|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
8.9.2006 18:14:48   
urška76
Oj!

Evo mene, na ta smotan vetroven dan. Smo že celo popoldne notri, ker se nam ne da na veter. Pa še vmes se je ulilo. No vsaj Miha je bil dopoldne zunaj v vrtcu. Dons je bilo že skor ok, upam, da ga vikend ne bo spet zmedel. Ker nebi rada spet takega dretja, kot je bilo včeraj. Se mi je od doma do vrtca drl, da ne gre v vrtec, tam je pa pol nehu, sam da sem šla skoz vrata.
Majas kaj tvojega mucka še vedno ni. Bogi muc in boga ti. Pa kako najemodajalko mate, da vama hod po stanovanju. Najino stanovanje je bilo prej v najemu, pa je od mojega fotr se vedno najavu, če je bilo kaj nujnega, drugače pa samo po najemnino prišel. Ga ni brigal kako imajo v stanovanju.
Matejka prebavne motnje so rade znak živcev. Pa dokler ni res tekoče blato, pa večkrat na dan ni panike, če se malo bolj sščistiš. Poskusi se čimbolj zamotit, da boš čim manj premišljevala, pa ko imaš že kaj časa pa poskusi misliti na tvojo punco. Zate pa še en velik user posted image .
Kaja sej bo. če ne prej bo novembra konec naših zdravstvenih težav, ker ne bomo imele časa zanje. user posted image  
Prvijalno mamo pa mi tud v spalnici, ker v kopalnici je komaj tok placa, da se obrnem notri, na pralnem stroju je pa sušilc. Ni varjante, da bi dojenčka notri rihtal. Zato bom mela pa enkrat v prihodnosti velikooooo kopalnico. sej me je arhitekt mal čudn gledu ampak tako sem hotla in mi je seveda ugodil.
Lep pozdravček vsem

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
8.9.2006 21:02:41   
Anonimen
Urška hvala za user posted image ,
punce, meni se zdi, da sem staknila nek virus, mešanico prehlada in še česa user posted image ,...sem prej kihala kot slon, iz nosa mi je teklo, pa še ta driska user posted image .
Jao,...user posted image  s tem, da sem kot cunja danes res brez energije,.... pa še foter me je razkuril malo prej s svojimi fintami user posted image  user posted image .

Komaj čakam, da se preselimo iz novembrk kam drugam. Hmmm kam bomo šle pa potem čvekat? user posted image
In upam, da ko se rešim te teme novembrke, da bom tja kjerkoli pač bomo čvekale malo bolj vspodbudne zadeve pisala user posted image , to si res želim,...

en user posted image vsem

nočko

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2402
8.9.2006 23:42:25   
krfjolca
Upam, da se čimprej pozdraviš, Matejka. user posted image
Jaz pa zdajle čekam, da bo ura polnoč. Veke si bom morala kmalu z zobotrebci podpret, pa ne smem it prej spat! Nujno se moram namreč prijavit na en trapast izpit, namreč samo 30 naenkrat se jih lahko prijavi, jaz pa vedno zamudim dan prijave! Se trudim prijavit že od decembra!!! user posted image
Po novem se lahko prijavimo maksimalno 3 tedne prej, to je pa danes ob polnoči. Brezveze. Če mi spet ne rata, bom znorela!!! user posted image

Danes sva šla na koncert Rožmarink. Je bilo prav luštno, čeprav malo mraz, ker je bilo na prostem, v Kiselsteinu. Na radiu smo imeli namreč nekaj vabil, ki so veljala kot vstopnica, pa sem kar pobasala za oba in sva šla z dragim poslušat. Igrale so zelo v redu, edino vmesni komentarji so bili malo neumesni user posted image  ... Kolikor so kul glasbenice, niso ravno najboljše povezovalke programa ... Pa dobro, saj je bilo prav simpatično.

