|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
17.8.2006 13:13:13   
pilotgirl
Ej punce a zna kera zlo dobro nemško ker rabim nujno pomoč!!!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
17.8.2006 14:58:47   
beyby
Lep podrav....

Lepo da se je našel forum. na katerem lahko najdeš moralno podporo. Tudi jaz sem imela pred dvema letoma s, skoraj konec petega meseca ker ni bilo vse vredu. Takrat mala stvarca ni bila načrtovana , bila pa je vsekakor zaželjena. Potem sem zbirala pogum za ponovni poizkus in upanje da bo takrat vse ok. In po moji teti avgustiuser posted image  sva sklenila z mojo enakovredno polovico, da user posted image  krepi človeka in da poleg tega lahko da tudi prijetni in zelo željeni razultat user posted image  . Ko sem prebirala forum sem ugotovila da to delo ni tako zelo lahko in zna v dolečenih primerih biti zelo dolgotrajno. Upam da se ne bo zadeva predolgo vlekla in bomo kmalu lahko proslavljali prve razultate.

Vsem čim več uspeha user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
17.8.2006 15:01:37   
Aurora 28
Ojla punce!

Samo toliko, da se vam javim malo. Danes sem se končno naročila na pregledu pri dr. Jurca v Trbovljah. Pregled imam šele 28.9.. No, malo bo za počakati, ampak bo že. najbolj mi je pomembno to, da če je že kaj narobe, (kar upam, da ni in da je razlog za ss bila zgolj le narava) da bodo tam ugotovili.

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 1028
17.8.2006 15:20:39   
lana38
A je katera opazila, da se treba vsakič znova prijaviti, čeprav si nastaviš "zapomni si me na tem računalniku"? Stvar je prav zoprna. Danes sem se že najmanj 5 krat morala prijaviti in vtipkavati do dolgo geslo, ki je sestavljeno iz tolikih črk. Grozno.
Javite, če se je pri vas tudi pojavila ta težava.
LP

lana38

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
17.8.2006 15:47:25   
Aurora 28
Ojla Lana 38, jaz sem si to stran , kjer se trenutno nahajam nastavila kot priljubljeno, in avtomatsko ko kliknem pod priljubljeno se mi pokaže ta stran in se ne rabim ponovno prijaviti.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
17.8.2006 20:50:17   
sonchek
Ojla Lana....jaz imam tako kot Aurora...in se mi tudi ni treba vedno prijavljati...nimam s tem nobenih problemov...

Beyby....pozdravljena...žal mi je zate in za tvojo user posted image ....No, lepo da sta spet začela na tem delat....pa daj, če ni težko nam povej malo več o sebi...konec 5.meseca???? tako kot jaz...pa so ti odkrili razlog???
Upam, da se vama tokrat čim prej posreči...in da bo vse ok...

No, punce, komaj sem našla minuto časa za vas...in zase user posted image user posted image ...v službi norišnica, nič ne gre tako kot bi moralo...popoldne samo delo in letanje...vse za najino novo hiško...katastrofa...sej se tud usest nimam časa, pa kej v miru pojest...
...no na srečo greva v soboto na dopust...malo na morje...kjer se bova vsaj za par dni malo odklopila....sicer ne vem če bo prov sproščeno, kajti drug teden pridejo električarji na bajto...pa okna bodo verjetno že...pa zidarje je treba spet dobit...no pa kaj bi govorila...za znort je...

tako, mal sem si dala duška...zdej ste pa ve na vrsti...pa lep večer...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
17.8.2006 21:06:17   
lana38
Saj se tudi jaz prej nisem rabila kar naprej prijavljati, samo danes je ilo to nekje od 12 do 15, potem pa je spet bilo vse OK. Zdaj se mi tudi ni bilo treba več prijaviti, sem bila kar notri. Ne vem, kakšna napaka je to bila.

Še malo pa bo hiška gotova, sonchek.user posted image  Potem pa bo še user posted image  in vse lepo in prav.
Se pa prav pozna, da se je vreme porihtalo, nas ni veliko na RR. Lepo gremo vem in uživamo na sonču in toploti.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.8.2006 8:39:53   
Grizo
Hoj, punce.
Tudi jaz se vam pridružujem na tem forumu.
3. avgusta sva z user posted image  izgubila user posted image  v 9. tednu.
Zdaj sva se pobrala in se odločila, da zaradi napredne endometrioze takoj začneva ponovno delati na user posted image .
Zdaj torej mineva 3. teden po SS in jaz bolj ali manj potrpežljivo čakam na prvo user posted image .

Kako ste ve?

Koliko časa je že minilo od vaše slabe izkušnje, kako vam gre?

