|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Neučakane
29.7.2006 14:57:09   
KSIA
No, tudi moji dnevi ovulacije so mimo. Ta mesec sva šele drugič delala na user posted image . No, sedaj vidim, da pa res ni tako lahko. Sem mislila, da se hitreje prime user posted image . Tudi jaz grem na morje ravno takrat, ko moram dobiti user posted image . Nočem pa si nič prestavljati, saj se potem tudi ovulacije malce zmeša.
Anonimna, mogoče pa si svojemu dragemu preveč "težila" glede user posted image , pa glede plodnih dni, pa.... Saj veš kakšni so tipčki. Mogoče pa ga je strah tudi odgovornosti, ki jo user posted image prinese. Kako pa imata rešen stanovanjski problem, službe.... Midva sva še vedno podnajemnika, ampak službe imava oba redne, tako da je nekako lažje. Najprej sva mislila počakati svoje stanovanje, ampak to še lahko traja.
Vsem želim,da čimprej ugledate user posted image . Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
29.7.2006 15:14:07   
Anonimen
Ksia,
glede user posted image  sem ze res mogoce malo "tecna" , ker se samo o tem sanjam in govorim o tem...
Glede plodnih dni mu nisem sploh nic govorila in se njega s tem obremenjevala, sluzbe imava oba, stanovanje pa tudi podnajemnisko zaenkrat. Sploh se ne zeli pogovarjati o tem , se dobro, da imam vas na RR. Na morju sva bila kar pridna user posted image  , zdaj doma pa se me kr izogiba user posted image  . Zadnji user posted image ,ki je bil doma je celo pazil in ni "koncal" v mene tako, da fant se je zgleda odlocil , da se ne bo nekaj casa user posted image  . Rekel mi je celo, da dokler ne zacnem spet jemati nazaj KT nebova nic user posted image . Cisto sem obupana in na tleh...user posted image  
Kako ga naj pripravim do pogovora in odzenem njegov strah ob prihodu user posted image  , ko pa je on bil prvi, ki mi je "predlagal" , da bi imel user posted image  in , da ze komaj caka, ko sva zacela delati user posted image  .Zdaj pa se je cisto spremenil , ko, da ni vec to moj fant.....

(odgovor članu KSIA)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
29.7.2006 16:19:09   
Katja80
Živijo anonimna!
Mislim, da je tvojga mal strah pred tem kako se bo potem ''VSE'' spremenilo in da ne boš več videla njega ampak samo še otroka še posebno če mu ''težiš'' kot si rekla za otročka. Moj je bil isti in jaz isto kot ti potem pa se je kar enega lepega dne odločil da ni to tako kot misli in sedaj sem user posted image 5 tednov. Mislim, da ga moraš malo pustiti pri miru glede user posted image pa si bo mogoče premislil.
P.S. Kako dolgo pa sta skupaj....mogoče pa misli da je prehitro?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
29.7.2006 18:02:09   
KSIA
Anonimna, poskusi se pogovoriti z njim. Kupi eno buteljko dobrega vinčka, skuhajta si večerjo, nato pa načni temo o user posted image . Malo ga povprašaj za strahove, ki jih ima. Če ti drugače ne more povedati, verjemi da kakšen deci dobrega vinčka kaj hitro razvozla jezik. Poskusi, izgubiti nimaš kaj. Pa poročaj kako je šlo.

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 179
31.7.2006 10:36:31   
SM10
Živojo vsem,
Kako ste kaj?
Jaz komaj čakam konec tedna, da se spravim na morje in odmislim vse nestrpne dneve čakanja. Čeprav nisem glih najbolj vesela, ker če bo user posted image  prišla bo ravno na morju. Konec koncev pa kaj, itak hitro mine.

