|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
30.8.2006 11:50:21   
Anonimen
Seznam februark user posted image

01. hothien, Trbovlje
01. JA_n_JA; Ljubljana, user posted image
02. ajči, Izola ali Postojna
03. BTina, Šempeter ali Postojna
06. hgrm, Ljubljana
08. ribicau, Jesenice 
09. juorje, Celovec user posted image
09. mzupa17, Kranj
10. strommer, Novo mesto
10. Geja, Ljubljana              
10. mihi33, Murska Sobota  
12. kolumbo, Ljubljana 
12. alenkat, Ljubljana            
14. malecka_mateja, Maribor ali Ptuj, user posted image  
16. darja.grm, Ljubljana 
18. metuljčica27, Maribor ali Ptuj
18. LuLu, Maribor
19. Tabali, Ljubljana  user posted image
21. Biba 1, Celje  user posted image  user posted image
22. jasna81, Celje user posted image
28. sminc, Novo mesto user posted image
28. lencica, Slovenj Gradec

Pofočkanih je 22 user posted image  in 23 user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image

Če katere še ni na seznamu in bi rada bila, se pofočka tako:

PDP, nick, kraj poroda, user posted image  ali user posted image , če že veste

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 476
30.8.2006 11:55:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mzupa17

Jst tudi še ne čutim brcik,ampak včasih kot žgečkanje,res je smešen občutek.

Ja, sej to je to! user posted image  Saj te ne bo že kar takoj orenk brcnil! Tako rahlo žgečkanje je, kot bi se te  user posted image  dotaknil od znotraj!

IZVIRNO SPOROČILO: BTina

Hothien super, ker si že dobila voziček! Enkrat sem te že spraševala, zakaj si se odločila za Maxi C. lupinico in ne kar original Traxxovo? Si mogoče kje prebrala, da ni dobra? Zanima me, če je katera mogoče delala kakšno študijo tudi glede teh lupinic?

Po vseh testih je Maxi cosi ena najboljših lupinic, ter Römer, Hauckovih pač ni na testih in zato bova vzela MC. Tu pač ne bova šparala. Pa še MC je ful veliuka in bo do enga 7. meseca user posted image  komot notri.

IZVIRNO SPOROČILO: ribicau
Drugače me pa zanima, kje prodajajo hartanove vozičke (razen na netu), pa hauckove..., zato ker jest bi jih rada videla v živo in malo sprobala. Kako kaj s temi vozički kaže v avstriji? A jih kje imajo, razen seveda na internetu?

Hauckove vozičke imajo v Arielu.

Drugače pa mi brcamo že vsak dan bolj, najbolj pa ko se umirim. Počutje je v redu, energije mam malce več, vendar pa moram še počivati. Pregled bo čez slaba dva tedna, od jutri naprej pa sem uradno v 5. mesecu user posted image ! user posted image  user posted image  user posted image

Pa ribicau, čestitke za brcike! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mzupa17)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
30.8.2006 13:15:14   
mihi33
ČAO PUNCE

Končno je nehalo deževat. Pa to vreme je za znoret.
Meni se je zjutraj že spet vrtelo, tako da sem prišla pozneje v službo, a sem še vedno malo omotična.

Tudi jaz čutim rahle gibe že kakih 10 dni user posted image user posted image user posted image , a konkretnih brcik pa še ne user posted image user posted image user posted image . Pa sej bo.

AJČI konkretnih cen ti nebi vedela povedat, a če si navdušena na vozičkom Peg Pereggo in si iz primorskega konca ti je bolje iti v Italijo, ga boš ziher dobila ceneje. Katera lunica pa paše na ta voziček pa ti ne znam povedat.
Oprema za user posted image  (omare, posteljica....) so pa v Avstriji dražji. Tisto kar je pošteno stane, v Ikei je pa tako da tisto ki je po ceni so samo 4 deske skup zabite....
Tako da midva zdaj razmišljava o otroški sobi Mali Princ od Iles, je ful lepa, pa ugodnejša.

Torej bodite pridne, pa čimlepše počutje, M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
30.8.2006 16:58:44   
malecka_mateja
OJLA PUNCE!
no naj vam sporočim da sem včeraj čutila prve brcike pa nisem bila ziher da je to to amapk danes se je ponovilo in sedaj vem da je to touser posted image user posted image user posted image !
sicer je zelo hitro ampak samo da ga čutim!
no uživajte še naprej pa čuvajte svojeuser posted image  in bodite pozorne na brcike!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu mihi33)
Neposredna povezava do sporočila: 479
31.8.2006 9:35:44   
ribicau
Ojla!

