|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Neučakane
17.7.2006 20:33:00   
KSIA
No, tudi moja user posted image se je končno iztekla, sedaj pa novim bojem naproti. TIfol sem že začela jesti, tako da... Vsem držim pesti za user posted image . No, lepo se imejte v teh lepih sončnih dneh user posted image

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 151
18.7.2006 12:25:12   
Sandra-4
Je mogoče katero pred pričakovano M, nekako skelelo v nožnici? V bistvu sploh ne znam pojasniti, toda kar naenkrat sem dobila veliko prozornega izcedka ter skeleči občutek. Do M imam še tri dni - je mogoče, da se kaj dogaja v telesu?

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 152
18.7.2006 15:54:41   
sssončnica
Pozdravljene!
Sem nova. Kar nekaj časa sem prebirala to temo in ugotovila, da nas je pravzaprav zelooo veliko. Skratka, tudi jaz čakam, pa nočem, da pride, se pravi user posted image .
Skratka, stara sem 29, user posted image delava tretji mesec in tokrat očitno nekaj dogaja. 
Mogoče je katera izmed vas imela podobno izkušnjo in bi mi lahko kaj povedala.
Torej, 22. dan ciklusa zjutraj in naslednji dan zvečer (včeraj), se je pojavil komaj opazen rjavkast izcedek, taprave M pa ni, kaže da bi lahko bila le vgnezditvena krvavitev. Neprestano se nekaj dogaja tam spodaj, pika, mal zvija, kot bi bila tik pred M, dojke so napete in boleče. Simptomi bi načeloma morali kazati na to, da sem zanosila. Še nekaj dni in bom seveda naredila test, če M ne bo. Me pa vseeno mal muči ta izcedek. Kaj pravite?
LP, sssončnica.

(odgovor članu Sandra-4)
Neposredna povezava do sporočila: 153
18.7.2006 17:17:41   
delfinčica
Timing za vgnezditveno krvavitev bi bil kar pravi, sssončnica. Upam, da vama je uspelo in da si user posted image .

(odgovor članu sssončnica)
Neposredna povezava do sporočila: 154
18.7.2006 21:01:56   
daisy
Sandra- 4, ta mesec imam tudi jaz podobne težave. Tudi pri meni se je dva dni nazaj pojavila skeleča bolečina v nožnici, vendar naj bi M dobila komaj čez kakšen teden. Upam, da ni spet kakšno vnetje, ker sva se pa ta mesec res trudila na user posted image .

Sssončnica, mogoče pa je to vgnezditvena krvavitev! Držim pesti!!!

(odgovor članu Sandra-4)
Neposredna povezava do sporočila: 155
19.7.2006 7:43:57   
BarbaraE
sssončnica - ja, možno, da je vgnezditvena krvavitev. Pri meni je bilo isto oz. 4 dni pred user posted image  se je pojavil krvav izcedek in sem itak mislila, evo pa je user posted image  in sem še možu rekla, da spet ni ratalo. In potem je ta izcedek izginil (trajal le en dan), pa sem potem čakala, pa čez dva dni tu na RR vpr., če je možno in potem sem še čakala, pa 2 dni po datumu, ko naj bi user posted image  dobila, naredila test in sta se na CB user posted image  pokazali tako hitro, da ni bilo dvoma. Ma ni bilo potrebno čakat niti minuto - se prav spomnim, samo palčko sem pomočila in evo - user posted image .

Upam, da bosta tudi pri tebi user posted image . Ti lepo počakaj za vsak slučaj do par dni po izostanku user posted image , potem pa naredi test. Pa svetujem ti kar CB, meni osebno se zdi ta še najbolj zanesljiv. Kaj pa vem, tako mi je tudi v lekarni svetovala. Ni za šparat. Aja, ostalih kakšnih večjih znakov pa od začetka še ni bilo, je pa res, da nisem nikoli imela pms. So pa lahko znaki za nosečnost in pms podobni, razlika je le v tem, da pride ali ne pride user posted image . user posted image

Sporoči, kaj ti bo test pokazal!!

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 156
19.7.2006 8:54:23   
kepica
Ojla punce!

Še ena nova. Sicer stara uporabnica RR-ja. Doma imamo dvoletnega nagajivčka, ki si zelo želi sestrico. Tudi ime ji je že izbral (Sarauser posted image ) Z možem sedaj pridno delava na tem, da bi Nejcu, seveda pa tudi nama, čimprej izpolnila željo. Do Muser posted image  je sicer še daleč (3.8.) ampak stiskamo pesti, da je tokrat ne bo. Pesti pa držim tudi za vas, ki se že dlje časa trudite za user posted image  in upam, da čimprej zagledate user posted image .

