|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
29.8.2006 18:23:56   
Aurora 28
Tinaaja!

Ginekologinja mi je že dala napotnico za odščip ob enem pa še napotnico za vse nadaljne posege in zdravljenje.

Lana38!

Zadnji odvzem brisa sem imela 24.6.2005 tako piše na citološkem izvidu, na pregledu sem pa bila redno, saj sem v času 6 mesecev dvakrat zanosila in tudi obakrat splavila. Kaj je lahko tudi to vzrok splava?user posted image

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
29.8.2006 19:44:28   
lana38
Tudi to bi lahko bil vzrok ss. Samo predvidevam, da je bilo takrat 24.6.2005 še vse OK, če te niso nič klicali nazaj.
LP

lana38

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
29.8.2006 20:02:21   
pilotgirl
Aurora sej bo še vse ok,bolš da so ti zdej to ugotovil pa da ti lahko pomagajo kot pa da bi bognedaj odkrila to čez par mesecev ,pa bi ble posledice večje.Glavo gor punca!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
29.8.2006 20:21:49   
Aurora 28
Lana38! Glede na to, da sem že takrat lani imela bris II, je kazalo, da je vse v redu, saj niso bile celice nič spremenjene.

Pilotgirl! Prav imaš, na nek način sem vesela, da mi bodo opravili odščip in bodo končno videli, kaj je z temi dolgoletnimi brisi, ki vedno kažejo II. Mogoče je pa čas, da se vse prej uredi kot se mora, da bom lahko kasneje normalno donosila in brez ponovnih ss imela otročka. Hvala vam vse za pozitivne besede!user posted image

Priznam da sem žalostna, ampak vem, da bom preživela, kakor koli že bo.

Aurora 28

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
29.8.2006 20:24:39   
Aurora 28
Pilotgirl kakšno obletnico pa bosta s tvojim user posted image imela, obletnico poroke ali obletnico veze? malce sem radovedna, saj ne zameriš?user posted image

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 1230
29.8.2006 20:38:00   
Špela100
Punce hvala za tolažbo, ja saj vem samo naprej.

Auraora nič ne skrbi, jaz sem imela par let pap III in so mi hoteli delat konizacijo pa nisem pustila, sem hotela še eno mnenje, sem bila 3x na odščipu pod narkozo, potem pa me je g. poslala še v Lj k prof.Rakarju, ta mi je dal še eno mnenje, imela sem CIN I, CIN II in mi je priporočil poseg imenovan LEETZ, to je električna zanka s katero ti odstranijo spremenjene celice, pod narkozo. To so mi tudi naredili in zdaj je že 2 leti ok. Bris brez problemov. Pap III sem pa imela kar dolgo, pa potem je bilo nekaj časa ok, pa spet slabše, zdaj po Leetzu pa je vse ok  trkam ob les....

Neposredna povezava do sporočila: 1231
29.8.2006 20:40:06   
tinaaja
Aurora,
sem sla ven,, pa sem na poti prav razmisljala.. Ma sem zalostna, ko berem take zgodbe zivljenja. Po drugi strani pa si mislim tole: da imamo v zivljenu vecinoma vse urejeno, partnerja, sluzbo, zdravje, ljudi, ki nas imajo in jih imamo radi in jim ni vseeno, imamo voljo, moc, zelje, upanje.. Skratka tiste temelje, ki nas lahko osrecijo.
Pride problem, ampak vazno je,da se ga da resit. tko kot bos ti resila ta svoj izvid, bris in vse v zvezi s tem. OK, mroda bo prestavilo nacrtovanje nosecnosti za kak mesec, ampak dalo ti bo podlago, da bos lahko uresnicila naprej vse svoje sanje. In ce gre kaj narobe v zivljenju (ss, taksni in drugacni privat problemi, sluzba), ce imas vecino od zgornjih stvari, si lahko srecen in imas moznost, da resis ta problem in gres naprej dogodivscinam na proti.
In treba je verjet in zaupat, da bo vse OK. Normalno, da si zalostna, da razmisljas in prav je tako. ker to je cas, ko se soocis z dejstvi jih sprejmes in zacnes svojo borbo, da bos spet srecka.
In za vse nas velja - da smo z vsako izkusnjo mocnejse in pametnejse. In da smo borke! Gremo naprej, svojim  ciljem in zeljam naproti. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1232
29.8.2006 20:44:19   
Aurora 28
Hvala Tinaaja res si lepo napisala. Pošiljam ti en velik user posted image in enega user posted image za srečno NS 6.9.

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
29.8.2006 21:04:03   
Aurora 28
Jst sem že tok zaspana, da grem pančat. Tudi vam želim lepe sanje, pa še dež bo zopet padal, tko da bo ful super spat. Pošiljam vam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sweet dreams.

