|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
14.8.2006 9:39:30   
tinaaja
Kr tepla te bom Dolgolaska.. Verjetno si prebrala, kok nas je skrbelo!!!!
Da nam tega ne naredis vec user posted image user posted image
CESTITAM, fuuul sem vesela! Zdaj me pa stopalo boli, se mi je kamen odvalil od srca direkt dol na nogo!!

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 751
14.8.2006 9:39:39   
dolgolaska
V sre.se bom naročila na NS pri dr.Strah...upam,da bom tam izvedla kaj več...koliko smo veliki,kako nam srček bije...itd....
Res sem bila prav razočarana!
No upam,da bo naslednji pregled bolj ok!
Imam ga 12.9. in da takrat dobim kako slikico
...aja!!!
PA REKLA MI JE( G ) DA MORAM V KNJIGARNI KUOITI MATERINSKO KNJIŽICO.....kap,ne???Kakšno izkoriščanje!!!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 752
14.8.2006 9:40:01   
karina
oooo....si se javla smo že bile v skrbeh....
V glavnem da je vse OK.
Tudi moj G me je na prvem pregledu zelo razočaral.....sem ga kar hitro menjalauser posted image .
Lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 753
14.8.2006 9:42:06   
tinaaja
Tejčica, super, hvala za odgvoor. Se nisem sla, sem se spravila delat eno izpitno nalogo, imam cas do 3 it dat kri. Sem pa ze jedla sadje in pila kavo user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 754
14.8.2006 9:43:37   
tejčica
DOLGOLASKA! Nas tukaj skoraj konec od skrbi, ti pa uživaš na morju.user posted image  Samo da je vse ok z user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.8.2006 9:43:48   
dolgolaska
TINAAJA..hvala...ne bom tega več nardila!!!!

..no tako in sedaj torej čakam nestrpno na NS in na drugi pregled!!!!
AJA!..mi ja malo manj slabo..oz.skoraj več nič...JUPIII!!!!
Edino že 2 dni me takooooo zgaga peče..ne pomaga pa čisto nič!!!!
Danes ponoči sem se zbudila..me je full špikalo..tam pri popku,pa kot da mi me krči v trebuh grabli...tak neki čuden občutek je bil,kot da bi mi nekaj zategovalo trebuh!!!A je to ok,al..???
Za beli tok,pa mi je g naročila naj kupim svečke..sem pozabla,kok se jim reče..ampak v navodilih pa tko čudno piše...kar se tiče dajanja svečk v nošečnosti..tok da si jih sploh še nisem dala...kaj mi svetujete??????????

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 756
14.8.2006 9:45:25   
tinaaja
Men je tole z materinsko prav zanimivo. V leoniscu so jo meni napisali se preden je naredil UZ. Torej bi bila moznost, da sploh ne bi bila OK nosecnost, ampak MK bi pa imela user posted image  A pa si ji rekla,d a ti pripada brezplacno?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.8.2006 9:45:52   
dolgolaska
TEJČICA.....oz. vsem hvala..da ste me pogrešale!!! user posted image
Sem obljubla da ne bom več!!
HA ha..zdejle pa nehat ne bom mogla,a ne????
Ne sej ne..bom zdajle nehala,moram letet na wc...pa neki popapcat,ker se že kar tresem od lakote!!!!

VSEM VELIK   user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 758
14.8.2006 9:47:17   
dolgolaska
Ne nisem ji nič tekla,se nisem upala....
Ker se bo mogoče potem še bolj čudno obnašala,pa še manj naredila zame in za mojo pikico...!!!
Mogoče ji drugič omenim...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 759
14.8.2006 9:47:33   
tinaaja
krči v trebuh grabli...tak neki čuden občutek je bil,kot da bi mi nekaj zategovalo trebuh!!!A je to ok,al..???

Men se to tud dogaja, pa mislim, da vecini tukaj.

Jaz bi tud sla malo moj beli tok preverit...  So tudi kaksne kepice vmes, pa je lahko to znak za kaksno vnetje user posted image  Kako pa G naredi test za vnetje - ce je bakterijsko, glivicno..? Kako loci, kaksno je?

Neposredna povezava do sporočila: 760
14.8.2006 9:48:18   
karina
Kaj tebi G nič ne napišena recept?Za svečke bi pa ja morala.Pa še materinsko knjižico si moraš sama kupit.....ojoj user posted image
Za svečke sicer ne vem poznam samo Canasten in Vagisan.

Neposredna povezava do sporočila: 761
14.8.2006 9:50:22   
Barči78
Joj dolgolaska, a morte pri vas vse sami kupit, ja hudo. Za svečke se napiše recept, kaj komplicira. Men jih je tud predpisala v prvi nosečnosti, ker sem proti koncu imela ful belega toka.

