|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
18.8.2006 19:54:23   
Aurora 28
Mislim da me daje ovulacija, ker jaz jo ful čutim. Tak občutek je kot,  da bi dobila user posted image . A imate ve tudi tak občutek, ali veste kdaj jo imete, brez da bi si merile BT. Aja kolk že mora pokazati termometer, da veš da je ovulacija?

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
18.8.2006 22:51:34   
Milamay
Danes pa mene jezi ta portal. Sem popoldan skoraj "cel roman" napisala, pa ko ga hočem objavit, mi piše, da mi je čas potekel. HALOOO!!! Potem me je kar odjavilo, pa sploh nisem vedela. Sem kar ugasnila to sranje in šla ven. Zdaj pa sem se morala znova ponovno prijaviti. To se mi še ni zgodilo odkar sem na tem foromu.

Lana bo to natančno vedela, kdaj točno je O po temperaturi. Vem, da ko nastopi, takrat imaš malo višjo temperaturo (npr. ponavadi imaš 36,2 ali 36,3 ob O pa se poviša na 36,7 ali 36,8 ali več). Čez par dni pa spet pade. No, takrat veš, da je bila O. Če pa ostane povišana, takrat pa je možnost, da si noseča.

Ko sem prvič hotela zanositi, sem bila na neki tuji strani, kjer sem si vpisovala to BT inpotem ti je računalnik izračunal, kdaj je bila O in kolikšna je možnost zanositve. Samo tako mimogrede - dokler sem si merila BT, nisem zanosila. Zanosila sem takrat, ko sem si najmanj mislila.

Prijeten večer vsem.

Milamay

Neposredna povezava do sporočila: 1077
18.8.2006 22:52:50   
Milamay
Sonchek - uživaj na dopustu!!!

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
19.8.2006 8:22:55   
tinaaja
Dobro jutro punce..
Zame je ze dober dan.. Vceri sem malo po 6 uri zaspala in spala do danes do pol 6. Zgleda, da sem bila se bolj utrujena kot sem mislila. Pol je nasa kuza hotla lukat, tko da sem se pobrala in pojstle in odsla na prehod... V bistvu je bilo kar lustno glede na to, da je bilo vse mirno, skor nic avtomobilov :)) Zdaj si stimam literaturo za studij.. Je treba delat .. trenutno imam za naslednji mesec v planu 6 izpitov.. verjetno bo kaksen odpadel, ali pa dva. ampak vsaj ene 4 bi pa rada naredila. ce cez poletje, ko sem imela cas, nisem bila pridna, bo treba pa zdaj stisnit.. mislim, da je v visino kaksen meter in pol zadev za predelat. hahaha zdaj moram samo plan narest, kako se bom to naucila v enem mesecu. zicledra pa nobenga.. ma bo ze.. ce sem v 1, letu naredila 18 izpitov, bom pa se to. edino sluzba je trenutno zelo nasponana, tko da bo kriza.
no tko, moj plan za vikend je jasen. Upam,d a boste ve kaj bolj uzivale!! 

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
19.8.2006 8:28:47   
lana38
Samo malo bom popravila Milamay o BT. Ko se BT dvigne, je O ravno mimo in BT ostane povišana 12 do 16 dni, potem spet pade in pride user posted image . Če pa ostane BT povišana 18 dni in več, si pa user posted image . Torej prvih 12 do 16 dni (od 12. do 16. dne bi naj bila O) je BT nižja, potem je O in naslednji dan je BT povišana. Upam, da si razumela Aurora 28.
Zdaj pa vam samo povem, da sem danes prav vesele volje, ko je tako lepo in toplo. Še malo pa gremo v toplice in se bomo namakali cel dan. Sem prav otročje razigrana, kot moj sin. Mi je tako vlil to veselje do kopanja, da me je kar potegnil za sabo.
Lepo se imejet in se beremo zvečer.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
19.8.2006 9:46:50   
sonchek
No, punce...še adijo vam rečem in se beremo konec drugega tedna...
...malo bomo skrajšali dopust, tako da bomo na dopustu samo do petka...ker nas baše čas pri gradnji...se bojim, da nau prej sneg, kokr bomo useljeni...hahahaa

lepo se imejte...pa da vas ta čas, čimveč ugleda user posted image user posted image ...

