|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke
17.8.2006 10:33:44   
Anonimen
Urška hvala,...to so same uporabne stvari. Tole in nič več. Ene prav pretiravajo in za te tri dni vzamejo pol bajte s sabo user posted image . Pa tako ali tako ti še kasneje lahko prinesejo kaj če že pozabiš, si ne vem za prvo silo kaj sposodiš pa je.

(odgovor članu urška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 1851
17.8.2006 11:43:49   
Anonimen
Res hvala Urška! Takim nevednim dusam, kakrsna sem jaz, to se kako prav pride. Sicer se tolazim, da nam bojo tudi v soli za starse se kaj povedali na to temo, ampak tole je se vseeno zelo koristno!

Ena user posted image zate!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
17.8.2006 11:51:48   
Aja1
Hvala Urška76 za nasvet. user posted image

Zdaj, ko se že o tem pogovarjamo, smo pa res že kar blizu... Me kar malo stisne pri srcu.... jaz nimam še skoraj nič napravljenega...kar odlašava in odlagava na september, ko bom jaz na dopustu. Upam, da naju naša pikica ne bo presenetila veliko prekmalu. Sicer se pa konstantno bojim poroda....jaz kar mislim, da bom tam od bolečin umrla... To že zdaj vem, da bom non-stop jokala in govorila, da ne morem več.... imam kar slabo vest, ker že zdaj mislim, da bo meni tam najhujše. Komaj čakam, da izvem, koliko je kaj možnosti za EA v Nm (imam predavanja o tem šele septembra).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.8.2006 12:48:38   
majas
Veš aja1 tudi mene je tako strah poroda... Zdaj ko so mi šivali prst je takooo bolelo in ko konča mi dr. pribije...no to je bilo hitro porod bo daljši in bolj boleč..ja res mu hvalauser posted image ampak saj so vse pa bomo še me user posted image
tudi jaz komaj septembra v materinsko šolo..in brez skrbi tudi jaz še nič ne nabavljam..

v nedeljo imam v postojni 3D uz pa moj že stoka da bova spet zapravljala da morava avto popravit...meni je tak hudo...kot da sem se zanalašč zaletela... pa tako sem se veselila tega pregleda in vem da mi ne bo žal...eh...pa še za spol mi bodo zdaj povedali skoraj 100% ...

Pa so se spet začeli lepi dnevi zato uživajte...papa
user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.8.2006 12:52:23   
Monika79
pozdravljene so-user posted image
Da se še vam jaz malo javim user posted image user posted image  ste bile zelo pridne, ste veliko napisale, pa prav je tako user posted image user posted image

Urška - hvala za koristne nasvete, sem že ven sprintala in v eno mapo dala, ker ko bo panika kako in kaj user posted image  potem vsaj ne bom gnjavila ljudi okrog sebe in seveda punc na RR user posted image

Kaja - najprej čestitke za user posted image user posted image , me pa še vseeno nekaj zanima, si mogoče zraven 3D UZ dobila tudi kak filmček? sem ponekod zasledila, da ga tudi zraven posnamejo, če hočeš user posted image  a potem praviš, da je bilo nemogoče lulčka spregledati, se je mali moral považiti - moški kot moški user posted image user posted image  mene tudi mika 3D UZ user posted image user posted image user posted image  ampak ne tako zaradi spola, kot zaradi tega, da nam z 3D user posted image  še bolj približajo in se vse lepše vidi, ker moja G nima ne vem kaj kakovostnega UZ. Dela pa se do 30 t ali kako je s tem?

A potem pravite punce, da trebuščki rastejo? user posted image user posted image  no to pa je lepo, sem se v soboto ko sva z user posted image  dopolnila 25 t spet malo poslikala, ko pridem domov, vam naložim slikco v album user posted image  tako fajn bi bilo, če bi še druge novemberke malo pokazale bušija, da vidimo vaše zakladke user posted image user posted image user posted image

uživajte v tem prekrasnem sončku in pišite kaj user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
17.8.2006 13:00:11   
Aja1
No, pa se zmenimo in dodajmo slikice v album. Bom se tudi jaz danes slikala. Moj trebušček je zdaj v tem času kar zrasel za nekaj cm....ga bom še izmerila. No, ravno danes sem stopila v 30. teden (oz. dopolnila 29-ega)!!! user posted image

