|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
4.9.2006 11:16:38   
urška76
Ojla!
Jest tud ne grem še enkrat v šolo. Sej plenice ni tako težko zložit (vadimo na Mihovem dojenčku user posted image  ), predihala bom pa tud že, če bo treba. Pa se imam na sumu, da mi ne bo treba, da me bodo kar odprli.
Sem včeraj spet čist penasta prišla od tašče. Ne vem, kaj jo moj porod tko zlo matra, pa zakaj ne grem v PO, pa .... Pol ji pa razložim, da če bo CR, da je itak brez veze v PO hodit, pa Miha me bo lažje v LJ obiskal, je pa sam sedela zraven, pa grdo gledala.  user posted image  Mislim... No ja sem pa ugotovila, da bom lahko mela eno znano pri porodu. Od našega MIha najbolši prijatelj iz varstva ima mami, ki je ravnokar končala specializacijo in je v petek prvič samostojno vodila porod. Bom lažje taščo pred vrata postavila, če bo mela spet prebliske, da bi bila zraven pri porodu. Povejte mi a sem čudna, če želim, da mojega otroka držim prva v naročju, če pa že ne jaz pa moj dragi? Mislim, da taščici tisti naziv prim.dr ne prinese te ugodnosti.
Jest bom šla pa drug teden na CSD. Ta teden moram našega malega uvest v vrtec. Se me je danes držal ko klop. Sem komaj ušla, zdej sem pa zmenjena, da ga pridem po kosilu iskat. No po eni uri me še niso klicale, da joka. Zdele sem pa mal špegala čez okno, pa se mi zdi da so zunaj. (vidim vrtec skozi okno user posted image  )
Tiny dobro opravi kontrolo cukra. danes se mal zadrži pri sladkih rečeh.
Maja upam, da te že dočakali mucka. Sej mogoče si je šel samo kako prijateljico poiskat. Ko ste ga pa vi samega pustili. Pa naj tvoj dragi čim prej najde novo službo, da se boste lahko selili. Tebi bom to zaželela čez eno leto.
Moje kile so pa že tam pri 70. Ne upam it gledat na domači vagi, bom kar do pregleda počakala.user posted image
Lep dan vsem user posted image . Uživajte na sončku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
4.9.2006 11:19:39   
Anonimen
tiny P,...user posted image  tak, rada bi si kupila kake lepe nove kavbojke, pa letošnjo zimo očitno ne bo nič s tega user posted image ,...bom celo zimo v trenerkah okol hodila, prav psihira me to user posted image .
Zdaj ko sem večinoma doma mi ni problem bit v pižami ali trenerki,...ampak vem, da ne bom takoj dobila nazaj moje postavce user posted image , sploh ne vem kdaj bom šla v šoping za sebe, ko grem zdaj vedno kaj za user posted image  kupim, sebi lahko samo kake majčke.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
4.9.2006 11:27:58   
Anonimen
Jao, Urška, te čisto razumem user posted image , pa mislim, no,...Haloooo? Čudno, da tašča ni izrazila želje, da bi bila poleg, ko sta user posted image  spočela user posted image .
Meni nikoli ne bo jasno, kaj se eni grejo,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
4.9.2006 11:31:42   
kaja11
Urška76.... do sedaj nisem zasledila da imaš prim.dr. taščo in se mi je kar stemnilo pred očmi, ko sem prebrala, da hoče biti pri poroduuser posted image . Meni se je kar strgalo, ko jih je možek klical po porodu je tašča izjavila, da sta s tastom že na poti v porodnišnicouser posted image user posted image user posted image ..... halooooo.... mislila je haljo oblečt (drugače je med. sestra) in v porodno uletet.... pa da se mi strgauser posted image . A niso tiste tri ure namenjene spoznavanju mamice, očija in nove bebice???????
No, saj naziv nič ne spremeni.... samo malo bol jasno mi je od kje ima te ideje. A drugače dela na tem področju??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
4.9.2006 11:39:29   
viv_
V Kranju takoj delajo UZ kolkov, tako da ni potrebno široko povijanje... Ena skrb manj user posted image

Ma tele tašče... včasih jih pihnejo, čeprav moji 2 sta kar OK user posted image .

Meni je bilo prvič tako super, ker nihče sploh ni vedel, da sva šla rodit. Zdaj bo pa to težje izpeljat.

Joj, kr težko sedim za mizo, vse me tišči, pa že 2 dni me glava boli... Za znoret!

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
4.9.2006 11:43:14   
majas
Oh da bi imela taščo pri porodu halo...ta je pa res malo čudno ne. Potem če že nimaš partenrja imaš vsaj mamo ne pa ...joj joj...jaz tudi hočem imeti prvi dan po porodu mir! V četretk pa začnem z materinsko šolo.