papa, pa srečno!!!!

user posted image , prihajam!!!!! jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
19.8.2006 18:27:24   
Liona
lana38, nekaj me zanima. Koliko se povzpne BT ob O? V začetku tedna sem imela BT 37.3, danes 37.5. Glede na to, da se je tri dni nazaj user posted image  šele končala je nemogoče, da bi se O bližala (M imam na 31 dni) user posted image  Puško merjenja BT ne podpira. Sem iskala malo po njegovem foromu, pa sem našla le ta njegov odgovor, da z merjenjem BT ne bomo dosegle nič, ker nekaterim BT že tako po naravi niha in se ob O sploh ne dvigne....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
19.8.2006 19:38:13   
Aurora 28
Ojla punce user posted image !

Danes sem se že veselo potepala, sem šla v šoping v H&M, jupiiiii sem si kupila kar nekaj cunj in zdaj jih veselo perem, da ne bo pomote pa ne na roke user posted image . Tinaaja saj boš zmogla opraviti tiste 4 izpite, kot praviš, če si v enem letu  jih 18, bodo 4 izpiti zdaj zate mala malicauser posted image user posted image user posted image .  Kje si boš tinaaja kupovala cotke za user posted image , ravno danes sem videla full lepe stvari za user posted image v h&m - mu. Me je kar zamikalo, da bi jaz tudi že bila user posted image , ampak bomo še malo počakali.

Aurora 28

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
20.8.2006 8:45:08   
lana38
Liona!
BT žal pri vseh res ne deluje. No, meni pa vedno pokaže, zato si tudi merim redno vsako jutro. user posted image  Je pa tako, jaz imam v začetku ciklusa okrog 36,5, po O pa do 36,8 do 37,0. Po O se BT dvigne približno za 0,3 do 0,5 stopinje. Če imaš v začetku okrog 36,0 npr, potem je po O 36,5 do 36,7. Vedeti pač moraš, koliko imaš v prevem delu ciklusa in potem opazuješ tisti dvig za 0,5 stopinje po O. Če pa je cel mesec enaka in ni opazen dvig za 0,5 stopinje, potem ti to pove, da sploh nimaš O.

Včeraj pa vas je vse spet premamilo lepo vreme. user posted image Jaz pa sem bila od plavanje tako utrujena, da mi sploh ni bilo za nič, ko smo prišli domov.user posted image Nisem niti vklopila računalnika.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1084
20.8.2006 13:09:14   
Milamay
Lana, hvala, da si me popravila glede BT. Je že nekaj časa od tega, kar sem si jo merila. user posted image  Jaz sem si jo takrat, ko z možem prvič nisva mogla zanositi, merila kar nekaj mesecev. Potem sem te liste nesla svoji G in jih je pogledala, ter rekla, da se vidi, da imam O. Torej se mi zdi, da to merjenje ni kar tako brezveze. Malo vpogleda v ciklus ženske pa že da.

Ja, dnevi so prav lepi, a jaz moram po zeeelooo dolgem času spet v službo. Ko sem zanosila, sem zaradi groznih slabosti morala na bolniško (to je bilo konec februarja), potem ta nesrečen razplet v juniju, potem sem imela bolniško do julija, zdaj pa je bil dopust. Jutri pa me čaka ponoven skok v službo. user posted image  Pa se nič kaj ne veselim. Groza me je! Pogledi sodelavcev, ponovno obujanje te moje nosečnosti, izrazi _ Pa saj je bolje tako!, Saj boš imela še drugega otroka! ... vsega tega me je groza!!!

Saj bom že preživela, jutri bo mi najtežje, potem pa bo že lažje.