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 180
31.7.2006 11:18:50   
ANA_P
Anonimna, pogovori se s tvojim. Čeprav je mogoče težko stopiti v pogovor z njim, mu povej, da si želiš user posted image  in zakaj si naenkrat več on ne želi. Čisto preprosto, nič ne kompliciraj, kar vprašaj, odgovor bo mogel dati. Veš tudi jaz sem si po tihem že pred tremi leti želela otroka, pa še moj ni bil najbolj zato, sicer je rekel, da bi imel, če si želim ampak sem vedela, da je bolje da počakam, da dobi tudi on to potrebo in željo po otroku. In tako sva se lani aprila - maja odločila - dal je on pobudo in se zdaj trudiva že več kot eno leto.
Stanovanjski problem imava rešen, prej sva bila v najemu zdaj pa sva že tri mesece v svojem stanovanju, kjer imava eno sobo prazno user posted image , ker čaka user posted image .
Veš, najbolje, da se pogovorita, jaz sama si ne bi želela delati na user posted image , če bi vedela, da mojemu še ne odgovarja. Oba moreta biti za to. Kar vprašaj ga, pa ne oklevaj, kar takoj.
lp, in upam da bosta našla kompromis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
31.7.2006 11:23:29   
ANA_P
SM10, tudi jaz jo morem dobiti dan pred odhodom na morje. Ampak glede na to, da nisva bila tako pridna ta mesec, vem da bo prišla. Ampak nič hudega, bo pa mogoče ratalo naslednji mesec.
Želim ti, da je ne bi dobila in da zagledašuser posted image  ( pa ne pozabi vzeti testa s sabouser posted image  )

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 182
31.7.2006 13:17:28   
Anonimen
Punce hvala za nasvete, mi je lazje, ko se lahko vsaj z nekom o tem "pogovorim"
V sredo odhaja moj dragi za teden dni sluzbeno na pot v tujino tako, da se bom pogovorila z njim, ko bo prisel nazaj domov. Ne bom zdaj "pritiskala" nanj se z pogovorom o user posted image  , bo imel zdaj nekaj casa zase, ko bo odsoten za razmislit in bomo videli kaj bo potem . Me pa je to toliko bolj presenetilo zdaj zaradi tega, ker mi je on rekel naj neham jesti KT, da bi imela user posted image  . Mogoce pa se je kaj ze prijelo , ko sva bila na morju in sem ze user posted image , ampak se moram pocakati , da bo cas, da dobim user posted image  .

Lp vsem in prav vsem zelim, da cimprej zagledate user posted image  .

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
31.7.2006 19:23:31   
iwa
Tako anonimna, ti ga kar pusti naj malo odmisli na službeni poti pol se pa v miru pogovorita, ker če on res nima želje pol je bolj mal počakat da bosta oba za!
Drugač so za mano živahni O dnevi in čez dva tedna bomo vidl če smo kej ušpičil!Kakorkoli bo, bo cool, ker grem 16. na morje in rajš vidim da če pride se prej isteče in sm pol tm fraj.
ANA_P in SM10 ful vama želim da na morju zagledata user posted image user posted image in uživata tako lep srečen dopust že user posted image ! Mogoč pa bo!

Kakorkol z vsem je treba bit zadovoljen, tud za nas še pride ob pravem času user posted image user posted image !user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
31.7.2006 20:05:27   
Anonimen
Drage moje ,

danes je moj dragi prisel predcasno domov iz sluzbe, spakiral stvari in odsel domov k svojim starsem nazaj . Tako, da zdaj pa upam, da dobim user posted image  in , da nisem slucajno user posted image . Tako, da je konec vsega in po spet eni slabi izkusnji z fantom za katerega pa sem res mislila,da je pravi partner za mene in mu zaupala sem spet samo razocarana in prizadeta. Tako, da zdaj pa se nekaj naslednih let verjetno nebom delala na user posted image  , ker sem cisto na tleh, ko te ljubljena oseba iz danes na jutri brez besed zapusti. Neodgovorno...
Jaz pa sem zdaj cisto na tleh...hvala vam,da ste tako fajne punce...