Ja moj pa noče več brcat, od kar sem vam napisala da brca, zdej noče več.

Punce, sem brala da se pogovarjate od vozička Peg Perego - no jest sem slišala, da je drugač dober voziček, ampak tudi zelo velik, tudi ko ga zložite ni tisti normalni, ampak večji. No če nimate problema z majhnim avtom, potem kr po njem....no pa tudi če imate karavana, potem je pa samo voziček v prtljažniku user posted image . Zdej to sem slišala, vidla v živo pa še ne, tko da točne primerjave z ostalimi ne morem dat - ne me glih držat za besedo, se pa splača preverit.

Jest v pisarni, zunej pa tko fino sonček sije....
LP

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 480
31.8.2006 16:57:07   
ajči
pomoč punce mojeuser posted image

nočem kupiti voziček za 100 in več jurčkov...

želimo pa 3 kolesnika športnega,ker smo športna familija....

dajte mi malo pomagati...

kaj  in kje so trgovine rabljenih vendar dobro ohranjenih voz....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 481
31.8.2006 19:30:02   
malecka_mateja
OJLA!
ti povem nekaj ajči midva sva za voziček dala 25.000 user posted image user posted image sit pa je čisto novi!ampak sma ga na znižanju kupla pač ni peg perego amašpk pikolo p aje glih tak ok!tak da če ti ni firma pomembna je bejbi center dobra trgovina ker majo dostikrat akcije vozičkov najin je tudi kot tri kolesnik amapk v bistvo ima dve koli spredaj čiso na sredini vozička da je malo bolj stabilen kot sam trikolesnik drugač pa zgleda kot pravi trikolesnik in je zelo lep voziče tako da to je z moje strani!
uzivajte
papa

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 482
1.9.2006 7:33:27   
ribicau
Zdravo!

Ja te cene za vozičke so ubijalske. Pa poleg le-teh, potrebujejo naši malčki še 100 drugih stvari. Je pa res, al zakompliciramo al pa ne, od tega je zalo odvisna cena potem. Ja mi bomo kupil vse rabljeno (mislim posteljico, itd.), le voziček nekako bi nov, ampak tudi ne najdražji cenovni razred. Ker glih tolk razlike v kvaliteti kot je v ceni, verjetno ni.

Drugače je pa mali al pa mala včerej spet mal pobrcal, tko da je prou fino user posted image . Sem bla glih na enem sestanku in sem se naglas začela smejat. Pomojem so si mislil, ta pa je ena trapa. No u glavnem, men je blo prou luštn.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 483
1.9.2006 14:11:14   
darja.grm
ojla!
Končno pregled mimo, sam jest sem pozabla vprašat kaj se slriva v našem trebuščku.Tko da spet nič ne vem.Sp mi pa vzeli kri in zdaj čakamo na rezultate, sam imam itak tok dela, da niti ne pomislim na to.Upam da bo vse v redu.Drgač se pa lahko tud jest pohvalim, da že čutim mal brc, sam moram ležat in biti spočita če ne ni nič.Mah bo že.
ZA voziček sem pa jest tud mal skeptična.Nerbi rada kupila novega, ker smo ga že za dvojčka.Tko da bom kar mal po netu pobrskala pa bomo videli kaj se bo našlo.
Uživajte še naprej te sončne dni.

carpe diem

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 484
1.9.2006 22:14:51   
Anonimen
Olla nosečke!

Kako ste kaj? Po postih sodeč ste super, ker že čutite svoje user posted image Jaz sem včeraj nekaj čutila, ampak sem ravno sedela pri večerji, tako da nisem bila sigurna, ko sem se pa ulegla, ni bilo ničesar več. Tako, da še kar čakam, da me moj sonček poboža user posted image

Kar se pa mojega počutja tiče, groza! Danes sem skor skupi padla v službi,, sem morala šefico poklicat, da je postregla stranko namesto mene, pol sem se pa zrušila v garderobi, čisto prepotena, zelena v obraz, tresla sem se kot da me zeloo zebe. Šefica pravi da je pritisk, kar je možno, saj imam kar nizkega (90/50). No, pol, ko je bilo malo bolje, me pa je pustila samo v službi in odšla domov. Mi je bilo tako slabo, da sem počivala odkar sem prišla domov, šele zdaj sem malo prišla k sebi. user posted image Prej pa ko sem imela izcedek, pa sem sama prekinila bolniško, da je gospa šef lahko sla na tri tedenski dopust (btw meni ga je dovolila imeti le 1 teden) Lahko verjamete? Pa po vrhu še brez službe ostanem 1.1.2006 (17 dni pred porodniško)user posted image Kako je življenje včasih kruto...user posted image