Pozdravček vsem
Milamay

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
20.8.2006 14:21:26   
polona25
Milamay saj bo. Jutri bo pač res najtežje kot si sama rekla, ampak počasi se boš spet ujela v svoj ritem in vse bo isto kot prej.

LP

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
20.8.2006 18:41:36   
tinaaja
Milamay, saj folk itak ne ve, kaj naj rece in pol so raje tih, tko da..

Jaz sem pa cist v k.. Psihicno in fizicno..
Psihicno - tok sem globoko v sebi prestrasena, da sem se cist zlomila v sebi. Sita sem same sebe in stalnega razmisljanja o tem, a je vse ok al ne.. Pa si ne znam pomagat. In dobro vem, da itak nic ne morem narest. In vse to se zgleda zdaj se fizicno kaze.. Al pa ne vem. vcer mi je ok 12 ratalo tok slabo, glava me je zacela bolet. Zvecer me je se trest zacel. Tok sem se presvicala ponoc, da sem se mogla preoblect. Danes sem bila do ene 2 cist fuc, slabo, svoh, skoz me mrazi, vroce.. Temperatura mi niha med 36.5 in 37.5.. Apetita nisem mela nic. Pol sem se pa prislila nekaj kosla pojest, da je pac dost, da telo potrebuje hrano, da se brani pred cimerkoli ze mi je.. In ful cajckam..
Skratka en posran vikend..
Mah, zdaj sem malo bolje. Upam, da bo jutri OK. Tko da od mojega studija je bilo bolj malo.. user posted image  Bo ze boljs.. 

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
20.8.2006 21:08:18   
julcy
Dajmo punce, saj bo!!!
Milamay, razmišljaj tako- še 24 h in najhujše bo za tabo, led bo prebit, potem bo vsak dan lažje!
Jaz "uživam" v drugi user posted image  po ss, je bila pridna - prišla že 27 dan (prva 30), imam še dober mesec do pregleda za pregrado - če bo šlo tako naprej, bom takrat ravno pred ovulacijo po 3.user posted image . Ginekologinja mi je sicer rekla, da bi bilo dobro počakati pol letauser posted image  , ampak če ne bo odkrita pregrada, bova konec septembra že v akciji! Drugače pa me itak čaka operacija.

Za krtekxxx pa mislim, da je enkrat že omenjala, da bi se rada malce distancirala od foruma, da ne bi bila stalno v teh vodah - če sem prav razumela. Lep večer in uspešen začetek tedna

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
20.8.2006 21:11:03   
Aurora 28
Milamay ne sekiraj se glede sodelavcev, mene je tudi bila full groza priti v službo po bolniški. Jaz sem imela dva splava in obakrat mi je bilo full groza iti po bolniški v službo, ampak ko sem bila tam, se se izogibala tem in vsakemu razlagala kaj je bilo. Kaj jih briga. Pač rekla sem si bo že tretjič  ratalo. Prvi dnevi so full smotani, potem pa se vse pozabi in poleže.

Tinaaja ti pa le pojdi k zdravniku. To me skrbi zakaj imaš 37.5 temperaturo user posted image .

Danes sva se z mojim user posted image savnala, prav pogrešala sem to.

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
20.8.2006 21:14:54   
Aurora 28
Julcy ti si tudi imela dva ss. Pa so kaj rekla kaj naj bi bil razlog za ss. Če te prav razumem pregrada, al kaj user posted image Jaz grem tudi septembra na pregled k drugemu G, da vidi če je vse ok, če bi bila kakšna pregrada ali kaj drugega kar je povzročilo dva ss.

