Anonimen
|
Olla nosečke! Kako ste kaj? Po postih sodeč ste super, ker že čutite svoje Jaz sem včeraj nekaj čutila, ampak sem ravno sedela pri večerji, tako da nisem bila sigurna, ko sem se pa ulegla, ni bilo ničesar več. Tako, da še kar čakam, da me moj sonček poboža Kar se pa mojega počutja tiče, groza! Danes sem skor skupi padla v službi,, sem morala šefico poklicat, da je postregla stranko namesto mene, pol sem se pa zrušila v garderobi, čisto prepotena, zelena v obraz, tresla sem se kot da me zeloo zebe. Šefica pravi da je pritisk, kar je možno, saj imam kar nizkega (90/50). No, pol, ko je bilo malo bolje, me pa je pustila samo v službi in odšla domov. Mi je bilo tako slabo, da sem počivala odkar sem prišla domov, šele zdaj sem malo prišla k sebi. Prej pa ko sem imela izcedek, pa sem sama prekinila bolniško, da je gospa šef lahko sla na tri tedenski dopust (btw meni ga je dovolila imeti le 1 teden) Lahko verjamete? Pa po vrhu še brez službe ostanem 1.1.2006 (17 dni pred porodniško) Kako je življenje včasih kruto... No, sorry če vam težim, sem se morala zjamrat nekomu, predno grem spat, da ne obremenjujem svojega Vsaj vikend bo sončen, pa bomo malo uživali Lepo se imejte
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 1.9.2006 22:17:32 >
|