No, sorry če vam težim, sem se morala zjamrat nekomu, predno grem spat, da ne obremenjujem svojega user posted image

Vsaj vikend bo sončen, pa bomo malo uživali user posted image Lepo se imejte user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 1.9.2006 22:17:32 >

(odgovor članu darja.grm)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
3.9.2006 15:48:12   
Jelenche
hej punce,

se vam malo oglasim, vidim da vasi soncki ze brcajo user posted image
srecnice...

jaz sem ok, user posted image  se vedno nisem dobila po posegu, tako da jo nestrpno pricakujem, zdaj je ze cel mesec od tega,... upam da bo kmalu ... user posted image

drugace pa glede vozickov, zakaj ne pogledate na kikiwelt?
jaz sem videla tamzelo lepe vozicke in so pol cenej kot pri nas

uzivajte v user posted image  

vsem en velik user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.9.2006 7:42:47   
ribicau
Živjo!

Kako smo po tako lepem vikendu? Jaz in moj user posted image  sva zelo u redu. V petek po službi sem morala celo stanovanje pospraviti - temeljito, saj je moj mož dopoldan še barval stene...u glavnem delala sem do 23ih, noge sem imela kot dva hloda, pa tko sem bla potem utrujena, da nisem mogla zaspat. Potem je pa user posted image  zače brcat in to ful močno, pomjem zato, ker sem bla tko utrujena. No ob pol enih zutrej me je končno zmanjkalo in sem zelo dobr spala do 7ih (pa mali je spet noro brcal), potem sem pa spet imela enga delavca naročenga, da mi je omaro popravil v spalnici. No pol se pa spočij če se morš. U glavnem pester vikend. Včeraj je pa bla sem in tja kakšna brca, ampak kej konkretnega pa ne, tko da upam, da bo danes kaj več.

Upam, da ste lepo preživele vikend!

LP

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.9.2006 9:21:43   
ajči
oj pa kakšen kikiwelt kaj nam lahko mal podrobno poveš...

iščem pa nič ne najem....

daj nam cel naslov prosim ....

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.9.2006 9:48:10   
LuLu
http://www.kikiwelt.de/ministar-prods.htm

Tu se baje dobijo poceni (vključno z stroški dobave) in dobre stvari. Na RR sem brala, da so bile vse zadovoljne z izdelki in dobavo.

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.9.2006 12:05:33   
juorje
Živjo, lepo vas je brat.
Pri  nas je vse v redu, Gapi se lepo razvija, včeraj sem imela peti uv in spet mi je pomahal. Če to ni hecno.
Trebuh se mi že pozna, a nosečniških hlač še ne nosim, do konca septembra se bom razbohotila in komaj čakam da oblečem nosečniške kavbojke. Sem pravi jeans freak, tudi za sinčka imam že ugledane kavbojke, ampak kupiti ne upam še nič.

Drage, februarčice, čuvajte sebe in svoje trebuščke.

user posted image user posted image in user posted image za srečo!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 490
4.9.2006 12:24:40   
Anonimen
Ojla punce!
Jaz sem tudi naročila voziček preko kikiwelta, če katero kaj zanima, me lahko vpraša. user posted image  Sem pa zelo zadovoljna z njimi.

(odgovor članu juorje)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
5.9.2006 8:19:17   
malecka_mateja
dobro jutro punce!
Kako ste? hvala bogu da je lepo vreme in da mi mrzlo! jaz mam jutri pregled in upam na UZ ker bi že zelo rada videla svojega sončeka! počutje drugače ok!brcike tudi vedar najbolj zvečeruser posted image  nevem kaj naj vam še napišem! bodite pridne in čuvajte vaše sončke!
lep dan še naprej!
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
5.9.2006 9:36:14   
ajči
hothiend glej zdaj so se naši odločili da nam kupijo voziček...

zanima ma ko sem gledala na kikiwendu kakšne so cene 3kolesnikov z velikimi koleščki?

nimam pojma kje to piše ...

pa kaj ste vi naročili preko spleta ?

želimo si voziček podoben qinny-u ali i coo...

lepe svetle barve...pomladno-poletne...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 493
5.9.2006 9:48:23   
JA_n_JA
Dobro jutro user posted image

Kako ste kej danes?
Jest sm kr mal živčna, k imam dons pregled po dolgem času. Upam, da bo vse v redu.
Brcik pa še ne čutm, pa bom kmal že 19t noseča user posted image
Lepo se imejte, pa se oglasm ko pridem od G.