Lp.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.8.2006 8:57:31   
tinaaja
Grizo, midva sva imela NS 21.3. letos, ko sva izvedela, da bo to neuspesna nosecnost. 27.3. so ugotovili, da ni vec utripa in so me sprejeli na oddelek v prodnisnico. Pol mucno cakanje, da maternica iztisne plod, popadki in 28.3. popoldne se je koncalo. Prvi teden je bil muka, ko se zaves, da je dejansko konec. Pol je slo pa z vsakim dnem na bolje.
Zdaj imam obcutek, da so bile le grozne sanje. Ampak sanje pozabis slej ko prej, tega pa ne bom nikoli. Zivljenje gre na sreco naprej.
Vidva eno M le pocakajta, pol pa kar v akcijo.
Jaz zdaj cakam NS, ki jo imam 6.9., tko da me je malo groza, ampak vseeno upam, da bodo tokrat le povedali lepe novice :))

Punce, petek je user posted image user posted image  Eni odhajajo na dopust, eni se vracajo, eni bomo moral pa studijske knjige v roke vzet user posted image

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.8.2006 9:16:29   
polona25
Grizo, jaz sem imela abrazijo 18.07., 17.07. so nama na NS povedali, da srček ne bije več. Tako sem v 12. t izvedela, da srček že od 9 t po verjetnosti ne bije več.
Tud jaz sem se na začetku komaj pobrala, zdaj pa že pozitivno razmišljam za naprej, berem punce na forumu in seveda še vedno čakam 1. user posted image user posted image .
Sploh ne vem, koliko user posted image  naj počakava. Ali eno, dve ali celo tri, kot so nama svetovali zdravniki.
Sama pri sebi, bi rada že takoj začela, vendar se po drugi strani bojim, da bi, v primeru, da bi prej zanosila, morala vse skupaj še enkrat doživet.

Glavo pokonci!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.8.2006 9:35:14   
tinaaja
Polona, me je kr zona oblila, ko sem tole prebrala. A nosecniske znake si pa imela?
Valda, da je treba pozitivno naprej in prav je, da tako razmisljas. user posted image

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.8.2006 10:11:04   
polona25
Tinaaja,
ja na začetku nosečnosti tam od 6 t naprej mi je blo ful slabo, napet trebuh, pa saj veš kaj vse še zraven paše. Že ful kmalu nisem mogla nobenih normalnih hlač več zapet. Pol pa kar na enkrat nisem mogla verjet da so se vsi ti znaki ful hitro končali.
Sem pa že zadnjič pol za nazaj razmišljala in se spomnim, da sem verjetno ravno okrog 9 tedna, ne vem več natančno, mela ful močne krče. Sicer nisem nobene panike delala, ker ni bilo nobene krvavitve in sem pol seveda, ker krčev niso trajali več kot 5 min, na to tudi pozabla.
Zdaj kar mislim, da je otroček takrat umrl. Ampak kaj, ko to začneš razmišljat, ko je že prepozno.
Zdaj vem, da nisem kriva sama, nehala sem si očitat in vem tud, da z nobeno stvarjo tega ne bi mogla preprečiti.
Moram pa povedat, da je k temu spoznanju veliko pripomoglo to, da sem non stop na forumih, kjer na srečo najdem tolažbo.

Tko da punce hvala vam!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.8.2006 10:19:37   
tinaaja
Kriva valda nisi ti.. Zal je bejbi imel zgleda neko napako, s katero mu ni bilo usojeno zivljenje. Kot pri ostalih. Vse sm verjetno razmisljale, a bi lahko kaj naredile, da do tega ne bi prislo.. Ampak to je splet okoliscin..
Ja pravijo, da je nenadeno izginotje znakov eden izmed znako, da je nekaj narobe. zdato mene tok tolazi, da mi je se slabo. manj kot mi je bilo, ampak mi je.. tko da - keeping my fingers crossed.

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.8.2006 10:27:09   
polona25
Tinaaja, držim pesti da ti bo še naprej slabo user posted image user posted image . Ne, hecam se. Upam da bo tvoj otroček zdrav in da bo pridno rastel v trebuščku. Boš videla tam okoli 16-20 tedna, ko te bo pričel brcati. Ni lepšega občutka kot čutiti otročka, kako se mu dobro godi.

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.8.2006 10:53:55   
tinaaja
Hvala polona  user posted image user posted image user posted image  Itak razmisljam, da bi sla na UZ naslednji teden, zaradi psihicnega miru .. Tud ce bi se zgodilo najhujse, imam raje, da prej kot kasneje.
Pa saj bo vse ok.. Itak!