Po koncertu je pa zapasal junk food user posted image
Sva šla v Pinkija, jaz na Vegi burger, možek pa na ne-vegi burger. Mal prepovedanega pa tudi mora bit ... Če je pa tako njami, vsak McDonalds in Horse se skrije proti kranjskemu Pinkiju! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
9.9.2006 9:56:14   
***pika***
vau, kakšen lep dan! jaz pa za računalnikom user posted image danes sem v stroj vrgla prve cunje za otročka in potem me čaka likanje, ki pri nas ni ravno v navadi - odkar sem lepo okrogla, še širokih majic ni treba likat, ker se vse takoj zlikajo na meni user posted image

Zanima me, kako pogosto vas zdaj vproti koncu nosečnosti naročajo na preglede. Jaz ga imam ponovno šele čez mesec dni, pa sem mislila, da bo zdaj kaj bolj pogosto. Moram pa povedati, da sem kljub letom zdrava nosečnica in zato mogoče ne komplicirajo s prepogostimi pregledi.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
9.9.2006 10:04:28   
Aja1
Jutro, čvekice! user posted image

Krfjolca, upam, da se si je uspelo prijaviti na izpit.

Matejka, ti pa čimveč počivaj, pij čajčke ter pazi nase in na Zalo.

Punce, jaz sem imela včeraj pa zadnji dan službe!!!! Se sploh ne zavedam, da bom zdaj eno leto in še malo doma user posted image   No, v ponedeljek grem samo še malo pospravit svoje stvari. Sicer pa vem, da me bodo sigurno še kaj klicali, ker sploh še nimam namestnika...no, saj ne bo problem priti za kakšno urco, ampak kaj ve pa ne.
Po eni strani tudi jaz komaj čakam, da bo november, po drugi me je pa tega strah user posted image  Predvsem poroda in še tistih nekaj dni v porodnišnici. Še nikoi nisem bila v bolnici in me je resnično strah user posted image . No, dolgčas mi verjetno ne bo, ker bom imela zraven svojo user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
9.9.2006 10:17:49   
krfjolca
Mi je uspela prijava user posted image user posted image user posted image
Prfoksa je razpisala 3 roke konec septembra, na prvega sem se prijavljala včeraj ob 6ih zjutraj, pa je bilo že polno user posted image , tako da sem včeraj klikala kot nora že sekundo čez 00.00 user posted image  Pomojem bom celo prva na seznamu, hehe.user posted image

Drugače pa včeraj tisti Pinki ni bil ravno najboljša ideja user posted image . Sem stopila zjutraj na vago in sem totalno zgrožena! +9 kg!!! Tako da se zdaj nacejam z Donatom, pa nobenih sladkarij, sladoleda, nič! Nada! Štrenk ferboten!
Sicer ne vem, kako mi bo uspelo popoldan mimo sladolednice v City Parku user posted image  ... Danes jaz kuham kosilo za tasta in taščico, potem gremo pa v BTC po previjalno user posted image . Jo bosta onadva kupila, jeeeeeiiiii. Potem pa lahko začnem zlagat, pa cunjice sortirat, komaj čakam!!! Pa šraufal bomo! Joj, jaz tako uživam pri sestavljanju pohištva! Ko smo sestavljali kuhinjo, je bil tast čisto zgrožen, kakšna ženska sploh sem, ko tako vihtim šraufnciger!!! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
9.9.2006 10:26:25   
Aja1
Krfjolca, dobrodošla v klub + 9kg user posted image  Mene bi tudi kmalu kap, ko sem stopla na vago pri G (je bilo +9,5). Sicer sem se doma tud kar redno vagala, ampak sem upošteval tisto težo, ki je bila zjutraj (v sp. hlačah), pri G je pa takoj kilo več....ampak sem se vagala tudi prvič obečena tam, tako, da je res + 9,5.... Sicer pa naj se ne bi v osmem in devetem mesecu več toliko redile. Upam, da to drži, ker sem se jaz v sedmem mesecu zredia za 3,5 kg.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
9.9.2006 10:35:08   
Anonimen
Jutro,
...danes sem malo boljša, kar se prebave tiče, verjetno sem pojedla kaj takega user posted image . Tud spala sem boljše, ko ni bilo te blesave polne lune user posted image .
Sem pa spet sanjala, da je z mojim user posted image  vse vredu in sva bila srečna tako kot prej user posted image  user posted image  user posted image .
Saj, čakam, da prideta moja 2 pa gremo na pokopališče user posted image .