Me veseli, da je vse v redu user posted image user posted image user posted image , pošteno si nam dala mislit. user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Neposredna povezava do sporočila: 762
14.8.2006 9:51:51   
tejčica
Dolgolaska, za zgago poskusi donat. Če ti pa to ne bo pomagalo, pa lahko vzameš Rupurut, kljub nosečnosti. Meni je proti koncu prve nosečnosti zgaga ful nagajala in mi ni pomagalo drugega kot Rupurut. Ni za user posted image  nič škodljiv.

A si sama kaj spraševala G? Sem jaz prvič na začetku imela tako G, da če sama ne bi vprašala, mi ona ne bi nič povedala.user posted image Tudi za slikico sem ji sama morala reči, pa še plačati sem jo morala. Če bo še na drugem pregledu tako, bi jaz na tvojem mestu zamenjala G.

Pa še enkrat user posted image user posted image user posted image  za uspešen prvi pregled. Me pa tako panične...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 763
14.8.2006 10:02:57   
Anonimen
Dolgolaska dobrodošla nazaj!

Tale tvoja G je pa res smotana. Meni je sigurno 5 minut razlagala kje je glavca, pa učke so se že videle kje naj bi bile, pa rokce, pa nogice, pa gledala sva kako bije srček, pa full je migal, pa mi je rekla, da to on sam dela, da ga ne ona z UZ premika. Pa še kr sama od sebe mi je dala sliko (je bila zastonj), pa še pogleda na kateri se lepše vidi, da jo bom lahko doma pokazala. Pa MK sem jaz dobila zastonj.
Tudi jaz bi bila na tvojem mestu res razočarana. Samo, če jo boš menjala jo daj že kmalu, ker potem G niso tko navdušeni, da te sprejmejo. Razen zadnjič sem videla, da je ena dr. Pušenjaka spraševala, če sprejema nosečnice za nove pacientke, pa ji je napisal naj pokliče k njemu v ordinacijo, pa se bodo zmenili.

Lp, jjasna

Neposredna povezava do sporočila: 764
14.8.2006 10:12:12   
Anonimen
tinaaja, sem danes se naročila pri Dr. Pušenjaku, pa ga res prvi teden v septembru ni, kakor si ti rekla, ampak potem me je naročila 2.9. v soboto, ko naj bi še delal.

Že odštevam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
14.8.2006 10:16:35   
tinaaja
Super jjasna! Mah jaz bom zdaj kar pustila. me je groza NS po eni strani, ker sva prvic tam zvedela za to, da bo treba prekinit, po drugi strani pa se ful veselim, ker bo vseeno to en mejnik. Pa se moznost splava se ful zmanjsa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
14.8.2006 10:21:04   
dolgolaska
Meni ni naredila nobenega testa za vnetje!

Ko mi je naredila UZ mi je rekla,ja imate pa res kr veliko belega toka!Jaz pa njej ja vem..pa mi je napisala na listek..mislim da se jim reče BOREX ali pa neki takega..da je edino to dovoljeno v nosečnosti!

Moj beli tok je tko ja ..ku kakšen šmrkelj al pa kepica...zadnjič ko sem šla lulat mi je prov vn odletela...sem takoj zijala v školjko kaj mi je to ven čofnlu..pa vidm da plava po školjki bel cmok... 
user posted image !!Sam baje ima to full velik nosečnic...

Kar pa se tiče moje g ...včasih na trenutke je prov čudna..do sedaj dokler nisem bila nosečka ,mi je bilo ok...bomo videli kako bo naslednjič na pregledu!!
A mi mora narediti UZ????

(odgovor članu karina)
Neposredna povezava do sporočila: 767
14.8.2006 10:24:17   
tinaaja
pripada ti samo se en UZ - morfologija v 20 tednu. Vsak G pa dela po svoje, eni ful UZ brezplacno, eni racunajo slike, eni pa se strogo drzijo 2 brezplacnih UZ.. user posted image
Mah, vazno, da je tvoja pikica ok.. a ni tko user posted image
Mislim, da je kar veliko zadev, ki jih lahko med nosecnostjo uporabljas vaginalno - te borax, canesten pa se en klimicin se mi zdi.. Uff morda se pa odpravim v leonisce zdaj dat kri. Tok se mi ne da...

Neposredna povezava do sporočila: 768
14.8.2006 10:38:51   
marjetka
Dolgolaska: Za NS pri dr.Strahovi sem se hotla danes naročit, pa je do ponedeljka na dopustu, tako da se bom mogla kar za nekoga drugega odločt da ne bo prepozno.

Neposredna povezava do sporočila: 769
14.8.2006 10:45:30   
slumpo
ojla vsem lep pozdravcek

dolgolaska dobrodošla nazaj. Tok nas je skrbelo ampak sam da je s tabo vse ok in s tvojo pikico.
nej se še jaz pohvalim. Danes mi je sam slabo, bruhala pa nisem nič do sedaj tako da imam eno veliko upanje da je bila to le počitniško nosečniška slabost sedaj naprej bo pa vse OK.
Sem pa danes klicala mojo G ker je prisla iz dopusta pa mi je sestra rekla da moram poklicat v četrtek da me naroči za prvi pregled. Ker danes delajo le neki na hitro, jutri je praznik ob sredah ma zaprto  in je tuki četrtek. Nej hitro mine in pol upam da mi bo dala hiter datum.
jaz trenutno ostalih problemov nimam in tudi beli tok ni posebnosti v mejah normale.

vsem lep dopoldan pa se se pišemo!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 770
14.8.2006 10:57:34   
Žabika
Dolgolaska pozdravljena nazaj! Ti ti ti, nas je res skrbelo!

