tinaaja
|
Krtexx - ja sem sla malo raziskovat nazaj, sem vidla, da si na dopustu :) Vmes nas je ze malo skrbelo, da se nic ne javis Smo se prevec skrbne... Saj ti dam prav, da tako gledas, te pa obcudujem, da si tok mocna in vztrajna.. Mene so skrbi ta vikend cist na tla spravile. Vse razumsko vem.. Tocno do pikice natancno, da nic ne mores, bla bla.. ampak znotraj me kljuva tisti del, da kaj pa ce.. in vem tudi, da ce bi prislo do enakega izida kot prvic, da bi prezivela, da gres naprej.. ampak nekje globoko v meni se bojujeta upanje in strah pred ponovno prizadetostjo.. Zelim ti, da se ti danes zgodi nekaj lepega ... in eno za sabo . Ej, kam imata plane it? Midva sva tud razmisljala, da bi se kam svignila letos, al amstredam, bacelona,... Al pa novembra kaksni tenerifi - nekam na toplo Moje pocutje danes je boljse, sem sla celo na sprehod. Slabo mi je kar fino , sem se potrudila malo strudla pojest, upam,da bo bolje. Utrujenost in vrocina sta zginila Danes delam od doma, da pridem cisto k sebi.. Najbolj mi gre na zivce to, da moje G ni do 11.9., ko sem narocena na pregled!! Milamy - danes bo en dober dan, sodelavci niso pomembni, vazno je, da bos ti in tvoja druzinica OK in da se imate vi radi. V sluzbi imas svoje delo, ki ga dobro opravljaj in to je to... Sodelavci po 1,2 dneh ne bodo vec sprasevali.. Pri meni je bilo po 5 tedenski odsotnosti po enem dnevu, kot da sploh ne bi sla. Tko da, glavo gor in akcijaaa.. Punce, vsem zelim en soncen dan, pa naj se vam zgodi veliko lepih stvari!
|