Aurora 28

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
21.8.2006 7:23:50   
krtekxx
Dobro jutro vsem! Jaz sem čist spočita nazaj z dopusta in se mi toooolk ne da bit v službi. Danes opoldne imam UZ pri moji G in .... nekako sem pri sebi po pravici povedano že naredila križ čez to user posted image . Tako, da ne bo preveč hudo, tudi, če ugotovi, da tudi tokrat ni šlo. No, vsekakor bo treba v nove boje in upam, da imava skupaj z mojim user posted image dovolj energije, ljubezni in volje. Zdej sva skovala strašen plan za dopust 1.novembra in za Novo leto - vsakič po 1 teden akcije na kakih otokih v Sredozemskem morju. Ma sita sem že tega nenehnega razmišljanja o dojenčku. Na temle dopustu res nisem razmišljala o tem, sem se ukvarjala bolj s tem, kaj narediti, da bi bilo meni bolje in lepše ...
No, vam potem sporočim a se moj veteranski stalež med vami podaljšuje ali ne. LP

Neposredna povezava do sporočila: 1091
21.8.2006 7:34:55   
tinaaja
Krtexx - ja sem sla malo raziskovat nazaj, sem vidla, da si na dopustu :) Vmes nas je ze malo skrbelo, da se nic ne javis user posted image  Smo se prevec skrbne...
Saj ti dam prav, da tako gledas, te pa obcudujem, da si tok mocna in vztrajna..  Mene so skrbi ta vikend cist na tla spravile. Vse razumsko vem.. Tocno do pikice natancno, da nic ne mores, bla bla.. ampak znotraj me kljuva tisti del, da kaj pa ce.. in vem tudi, da ce bi prislo do enakega izida kot prvic, da bi prezivela, da gres naprej.. ampak nekje globoko v meni se bojujeta upanje in strah pred ponovno prizadetostjo..
Zelim ti, da se ti danes zgodi nekaj lepega ... user posted image in eno za sabouser posted image .
Ej, kam imata plane it? Midva sva tud razmisljala, da bi se kam svignila letos, al amstredam, bacelona,... Al pa novembra kaksni tenerifi - nekam na toplo user posted image
Moje pocutje danes je boljse, sem sla celo na sprehod. Slabo mi je kar fino user posted image , sem se potrudila malo strudla pojest, upam,da bo bolje. Utrujenost in vrocina sta zginila user posted image  Danes delam od doma, da pridem cisto k sebi.. Najbolj mi gre na zivce to, da moje G ni do 11.9., ko sem narocena na pregled!!

Milamy - danes bo en dober dan, sodelavci niso pomembni, vazno je, da bos ti in tvoja druzinica OK in da se imate vi radi. V sluzbi imas svoje delo, ki ga dobro opravljaj in to je to... Sodelavci po 1,2 dneh ne bodo vec sprasevali.. Pri meni je bilo po 5 tedenski odsotnosti po enem dnevu, kot da sploh ne bi sla. Tko da, glavo gor in akcijaaa.. user posted image  
Punce, vsem zelim en soncen dan, pa naj se vam zgodi veliko lepih stvari!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
21.8.2006 7:47:03   
lana38
Milamay, jaz sem bila v takšni gužvi, ko sem prišla v službo, da sploh nisem več kaj dosti mislila, na to kar se mi je zgodili. Več ali manj so tako vsi vedeli, kaj je bilo in niso bili preveč radovedni. Vse bo Ok, boš videla.

tinaaja, če ti vročina še naraste, jo boš morala zbijati. Ne smeš je spustiti čez 38. Jaz sem imela nek prehlad, pa nisem vedela, kaj naj in sem klicala G. Sestra mi je takrat rekla, da je ne smem spustiti nad 38 stopinj, ker je taka tepmperatura nevarna za user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
21.8.2006 7:57:06   
pilotgirl
Lep pozdrav punce.Kako ste kaj?Krtexx želim ti obilo sreče na današnjem pregledu pa ti želim da bi bilo vse ok.No mi veselo pijemo tabletke in čakamo da dobimo hudičko,pol bomo pa vidli kaj in kako.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
21.8.2006 8:05:24   
polona25
Tinaaja tebe pa tile nosečniški hormoni zelo zdelujejo. No še kakšen teden ali pa dva bo tko, pol boš pa zacvetela. Boš vidla. Najlepši del nosečnosti te še čaka!