MK: jaz sem jo tudi dobila brezplačno; v Leonišču jih očitno dajo zastonj
UZ: meni ga je delala zdej že 2x in vsakič sem dobila slikico, brez kakšne posebne prošnje
VAGINALETE: Canastena se v prvih 3 mesecih ne sme uporabljati; dovoljena pa je uporaba Vagisana in Borax glicerol vaginalet. Oboje se dobi v lekarni tudi brez recepta. Sama sem uporabljala že oboje, ker sem imela močno glivično okužbo. Pa moram rečt, da je na koncu pomagalo le sicer zelo neprijetno spiranje nožnice z Boraxom - opravila moja G! Sem pa imela takrat veliko skuti podobnega izcedka, ne samo beli tok.
VNETJE: naredi vaginalni pregled in pa kontrolo urina - pa vidi kaj je.
IMENA: Tinaaja: tudi jaz sem za Oskarja, pa moj ni preveč navdušen, ampak imam že rezervo za oba primera. Mi pa kitajska karta napoveduje punčko - jupiiiiii!!!

Lp,
Ž.

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 771
14.8.2006 11:07:28   
dolgolaska
TEJČICA..sem poizkusila donat za zgago....zgaga je še zmeraj pekla ...driskala sem pa 100 na uro!!! user posted image    user posted image   user posted image

MARJETKA..a misliš, da bo zame tudi prepozno če se naročim v pon. za NS??Drug teden v tor.bom nosečka 10t???????

ŽABIKA..ja moj izcedek je včasih tudi takšen kot skuta!!A g ti je izprala nožnico...??Kaj pa v času nosečnosti???

Meni tudi kitajska karta napoveduje pupico!!!JUPIIII!!!!
Ampak moja tašča,ki je to še vedno do sedaj ugotovila,pravi da bo fantek!Bomo vidli!A se na nuhalni vidi???
Aja..če pa gledam kot da sem že stara 27let mi pa kaže fanta..no 27 bom konec leta..??KAj moram gledat 26 ali 27let in mesec junij?????

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 772
14.8.2006 11:09:36   
slumpo
eno vprasanje glede teh vnetji....
ali ste ta vnetja imele že prej pred nosečnostjo ali so se vam sedaj pojavila. Kaj lahko povzroči glivično ali bakterijsko vnetje in ali je lahko to nevarno za dojenčka.
Jaz sem imela tako vnetje joj že precej dolgo nazaj pa se sploh ne spomnim kako sem to pozdravila in kako sem to dobila.
pa še nekaj....toliko pišejo o železu v nosečnosti....kako ga dobiti da ga bomo imeli zadost ali ga imamo že tako zadost oz ali ve kaj posebnega uživate da dobite te elemete pomembne za otroka.

lp 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 773
14.8.2006 11:23:27   
Barči78
Dolgolaska, mogoče ne bo prepozno, če boš noseča 10 tednov. Jaz sem se ravno danes naročila h dr. Pušenjaku, pa sem noseča 10 t 4/7, pa še baje je plod za en teden večji, tko da je mogla sestra bit še na to pozorna. Na pregled me je vpisala drug teden v torek ob 20.00. Takrat bom noseča 11 t 5/7, pa če je plod starejši, bo ravno okoli 12 tednov in pol, upam, da se bo videlo. Res pa ima precej zasedene tele datume.
Pol mam pa še v sredo pri svoji zdravnici merjenje NS, tko da bom 2x videla svojo pikico, komej čakam. user posted image user posted image user posted image Moja zdravnica sicer nima licence, ampak pomeri jo pa vedno, pa pove kako in kaj. Drugače pa mi ona na vsakem pregledu naredi UZ, okoli 12, 21 in 33 tedna pa mi naredi daljši UZ, premeri vse organe,....

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 774
14.8.2006 11:26:31   
Barči78
Aja dolgolaska, na karti moraš gledat kolk si bla stara k si zanosila.

Pa še nekaj me zanima, kdaj se dobijo izvidi NS, a to pošljejo domov in h tvoji zdravnici? A je katera od vas že opravila ta pregled pri dr. Pušenjaku? Ali je pregled na trebuščku ali vaginalni. Kolk vprašanj a ne. V prejšnji nosečnosti se nisem prijavila na ta pregled, se mi je zdelo nekako, da mi zadostuje rezultat moje zdravnice, ki mi jo je izmerila 1.4.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?