|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
13.8.2006 9:50:49   
slumpo
jutro vsem skupaj
in se eno jutro ki se nič ne razlikuje od prejsnjih. že dvakrat do sedaj sem imela srečanje s WC školjko. in še vedno mi je takooooooooooo slabo da ne morem nič pametnega vase spravt. Čist sem povožena. Včiraj mi je blo še popoldan slabo in je enkrat letelo iz mene tako da ne vem če ni vsak dan huje.

Jutri če gre vse po sreči bom poklicala mojo G in se naročila na prvi pregled. KOnčno!

Kaj počnete tiste ki še nimate nič otrok čez ves dan če vam je tako slabo da se ne upaš tud premaknt.

Aja ....in tudi jaz sem iz okolice Ljubljane tudi leto dni preseljena iz Postojnskega.
Bodte pridne in poljubček vsem malim pikicam...Pa se pišemo ko se spet primajam do računalnika.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.8.2006 10:02:57   
Barči78
Dobro jutro punce, no moja bejbkia še spi in mam čas na hitro mal pozdravit, kajti pol grem v Merkator po ribe in jih bo moj atek spekel, ma veselje, sploh pa ko jih hvalimo, kolk so dobre. To kar zraste.

Ja Tejčica, ver sem vas do pol 11 čakala, pol sem pa obupala, pa šla spat. user posted image  Pa tolk se mi je čvekal. No, si bla pa pridna, pa si seznam lepo uredila, čeprav mene še vedno muči dolgolaska. Očitno nekaj res ni bilo v redu, pa tako pozitivna je bila, dobrovoljna, polna pričakovanj, zgleda, da včasih tud to ne pomaga. Ali pa bog ga vedi kam je pobegnila.

Slumpo, tebi pa res želim, da ti te slabosti in obiski na wcju čimprej minejo, najbrž je res zoprno, težko si predstavljam, ker sama nisem še v nobeni nosečnosti bruhala, še slabo mi niti ni bilo tako hudo, sem pa tja kakšno popoldne, nič hujšega. Res pa je slabost v tem, da sem skoz lačna, kg pa uspešno nabiram, pri Neji sem do 12. tedna naklepala 3 kg, sedaj sem pa na isti poti. Na koncu sem prišla do 20, upam, da bom zdej bol pridna, bom probala bolj čvekat. user posted image

Se še kaj javim, pa upam, da nam bo danes vreme bolj naklonjeno kot včeraj, da malo razgibam svojo leno rito.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.8.2006 10:11:44   
tinaaja
Slumpo, jaz sem samo enkrat bruhala. danes sem bila pa tik pred tem. Sem spila mal donata in se mi je tok dvignl, sem sibala na wc tok da se je skot prket vnel user posted image  Mojmu itak ni bilo nic jasno. no ampak sem samo kupcek morala podret, pa je bilo boljs. Jaz cel dan zveceim prepecent al pa albert kekse.. Takoj zjutri moram enga dat v usta. Prvic mi ni bilo tko. Zdaj pa non stop prezvekujem.
Mene tud caka ena velika nabava v sparu - se mi sploh ne da.. ampak prazen hladilnik tud ni najboljsa opcija zame, kadar me zgrabi lakota.
Trenutno imam doma hruske, jabolka, prepecenc in piskote - ni bas jaka izbira.
Pri nas pa je mami danes povabila na nedeljsko kosilo - njami, ziher bo tud dobr. V lj se hoce nekaj soncek kazat - za spremembo. Se sploh ne spomnim vec, kako to gre. user posted image user posted image
Pridne bodte pa pozdravcek vsem

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.8.2006 10:30:34   
tejčica
Pozdravljene punce!

Kako fino sem se naspala. Še mala je vlekla skoraj do devetih, tako da sem imela tak mir. Ravnokar sem dala biskvit v pečico, to pa je tudi vse kar bom danes naredila. Mi vsako nedeljo (seveda ko smo doma) jemo pri njegovih, tako da se mi ni potrebno ukvarjati z nedeljskimi kosili. Samo spečem kaj in to je to.

