|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Neučakane
5.8.2006 16:17:10   
Jasy
Pozdravljene punce!

Zanima me če je imela katera podoben primer, če pa ne pa veeno upam, da mi lahko kako svetujete. Menstruacijo bi naj dobila 9.8., test pa se naredila prvega avgusta in mi je pokazal rahklo črtico, potem sem včeraj test še enkrat ponovila in mi ni pokazal ničuser posted image , zamima me kaj zdaj to pomeni ???? Ali še je mogoče prezgodaj, da bi se lahko karkoli vidlo???

Prosim svtujte mi,
vsem pa želim, da čimprej zagledate tisti magičniuser posted image , ki si ga vse tako želimo

lp

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.8.2006 17:49:08   
Tadeja 1976
Ojla Pikica25, tudi mi se trudimo že od februarja pa ni in ni nič. Počasi tudi mene že skrbi, da ni kaj narobe.Danes sem dobila verjetno user posted image ,no zaenkrat je gost svetlo rjav izcedek.G mi je rekla, če do jeseni ne bo nič naj pridem nazaj,takrat mi bo verjetno dala klomifen. Kako pa kaj ti napreduješ?

(odgovor članu pikica25)
Neposredna povezava do sporočila: 202
6.8.2006 14:42:26   
iwa
Jasy najbolj da še malo počakaš pa čez kak dan narediš še en test. Pa upam da bo user posted image user posted image !

Drugače pa jest mojo ne čakam v petek, pa bomo vidli kaj bo. Ta mesec nimam nobenih umišljenih znakov psihične narave in sm čist neobremenjena, kar bo pa bo.

Želim vam lep in uspešen delovni teden in čimveč user posted image user posted image !user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Tadeja 1976)
Neposredna povezava do sporočila: 203
6.8.2006 18:27:02   
Anonimen
Jasny, SM10, iwa in ostale!

Hotela sem samo povedat, da vas pridem še večkrat pogledat kako vam gre in držim pesti za vse vas, da tudi ve čimprej postanete nosečke!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
7.8.2006 19:01:40   
pikica25
Tadeja1976, mislim, da še ne napredujem. Te dni pričakujem user posted image , mislim, da bo prišla, saj so se znaki že začeli pojavljati. Nekako še vedno upam, da nam bo uspelo čim prej. Ves čas si dopovedujem, da ni uspelo, ker nisem bila pozorna na dneve O, pa ker nisva dovolj pogostouser posted image , pa tako dalje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
7.8.2006 20:36:14   
Jasy
Pozdravljene punce

Pa je prišla nesramna user posted image .
Pa gremo spet novim potem nasproti. Upam, da bo ta mesec več sreče. Iwa želim ti, da vsaj ti, če že ne jaz, dočakaš to srečo ta mesec.

Upajmo skupaj, da se nam vsem čimprej pokaže ta magičenuser posted image user posted image .

lp
jasy

(odgovor članu pikica25)
Neposredna povezava do sporočila: 206
8.8.2006 8:26:46   
Mili11
ja pri meni je tud prišla,... ITAK

zdej sem že na malo boljši poti in nimam več toliko negativnih misli in joka
Ta mesec sem kar mal ponosna nase.
Ni bilo nič solzic in tistega gadnega feelinga.

Počasi začenjam razumeti punce tle gor, ki pravijo, da mogoče bo pa drug mesec
Mogoče pa res bo,.....

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 207
8.8.2006 8:54:02   
iwa
jjasna prav lepo da si se nas spomnila! Tudi me tebi želimo vse najboljše v tvoji sreči! In zelo ti privoščimo mirno in zdravo user posted image !

Drugače punce pa ne bit preveč žalostne, sej bo, enkrat bo že ko bo pravi čas za to! Kar pogumno!user posted image user posted image user posted image Mormo kr držat pesti ena za drugo pa bo! Do moje je še 4 dni, pa nimam nobenih znakov in se sploh ne obremenjujem. Ko bo bo najbolj prav!
Želim vam lep, sončen, vesel in uspešen dan!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Mili11)
Neposredna povezava do sporočila: 208
9.8.2006 14:39:36   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Da dobim ( upam, da ne ) user posted image  še manjka par dni ( čeprav ne vem, če bo zdaj točna, ko sem nehala jemati KT ) . Naj vam povem, da sma bila z dragim prejšnji mesec kar aktivna na morju in zdaj opažam, da me zadnjih 10-14 dni zelo pogosto tičši na vodo , kar me prej ni plus tega mi povadi okrog poldneva postane slabo , se mi kar gor dviguje, ampak bruham pa ne. Testa še nisem delala, bom počakala še, da bo user posted image  zamujala, čeprav kot sem že napisala ne vem zdaj, če bo točna odkar sem prenehala s KT . A mislite, da sem lahko user posted image  ? Joj, nasrečnejša na svetu bi bila, če bi dobila končno tudi jaz user posted image  ?
A je katera imela samo ta dva znaka nosečnosti pa je vseeno bila potem user posted image  in ni bilo to samo PMS?

