Monika79
|
halo punce Da še kaj nekaj majhnega jaz napišem, sem bila tako obremenjena v službi, da nisem nič kaj pokukalal na RR, popoldan pa kar samo padem v posteljo in počivam kaj pa hočem drugega pa zaenkrat še je volja za službo in se tudi super počutim (no zvečer komaj nastopijo težave ), drugače sem preveč tečna doma, tako, da je sedaj OK Kot vidim, da imamo kar nekja nosečnic, ki jim manjka železo, meni tudi moram 2 x dnevno piti sirup LEGOFER, sem dobila kar 3 stekleničke po 150 ml (sedaj sem že pri drugi) upam, da se res malo izboljša železo v moji krvi, drgače pa dosti železa vsebuje: rdeča pesa, grah, temno meso, slive, fige ..... pa baje zraven spiti limon sok, (pač vitamin C) ker dobro vežejo železo, medtem ko ga mlečni izdelki ne, no od tega pri meni izhaja slabokrvnost, ker popijem tolko mleka, da je joj, če pa paše z bova morala spremeniti prehrano Nogavica, čestitam za 3D UZ in seveda za pupo hm ..... zelo zanimivo koliko punčk bo v novembru, kje pa so pubeci Ker pa ne morem spati in moj dragi je v nočni, pa še tako me kislina mantra, da mam vse v grlu, pa če se vležem, bo še samo huje in kako je kaj z vami punce, vas tudi zgaga tako mantra? pravijo, da takoj mine ko dobiš v naročje pa še res je tako aha punce, tudi jaz bi rada videla slikce od srečanja, upam, da tudi jaz dobim geslo na ZS lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|