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.8.2006 10:57:55   
lana38
Polona25, pozdravljena.
Moj user posted image  je imel DS. Odkrili so mi na AC, izvedela v 18. tednu, skoraj 2 tedna čakala na odobritev komisij za UPN, v 20. tednu UPN in potem 3 krat abrazija, preden so vse odstranili. Ko se mi je vse to dogajalo, sem ves čas želela, da bi user posted image  sam odmrl in bi prišlo do ss. Pa žal ni, morala sem se mu sama odpovedati. Grozna izkušnja, ki je ne bom nikoli pozabila. Po nasvetu G sva čakala eno user posted image  in začela delati na naslednjem user posted image . Zdaj že 4 cikluse žal neuspešno. Imam pa že enega sina starega 9 let.
LP

lana38

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.8.2006 11:23:37   
polona25
lana38, žal mi je za tvojega user posted image . To je res grozno. Ne morem si predstavljati, kako je zgubiti otročka, ko ga že čutiš. In kako hudo se je odločiti, nosečnost prekiniti.
Meni "na srečo" te odločitve ni bilo treba sprejemati. Ne vem kako bi se odločila. Grozno! Bila si zelo pogumna, ker si morala vse to dati skozi.

Tudi mi imamo doma že enega korenjaka, ki bo čez en mesec star 2 leti. Moram priznati, da sem cel dogodek lažje preživela le zaradi njega.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.8.2006 11:47:54   
pilotgirl
Lp polona25.Jst sem pa svojo pikico izgubila v 11 tednu,čeprav je bilo konec verjetno že veliko prej.No od čiščenja je že pol leta,delamo na novi pikici,sam nam zaradi zmešanega ciklusa in hormonskih težav ne uspeva ravno,ampak enkrat že bo.Za vsakim dežjem posije sonce!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.8.2006 11:52:23   
polona25
Pilotgirl kdaj pa si ti mela ss. Meni se zdi da sem te videla pred mojim ss, ko sem bila še vsa navdušena nad nosečnostjo, na januarčicah. Tud jaz sem bla oz. bi bla namreč januarčica.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1044
18.8.2006 12:44:16   
Klarissa
punce zdravo,
danes imam težek dan. opažam, da ko grem mimo dojenčkom me srce zaboli. včasih sem se nasmehnila in joj kak je luškan-zdaj pa me srce zelo zaboli. takoj pogledam stran.user posted image

pilotgirl, ko je meni lansko leto po prenehanju jemanja KT nagajala M in ni hotela prit mi je moja gin predpisala dabroston. mi2 sva lepouser posted image  čisto mirno, ker sem bila 100%, da ne morem zanosit. moje M ni in ni bilo-vzrok user posted image -le da mi trebuh nikoli ni zrastel, ker je prišlo do odmrtja ploda v 9.tednu. mogoče se pa tebi ta čas lepo prime:)
ok zdaj sem glede histero malo pomirjena. skrbi me pa ko hudič kaj mi bo rekel revmatolog na mojo ANApoz. kako dolgo mi bodo ugotavljali kaj imam in kako dolgo bom čakala, da pridem do njega? a me bo lahko pozdravil??
joj punce bodite srečne, da ni pri vas vzrok vaša bolezen kot je pri meni.
papa

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
18.8.2006 12:48:13   
Grizo
Polona25, po mojem lahko sama najbolje presodiš. Ko se user posted image  pojavi, boš videla kako pa kaj. Če je normalna (zate) in kako se počutiš po njej. Če si ok in se dobro počutiš, lahko kar začneta. Seveda pa, če hočeta biti bolj sigurna počakata še kakšen cikel, vendar saj veš... nič ne pride z garncijo. Kdo pa je rekel, da takoj uspe zanositev.
Po svoji pameti bo najbolje, po mojem. Meni je Pušenjak rekel 1 user posted image , drugače priporoča 2. Ampak, saj pravim... po mojem same najbolje vemo, tu se ne da govoriti o splošnih pravilih.

Veliko user posted image !

Tinaaja, šanse so na tvoji strani!!! user posted image  Ti si že dala svoje davek skozi! (Tako tudi zase pravim).

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
18.8.2006 12:50:06   
Grizo
Klarissa, kako je s tabo? Teh izrazov ne poznam...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
18.8.2006 12:55:24   
Klarissa
grizo, kaj ti razložim?? kateri izraz??

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
18.8.2006 13:04:53   
Grizo
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa

skrbi me pa ko hudič kaj mi bo rekel revmatolog na mojo ANApoz. kako dolgo mi bodo ugotavljali kaj imam in kako dolgo bom čakala, da pridem do njega? a me bo lahko pozdravil??
joj punce bodite srečne, da ni pri vas vzrok vaša bolezen kot je pri meni.
papa

Nisem razumela zakaj ne mores zanosit, za kakšno bolezen gre.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
18.8.2006 13:05:44   
polona25
Grizo, al ti si mela ss in se je samo sčistilo, al si morala na abrazijo? Jaz nisem nič krvavela in sem morala na čiščenje.

lp

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.