Mojega muceka pa še ni...sem že jokala, kje je revček sam...eh nočem pomisliti

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
4.9.2006 11:49:48   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: kaja11
No, saj naziv nič ne spremeni.... samo malo bol jasno mi je od kje ima te ideje. A drugače dela na tem področju??

Drugače je anesteziolog, in me je ona v PO najavla, ker je direktorca tam njena dobra kolegica in sošolka. Sicer moram reč da mi ni žal, samo da ji je pa nos padel dol ko sva rekla, da še ne veva, če bi šla v Po pa tud ni način.
Sej zdej sva z mojim zmenjena, da ji v primeru v naprej določenega CR o tem ne poveva. No po priimkih naju ne bo nihče povezoval, ker ne ona ne jaz nisva poročeni, upam, da ne bo vohljala. user posted image
Pa sej drugače zna bit čist ok ženska, sam to okol poroda ji pa res mal zamerim. To je le naš trenutek, v krogu naše male družinice. Še Miha ne bo zraven, pa bi bila tašča.
Zdej se moram it pa zrihtat in grem v vrtec po Miha.
Viv ti pa počivat, pa kak lekadol, da te ne bo glava preveč zafrkavala. Če seveda še ni prepozno, da bi ti prijel.
Lp

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
4.9.2006 11:51:06   
Anonimen
Kaja: V Ljubljani se na solo ni potrebno prijavljati. Zacne se pa danes v stari porodnisnici (se vedno velja vprasanje, kje sploh je vhod?). Sta dve skupini, ob 16h in 18h. V nadaljevanju so potem tri skupine, ob 9h, 16h in 18:15, ce se ne motim.

Po pripovedovanju je obicajno kar huda guzva (sedi se tudi po stopnicah) in zato skoraj nic ne vidi. Zato razmisljam, da bi naprej hodila ob 9h. K sreci se v sluzbi lahko zmenim, da pridem kasneje... ce sem prav razumela, lahko tudi se naknadno menjas skupino, tako da ni take panike.

Aja, s seboj potrebujes nalepke, oziroma ce si ze bila na soli za zgodnjo nosecnost, moras samo povedati, kdaj si bila.

Vec lahko pa danes zvecer napisem!

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
4.9.2006 12:46:25   
Anonimen
oo matejka boš vidla da bomo te kile že dol spravle...pol pa bomo šle v šoping ja po kakšno novo stvar k bomo lepe pa tko..pa še z našimi user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
4.9.2006 12:52:45   
krfjolca
Uf, Urška, taščo pri porodu, meni bi se zmešalo ...
Jaz moje tašče še na oddelku najraje sploh ne bi videla ...

Majas, super glede stanovanja - jaz sem noro uživala, ko sva opremljala. No, zdaj se je malo ustavilo, ker ni dinarčkov, nadaljevala bova verjetno drugo leto. Opremiti je treba le še kopalnico (galanterija je, edino omarice manjkajo, za prvo silo imava en regal iz ratana, pa mi gre na živce, ko se tako praši ...) in mansardo - bo treba luknjo v strop zvrtat, pa bo gor lahko še velika otroška soba - komaj čakam.

Matejka, se ti pridružujem pri robantenju čez kilograme user posted image . Imam že zmenjeno, da decembra privlečeva v stanovanje orbitrek in sobno kolo (trenutno ju ima tašča namesto stojal za rože user posted image ).

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
4.9.2006 13:09:26   
majas
ja ti kilogrami...pa saj bodo šli dol ko bomo imele toliko dela z našimi user posted image ... jaz pa sem tako lačna je moj imel zdaj dopust 14dni pa sva imela okoli 13ih kosilo , danes pa se mi že pozna kje je še 15ih da bomo jedli...no in potem si privoščim čokoladico-to pa je ja...trenutno se sladkam z raffelotom-bo katerauser posted image

juhica se pa se že kuha-kaj pa boste ve kaj kuhale? Ja se še odločam

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
4.9.2006 13:24:20   
Anonimen
joj za dons še ne vem kaj bom nardila mogoče palačinke?! ne vem neki na hitro

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
4.9.2006 13:38:03   
urška76
Oj!
Mi smo iz vrtca. Miha trenutno počiva. Baje je bil zelo miren, nekje ob strani, pa vsake toliko se je spomnil, da mu je hudo, ker sem ga samega pustila. Potem so šli pa ven, je pa pozabil name user posted image , pa kosilo je pojedel kot ta velik. Samo ko sem pa prišla ponj je bil pa spet jok. Se mi pa zdi, da sem jaz bolj trpela kot on.user posted image  No jutri pa spet v nove zmage.
Drugače se zdajle bašem z domačimi bajaderami (sem jih hotla za fešto naredit, pa so se mi ponesrečile), za kosilo bo pa pri nas danes ričet. Se mi že neki časa lušta. Pa drugače nisem pristaš take močne domače hrane.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
4.9.2006 13:41:11   
majas
pri meni pa je odločitev padla, domača juhica, zrezki v gobovi omakici in pire. pa domač mamin paradižnik iz vrta-mmm...zdaj sem pa res že lačnauser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
4.9.2006 13:44:39   
viv_
Jaz imam pa srečo, pa mi ni treba kosila kuhat, grem v zgornji štuk k mami user posted image . Danes bomo imeli meska, krompirčka pa gobice v omaki, jih je Mirna nabirala za vikend z dedijem in babico.

