digi
|
Halo Bonda, joj sem že čisto pozabila na čase, ko sem si dajala inzulin s penom ... Bi morala pogledat kake odmerke sem jaz imela insulatard pa humalog.... Ker pred nosečnostjo sem bila na lantusu in novorapidu.... Greške. Ja valda se, pa včasih tudi full, amapk veš počasi spoznaš svoje telo in kako deluje inzulin in potem že znaš ocenit točno tudi pri sladoledu in pogačah kako in kaj, potem pa če znaš to ocenit itak ni panike. To s 65 leti pa je enako pri meni. Sladkorna kot stara baka, ščitnica fuč- kot stara baka, slepa- kot stara baka, včasih ove črne žile na nogah- kot kaka stara baka, revma- kot kaka stara baka ... Pa kaj čemo.... Ti se nič ne sekiraj. Se navadiš. Po kakih treh tednih ti je vse tako samoumevno in tako normalno, da te prej drugi spomnijo na to da imaš sladkorno, kot pa da se sam spomniš. Včasih je res tak, da je kak dan, ko ti to pride naprej, ampak moraš se sprijaznit. Pa, če te potolaži... Jaz imam tip 1 in sem že vse prepričala, da itak medicina toliko napreduje in da kloniranje in to deluje, tako da bo bodo slej kot prej tudi tu začeli s presaditvami- he he he.... Sicer vem, da bom takrat jaz mogoče že stara 8o let, ampak saj ni važno. Pa pri 80-ih bom že imela 60 let sladkorno- kako bi le lahko potem še brez nje živela he he he.... Vse bo vredu. Jaz imam sedaj povprečje 5,1. Tomažičeva je zelo zadovoljna. Sem pa malo zaskrbljena, ker mi je rekel G, ki je bil namesto Sketelj, da je otrok nekoliko mali in da sicer ni panike, ampak, da je treba to naslednjič podrobneje pogledat.... Pa vnetje valda- pa se svečkami zabavam:))))) Naslednjič imam kontrolo 22.8. ob 11-ih pri Tomažičevi, potem pa še Sketelj (aja Tomažičeve takrat ni, tako da predvidevam da bo Janež tam).... No punce, pište kaj.... Jaz sem v nedeljo pa v službi, tako da takrat spet pišem.... Pa pa