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 1234
29.8.2006 21:13:38   
tinaaja
Nocko Aurora in vse ostale. Jaz grem tud panat..
user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1235
29.8.2006 21:23:00   
pilotgirl
Aurora ne nisi radovedna praznovala bova prvo obletnico da živiva skupi!Jeej.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
30.8.2006 7:45:17   
sonchek
ojla...bejbe...ste pa kr pridne s pisanjem...jaz pridem enkrat na dan na RR, pa se morm kr oring usest da vse preberem, kar ste napisale...

Bejbe žal mi je za vaše tzave...sploh zate aurora in upam, da boš to čim prej rešila in se bo vse srečno končalo...bodi pozitivna in se bori za tisto kar si želiš...
...prav tako kot Tinaaja tudi jaz čakam tisti 6.9....upam, da bo to dost bolj srečen datum za naju,in ne kot takrat ko sva se prvič v porodnišnici srečale...Jaz imam namreč ta da histeroskopijo...tinajča pa NS....bom držala pesti za obe...

Špela100... go for it!!!!pa v tem krogu, držim pesti...
Pilotgirl, kakšno je tvoje stanje...a je že prenehala...user posted image ????

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1237
30.8.2006 7:49:18   
sonchek
Aja...pilotgirl čestitam, za obletnico...zdej praznuješ prvo...morš mislit, kaj bo ko boš praznovala 25-to...user posted image user posted image user posted image

no, bejbe...jaz grem mal ustvarjat..te dni imam ustvarjalni navdih...in skoz neki barvam in lepim in packam...komi čakam da bo hiška tok zrihtana, da bom v kletnoh prostorih imela svojo ordinacijo...za take prčkarile...

no, kljub temu da je deževen dan, naj vam čim več sončka posveti v življenje...

P.S. Krtexx...daj javi se kaj...te že močno pogrečamo...upam, da je stabo vse ok...no vsaj fižično...psihično pa še bo, kajne???...zate eno pikopokouser posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
30.8.2006 7:59:36   
Aurora 28
Živjo punce user posted image !

Pri nas tk dežuje, da bi najraje ostala doma v topli postelji in bi user posted image . Ampak sem že v službi, bo treba začeti delat. Malo sem prespala vso to zadevo z brisom, ampak me skrbi, če bom sploh lahk šla 8.9. na odščip, če sem imela 11.8. zadnjo user posted image , joj da je ne bom dobila na isti dan, ker potem lahk grem sam domov in pridem čez en teden. Bom vidla, če jo bom dobila prej bom poklicala in povedala, da pridem čez teden, če pa je ne bom imela še zjutraj 8.9. pa bom kar šla v bolnico, bodo oni že vedeli. kaj mi svetujete?

Aurora 28

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
30.8.2006 9:26:24   
Špela100
Dan punce, danes mi pa nekaj nagaja internet.

Aurora, ti se kar lepo sprosti, to res ni nič hudega boš videla. Lepo pokliči pa ti bodo svetovali kaj narediti.
Porihtali te bodo v vsakem primeru. Hvala bogu, da so te kontrole možne, da se ne razvije še kaj hujšega.
Moja g. meni reče tako: ja gospa, eni imajo težave z glavoboli, eni s prehladi, vi ste pa šibka na ginekološkem področju, meni pa stresi udarijo vsi spodaj. Sem bila tudi jaz zelo, zelo prestrašena za prvi odščip, pa še za drugi in tretji, pol pa Leetz...joj...pa je šlo tako hitro mimo. Ko si na mizi in ti dajo inekcijo je že konec, ker zaspiš in se zbudiš že v sobi, ko je končano. user posted image  Jaz sem bila že 6x v narkozi...joj....
Tinaaja držim ti pesti za 6.9. boš videla, da bo vse ok.user posted image user posted image  Kdaj imaš pa rok???

Bety joj ti si že vse porihtala otrokom za v šolo...mi moramo pa še zvezke zavit, jaz pa toliko dela, da ne pridem do zvezkov, vendar za danes sem pa obljubila. Držim ti pesti za tvoj postopek, boš videla, da bo ratalo.user posted image user posted image

Sonchek hvala za lepe besede, so balzam za dušo. Kako pa vaša hiška, v kateri fazi pa ste? Midva tudi nekaj študirava, da bi si parcelo kupila, pol pa počasi začela graditi, ker stanovanj se sploh več ne splača kupiti, so predraga. A se motim Sonchek al si tudi ti že v ponovnem boju za user posted image ?
Lana38 držim pesti, da ti je ta krog uspelo, zdaj je pa že čas za eno novo srečko user posted image , ne???