Bom pa verjetno kar znorela, če ne dobim svoje doze kofeina danes user posted image , včeraj sem se je izogibala kot zmešana, danes pa jo nujno rabim user posted image .
Aja1 tudi jaz še nikoli nisem bila v bolnici prej (no razne takrat ko sem se rodila) in me to malo bolj skrbi kot porod sam user posted image . Upam, da bo res vse vse v najlepšem redu z Zalo in bo pridno jedla upam, da ne bo staknila prehude zlatenice in bova šle že po 3 dneh domov user posted image . Pa še neko ekstra lahko hrano imajo pri nas v MB porodnišnici, no to verjetno povsod ne? user posted image  jaaaaak! Sem se s prijateljico dogovorila, da mi pripelje pohanega piščanca, če bom rodila med vikendom user posted image , da bom vsaj nekaj imela od nedeljskega kosila.

Ta vikend se moram maksimalno spravit k diplomi in povedat kaj bi sploh rada,...tako je na stvari: mentorico imam zelo voljno mi pomagati,...jaz pa še kar brez idej user posted image , sem iskala včeraj nekaj po internetu pa si bom danes kar sprintala pa prebrala. Moram, moram ne preostane mi drugauser posted image .

Lep dan vsem.user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
9.9.2006 11:54:55   
Nogavica
Jaz pa sem bila danes zjutraj na 3D UZ in sem še vedno čisto ganjena! Sva videla najino user posted image , kako je zehala - ji je bilo menda malo prezgodaj.
Ja, zdaj sva dobila potrjeno, da je deklica (je rekel, da 100%), velika je okoli 40cm, težka pa 1400g. Malo nas je jezila, ker je z rokicami skrivala obrazek, ampak smo malo počakali in je vseeno nastalo nekaj lepih fotk (seveda bom kako dala tudi v album). Na CD-ju sem dobila 27 fotk in 2 mini-filmčka.
Doktor Lukman si je res vzel čas, nama vse pokazal in razložil in se ful potrudil, da je naredil čimlepše posnetke user posted image . Rekel je edino, da najraje dela v 24-25.tednu, ker takrat še lahko zajame celega user posted image , potem pa več ne. Je pa druga prednost, če greš bolj pozno - vidiš sicer "po kosih", ampak je vse že bolj razvito in definirano. Skratka, midva z user posted image  sva bila zelo zadovoljna.
Lepo se imejte!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
9.9.2006 12:05:23   
Aja1
Nogavica, čestitke za UZ! Je lepo videti pikico v 3D, ane? Zgleda, da si jih večina da rokice pred obraz. Najina je bila tudi sramežljiva. user posted image

Danes sem pa po pošti dobila recept od G za železove tablete....zgleda, da je bila v četrtek slaba kri. Zdaj sem eno pojedla in je bljak!!!! Ampak, kar je treba, je treba. Sem mogoče to tudi pričakovala (da imam premalo železa v krvi), ker jem zelo, zelo redko kakšno meso. Mi sploh ne paše.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
9.9.2006 12:26:51   
ajči
drage mojeuser posted image
počasi boste mamice jaz pa sem kar nekaj mes.za vami pa rabim resnično pomoč danes ponoči me je začel tako močno boleti trebuh v zgornjem delu da smo mislili da bo po nama...

vzela sem tableto spezmeks kaj lahko to škoduje...prosim za odgovor PDP  9.2.2007

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
9.9.2006 12:43:37   
majas
pozdravček! Kako lep sobotni dan..že težim da morava popoldan na sprehod pa na sladoled! Pa saj ni tako hudo +9kg..saj še samo malo manj ko dva meseca...naj pa bi se nosečke zredile do 12kg. pa ne se sekirat...saj bo šlo vse dol...kaseneje bomo pa čvekale pod starši čvekamo, novemberke 2006...bo tako ne? user posted image ja pa si bomo govorile zakaj smo prej pazile na hrano..zdaj bo treba ko ne bomo imele več izgovorov-ah nosečnost...

Nogavica lepo da si videla svojo pikico...res lepo doživetje ne, tudi meni ni bilo žal.

matejka upam da je zdravlje vredu...
zdaj pa je kosilo kuhano...gremo jest.... mmm user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
9.9.2006 14:34:35   
Aja1
Kosilo je mimo....ja, danes sem bila bolj pridna, ker sem jedla za kosilo samo mešano solato (veliko skledo - radič, fižol, krompir, koruza....njami, mi je bilo dobro). Za možička sem pa skuhala paprikaš in špagete. Jutri bo na spredu pa goveja juhica...kaj bo zraven, se bo treba pa še spomnit.