Urla, res nas je veliko marčevka, ja. Bo gužva, bo gužva.

Žabika, midva bova tokrat vprašala za spol, prvič pa tudi nisva želela vedeti. Pa sem imela tudi AC, kjer ti na izvid napišejo spol otročka. Sem prosila da to napišejo samo v izvid za mojega zdravnika, v mojega pa ne. In ta papir za mojo G sem dober mesec nosila v trobici, pa nisem pogledala. Sem bila res odločena da ne zvem pred julijem 02.

Slumpo, ali si ti na bolniški zaradi teh slabosti? Ker pri tebi je pa to res noro. Meni so bile slabosti v nobeh nosečnostih na srečo prišparane. Naj se ti počutje čimprej izboljša.user posted image

Barči78, tudi pri nas je moj ati tisti ki vedno peče. Bohnedaj, da kdo drug stopi za ploščo in se loti peke. Je pa res da je pravi štručko.

Mene kilogrami zaenkrat kar ubogajo. Teža mi skače +-1kg. Kakšnih napadov lakote nimam, mi pa včasih tako sladko zapaše, da ni drugega izhoda. Pa navajena sem bila, da sem do kosila samo na sadju, sedaj pa to ne gre več. Moram vsaj kakšen jogurt ali pa žemljico pojesti prej.

Tinaaja, tudi meni pašejo albert keksi, pa ne zaradi slabosti. Nikoli jih nisem marala, sedaj pa so ves čas doma na zalogi. Albert keksi in šalca mrzlega mleka, njami. Raje to kot pa pol milke.user posted image

Uživajte v nedelji.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.8.2006 11:15:02   
slumpo
ojla

jaz sem trenutno na dopustu in ta nora slabost se mi je pojavila 1. dan dopusta. v sredo grem pa v službo in sem že danes panična kako bo to slo. če ne bo drugega bom vzela bolniško pa doma za službo delala. ne vem še.
ko bi imela vsaj upanje da bo slo na bolj ampak je vsak dan huje. Sedaj pa se na levi in desni strani cutim eno spikanje. Jaz ne vem kaj moj mali pocenja da me matra ne vseh koncih.

lp  pa dober tek vsem apetitkam....jaz bom pa pojela pa iz sebe dala ...upam da bo not kaj ostalo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.8.2006 12:06:48   
Anonimen
Slumpo, tudi jaz sem danes že ob 8 uri vadila objemanje školjke. Sem bila za umret lačna, pa sem pojedla eno majhno banano (mi je tko zapasala), potem sem se nazaj vlegla in čez pol ure mi je blo tko slabo... in sem glih za glih prišla do WC-ja. Pol ko sem se skozlala mi je blo pa kr bolje. Tako da sem celo en topel sendvič sedaj zmazala.

Jaz sem preveč firbčna kaj bo, zato bom vprašala že na NS, če se bo seveda videlo ali je fantek ali punčka. Moj je rekel, pa da en želi vedeti in da če bom že vprašala, da se slučajno ne bom kakorkoli izdala! Bi pa oba raje punčko, ampak če bo fant bo prav tako eno veliko veselje, sam za fante mi ni nobeno ime všeč, za njo pa že imamo izbrano ime.

Lp, jjasna

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
13.8.2006 19:17:22   
tejčica
Hali halo!

Kako lep dan je ratal danes.user posted image  Smo se šli po kosilu potepat malo po Kopru in nas je sonček prav fino pogrel. Taprava nedelja je bila danes. No, saj jutri bo pa spet dež. Upam da se bo do konec tedna, ko gremo mi na dopust, vreme izboljšalo. Mi res ni da bi dol okrog skakala v dolgih hlačah, jakni in z dežnikom.user posted image

Slumpo, jaz bi na tvojem mestu vzela bolniško že sedaj. A ni škoda dopusta za objemanje školjke. Sem pa danes zjutraj na MON-u prebrala, da naj bi proti slabosti pomagala coca cola. Celo nekateri G jo priporočajo.