Jaz sem se odločila, da grem tudi na 3D UZ, čeprav bo malo pozno (bom v 32. tednu). Ampak pravijo pa, da se vseeno vidi dobro.... včasih še bolje.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
17.8.2006 13:01:06   
Aja1
Majas...v nedeljo imaš 3D?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
17.8.2006 13:49:52   
krfjolca
Pozdravljene nosečke! user posted image
Evo, danes sem pa tudi jaz pomirjena. Sem imela pregled in je vse v najlepšem redu. Danes je bil moj G ultra zgovoren in me je fino pomiril. Dobila sem tudi zdravilo za to bedasto vnetje. Zdaj bo spet kak jogurt v hladilniku za "običajno" uporabo. Včeraj sem skoraj crknila od smeha, ker je bil hladilnik skoraj prazen, in se je možek skoraj že lotil odprtega jogurta. Jasno tistega, v katerega sem maloprej tampon namakala user posted image . Mu raje nisem povedala, za kaj ga imam, sem rekla, da ga je Kala že načela ... user posted image

S kužiko je mimogrede že vse v redu. Očitno je imela samo slab dan. Ali pa se je samo delala, da smo jo potem bolj crkljali. Hinavka user posted image

Ali ste opazile reklamo za Baby center - imajo v akciji ležalnik za dojenčka Baby Welt. Za člane kluba je samo 5.900, sicer pa so od 12 - 20 jurjev. Jaz ga bom verjetno kupila. Akcija je pa do septembra.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
17.8.2006 14:22:15   
majas
Ja aja1 v nedeljo sem tudi jaz malo čudno gledala... Ampak se vse datumsko ujema in potem sem si razlagala takole, da mora biti ta ginek.v nedeljo dežuren v bolnici v postojni in zaradi prevelike gužve dela te preglede tudi v nedeljouser posted image ... saj meni paše ko je tudi moj fraj...

nisem vedela za akcijo
hvala krfjolca

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
17.8.2006 14:38:55   
Monika79
Krfjolca - na katero stran moraš it, da najdeš to akcijo od Baby centra in kje lahko postaneš njihov član? malo pomoči prosim za nevednico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  me je kar sram)

user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
17.8.2006 14:43:22   
Aja1
Monika79, včlaniš se v njihovih trgovinah. Jaz sem se pred enim mesecem, ko sem kupila kengurujčka (je bil isto v akciji) in sem ga dobila kar po članski ceni. Potem ti pa pošiljajo na dom kataloge.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
17.8.2006 14:47:58   
Anonimen
Monika tukaj je nekaj  http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx , drugače pa greš v prodajalno Baby Center in se včlaniš (nakup ni pogoj), pa ti domov pošiljajo ta mali katalog v katerem so akcije za člane user posted image .

(odgovor članu Monika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1862
17.8.2006 14:54:45   
Nogavica
Punce, ali katera od vas ve, kje v MB delajo 3D UZ? Koliko stane in ali dobiš zraven filmček?

Hvala in lp

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
17.8.2006 15:01:52   
Monika79
oh punce, ve pa ste zlate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   hvala za pomoč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom že mogoče danes šla pogledat v Baby center pogledat in se včlanila user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
17.8.2006 15:04:40   
krfjolca
Jaz sem se prek neta včlanila.
Sem pa ravno naročila tale ležalnik, da mi ga ne bo katera splela - menda grejo kot vroče žemljice user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
17.8.2006 15:05:39   
Aja1
Nogavica, mislim da delajo 3D UZ v Mb nekje v Fontani (ne mene vprašat, kje je to....to sem zasledila na enem forumu). Tebi je najbrž jasno, kje je to.

Sicer pa sem jaz že izpolnila obljubo. Nova slika trebuščka je že v albumu. Mera čez popek je pa 82 cm.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
17.8.2006 15:44:48   
Monika79
tako punce tudi jaz izpolnjujem obljubo in sem dala moj trebušček - pardon trebuh user posted image user posted image  v album, joj Aja proti tebi je mene že kar nekaj skup user posted image user posted image user posted image  pa še toliko sem za tabo user posted image

no novemberke, sedaj pa korajžno pokazat trebuščke user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
17.8.2006 18:30:22   
ema79
hejla!
Čas za račnalnik je končno prišel. Včeraj sem bla pri ginekoliginji in sma ugotovile, da se je moja dojenčica končno obrnila v pravo lego in ma zdej glavco spodaj. Al me je že kr panika bla mal!
Drgač mam pa jst tudi vnetje in mi je G rekla, da si naj raje dam jogurt na vložek čez noč, kot pa na tampon.
Mam pa eno vprašanje. Zadnjič sem po Bolhi gledala mal vozičke pa sem vidla tud enga trikolesnika znamke BRUIN. A slučajno katera ve, kje jih prodajajo, ker še slučajno nikol nisem slišala za to znamko. Mi je bil pa ful všeč pa še cenovno ugoden.
Dečve uživajte še zadnje sončne dneve!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
17.8.2006 20:02:45   
majas
Evo pa sem se tudi jaz zdaj slikala trebušček in ga dala v album. Slike bolj slebe-že tema.
Meni pa so začele kapilarice pokati na trebuščku...prav grozno mi je. mam tako tanko kožo da se vsaka žila pozna zdaj pa še to...že na nogah imam popokane od prej...kot da sem nevem koliko stara...user posted image ah joj...