Urša - do kam ste vi zdaj s stanovanjem? Midva greva v sredo popravljat načrte, mava par pripomb. Potem pa v boj, da nam to odobrijo... Mi pa kar slabo prihaja, koooooooooooook $$$ bo šlo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
4.9.2006 13:47:57   
krfjolca
Meni tudi ne bo treba kuhati. Danes delam do 4ih, pa bo dragi eno uro pred mano doma. Za take priložnosti imam pripravljene špagete pa ragu iz konzerve user posted image  ... Pa me še vseeno skrbi, koliko posode mu bo uspelo umazati ...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
4.9.2006 13:48:37   
Anonimen
a je kera včerj gledala TLP k je bla noseča Anja...pa me zanima kdaj ma ona rok..če kera ve....mislm da je tud novembrka??user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2317
4.9.2006 13:50:55   
kaja11
Urška 76.... ja, ponavadi je tako, da me bolj trpimo kot malčki. Boš videla, čez kakšen teden bo sam v sobo tekel, ti boš pa k en makaron izviselauser posted image  

Seenamojca... a mi lahko samo teme predavanj po dnevih sporočiš?

Pri nas bo danes za kosilo paprikaš z rižekom in solata... mljask.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
4.9.2006 13:52:16   
viv_
Tukile vse bolj na sladko ciljate, zadnjič je bila cela tema o Nuteli, meni pa ful paše slano in kislo... Pa hrenov namaz bi lahko z žlico jedla user posted image

Kako se bomo pa jutri spoznale? Ha ha ha user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
4.9.2006 13:55:55   
krfjolca
Viv, jaz bom tista z nosečniškim trebuhom user posted image user posted image

A mi lahko ena, ki bo ziher tam, po ZSju sporoči telefonsko številko, če ne bom mogla bit točna. Ful bi rada prišla, pa ne vem, do kdaj bom na faksu trepetala pred izpitom ... Nisem še ziher, če bom sploh uspela prit ...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
4.9.2006 14:20:36   
Aja1
Pri nas doma pa pojma nimam, kaj bova z user posted image  kuhala, ker oba prideva domov ob 15h. Mi dišijo palačinke (ja, me je tinyP spomnila), ampak če kupim nutello, jo bom spet večino z žlico pojedla za večerjo user posted image ...raje ne, ker če jo imam, jo tudi pojem...ne moprem je gledat. Nič, odločila sem se, da bom danes jaz pojedla veliko skledo solate s koruzo in krompirčkom, za možička pa še malo mesa in krompirčka zraven.

Jaz sem gledala TLP. Anja naj bi imela rok enkrat novembra (pojma nimam kdaj)... meni se je zdela že kar precej "okrogla", glede na to, da se ji pred poletjem ni videlo še nič. No, pa tudi tv baje doda nekaj kg.

Pa brala sem tudi, da je noseča tudi Špela iz Power dancers. A ve mogoče katera, kdaj ima rok? Verjetno enkrat blizu nas, ker že hodi v materinsko šolo.

Punce, ki boste jutri na zmenku, pa uživajte in počvekajte še malo namesto nas, ki nas ne bo tam. Seveda pa upamo, da nam boste zaupale poročilo, kako ste se imele.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
4.9.2006 14:23:18   
Nogavica
Aja1, nimam danes 3D UZ, ampak sem se danes komaj naročila. Naročena sem pa v soboto. Komaj čakam!

Jutri se pa lepo imejte na srečanju!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
4.9.2006 16:22:42   
majas
kako je uspelo kosilo...eh...sem vse lepo pripravila, omakica bila takooo dobra...ko je bilo kuhano sem kao ugasnila plin in šla po mojega v službo, ko prideva domov pa smrdi in smrdi po zažganem...pa je šla omakica in meso v smeti...še dobro da nima daleč službe bi še goreti začelo...eh...potem pa smo jajca jedliuser posted image sem bila jeza ko user posted image
mojega muceka pa še ni, ne morem nehati misliti kje je..

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
4.9.2006 16:29:55   
Anonimen
ooo majas dobr da se ni kaj vžgalo..k sreči...

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
4.9.2006 17:03:30   
Anonimen
Dodala sem sliko mojega najnovejšega bušija v album user posted image , prav neverjetno kako se je povečal user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime k Neli in Filip,bi bolj pasalo:

Tim (53%)

Patrik (47%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!