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
21.8.2006 9:32:19   
Špela100
Živ punce, vikend je bil super, smo bili na morju, uživali do konca, ker smo imeli stalno v mislih, da je to verjetno zadnji lep vikend. Lepo ste se razpisale in sem kar rabila nekaj časa, da sem se prebila. Vidim, da nas je vedno več.
Krtekxx super, da si se nam javila, smo bile že v skrbeh, nam je ušlo, da si šla na dopust.user posted image
Tinaaja drži se in pazi se. Grde misli pa kar odženi proč. Vse bo ok. Pomagat pa tako ali tako ne moreš nič.
Boš videla, da je z dojenčkom vse ok.user posted image

Danes sem malo utrujena od vsega tega športa čez vikend, ampak se je splačalo, zdaj pa veselo na delo.
Punce uživajte. Letos bomo vse user posted image .

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
21.8.2006 10:24:43   
lana38
Špela100!user posted image
Do konec leta še imamo na razpolago 4 kroge in upam, da bodo res držale tvoje besede, da do konec leta bomo vse user posted image . Jaz sem ravno v plodnih dneh in pridno user posted image . Čez malo več kot 14 dni bom že vedela, če je bil kak rezultat. To bo pa že tako hitro.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
21.8.2006 13:33:52   
Klarissa
alo punce,
po oblačnem vikendu na morju sva nazaj v službi. res škoda, da ej bilo slabo vreme. sem pa spala in lenarila:)
a katera ve: a pregrada povzroči splav do 10 tedna nosečnosti, al kako je s tem?
mojih izvidov ANA še ni. tako da se pri revmatologu še neisem mogla naročit.
so mi na morju rekli zakaj odnašam vse stvari, pa sem jim povedala,da me v sept čaka histeroskopija in da me verjetno nič kaj v sept ne bo na morje:(
danes greva šoping-fasunga, pa prat moram dat, drugače pa nič kaj.
tinaaja in krtekxx mislim na vaju in držim pesti, da je vse ok.
krtekxx kaj so rekli na uz??user posted image
madona, folku se pa danes čisto nič ne ljubi delatuser posted image tu pri nas.
pilotgirl, a si prebrala, da sem jaz zanosila med jemanjem dabrostona? držim pesti, da boš ti tuduser posted image
papa za zdaj

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
21.8.2006 13:59:32   
tinaaja
Klarissa - pregrada poveca moznost ss. Ni pa nujno, da ga povzroci. Verjetno pa jo je bolje odstanit,ce je. Do katerega tedna pa je moznost povzrocitve pa ne vem. verjetno odvisno od velikosti..
Danes sem res ful boljs, vcer sem mi nic ni dalo, danes pa po starem. ampak lepo pocivam. Sem fuul lacna, mi je mami prinesla filane paprike za kosilo. samo se pire naredim in pocakam, da moj pride domov.. user posted image

Pilotgirl, a ti pa se vedno cakas... saj ves, kdor caka, docaka:) upam,da bos cim prej, predvsem ti pa zelim, da bi se pol nadaljevale normalno ali pa zginile za kaksna leto user posted image
Spela - kako zadnji lep vikend?? Pa ne da je napoved slaba?
Lana - a samo se 4 sanse so do novega leta.. Uff, kok cajt hitro mineva.. groza...
Krtexx - javi se...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
21.8.2006 14:37:21   
krtekxx
Javljam se ... nisem jasnovidka, znam pa štet do pet. Otročiček je nehal rast, srce mu ne bije več, jutri grem na abrazijo. Verjetno sem že med seniorji med vami po številu neuspehov. Sem pa oborožena s šopom novih napotnic, ki jih je G napisala skoraj po mojemu nareku.
Danes najbrž ne bom user posted image in bom močna, čeprav je tako kot ko je kak zelo bližnji na smrtni postelji in veš, da mu ni pomoči, pa ti je vseeno za znoret hudo, ko na koncu umre.

ker doma nimam interneta se bom javla, ko se bom lahko, če prej ne pa čez kak dan ko bom spet v službi. Do takrat pa upam, da se boste imele lepo in se ne sekirale preveč ... in da je kaka že user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.