Kako meni čas hitro hiti... kako hitro bomo že imele svoje user posted image v roki... že poletje se bliža h koncu...hm...

sem se danes potrudila nekaj skuhat...z eno roko je res težko, cote pa sem vesila skoraj polure...komaj čakam da prstek zaceli, je pa mi tako super da moj mož po kosilu umije posodo-hihi... to bi moralo biti vsak dan tako ne samo zdaj ko sem šivana user posted image

lep večer in poljubček vsem***

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
17.8.2006 20:18:34   
Anonimen
tudi moj najnovejši buško je v albumu v vsej svoji veličini 98 cm okoli popka user posted image  user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
17.8.2006 20:38:23   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: ema79
Mam pa eno vprašanje. Zadnjič sem po Bolhi gledala mal vozičke pa sem vidla tud enga trikolesnika znamke BRUIN. A slučajno katera ve, kje jih prodajajo, ker še slučajno nikol nisem slišala za to znamko. Mi je bil pa ful všeč pa še cenovno ugoden.

Te vozičke prodajajo v avstriji v trgovini ToysRus. To je njihova blagovna znamaka (vsaj mislim tako).
Moj trebuh bom pa to rundo skrila pred vami, da vas ne bo strah.user posted image  Ne sej se bom en dan slikala, pa bom dala slikico v album.
Danes smo bili pa v Tivoliju s "ta starimi" RR-ovkami. Pa nas je dež not v čolnarno pregnal. user posted image  Pa tko fajna napoved je bila za danes. Sej drugač je blo prav fino, pa Miha je užival v družbi, sam bi blo bolj če bi bili lahko zunaj.
Zdej grem pa mojega dojenčka crkljat, ker mi že veselo noge v rebra potiska. user posted image

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
17.8.2006 21:07:39   
Aja1
O, sami lepi trebuščki user posted image user posted image user posted image . No, smo novembrke kar pokazale kaj imamo, ane?! user posted image

Jaz sem imela pa zdaj na obisku eno prijateljico in sva kar klepetali 4 ure! Zdaj pa moram na hitro malo pospravit... potem pa kar spat. Jutri je pa že petek in potem vikend!!! user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
17.8.2006 21:41:38   
Monika79
oooooooooo kako je to lepo, da malo vidimo kake zakladke imamo user posted image , meni je super, da malo vidim za primerjavo, glavno je, da user posted image  zdrave in da je veselje v trebuščku user posted image user posted image user posted image

tako so-user posted image  sedaj pa grem počasi v vodoraven položaj user posted image user posted image user posted image  in upam, da se še katera opogumi in pokaže svoj trebušček user posted image user posted image user posted image

user posted image  nočka

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
18.8.2006 7:59:30   
kaja11
OOOOO kaki lepi bušijiuser posted image . Jaz imam slike na domačem računalniku... tam mi pa net ne dela (Telekomovce bom zadavila), tako da ne morem nič gor dat.

Monika79... na CD so mi posneli par slikic in tri filmčke, ki so dolgi po par sekund. Slikice so ratale fenomenalno.... G in sestra sta se čudili. Na začetku me je opozorila, da ni nujno da se bo tako lepo videlo kot je v priročnikih. Plačala sem pa 19.000,00 sit. Ampak mi ni žaluser posted image . Delala mi je dr. Uršula Reš Muravec, ki je bila zeloooo prijazna in ustrežljiva.

Poroda se pa tudi jaz ne veselim.... končnega rezultata že, ampak tisto prejuser posted image   bljak, bljak. Punce, jaz vam samo priporočam, da se ne branite drogeuser posted image . Za epiduralno se verjetno ne bom odločila, vse ostalo je pa pri meni dobrodošlouser posted image . Babico sem enkrat med popadki prijela za roko in čisto mirno rekla "Tko, jaz imam vsega dost, al mi boste kaj dala al bom pa kr umrla". Moj dragi še vedno umira od smeha ko se tega spomni. Cel porod nisem niti pisknila.... samo ene parkrat sem imela "take resne" pogovore z babico.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
18.8.2006 10:04:31   
Aja1
Kaja11, si pa dobra, da si bila lahko cel porod tiho. jaz bom sigurno tako vpila, da bom v petih minutah brez glasu....no, potem bom pa tudi jaz morala bit tiho... user posted image  No, pa naštimaj novo sliko bušija, ko boš imela zrihtan internet doma.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Komentar na anketo

Bi naredili anketo z največ komentarji pod njo?

da, že odgovarjam (62%)

da, zakaj pa ne (38%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!