Lep dan vam vsem želim in, da čimprej zagledamo user posted image  

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
9.8.2006 14:47:44   
Anonimen
Aja, naj še vam povem, da ko sma na morju user posted image  je bilo to med in takoj po končani zadnji user posted image  tako, da nisem imela takrat plodnih dni in ovulacije. A bi lahko vseeno kaj ušpičla ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 210
12.8.2006 23:26:01   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Da dobim ( upam, da ne )user posted image še manjka par dni ( čeprav ne vem, če bo zdaj točna, ko sem nehala jemati KT ) . Naj vam povem, da sma bila z dragim prejšnji mesec kar aktivna na morju in zdaj opažam, da me zadnjih 10-14 dni zelo pogosto tičši na vodo , kar me prej ni plus tega mi povadi okrog poldneva postane slabo , se mi kar gor dviguje, ampak bruham pa ne. Testa še nisem delala, bom počakala še, da bo user posted image   zamujala, čeprav kot sem že napisala ne vem zdaj, če bo točna odkar sem prenehala s KT . A mislite, da sem lahko user posted image  ? Joj, nasrečnejša na svetu bi bila, če bi dobila končno tudi jaz user posted image  ?
A je katera imela samo ta dva znaka nosečnosti pa je vseeno bila potem user posted image  in ni bilo to samo PMS?

Lep dan vam vsem želim in, da čimprej zagledamo user posted image

Naj še vam povem, da danes mineva 35 dan ciklusa in, da še user posted image  vedno ni user posted image  

A je imela katera enake, podobne znake ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
15.8.2006 19:13:52   
Katja80
Oj!
Pri vsaki je drugače. Jaz sem naprimer imela napet trebuh kot tik preden sem dobila user posted image , slabo mi je bilo in utrujena sem bila popoldan tako da se mi je kar naprej spalo. Držim pesti da se pridružiš nam user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
15.8.2006 19:28:40   
iwa
Punce, jest vas sam na hitro pozdravim, jutri šibam na morje! Moja user posted image me ta mesec fejst zafrkava, zamuja že 4 dni, test dons pa ni pokazal user posted image . A nič za to! Se je treba kar borit, sej prej al slej bo že user posted image user posted image !
Vsem čimprej želim da jih zagledamo do takrat pa se lepo mejte! user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 213
15.8.2006 22:56:28   
biser
Lep pozdrav vsem!

S fantom si oba želiva še enega user posted image  in tudi delava na tem,amapk zaenkrat še neuspešno. user posted image user posted image Prejšni mesec sem imela vnetje in sem šla h g. in sem ji rekla pač da imam vnetje. Pri sestri je bilo vse vredu sam potem ko sem prišla k zdravnici sn pa skor dol padla  tak je bilo mrzlo v ordinaciji. Pol pa prides iz 36 stopinj v sobo kjer je 20 stopinj, se slečeš in se direkt prehladiš. user posted image user posted image   Povedla sn ji da sem mogoče noseča, za kar mi je kar hitro rekla da mi tablet ne bo dala proti vnetju (pa pri tem mi je dvakrat povdarila, ČE sn res nosečauser posted image ). Potem sva se še pogovarjali glede ostalih zdravil, ki jih imam proti napadu astme in zaradi alergije. Za eno zdravilo mi je celo pogledla v knjigo ker baje vse pumpice in zdravila ki sem jih imela jaz, jih za nosečnost ne bi smela imet(imela sem 3 različne pumpice in ene tablete). OK! A potem, ko sem šla ven in sma se še neki pogovarjale je g. še hitro rekla, da za nosečnost, moraš  bit prvo noseč. Ne vem pa kako si naj te besede razlagam. Men se je zdelo malo čudno. Kot da bi si jaz zmišljevala,ali sem lahko noseča ali ne, pa čeprav sem imela čuden občutek. No in tist mesec pol res ni nič bilo.user posted image
Zdaj sem pa spet pri čakanju. Predvideno user posted image  imam ta petek in res upam da je ne bo. Tako sem že v pričakovanju da še komi zdržim. Bradavičke imam zelo občutljive in vsake toliko časa me zaboli v jajčnikih, pa malo mi postane slabo, če dlje časa kaj delam na nogah, drugače pa kr gre. Sem pa imela včeraj vročino(37,6),ampak tudi to je sedaj že mimo. Mislite, da če bi jutri delala test,ko je sreda, da bi mi prav pokazal, ali je res treba počakat do predvidene user posted image ?

Se opravičujem ker sem toliko zatežila, ampak edino vam se lahko potožim. ker ste mi že velikrat pomagale z odgovori.

biser 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
16.8.2006 18:49:15   
gospodicna
pozdarvljene vse neučakane!