Punce, v kateri hrani je )poleg rdečega mesa) veliko železa? Treba nekaj narest na temu področju. user posted image

Zdaj pa grem malo počivat in nato upam, da bo tudi mene moj user posted image  peljal na sladoled user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
9.9.2006 21:43:45   
Anonimen
Večer,...je katera tukaj?

Moja user posted image  je bila danes cel dan presenetljivo mirna user posted image ,...res je, da sem cel dan okol letala in je zgleda nisem niti zaznala user posted image , sem pa imela fajn športni dan user posted image , sem šla do sošolke na dolgi klepet,...pa vidla sem pujsekeuser posted image , pa zajčka,...pa kužija user posted image   user posted image , komaj čakam, da bo Zala dovolj velika, da jo peljem na kmetijo user posted image .

Čeprav se mama kar malo boji za mene oz. še bolj za Zalo, in ji ni ravno po godu, da se vozim sama predaleč user posted image , komaj sem jo prepričala, da čeprav je vožnje malo manj kot pol ure v eno smer imam nonstop prednostno cesto in itak vozim po omejitvah, sva se skoraj skregali user posted image . Češ: "Kam siliš zdaj, ne bi raje sošolka prišla k tebi?" Jaoooo!user posted image

No, in zdaj ko sem prišla nazaj cela s trebuhom vred user posted image . Je spet vse vredu. In je tud ona zadovoljna, da sem se malo peljala ven user posted image .

Res je bilo prijetno, naslednjič se greva pa baje, da basat s kako pico user posted image .

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
9.9.2006 22:05:07   
krfjolca
Čer, punce! user posted image

ajči, če bi znala svetovat, bi ti, vendar ne vem, kaj bi bolečine pomenile, niti spazmeks zdravila ne poznam. Morda bo katera druga vedela več.

Jaz sem pa danes čisto izmozgana. Očitno sem se včeraj na koncertu prehladila, ker me ful boli grlo, pa smrkam in kiham user posted image . No ja, saj je res že skrajni čas za kak prehlad, saj sem že celo nosečnost zdrava ko dren. (prej so se me pa prehladi lotevali vsaka dva meseca user posted image ). Zdajle čajčkam.

Smo kupili previjalno mizo v Ljubljani, sem presrečna, samo jo lubi šraufa zdajle, jaz sem omagala pri prvem predalu ... Je pa od Lip Poljčane, Lana - rumene barve. (v akciji) Ful lepa, in krasno paše, saj imava vse v svetlem lesu, stene rumene, kavč pa moder. Za na vrh smo kupili modro podlogo od Bebe you - s tjulenčkom, pa enega keramičnega modrega mucka, ki se nalima na zgornji predal. Bom jutri poslikala, pa dala v album.

Pa še nekaj drobnarij sem kupila, posodico za vodo pri previjanju, krtačko in glavniček, nosni aspirator, pa v HMu si nisem mogla kaj in sem kupila še enega pajacka in žabice. Mali bo tak frajer, da bodo babe dol padale!!! user posted image
Ima že zdaj več cunj kot jaz user posted image

Jutri bom pa cunjice zlagala, danes nimam več energije ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
9.9.2006 22:18:45   
Monika79
halo punce user posted image

Da še kaj nekaj majhnega jaz napišem, sem bila tako obremenjena v službi, da nisem nič kaj pokukalal na RR, popoldan pa kar samo padem v posteljo in počivam user posted image user posted image  kaj pa hočem drugega user posted image  pa zaenkrat še je volja za službo in se tudi super počutim (no zvečer komaj nastopijo težave user posted image ), drugače sem preveč tečna doma, tako, da je sedaj OK user posted image user posted image