Jjasna, a boš uspela skriti pred tvojim a bosta dobila fantaka ali punčko? Meni to ziher ne bi zneslo.

Glede imen pa meni tokrat dela problem izbira za punčko. No itak se z mojim nisva še nič uskladila, ampak za fantka že imam favorita, za pupo se mi pa še niti ne sanja. Pa itak bo fantek, tako da sploh ni panike.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
13.8.2006 19:31:01   
Sibil_
Dan!

Imena tudi nama delajo preglavice, ampak imava še čas, tako da ni sile.Za punčko pa že prvič sploh nisva imela imena izbranega, in tudi tokrat bo problem verjetno.user posted image

Danes smo tudi mi malo lutali, ampak po Izoli, potem smo  bili na  kosilu pri tašči, potem pa sta šla moja dva fanta s taščo in tastom na vlakec, ki vozi po Kopru.Tejčica a ti si se že peljala?Otroci res uživajo v vožnji-no, pa stari tudi, hehe.user posted image

Za slabosti vam želim, da čimprej minejo, jaz imam res srečo in jih ne poznam-razen vrtoglavic.user posted image

LP zaenkrat,
Sibiluser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 733
13.8.2006 20:34:34   
Barči78
Ojla,
Morm rečt, da je blo v našem koncu danes isto lepo, sonček nas je pridno grel, ko smo se sprehajali. Ribice smo pojedli, bile so odlične.

Ja, pri nas imamo za fantka ime izbrano še iz prve runde, za punčko bo pa verjetno problem. Moj je imel v prvo take predloge, da me je kar zvilo. Groza. Sicer se pa niti še ne pogovarjava o imenih. To bomo na koncu počeli.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 734
13.8.2006 20:57:37   
tejčica
Sibil, naša mala se je že peljala z vlakcem in je ful uživala. Smo dva dni samo o tem poslušali. Jo je pa peljala tašča, ker če bi name čakala...user posted image

Moj je tudi mislil da bomo za fantka ime ponucali kar iz prve runde, pa sem jaz proti. Potem bi imela Taja in user posted image preveč podobna imena. Pa niti mi ni več tako všeč. Saj časa je še veliko, ampak kolikor naju poznam, je bolje da se že sedaj odločava ker preden se bova strinjala bo še kar nekaj časa minilo. Sva si ful različna glede tega. Prvič sva končno izbrala imena ko sem bila jaz že čez rok!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 735
13.8.2006 21:14:18   
Barči78
OOj
http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/clanki/za_nosece_mamice.htm

A je ta kitajska karta kateri uganila spol otroka, za vas, ki jih že imate. Meni ga v prvo je, sedaj pa kaže fanta, bomo videli kolk so točni tile Kitajci.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
13.8.2006 21:19:36   
Sibil_
Meni tudi za prvega kaže prav, za zdaj pa kaže na punčko.No, bomo tudi mi videli.user posted image

Tejčica katero pa je to ime za fanta?Me ful zanima-aja pa ostale, kateri dve imeni ste imeli že izbrani za prvega otroka in kaj ste potem dali?

JAz imam Patrika, če bi bila punčka je bila neka ideja o Klarisi ali Gaji, ampak ni bilo nič kaj definirano.Patrik je bil pa 100%, ker sem že tri leta prej sanjala da sem ga rodila in da je bil Patrik.TAko da tu nisem popustila.user posted image

A samo enkrat je šla ta mala na vlakec?Jao Tejčica, pa privošči vsaj zdaj ko si na dopustu ta mali malo zabave no...user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 737
13.8.2006 21:23:19   
Anonimen
Če se tile Kitajci ne motijo, bova potem dobila punčko in bi bila zelo zadovoljna. Pa še ime že imava - Polona. Fantovska imena pa meni niso nobena všeč.

