehajala, no ko bosta pa 2 ali 3 v paru prišle bomo pa že vedele ....user posted image

Drugače jaz nič ne zatekam- upam da se ne hvalim prekmalu- ampak za vsak slučaj nosim samo zaročni prstan- je malo bolj velik kot ostali!
Današnja noč je bila precej mirna- nič wc-ja!
Drugače jaz Magnesol pijem že od 18. tedna naprej- me je kar naprej nekaj špikalo- in moram potrkat, da je zdaj občutno boljše. Popijem pa vsak dan enega ( prijateljica mora 3/dan- zaradi otrdevanja in krčev), tako da jaz zdaj tudi, če me kakšen dan kaj boli, vzamem 2- pa ne na enkrat.
Drugače me pa bolijo noge- na novouser posted image , pa medenica. spodaj, ko hodim- sem kot raca- zgleda da se širiuser posted image ! Začuda me sramna kost ne boli večuser posted image !!!
user posted image  miga- še vedno je najbolj aktivna in nasilna ko grem spat, čez dan se pa pač oglaša kakor ji paše!!

Dejte mi povedat od kdaj naprej se pije malinov čaj in kakšna je njegova funkcija- ker prekmalu pa nebi šla še rodituser posted image !
Drugače ga tudi pri nas ni v lekarni- sem ga šla kupit v Sanolabor!!

Če me par dni ne bo na spregled- tam nekje do ponedeljka, je to zato, ker bomo sobo belili... in bo računalnik izklopljen- da ne boste mislile da sem kam pobegnilauser posted image !

lp

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
12.9.2006 11:48:29   
gaya

beki24 čaj iz malinovih listov se pije od dopolnjenega 34 tedna naprej, ene pravjo 1 skodelico na dan, ene 2. Jst pijem 2 zjutraj in zvečer. Baje pa pomaga pri mehčanju porodnih poti in ne vem kaj še user posted image , bomo vidl. Škodovat mi ne more, če bo pa kaj pomagal pa tud nam vedla user posted image .

tasha lepo te prosim, da še malo počakaš, ker mene boš spravila v resen delirij, če greš rodit. ker mi par stvari še manjka in vam povem punce, da greste lahko rodit šele ko bom mela jst vse naštiman user posted image ... bogejte me. jst sem tud vas, k me je prejšnji teden nekaj šraufalo. Ta teden je pa mir. Moram hitr na koledar pogledat kdaj spet kaka luna dogaja, da se prpravim.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
12.9.2006 12:18:37   
tasha23
jaz se že trudim, izgleda pa da ta malemu user posted image  se mudi na svet... mogoče je kot mami, ki ima rada sonček user posted image
Je pa zanimivo, ker se še vedno ni postavil na glavo. Prav ta trenutek mora biti v prečni legi ker me na levo in desno grdo nategujeuser posted image user posted image user posted image
obljubim, da bova počakala vsaj do naslednjega tednauser posted image , do pregleda, potem pa ... bomo vidli kaj se bo mali odločiluser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
12.9.2006 14:01:44   
Arabela
mojceca, me smo dale slike gor preko www.shrani.si pa so zato takšne velikosti... pa brez zamere prosim...

lucika, če hočeš živalce odvadit da pridejo k tebi na posteljo moraš to narediti že zdaj, ne ko bo user posted image  prišlo... Naša user posted image  sicer ponoči ni pri nas spala, je pa vsako jutro gor zlezla... in nato sem jo začela potiskati dol... trajalo je kakšnih 10 dni, zdaj pa me pride zbuditi samo s smrčkom... se pa rada pocarta ob mojem user posted image  ob vikendih ko lahko on malce dlje spi... tega je pa nisem mogla odvaditi... pa naj ji bo...

Punce nikamor se nam ne mudi, saj še polovica septembra ni za nami...
Kar se tiče magnesola, sem ga tudi jaz jedla celo nosečnost, potem pa mi je g. rekla naj po 36. tednu neham jemati tablete...

Današnje kosilo pri nas... mineštra in slivovi cmoki... nikakor se jih ne morem prenajest....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
12.9.2006 14:10:24   
beki24
Ja sej je logično, da moraš proti koncu nehat pit Mg- ker prepračuje krčenje maternice, jst sm si pa glih včeraj zalogo nardila in sm kr 2 kupilauser posted image , mi ni na kraj pameti pršlo, da ga bom mogla nehat pit, čeprav ene ga morjo pa še več proti koncu popit, ker otrok rabi več.... ne vem več....bodo že povedal kaj in kakouser posted image !

O cmokci grejo pa men tud v promet, slivovi, marelični...pa se je babi še par mescev nazaj pritoževala kolk ma še cmokov- no jih že ni več!!!!!!! Jst jem vse, kar mi paše in kadar mi pašeuser posted image , s kilami se bomo pa pol obremenjeval!!!!!

Zdejle po kosilu sm pa tako zaspana ratala.. se mi kar zeha.......

lp

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
12.9.2006 14:18:00   
moci
kakšne zamere, sej se samo hecamouser posted image
tud jaz sem na shrani.si odprla in prilepila kodo. pa je to ratal...user posted image
bom še probala

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
12.9.2006 15:15:33   
mis
Noro, v treh delih sem morala prebrat vse tri strani od vceraj zjutraj!!!! Pridneuser posted image

Tasha drzi se! Mislimo nate!

Vceraj sva dobila vozicek. Res je superski.

Pa se malo cunjic sem vceraj nabavila. Mam pa eno vprasanje. Veliko mamic pravi, da so boljsi bodiji kot pa majcke, ker nic ven ne leze. Jaz mam vsakega malo. Si pa ne predstavljam, kako oblect dvojne rokave. Al najprej bodi, pa cez majcka, al dva bodija, al dve majcki... pa pol cez pajacek. Ne vem. Pa kolicinsko ne vem ce mam dost. Kupila sem 56 (trije pajacki-2 z dolgimi, eden brez rokavov, dve majcki, 3 bodije, 4 zabice, 3 kapice, 2 nogavicke, 2 copatke). Ne vem ce je dost. Baje vec rabis ce kaj pobruha... Izkusene povejte.

Tiste, ki imate lupinico PP (pramette), kaj naredite s prevleko. Dol se jo sname, pol pa ne vem al v stroj al na roke oprat...

Vse imate kosmatincke... Res so lusniuser posted image

Vceraj sva bila prvic na materinski in babica ki jo vodi je res carica. Superska je. Ogledali smo si tudi porodno sobo. Sploh ni tako strasljivauser posted image . Je pa zelo grozna videt injekcija za sivanje presredka.user posted image

Uzivajte v soncku dokler jeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
12.9.2006 15:25:40   
mis
Se to sem pozabila glede obvescanja. Zgleda da se moramo res kar podvizat. Ene ze ornk zvijauser posted image

Prelog: jaz sem nekje na sredini meseca. Pomoje ne bom med prvimiuser posted image  No in tista ki zeli lahko meni poslje ZS, pa ji jaz posljem svojo stevilko. Lahko to naredite vse. Pa recimo, da izberemo se eno, ki ima rok bolj proti koncu meseca, da ima se ona seznam. Jaz lahko naredim seznam vseh stevilk, pa ga se tisti posljem, ki bi tudi lahko obvescala. Kaj pravite?

Glede srecanja, jaz sem za. Naslednja sreda ob 13h.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?