Kot vidim, da imamo kar nekja nosečnic, ki jim manjka železo, meni tudi moram 2 x dnevno piti sirup LEGOFER, sem dobila kar 3 stekleničke po 150 ml (sedaj sem že pri drugi) upam, da se res malo izboljša železo v moji krvi, drgače pa dosti železa vsebuje: rdeča pesa, grah, temno meso, slive, fige ..... pa baje zraven spiti limon sok, (pač vitamin C) ker dobro vežejo železo, medtem ko ga mlečni izdelki ne, no od tega pri meni izhaja slabokrvnost, ker popijem tolko mleka, da je joj, če pa paše user posted image  z user posted image  bova morala spremeniti prehrano user posted image

Nogavica, čestitam za 3D UZ in seveda za pupo user posted image  user posted image user posted image  hm ..... zelo zanimivo koliko punčk bo v novembru, kje pa so pubeci user posted image user posted image

Ker pa ne morem spati in moj dragi je v nočni, pa še tako me kislina mantra, da mam vse v grlu, pa če se vležem, bo še samo huje user posted image user posted image  

in kako je kaj z vami punce, vas tudi zgaga tako mantra? pravijo, da takoj mine ko dobiš user posted image  v naročje user posted image user posted image  pa še res je tako user posted image

aha punce, tudi jaz bi rada videla slikce od srečanja, upam, da tudi jaz dobim geslo na ZS user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
9.9.2006 22:30:36   
majas
Čer!
Tudi jaz sem še malo pokukala na RR potem pa umit in počivat....imam trebuh tako trd da komaj diham... Zgaga pa tudi meni nagaja... spijem Donat pa je bolje...
Sem pa dobila danes sladoled in sprehod po portorožu...zdaj se še ga moram naužiti...čez par mesecev ne bom več tukaj...saj bom pogrešala malo morje, a nama bo res lažje če se vrneva nazaj domov, na kar pa komaj čakam...user posted image
Mala me pa tako brca da je verjetno res čas za počivanje,,,lep večer vsem in sladke sanje...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
9.9.2006 23:01:56   
Monika79
oj

No še preden grem v vodoraven položaj user posted image user posted image  sem se nacukala donata user posted image , malo je bolje v trebuščku, ne mantra več tako zgaga user posted image user posted image sedaj še le močno riga user posted image

Majas hvala za geslo, tako, da sem lahko tudi jaz videla naše novemberke na sproščenem čveku user posted image user posted image  oh kake fajne nosečke ste user posted image user posted image

sladki spanec vsem novemeberkam po vsej Sloveniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
10.9.2006 11:07:30   
Aja1
Monika79, hvala za seznam živil, ki vsebujejo veliko železa...ja, se sploh ne čudim, da mi ga primanjkuje, ker to je sama taka hrana, ki je ne jem (razen graha)....ja, se bomo pa s tabletami filali....amapk so tako zanič....user posted image

Pri novembrkah bo zgleda res več punčk kot fantkov... Le kako se bodo potem (čez **** let) zmenili?! user posted image

Zdaj pa kuham kosilo....danes bo goveja juhica, pa pire krompirček, govedina in solata.... Treba malo mesa pojesti zaradi železa.

Pridne bosite in oglasite se še kaj!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
10.9.2006 12:02:09   
krfjolca
Meni je čist kul, če so same punčke, bo imel vsaj Anže ogroooomno izbire user posted image
Jaz pa danes komaj živim! Grlo me tako boli, da mi čisto nič ne pomaga, ne Angal S, ne Propolis, ne Septolete, nič. Niti med. Pa glavo mi bo vsak čas razneslo user posted image  No ja, vsaj nos ni več zamašen, ker vsaj Operil pomaga (sem si zvečer našpricala v nos, se mi je odmašil v nekaj sekundah in je do zdaj držalo user posted image ).
Ampak, me ni ustavilo, da ne bi šla previjalne pedenat user posted image . Sem že vse cunjice zložila noter, pa kozmetiko, pa pleničke. Zdaj bom še bolj nestrpna, kdaj bo še dojenček na njej!
Pa prejle sem spekla kokosovo tortico, ker se bosta mojadva oglasila na čaj zvečer. Za kosilo bo pa paniran oslič pa krompirjeva solatka (za lubija, jaz ne jem krompirja, bom pa kumare v solati).