Sibil, meni se je enkrat tud sanjalo, da sem rodila dvojčka, pa ne bi dala takšna imena svojim otrokom, kot sem jih sanjala; Eremija in Izahija.user posted image  Dobro, da si ti sanjala Patrika.

Lp, jjasna

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
13.8.2006 21:45:22   
slumpo
oj

sem še jaz pogledala tole kitajsko zadevo in mi napoveduje fantka tako kot večina ki me opazuje. Le moj mož trdi da bo punčka. Secer pa imava imena za enega in za drugega tako da glede tega ni panike.
Pa počakajmo kaj bo in kolike resnice je v tem.

lp in nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
13.8.2006 21:54:31   
tejčica
No, pri nas je ta kitajska karta falila. Prvič bi po njihovo moral biti fantek pa imamo pupo. Za sedaj pa napoveduje pupo.

Sibil, glede vlakca se bom pa poskušala popravit.user posted image Sedaj sem z dopustom štartala zares (v petek sem imela kljub dopustu še nekaj strank) in bova z malo marsikaj nadoknadle.

Naši mali je ime Taja, za fanta pa sva imeli izbrano ime Tadej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
13.8.2006 22:21:51   
Barči78
No punce, dejte mi nasvet, jest sm še v bistvu na kao porodniški za Nejo. Podaljšano sem imela za 3 mesece, kar pa se mi je ravno pokrilo z letnim kolektivnim dopustom, ki pa gre h koncu. Tako, da naj bi v sredo nastopila svoj prvi delovni dan. Zdravnica mi je rekla, da lahko do pregleda ostanem doma, tega pa imam 23. ta mesec. Se pravi, bi bla kao en teden še na bolniški, zaradi teh mojih rjavih izcedkov, ki se mi pojavljajo.
No zdej pa tko, kako v službi sporočit veselo novico, vsaj zame in za moje veselo. Na katero delovno mesto me postaviti za te 4 mesece, ker jaz delam v komerciali in bom glih spet na red prišla, bom pa spet šla na porodniško. Ne bi rada tej punci, ki me trenutno nadomešča, mešala štren, pa še šefu čas kradla,.... Nekaj časa bom sigurna rabila, da obnovim znanje, da začnem spet spremljat kupce,...

Se pravi, v sredo grem v vsakem primeru tja, pol se moram pa odločit ali grem nazaj domov h pupiki ali ostanem tam, samo naj me dajo na kakšno delovno mesto, ki ni tako psihično obremenjeno,...

Bluzim, a ne, še sama se ne štekam, ampak sem res v čudni situaciji.

Kako naj jim povem, to me baše, ker itak vsakmu k sm povedala, so mi pritekle solze user posted image , pa nam zdej še tm jokala, ali pač. user posted image

< Sporočilo je popravil Barči78 -- 13.8.2006 22:23:10 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 741
14.8.2006 6:30:36   
tinaaja
barci, odvisno od sefa. mislim, da imajo ze delovno mesto zate. tega se ne ureja na dan prihoda v sluzbo. jaz bi povedala sefu, da pac se je zgodilo se enkrat in da zelis biti odkrita.. da tecaka se NS,.. ampak da dejstvo je, da si noseca. Jaz imam podobno situacijo, ravno prevzela novo mednarodno funkcijo in sem ziher, da ne bodo navduseni nad nosecnostjo (s poslovnega vidika). Ampak kwa ces, cest la vie.
Vprasanje: ali moras biti tesc pred odvzemom krvi za preiskave za toxo, sifilis -skratka te prve preiskave? Jaz bom umrla, ce ne morem nic dat v usta do 8 in brez kave user posted image  se bom potrudila, ce se ze moram. Pa bi rekla, da ni treba, ampak vseeno vprasam.
Imava pa izbrana imena Oskar za fanta, men je vsec Tadej, mojmu pa nic ruzga kot Oskar. Za puncko pa Lija, Ella, Manja.. Bomo vidl, ko bo cas user posted image
Pridne bodte, v lj je tak zunaj, da je katastrofa - sivina.. Je samo za nazaj spet it.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 742
14.8.2006 8:07:37   
NMJ
Ojla, dobro jutro vsem user posted image . Naj se najprej malo pohvalim, da mi že dva dni manj slabo in se mnogo bolje počutim. Upam, da bo dokončno minila ta slabost. Sem se odločila da grem kar malo v City park v Lj.