lp
kepica

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 157
19.7.2006 10:19:26   
sssončnica
Ojla.
BarbaraE in ostale, hvala za odgovor.
Ja, rjavkast madež (čisto malo) se je ponovil tudi včeraj (torek) zvečer, tako da sedaj res ne vem. Možno, da je le prehitra in zelo blaga M.
Sem pa prvič pozabila povedati, da že drugi mesec jemljem tabletke Dabroston, ki mi jih je predpisala G zaradi boleče M in neurejenega ciklusa. Prejšnjič, po eni kuri z Dabrostonom (10 dni po 2 tabletki), sem M dobila tako kot je treba, 28. dan. Tale drugi ciklus pa kot pravim, naj bi bil enak, torej urejen. Zato tudi predpostavljam, da sem ovulirala v tapravem času in je velika možnost, da sem zanosila, ker sva te 3 mesece zelooo pridna, torej - tale mi je srčkan: user posted image kolikor gre.
Torej, skrbi me samo to dejstvo, da če bi bila to t.i. vgnezditvena krvavitev, da ne bi bila 3 dni, po malem, ampak samo 1 dan.
Saj pravim, itak bom naredila test, po tvojem nasvetu Clear blue in potem bomo videli. Sem pa blazno neučakana. Katera pa ni?
LP, sssončnica.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 158
20.7.2006 12:47:47   
notica
Pozdravljene, že nekaj časa prebiram vaše pogovore in se danes odločila, da se vam pridružim (predvsem, ker se zdite prijetne punce in seveda druži vas, ups nas ista stvar). Tudi midva s partnerjem sva se odločila za še enega user posted image  in sva pridna že 3. mesec. Meni bo to 2. otrok (1. je letnik 1990)-ja, stara sem 39, a moja največja želja je postati še enkrat mamica. Torej - M naj bi bila 28.7., prsi so povečane in boleče ne samo na dotik. 2 meseca nazaj sem delala teste, zdaj jih ne bom dokler user posted image  ne bo zamujala en teden! Vsem  želim čim lepše preživljanje čakalnih dni user posted image  ter držim pesti za user posted image user posted image .
Lep sončen pozdrav, notica

(odgovor članu KSIA)
Neposredna povezava do sporočila: 159
20.7.2006 14:11:41   
Anonimen
tudi jaz je že nekaj mesecev ne čakam... pa je danes spet prišla v vsej svoji veličiniuser posted image ....
Ni kaj, se bo treba pobrati in veselo v nov krog...
Vsem tu pa želim, da jo končno enkrat že ne dočakate!!!

(odgovor članu KSIA)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
20.7.2006 14:39:32   
Anonimen
Ja še ena takšna tuki....
user posted image bi mogla dobit 16.7., 18.7. je bil test -, zdej pa samo čakam kdaj bo prišla. Ne duha in sluha o njej. Ne vem če bi se sploh splačalo ponovit test.

Vsem želim veliko sreče pa držim pesti za user posted image user posted image !

Lp, Nana

(odgovor članu KSIA)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
20.7.2006 18:51:58   
gospodicna
tudi moja user posted image je prišla v torek, dva dni prezgodajuser posted image . sedaj ko se mi pa bliža dopust, bom dala možgane na off in bova čim več user posted image . upam da mi bo uspel. sicer se pa ne obremenjujem preveč a bo a ne bo, saj imam 23 let in še kar nekaj časa.

vsem želim user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
22.7.2006 19:37:58   
sarica3
user posted image najprej bravo za take fejst punceuser posted image

sem nova na tem forumu in tudi midva sva zelo neučakana glede dojenčka.
od dec. se že trudiva pa še vedno nič.user posted image
upava da nama bo dopust pri tem pomagal.user posted image  

vsem neučakanim želim, da čim prej zagledamouser posted image user posted image

lp

(odgovor članu gospodicna)
Neposredna povezava do sporočila: 163
23.7.2006 12:29:53   
iwa
Kako ste kaj punce?
Sarica3 dobrodošla in želim ti čimprej user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image Čim bl sproščen pa bo!
Mene v tem tednu čakajo tisti pravi dnevi za user posted image in sm že vsa naspedirana! Nč se ne obremenjujem, ampak se veselim mladosti in tega da je zej pravi čas za user posted image iz užitka. Rezultati pa ko bojo, bojo! Je treba uživat in si privoščit poletje!

Želim vam lep delovni teden!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu sarica3)
Neposredna povezava do sporočila: 164
24.7.2006 7:28:01   
SM10
Dobro jutro vsem,

Za mano je ovulacija, ki se je kazala v močnem špikanju kar dva dni in temperatura je povišana že drugi dan. Upam, da je res ne bo, pa še na morje grem 5.8.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 165
24.7.2006 7:40:51   
ancka1
SM10 držim pesti! Mene ločijo do dneva resnice še trije dnevi. Sicer me je že prejšnji teden začelo nekaj zvijat po jajčnikih, tako da nisem ravno optimistična. Skoraj ne verjamem, da bi znaki kazali kaj drugega. So tipično predmenstrualni. Bom pa sigurno razočarana.
Upam, da imaš kaj več optimizma v sebi user posted image .
Želim ti lep dopust in seveda da ne pride user posted image .