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
31.7.2006 20:46:08   
gospodicna
hja moja user posted image je prišla že takoj po dobrem tednu ko je se je iztekla user posted image user posted image . upam da to ni nič narobe in da bova na dopustu kaj ustvarila, ker si tega obadava močno želiva.
upava na najboljše user posted image

Anonimna ne obupaj in verjemi da sem z mislimi ob tebi user posted image user posted image . vedi pa nekaj da po vsakem dežju posijej sonce. govorim iz lastnih izkušen. tako da... glavo pokonci punca pa novemu dnevu naproti.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 186
31.7.2006 21:34:04   
iwa
Zelo mi te je žal anonimna, a bolje je tako da se ni predolgo vleklo vse skupaj. Upam da si kmalu nabereš novih moči. Tud tebi se bo enkrat odprla pot do sreče v ljubezni. Me bomo s teboj, kar daj iz sebe kar te muči. Čas zaceli vse rane pravijo... user posted image user posted image user posted image user posted image pa probaj bit čimbolj pozitivnauser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu gospodicna)
Neposredna povezava do sporočila: 187
31.7.2006 23:05:03   
Anonimen
Ja, ce se je tako odlocil bom spostovala njegovo odlocitev , kljub temu, da sma mesec dni nazaj se delala na user posted image , zdaj pa konec vsega...Mi je pomagal pogovor z mojo najboljso prijateljico,ki mi je dala vedeti,da naj ne jokam za njim,ker me ni vreden,ker sem predobra punca zanj.Naj ga ne klicem,mu ne pisem sms-jov,skratka nic,svetovala mi je,da,ce bo ugotovil,da mu kaj pomenim in, da me ljubi bo ze on tisti,ki bo navezal stik z mano,ker nisem jaz nic narobe naredila.
Se pa v tem trenutku grozno pocutim,podrl se mi je ves svet v sekudni...user posted image

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
1.8.2006 8:30:25   
bačko
Lep pozdrav!Tudi jaz sem ena izmed neučakanih.Z možem probavava 4 mesece pa do zdaj še nič ni bilo.Ampak ne bom obupala.
Na zečetku sem se zelo obremenjevala s tem, zdaj pa sem se prepustila usodi in ko bo pač bo.Vse smo preveč pod pritiskom, ker si močno želimo imeti otroka.To pa vpliva na nas.Dosti jih poznam, kjer je psiha naredila svoje.Ko so pa že obupale, so pa zanosile.Ena med njim je že celo dobila odobritev za umetno oploditev, potem pa je po naravni poti zanosila.Ne smemo obupati.Jaz osebno ne bom.Prepustila sem se toku življenja.Lep pozdrav vsem.
                            PA PA

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 189
1.8.2006 8:34:42   
SM10
Anonimen žal mi je zaradi tvoje situacije. Strinjam se s tvojo prijateljico. Ga bo že minilo, verjetno pa se je malo ustrašil obveznosti, ki jo prinese user posted image . Želim ti srečo v življenju, pa čeprav te včasih kaj zlomi. Saj bo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 190
1.8.2006 15:10:39   
Babyblue
pozdravljene vse bodoče mamice, novopečene mamice in tiste ki ste že mamice :) sem nova na tem forumu...nisem še bodoča mamica si pa zelo zelo želim...tale forum prebiram že kr nekaj časa in je res super

joj prov lepo je brat kako ste vse vesele in srečne ker ste zanosile in se pogovarjate o otrocih...jest bi tud rada imela dojenčka pa mam še dve leti faxa...bo treba še počakat...

lepe dneve z vašimi srčki

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 191
2.8.2006 10:39:00   
SM10
Drage moje, jaz sem čist out. Včeraj sem mogla ful letat na wc, pa utrujenost me daje. Da ne govorim o napihnjenosti, ker sem napihnjena ko žaba, ampak tudi kar naprej moram nekaj jest. Tudi danes je isto.  Sploh nimam volje pakirat za morje. Kar ne da se mi nič. Čudni so ti znaki, pa, da je mogoče spet psiha tako močna, da kar ne morem več verjet, da se lahko tako poigrava z našim telesom.
Do prihoda user posted image  so še 3-7 dni. V petek je moj 28. dan, vendar je že dvakrat prišla na 31. dan. Bomo videli kaj bo. Upam na najlepši dogodek.