Glede imen imava že kar določeno. Tako za fantka kot punčko. Sva pa oba tako firbčna, da bova takoj ko bo možno vprašala za spol. Po kitajskem mi kaže punčko. Moj pa pravi da bo ziher fant - tipično moško. Bova pa tudi ostalim povedala. Imena pa bova razkrila šele ob porodu.

No včeraj sonček, danes dež. Kaj čmo.
Čao, N.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 743
14.8.2006 9:11:55   
Barči78
Ooj, dolgolaska, dej nam napiši kako je s tabo.

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 744
14.8.2006 9:24:30   
tinaaja
Dolgolaska - bila in sla user posted image  
Daj se no javi, tukaj nas veliko skrbi, kako si, ker se nic ne javis.
user posted image user posted image user posted image  zate

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 745
14.8.2006 9:34:53   
dolgolaska
MATER...sem že 3x napisala,pa me vedno vn vrže..zdajle pa bom stavek po stavek!!!!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 746
14.8.2006 9:35:53   
Barči78
Sej sem jaz tudi opazila, da je bila prijavljena na tej strani, pa se ni nič javila user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 747
14.8.2006 9:36:26   
Barči78
No pa pozdravljena, stavek po stavek, lepo te je slišat.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 748
14.8.2006 9:36:56   
dolgolaska
Evo me bla na pregledu VSE OK!!!
Razočarana  nad g...ni dala slikce..ni povedala vse skuoaj nič...
nisem se javla,ker sva takoj letela na morje!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 749
14.8.2006 9:38:08   
tejčica
Jutro punce!

No, pa nas spet slabo vreme "razveseljuje". Sedaj ga imam pa počasi še jaz dovolj, čeprav sem to poletje zaživela šele ko se je ohladilo.

Barči78, ti pa res ne boš šla za dolgo nazaj delat. Dobro sta s tvojim tole planirala.user posted image  Kako pa bo reagiral tvoj šef pa sama najbolje veš. Čisto odvisno koliko je "človeški". Lahko te tiste 4 mesece izkorišča do maksimuma, lahko te pa bolj špara. Upam da bo to drugo. Jaz bom mojemu šefu povedala po NS (31.8.), do takrat sem pa itak na dopustu. Ko sem šla prvič na porodniško tega problema nisem imela, ker sem delala pri mojemu očetu in je bil itak tako vesel da bo dobil vnuk-a/-injo da mu je bilo to, da je treba iskati nadomeščanje zame, bolj postranska stvar. Sem pa jaz takrat odhajala z Gorenjske na obalo, tako da je tista ki me je nadomeščala ostala na tem delovnem mestu. Najhuje pa je bilo to, da je ona dva meseca po nastopu moje porodniške zanosila in bila na bolniški celo nosečnost. Je bila potem taka norišnica, da sem za nekaj časa jaz kljub porodniški nazaj vskočila.

Tinaaja, ker si imela preiskave že ob osmih sem z odgovorom že prepozna, ampak vseeno. Mislim da ne rabiš bit tešča pred odvzemom krvi. Jaz prvič nisem niti vedela da bom morala dati kri. Po pregledu me je G napotila v laboratorij in to je bilo to.

NMJ, fino da te slabosti zapuščajo. Najbrž jih ne boš pogrešala.user posted image

Pa pa!

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?