LP, Ancka1

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 166
25.7.2006 12:24:03   
Anonimen
Pozdravljene!
Moja user posted image  naj bi prišla 26-28.7. Upam, da je ne bo. Ker če že pride bom morala (po skoraj pol leta) ponovno jemati KT (ampak samo 10 dni), da prestavim M. Namreč 20.8. grem na morje in po izračunih prav takrat naj bi bila bolna. Upam, da bom vseeno imela ovulacijo in da bo nama uspelo kaj kmalu zagledati user posted image .

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 167
26.7.2006 9:40:16   
BarbaraE
SM10 - a pravilno sklepam, da naj ne bi dobila user posted image  ravno na morju? Mene tudi to čakanje čaka ravno v času dopusta. In zdaj ne vem, kakšno zalogo vložkov naj vzamem, ker ne vem, a bo ali ne bo. A katera ve, a kakšen test pokaže znak, a si al nisi še pred izostankom M. Maj, saj vem - sem sicer pristaš, delaj test, ko ti izostane, ampak hudiča, ko pa je to ravno med dopustom. mene pa že zdaj zanima. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
26.7.2006 10:47:56   
Jasy
Lep pozdrav punce.

Končno sem zbrala pogum, da vam tudi jaz kaj napišem, ker že dolgo prebiram vaš forum in se mi zdi zelo vredu. Nisem si mislila da nas je toliko, ki si želimouser posted image . Tudi midva z mojim dragim sva začela delati na temuser posted image , pa me zanima po kolikem času se pojavijo prvi znaki nosečnosti?

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 169
26.7.2006 18:01:01   
zorica

Za dva, tri dni bi naj prišla user posted image .Znakov kot prej pred menstuacijo nimam, ko sem že teden dni prej vedela da pride.Le občasno špikanje.Pa se ne delam nora več s tem, kaj če sem, ker vem da bo itak prišla.

Sem pa mela on dan prečudovite sanje.Sanjala sem, kako se je moje oplojeno jajčece vgnezdilo v maternici, midva z mojim dragim pa sva to opazovala prek nekega monitorja user posted image .In na koncu so nama tekle solze sreče.In koliko vem, se ti vedno uresniči ravno nasprotno kot sanjaš user posted image

Ampak sanje so bile tako žive in takoooo lepe.

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 170
27.7.2006 7:36:41   
SM10
Ja Barbara, če nama ni ratalo bo user posted image  ravno na morju. Jaz bom vzela tudi tampone, ker tako al tako nimam tako močne, če pa bo lila se pa kakšen dan se ne bom kopala.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 171
27.7.2006 8:14:37   
petra a
tudi midva sva se odločila za otročka in prejšnji mesec naredila korak naprej...ko se mi je že zdelo, da se nekaj dogaja tam notri (špikanje, slabost,...), je po nekaj dnevni zamudi prišla tista hudičevka

naslednjič naj se "ne" bi prikazala 12.08.

punce, držim pesti za vse nas user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 172
28.7.2006 1:32:14   
lu155
upajmo!!!!!!

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 173
28.7.2006 20:50:15   
zorica

Ta user posted image se danes že cel dan napoveduje.Tako me zvija in špika kot že dolgo ne user posted image user posted image user posted image

Jutri teden odhajava z mojim dragim na morje in ravno takrat se začnejo moji plodni dnevi.Tako da upam, da tudi mi pridemo trije z morja,...

Ampak še prej moram preživeti ta napad.Ne vem zakaj me tokrat tako muči user posted image

(odgovor članu lu155)
Neposredna povezava do sporočila: 174
29.7.2006 14:20:52   
Anonimen
Lp punce!

Ker nisem vedela pod katero temo naj napisem moj problem sem ga kr sem...
Z mojim fantom sma se odlocila,da boma imela user posted image  . 3 mesece nazaj sem nehala jemati KT in do zdaj sem se vedno dobila user posted image  user posted image  . Ta mesec se cakam na njo, sma bila na morju tako, da upam,da je klima naredila svoje da sem user posted image  in da ne bo user posted image  . Je pa zdaj fant spremenil mnenje in mi rekel,da naj zacnem spet jemati KT , da si ne zeli se user posted image  .Jaz pa umiram po zelji o user posted image . A mislite,da ga je strah odgovornosti,ki jo prinese user posted image  al zakaj hudica bi si tak premislil naenkrat ? Pogovarjati pa se ne zeli kaj dosti o tem , ko zacnem pogovor , se kr izogiba tega pogovora.Kaj naj naredim drage moje ? Naj se vam napisem, da sma stara oba 27 let, se pravi dovolj za prvega user posted image  !

Napisite mi karkoli bo mi v pomoc...
Lep vikend vam zelim...

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?