Za učit me pa preveč glava boli user posted image

Ah ja, kri imam pa jaz super. Nič čudnega, ker pojem neverjetne količine rdeče pese. Nikoli je nisem marala, v nosečnosti sem pa čisto blesava nanjo. Paše mi k vsaki hrani, zadnjič sem jo jedla k sladkim štrukljem user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
10.9.2006 12:20:54   
viv_
Ojla punce!

Vidim, da nas tarejo  bolj ali manj podobne težave...

krfjolca, blagor ti, k maš že previjalno. Pri nas je še sobica v nastajanju, vse cunjice po žaklih... No, previjalna je, ampak so notri Mirnine obleke. Panika, panika!!!

Pa zaspana sem, ker slabo spim. Je pa dobro za eno stvar - sem se lotila urejanja albuma iz Grčije, pa nisem mogla ponoči spat in sem od 5h do pol 7h zjutri lepila slikice user posted image

Zdaj grem pa malo pripravit za kosilo. Naši podirajo kuhinjo, moj jim pomaga, tamala asistira, jaz bom pa pripravila meso za žar user posted image  Vse za železo user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
10.9.2006 16:55:41   
Aja1
Krfjolca, zgleda, da mora v nosečnosti vsaka preboleti en prehlad. Jaz sem ga že dala skozi (sem ga fasala ravno na morju v najhujši vročini user posted image ), čeprav sem takrat mislila, da bom kar umrla....je hudo, ker ne smeš nobenih učinkovitih zdravil. Meni se je pacalo kar dva tedna!!! Pa Operil kapljice lahko??? Meni je v lekarni rekla, da ne, ker imajo notr nekaj...ne vem več kaj, zato sem imela samo Sterimar (morsko vodo), ki je pomagala za pet minut in potem spet isto....za znoret. No, čimprej se pozdravi....pa veliko pij!
Danes so mi pripeljali pa jogi iz Dormea! user posted image  Ampak ker imava posteljico še v škatli, bova še kar počakala....še en mesec, potem jo bova pa sestavila.....da se ne bo prah nabiral že dva meseca prej.

Čez ene dva tedna bom začela pa s pranjem cunjic za user posted image . Torej moram kupit prašek sensitive in mehčalec sensitive. Zdaj me pa zanima, kateri prašek je boljši (prašek ali gel user posted image ).

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
10.9.2006 18:06:09   
Anonimen
Glede praska so nam na soli za starse rekli, da je v bisvtu vseeno, katerega uporabljas (kaksnega manj agresivnega). Edino, kar so rekli, da ga uporabljaj precej manj kot obicajno, saj so zelo kondenzirani. Svetujejo tudi, da se vsaj v zacetku izogibas mehcalcem in belilom. Potem se mora pa otrok navaditi na vase navade pac. Aja, rekla je se, da ob vsakem novem prasku/mehcalcu opazuj kozo otroka, ce pride do kaksnih sprememb.

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
10.9.2006 18:48:03   
Anonimen
Večer novembrke,
kako smo kaj danes?
Mi smo danes kar posteljico postavili za user posted image , izgleda čudovito user posted image  user posted image , mama je oprala cel kup plišastih živalic, ker so se leta in leta prašile,...
Sprintala sem si ful veliko stvari za diplomo user posted image , upam samo, da mi bo kaj koristilo,....zdaj zvečer tako ni nič pametnega na TV pa si bom malo brala za diplomo in si kaj podčrtala, izpisala,... ja moram bit pridna user posted image .

Zdaj skoraj bom skočila pod tuš,...Zala je bila spet ful aktivna danes,...je nadoknadila od včeraj user posted image .
No lep večer vsem papa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
10.9.2006 22:34:45   
***pika***

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Čez ene dva tedna bom začela pa s pranjem cunjic za user posted image . Torej moram kupit prašek sensitive in mehčalec sensitive. Zdaj me pa zanima, kateri prašek je boljši (prašek ali gel user posted image ).

Nam so v materinski rekli, da naj mehčalec spustimo. Kolegice pravijo, da so uporabljale 'sensitive' prašek, tako da sem jaz kupila Persil sensitive (kar prašek, ne gel) in ta vikend oprala cunjice. Upam, da bo OK. Pravijo, da potem kasneje lahko postopno dodajaš mehčalec, pa tudi z likanjem se vse manj ukvarjaš, če ni nujno (beri: ful zmečkano).

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?