Krtekxx kako si? Vsak dan pomislim nate in držim pesti, da si uredu.Pogrešamo te, javi se kaj.

Pilotgirl jupi za tvojo obletnico.

Kje je pa Liona?

Klarissa kako so tvoji izvidi?? Kakšen je plan za naprej?

No samo še to da povem, da sem včeraj čez dan cel dan na wc-ju brisala mojo M, na vložku nič, ponoči nič, zjutraj nič... kaj zdaj bo še mene hecala, al kaj??? Danes je 27 dan ciklusa. Naj se že ulije, da gremo naprej.

Punce uživajte dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1240
30.8.2006 9:53:00   
sonchek
Ojla Špela100...
...nisem še v boju za user posted image ...ker hočem prej opraviti histeroskopijo, ki jo imam v začetku septembra...pol bomo pa vidl kako naprej...če bo vse ok...bomo začel mal delat na tej temi...hahaha..

...sem se ful mojmu nasmejala, ko sva bila na morju in je reklu..ej lubi a misliš, da sva naštimala kakšnega user posted image ...sem rekla, da to ne gre glih tko, kokr on misli...bila sem namreč tik po user posted image ...pol sem mu pa nekako počasi razložila, da obstajajo plodni in ne plodni dnevi...kaj čmo...do zdej se pač nismo s tem ukvarjali...user posted image user posted image ...no, sej zaenkrat se še ne...seksava res iz čistega užitka...hahaha

Hiša,..ja kr napreduje...sedaj čakamo na okna, upam da bodo drug teden, pol pa naprej...računava, da bova tam do decembra že imela kopalnico in kuhinjo notri...upam, da bo šlo vse po planu...

Špela, tako ti bom povedala...fajn je zidat bajto, če že vsaj imas parcelo...al pa če kje poceni dobiš...drugač ni računice..so parcele fulll drage, pa pol še papirji za bajto...tok da maš ziher pol enga stanovanja...kje pa iščeta parcelo...midva obnavljava staro bajto...je pa zihr cenej zidat novo bajto, kot staro obnavljat...pa še bol komot je..haha

...zdej pa letim v štacuno...kok je fajn k sem na dopustu...jupiiiiiiii

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
30.8.2006 10:07:48   
Klarissa
alo pupe,
joj lepo od tebe Špela 100, da me vprašaš za izvide. danes sem zvedela, da so vsi revmatološki testi NEGuser posted image  jeeej. nimam revme. samo zdaj je treba ugotovit zakaj pa imam ta protitelesauser posted image -mi delajo še razčlenitev teh, da me bodo znali zdravit. so mislili, da imam revmo, pa je nimam.
so mi pa ugotovili, da imam vnetje mehurja-pa me nič ne pečeuser posted image . bom dobila neke antibiotike pa bo. saj neki čudn filing imam, samo nisem vedela. ah.
drugače pa pač čakam na M, da mi bodo laho dali datum za histeroskopijo.
a tinaaja bo kamlu čas za NS. madona gre čas brzinsko. držim pestke.
no, saj če pomislim, da pa mi2 že več leto dni poskušava zanosit, pa je tudi že večnost. bi se nama že prva pikica rodila junija. pa se bo tretja. ne?!!!!!!!! ja!!!!!!!
aurora, boš videla kaj ti bo pokazal odčip, šele potem ti bodo povedali kateri poseg pride pri tebi v poštev. leetz je pa fina nova metoda, ki te dosti manj utrudi kot konizacija-klasična, pa še invazivna je manj. je pa tako, da vse me s konizacijo (leetz je milejša oblika konizacije) imamo možnost prezgodnjega poroda, ker je MV krajši. nam bodo pa delali cirklažo. ni blema! samo da pikica zraste v piko in pika v dojenčka in da dojenček priveka na svetuser posted image
no, pupe držite se v tem dežjuuser posted image
papa

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
30.8.2006 10:50:24   
Aurora 28
Klarissa sem vesela zate, da nimaš revme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma saj bo tudi pri meni, tolažim se s tem, da je bil že čas, da ugotovijo zakaj vedno neka vnetja pri meni in da razrešijo kaj je s tem brisom. Če bo potrebno bom šla na posege. Najbolj mi je pomembno da bom zdrava in da bom lahko imela svojega user posted image . Držim pestke za vse nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, da nam vse rata kar si želimo.

