Monika79
|
Halo novemberke Krfjolca dober je mislim vic, verjetno Trojanski krof pa še bolj Včeraj sem imela pregled pri G, bilo je vse OK, dobila sem inekcijo, ker sem 0-, tako, da ni bilo nič hudega edino malo sem slabokrvna, tako, da sem dobila sirup, katerega moram piti 2 x na dan, po 1 veliko žličko, samo upam, da se bodo s tem poboljšali krvni testi pa malo še bom probala z prehrano pridobiti čim več železa drugače pa sve poslušale srčka, je vedno tako lepo slišati, ko tako lepo razbija potem mi je G še dala potrdilo o PDP, tako, da bom šla urejat papirjev 60 pred PDP (mogoče malo prej), pa še seznam paketkov sem dobila, za katere se lahko odločiš ali pa seveda denar, midva bova vzela denar? kaj pa ve punce? Drugače pa sem +6 kg, tako, da sedaj se začenja 7 mesec, tako, da bodo še fešte v hladilniku jaz pa bi tako rada jedla čokalado, pa nutelo, pa vse te pregrešne stvari ...... samo jih ne morem ker ko pojem čokolado ali kaj čokoladnega, se mi prebava popolnoma zmeša in potem ne morem na blato, tako, da sem takoooooo nesrečna, ker bi sedaj pa res papcala čokolado, pa sem imela probleme z prebavo že okrog 15 t, takrat pa je bilo grozno, pa še bolelo me je pa se vedno nacejam z donatom, samo kaj ko pa tako malo pomaga, da ni vredno omembne, sicer sem tistokrat dobila en sirup, da začne vse bolj delovati, samo tega pa tudi non stop ne morem piti tako, da tu in tam pa le kaj čokoladnega popapcam, če pa dete hoče, pa moram mu/ji dati tudi jaz sem prejšni teden opazila na spalni en taki madež, tako, da se tudi pri meni nekaj dogaja drugače pa opažam skoraj vsak dan, da imam na bradavicah, take strdke, pa mislim, da je tudi to enako oh sedaj sem malo pojamrala pa malo je tudi treba, pa glavno, da pridno brca in da je OK lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|