(odgovor članu Babyblue)
Neposredna povezava do sporočila: 192
2.8.2006 10:43:07   
SM10
Da še omenim to, da imam bt povišano že 11 dan, tako, da če drži, da se bt dvigne 14 dan pred prihodom user posted image , potem to pomeni, da bi moja mogla priti
5. ali pa 6. avgusta-točno na 28 dan.
Se mi zdi, da sem že malo zabluzila, je pa kar malo lažje pri duši.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 193
2.8.2006 18:49:05   
ANA_P
SM10 držim pesti, da vama je ratalo. Tudi jaz sem utrujena in apetit imam poveča, ampak sem nekako ta mesec prepričana, da nam spet ni ratalo ( no, upanje še vseeno imma ) utrujenost pa me muči tako, da sem po poti iz malice, kar malo zadremala v avtu. Ampak sem prepričana da me muči to spremenljivo vreme.
Torej držim pesti,d a ugledaš user posted image , jaz pa čakam danes teden in takrat tudi na morje.
Fajn se imej, pa takoj, ko prideš iz morja sporoči kako in kaj.

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 194
2.8.2006 18:52:15   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  žalostno, kar ne morem verjeti, da je kar tako odšel. Mogoče pa ni razlog samo delanje na user posted image , če praviš da sta delal šele 3 mesece ali pa je imel res veliki upor. Joj, jojuser posted image user posted image  žalostno.
Mogoče pa rabi samo čas za sebe. Sta že dolog skupaj? In kako dolgo sta živela na svojem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 195
2.8.2006 19:22:33   
Anonimen
Pozdravljene punce!

Naj vam napisem kako se je koncal odhod mojega dragega : Vceraj dopoldne me je poklical ces,da ima se pri meni potni list ( ki ga rabi ju3 za v tujino ) in polnilec za mobitel in, ce lahko pride ponj. Rekla sem mu naj kr pride. Ko je prisel sva nacela pogovor, povedal mi je, da svojim starsem sploh nic ni povedal , da sma se sprla, ampak , da je samo tam prespal. Med drugim mi je tudi rekel, da si še zaenkrat ne želi user posted image   in, da naj zacnem spet jemati KT. Šel po svoje stvari v avto in zdaj je spet doma. Saj ne recem,da nisem vesela, sem pa zelo razocarana nad njim, ne vem zakaj je tako spremenil mnenje o user posted image  . Jaz pa komaj cakam,da bom user posted image  in ko bom imela svojega prvega user posted image  . Stara sem "ze" 27 let tako, da cas bi ze bil , da postanem tudi jaz mamica. user posted image    Na svojem pa ziviva zdaj pol leta.

(odgovor članu ANA_P)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
2.8.2006 21:09:45   
pikica25
Pozdravljene vse neučakanke. Sem nova na forumu in brez dvoma pašem pod "neučakane". Grozno tezko čakam, da nama z možem uspe dobiti novega družinskega člana. Na tem delava že kakih 7 mesecev, čeprav se do zdaj nisva obremenjevala s tem, kdaj so plodni dnevi in tako dalje. Zdaj pa me že skrbi! Malo v tolažbo mi je le, ko vidim da nisem edina s temi tesnobnimi občutki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
3.8.2006 8:08:24   
Tadeja 1976
Zdravo punce,dolgo me ni bilo med uporabniki,ker sem se trudila čim manj misliti nauser posted image , vendar ni nič pomagalo. Že 7.mesecev poskušamo, da bi moj
sinko dobil bratca ali sestrico, pa nič. No user posted image kadar nama paše,mislim pa da podzavestno tudi kdaj kadar je O. Danes naj ne bi prišla user posted image  ,pa bomo videli ali smo bili kaj uspešni,ali bo potrebno iti v nov krog. Vsem vam želim, da čim prej opazite user posted image user posted image  in lepo se imejte kjer koli že ste.

(odgovor članu pikica25)
Neposredna povezava do sporočila: 198
3.8.2006 8:38:41   
bačko
SM10!Jaz tudi neprestano samo jem in kar naprej spim.Trebuh imam pa kot balon pa še bradavice me bolijo.Za povrh mi je pa še cel dan slabo.user posted image moram pa dobiti čez en  teden.Tudi jaz mislim, da se psiha poigrava z mano.Čeprav se trudim da ne bi razmišljala o tem, da sem noseča je to kar naprej v moji glavi.Bomo videli kaj bo naslednji teden.Držim pesti zate, da je pozitivno.
                       PA PA

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 199
4.8.2006 8:04:34   
SM10
Na hitro vas še pozdravim in upam, da vas čim več ugledam med aprilčicami.
Se slišimo po dopusto.
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?