Aurora 28

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
30.8.2006 12:16:50   
lana38
Klarissa!user posted image user posted image  Super, da nimaš revme.
Vsem se bo vse poštimalo in bomo srečke user posted image .
Pri nas pa že od jutra dežuje in sem prav jeznauser posted image . Sva mislila iti s sinom v toplice. No, bova šla pa jutri. Če ne bo dovolj toplo, pa se bova pač notri kopala. Samo za jutri pravijo, da bo topleje in sončno. Danes pa sem bila pravi zaspanec. Ko sem zjutraj videla, da je dež, sem se samo obrnila in user posted image  celo do 9. Ne vem, kdaj sem tako dolgo user posted image . Se sploh ne spomnim. Dopust mi bo pa res hitro minil. Še jutri in potem izlet. Ko pridem domov, bo samo še nedelja in že spet v službo.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1244
30.8.2006 12:39:03   
Klarissa
hudiča, sedaj sem pa na medovernet pri Pušenjaku prebrala, da so laho vnetja vzrok ss. jaz pa vem, da imam huda kronična vnetja na MV-kar mi je povzročalo cin1,2. sedaj pa imam številne bakterije v urinu in baje vnetje mehurna. imam že recept za primotren.
citiram Pušenjaka: "vsako vnetje, ki povzroči sistemski odgovor, lahko povzroči splav ali prezgodnji porod, zato je manjše zlo, če se kljub nosečnosi včasih uporabljajo zdravila. Po prenehanju z antibiotiki lahko vbistvu takoj zanosite, oziroma bi lahko antibiotike jemali celo do pozitivenga testa, potem pa nadaljevali s prenalivanjem z vodo, kar bo poskebelo za ustrezno spiranje sečil."
in kaj naj zdaj naredil da ne bo več vnetijuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1245
30.8.2006 15:22:42   
Aurora 28
Klarissa te čist razumem, sva že dve z enakim problemom. user posted image  Odkar pomnim imam vedno nekakšna vnetja, pa čeprav mene nič ne boli, niti ne srbi, niti ne peče... ko pa grem k svoji G na pregled pa vidi, da je prisotno vnetje. Sploh nevem od česa user posted image . Med drugim pa tudi Pušenjak pravi, da je lahko 101 razlog za ss. Eni lahko ss povzroči vnetje, spet drugi pa ne. Menim, da je vse odvisno od tega, kako je posameznica podvržena nečemu. Za sebe vem, da sem 100% podvržena vnetjim, saj vedno nekaj fašem. Grozaaaaa user posted image  

Klarissa nama bodo že porihtali dohtarji, pri meni je že čas, da začnejo nekaj delati glede vnetij, brisa, ss. Pa zakaj se nam mora to dogajati.

Smo verjetno ene tistih, ki imajo super može, stanovanje, službo, ljubeče ljudi ki nas obkrožajo... kot pravi Tinaaja, nas verjetno na področju user posted image  mora neka ovira doleteti. Tiste, ki pa imajo user posted image  in lahko prez problema uživajo v user posted image , pa mogoče nimajo službe, ljubečega moža, se ne razumejo z domačimi... Nevem, res nevem.user posted image  Vse nas življenje preizkuša, nam meče polena pod noge, da vidi kako smo močne? Malo filozofiram, ampak verjamem, da je nekaj na tem.

Aurora 28

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
30.8.2006 15:40:56   
lana38
Aurora 28!
Tudi jaz bi se lahko podpisala pod to tvoje filozofiranje. Ko ena stvar v redu teče, potem nekje drugje nekaj ne štima in se moramo vedno z nečim boriti. To je res prav kruto.
Vnetja so pa res lahko prav zoprna stvar. Jaz sem pred približno 2 letoma imela kar naprej vnetje mehurja. Komaj sem do konca pojedla Primotren, že me je čez par dni spet vse bolelo in peklo in sem pogosto hodila na vodo. Potem pa mi je os. zdravnik končno predpisal neke druge talete Nolicin. Po teh tabletah se mi je stanje uredilo. Moram kar potrkati, da od takrat nisem več imela vnetega mehurja.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1247
30.8.2006 20:24:27   
pilotgirl
Ojla punce.Sonchek moja hudička še ni prenehala,kr lije za ****,komi čakam da neha.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
30.8.2006 20:42:19   
sonchek
...ja po tolikem času se mora verjetno orng zlit...user posted image user posted image ...hec,hec...kok časa jo pa že maš???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1249
30.8.2006 20:50:11   
Aurora 28
Hej hej!

Pri nama se stvari obračajo na bolje , mislim glede stanovanja, no da ne bo pomote user posted image user posted image user posted image . Danes je moj možek sestavil omaro za obutev in jutri gre še po police za shrambo. Jupi sem vesela, najprej shramba, da se odmaknejo odvečne stvari, ki ležijo po stanovanje na mesto, kjer je za njih plac. Počasi pa beljenje, nova sedežna... Prav veselim se tega. Sem se čist vrgla v opremljanje stanovanja in preusmerla svoje misli glede ss in tega brisa v druge pozitivne stvari.

Aurora 28

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.