Dopust se je končal in upam da bo uspešen, saj se z fantom že od junija trudiva na user posted image . Sicer pa mi nekaj ni jasno. moja zadnja M je bila 19.7. torej naj bi jo (ne) dobila jutri, vendar sem jo zopet fasala 30.7.user posted image . je imela še katera take težave. pojma nimam zakaj je bilo tako.
jutri sem naročena na pregled pri g. tako da bo kmalu vse jasno če smo kaj ušpičil na dopustu.

lepo se imejte user posted image

(odgovor članu biser)
Neposredna povezava do sporočila: 215
17.8.2006 12:36:42   
gospodicna
no tko pregled je za mano. baje je vse v najlepšem redu sam o user posted image ne duha ne sluha.user posted image . g mi je priporočala naj začnem jemati Tifol tablete, zato sem takoj zavila v prvo lekarno in jih kupila.
zanima me pa nekaj. kdaj naj bi začela jemati te ta tablete, a moram počakat na prvo menstruacijo a lahko kar začnem saj je do naslednji user posted image še kar nekaj časa.

lepo se imejte pa že v naprej hvala za odgovor.

(odgovor članu gospodicna)
Neposredna povezava do sporočila: 216
17.8.2006 13:01:03   
Kati23
Gospodicna, Tifol lahko začneš jemati kadarkoli, ne rabiš čakat na M. Jaz sem jih že jemala pribl. 1 mesec, pa sem prenehala in jih bom spet takoj, ko bom zvedla, da sem nosečka (ni nujno, da jih že 3 mesece prej, važno je da jih jemlješ prve 3 mes. nosečnosti). Jemlješ pa 1 tableto na dan po obroku. Preberi si priložena navodila za bolj točne podatke ali pa vprašaj v lekarni.

(odgovor članu gospodicna)
Neposredna povezava do sporočila: 217
17.8.2006 13:21:32   
Tracy
Punce. Tudi jaz se vam pridružujem. Sicer že imamo enega sončka, sedaj pa smo začeli delati na drugem. Že ena dva meseca poskušamo pa nič. Sicer je res da nismo tako zelooo resni (nikakor ne vsak drugi dan), pa vendar. Te kar malo vrže iz tira, ko ne uspe.
Sedaj je ravno user posted image  na obisku, potem pa spet na delo.

LP

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu Kati23)
Neposredna povezava do sporočila: 218
17.8.2006 14:18:15   
neycka

Zivjo vsem.
Sem prebirala za nazaj in sem videla, da imamo vse priblizno podoben problem user posted image . Tudi jaz komaj cakam, da ugledam user posted image , pa do tokrat se ni bilo nic. Danes sem naredila test in ni nic pokazal. Res je, da mi user posted image  zamuja komaj dva dni, sem ga pa vseeno naredila. Zdaj bom pocakala se kaksen teden, potem pa zopet naredim test, ce me prej user posted image  ne preseneti. Upajmo na najboljse. Drzim pesti za vse!

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 219
17.8.2006 20:16:08   
dorina
No, mi smo pa bili ta mesec tudi pridni... Čez kakšen teden bi morala (oz. ne bi smela) priti user posted image . Me pa kar nekaj špika po jajčnikih (obeh user posted image ?!?) in v spodnjem delu trebuha, tak da ne vem, ali se mi že blede od želje pouser posted image , ali pa se morda res kaj dogajauser posted image ?!? Pustimo se presenetiti...

(odgovor članu neycka)
Neposredna povezava do sporočila: 220
17.8.2006 20:56:45   
zorica

Dorina sem čisto na istem kot ti.Najpozneje za teden dni (ne ) pričakujem user posted image .Se pa mi isto tam spodaj nekaj dogaja.Potem pa je še tu on dan, ko sem skoraj skup zlezla,...
Drugih znakov pa ni.

Z mojim dragim oba moliva da nama bo tokrat uspelo, saj bo drugi mesec že leto dni kar ne jem KT.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 221
17.8.2006 21:08:30   
dorina
No, lepo, bova pa skupaj čakali na user posted image . Mogoče nama pa uspe. user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 222
17.8.2006 21:30:15   
zorica

Imam tudi nek čuden okus v ustih, da se moj včasih celo namrdne  ko ga poljubim.Tudi ko dam žvečilen pride po petih minutah.Pa ne vem če me kaj želodec zaj.....Ker okus pa ni ravno kovinski, ki se baje pri nekaterih pojavlja kot zgodenj znak nosečnosti.Jaz ga prepisujem psihi, je pa nadležen.Danes sem jedla morske sadeže, da mam vsaj malo okus po česnu user posted image .

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 223
18.8.2006 7:35:28   
petra a
pri nas ni bilo ta mesec nič, naslednjo NE pričakujem 07.09.2006

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 224
21.8.2006 8:01:35   
SM10
Dobro jutro vsem.

Vidim, da je nekaj novih nosečk in čestitke vsem.
Sporočiti vam moram veselo novico, saj sem končno user posted image . Danes je 6t in 1d.
Držim pesti za vse ostale.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?