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 494
5.9.2006 9:55:06   
ajči
no lep dan še enkrat-nasmejan...

jaz bom pa dopolnila 18t pa tudi brcik še niuser posted image

glej kako paše za traxx voziček katere jajčka,zim.vreča,proti dežju?

sem bila na stani ki so cene pa res so cenovno izvedljive upam da sem prav gledala...

kaj pašejo te tvari ki so na strani traxx vozičkov skupaj...pa v koliko času ti pošlejo stvari kako si plačala po prevzetju?

(odgovor članu JA_n_JA)
Neposredna povezava do sporočila: 495
5.9.2006 13:31:54   
LuLu
Ojla,
jaz tudi brcik ne čutim... ali pa so to brcike, ko se nekaj dogaja tam spodaj??? user posted image  Vsak teden pa tudi preberem ta link: http://www.bambino.si/?d=clanek&id=63  pa vidim, da je vse normalno. Jaz še nič ne kupujem, ker se konec leta selim, pa bom počakala na novo stanovanje in bom takrat vso opremo kupla.
Čao in lep dan

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.9.2006 7:44:23   
ribicau
Dobro jutro drage user posted image !

Kako ste? Moje počutje je kar u redu. Drugače pa vsak dan kar fino zatekam, tko da ne vem kam bo to pripeljalo. Sem se pa danes zjutraj dokončno odločila, da z mojega zadnjega vsakdana zbrišem večerje. Poanta je, da sploh nisem lačna, ampak pač jem, ker skuham za moža, pol pa vedno kej ostane...in kdo bo to pojedu? Ja jest a ne! No tko, odločitev je padla, pa še to sem se odločila, da grem obvezno vsak dan na sprehod. Pred nosečnostjo sem jest zelo malo jedla, sem bla navajena na majhne obroke, pa brez večerje. Zdej pa kr naenkrat večerja, pa obroki so tud večji in to pa res nikamor ne gre. Sej tud ko se najem, se ne počutim dobro.

Drugače bi pa ajči tud jest mela take "starše" verjetno, da kupijo voziček. Sej naši so tud skoz govoril, da voziček za vnuka bodo pa oni kupil, ampak zdej k so pa cene zvedl, pa ne vem kolk jim je še do tega. Moja mami zdej skoz bodije gleda, pa druge oblekce, ampak sem ji prepovedala še karkoli kupovat. Kr mal zgodej se mi zdi, no ne vem no. Bomo počakali do morfologije. Sej gledam pa drugač tele zadevce in se bojim, da me bo premamilo v bližnji prihodnosti user posted image .

No se še kaj beremo!

Pridne bodite!

LP

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.9.2006 10:16:00   
ajči
halo lubice!

zanima me kdaj ste ve zvedele za spol in ali se lahko zmotijo glede spola?

kaj so se morda pri kateri zmotili....?

ker jaz imam drugačen občutek kakor govore oni.....

saj vem da se lahko zelo motim ampak kdaj je 100% vem da takrat nko rodiš ha,ha,hauser posted image

cmoka poka vsem lepimuser posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.9.2006 12:48:57   
JA_n_JA
Živjo!

Jest sm zvedla za spol na NS, to je blo v 12t nosečnosti.
Sm bla pa včeri na pregledu, pa sm mislna da bo UZ, ampak sva samo srčka poslušala. No tud to je blo dost, sam da sm ga slišala. Imam pa morfologijo 26.09. in bom še enkrat vprašala če je še vedno fantek user posted image
Midva tud še nč ne kupujeva, bova še kakšen mesec al pa dva počakala, dost bova pa tud dobila.

Uživajte....pa pa

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.9.2006 13:31:39   
ajči
tako je prav mi imamo že vse stvari pri tašči pa še pogledala nisem kakoin kaj...

saj želim to kasneje videti v kakšnem 7 mes.

taka pač sem malo vraževernauser posted image

ja kako me je tašča malo prej nagovarjala -razlagala da si otroka nesmem lastiti da sem ful paničen tip in bla,bla...

ja saj sem šele prvič noseča pa komaj v petem mes,....

pa že tako razlaganje....upam,da se ne boji da ga nebo kaj pazla tako ko prvega vnuka....

drugače imama vredo odnose vendar me je malo začelo skrbeti da sem že zdaj na tapeti kakšna mama bom....

(odgovor članu JA_n_JA)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?