|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke
7.8.2006 19:56:21   
incabinca
Hojla!
Jaz sem bila tud danes na MŠ v Ljubljani (ob 16.00). Bilo nas je fuuuul! Kaj bo to enih otročičkov...
Imam eno vprašanje za vas.... a boste imele ve vse partnerja zraven pri rojevanju?
Ker jaz nimam nobene take želje, da bi bil očka mojega otroka zraven in sicer iz dveh razlogov:
1. sicer on hodi z mano v MŠ pa tudi se že zelo veseli otročička in vse to, pa mi bo tud pomagal, ampak skupaj kot par pa že v bistvu od drugega meseca moje nosečnosti nisva. In ker je on mene preveč  prizadel in razočaral seveda tud jaz nimam sedaj nobene želje, da bi bil on pri porodu z mano, ker moški naj bi bil zraven ženski za oporo, on pa to meni definitivno ni. 
2. Ker se želim čimbolj osredotočiti na rojevanje, na dihanje, na to da bi bila čimbolj mirna, da ne bi preveč paničarla in si oteževala poroda.

A mislte da je to ful čudn?

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
7.8.2006 21:58:31   
x_srečka_x
Pozdravljene user posted image

URSKAMRAVLJA midva sva se odločila da bova dala kar oba priimka, kasneje ji lahko še vedno spremeniva v enega.

Meni pa dons tako otredva trebuh user posted image  A to pomeni da se bo kmalu začelo kaj dogajati al kaj?

Midva še zadnje stvari urejava za prihod user posted image  Danes sva nakupila kozmetiko pa dudiki pa flaško...
Jutri pa še posteljico prinseva iz podstrehe pa imava že vse prištimano user posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
7.8.2006 22:00:56   
x_srečka_x
INCABINCA ne nič ni čudno če si želiš biti sama, saj bom jaz verjetno tudi kar sama ampak ne zato, ker mojega ne bi hotela zraven ker ne prenaša dobro krvi in bi imeli z njim več dela kot pa z mano, tako da je bolje da me počaka zunaj.

LP

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
7.8.2006 22:10:31   
princes
incabinca,
 pomoje pri porodu res rabiš nekoga ki ti bo v oporo, ne nekoga ki ti ne bo..
Če to ni on ti priporočam, da gre s teboj nekdo drug...Tisti, ki mu ti zaupaš, ali je to prijateljica, mama...kogar hočes...
To ni nič čudnega...

Bila sem danes v Lj. v porodnišnici..
Jaz sem bila zelo razočarana nad vsem..
Sploh pa to, ker nimajo anastezistov, potem pa koker naletiš..hhaallooo...Če imaš srečo dobiš EA, če ne pa ne...Pa se matrej koker se veš...user posted image user posted image
Soba, smo bili v 1, katasrofa, ja tam notri bom še fobijo dobila, ne da bom rodila...
Pa to se komaj obrneš...Oba sva bila ful razočarana, jutri pokličem v Kranj, da vidim kako imajo tam, upam da ne bom prepozna...

Srečka ti si bila, a so vse sobe prenovljene, so take kot nam je pokazala na sliki v šoli???

Res sem v dvomih, kam naj grem....Saj imajo tudi boljše sobe, ampak to koker maš srečo..jaz vem da bom ravno na najslabšo naletela...
Ok ampak soba še ni tak problem, itak je sploh opazila ne bom..
Bolj me muči EA.. To imajo res kar nekaj zrihtano....user posted image

No jutri nas ima veliko pregled, pa si izmenjamo novičke...Vse lepo in dobro...

Grem zdej, sem čist šokirana....

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
7.8.2006 22:18:40   
x_srečka_x
URŠKA jaz si sob nisem šla ogledat, sem bila pa dva dni v porodnišnici na oddelku...Kokr je pa tam na MŠ povedala niso vse sobe prenovljene.
Najbolš, da pokličeš v KR in vprašaš če imajo v prihodnosti še kaj ogleda porodnišnice.

LP

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
7.8.2006 22:29:54   
borovnička
Incabinca, jaz sem bila tudi danes na MŠ ob 16-ih in sem bla ful presenečena kolk nas je bilo. Jutri pa svojega dragega s sabo privlečem, ker sem bila danes s kolegico.user posted image Smo pa kar hitro končali, kar je blo pa tud uredu.user posted image

Nikak, kaj je bila ob 18-ih tudi taka gužva? Pri nam je bila nabito polna predavalnica, so sedeli po stopnicah pa ne vem kolk dodatnih klopi so prinesli noter. Noro.user posted image

Ja, partner pri porodu... jaz si želim, da bi bil poleg, ampak ne vem, če mi bo uspelo.user posted image Že zaradi materinske šole, ker pravijo, da mora imet res dobro opravičilo, da ne more obiskovat. No, moj vem, da ne bo mogel na vsa predavanja.user posted image Bi se pa veliko boljše počutila, če bi bil poleg.

Srečka, ne vem, če to otrdevanje trebuha kaj pomeni, ker meni trebuh otrdeva že kar nekaj časa, pa sem še vedno v enem kosu.user posted image Mogoče pa bo kmalu, kaj pa vem. Je pa res, da sva midve med prvimi na seznamu za it rodit.user posted image Bomo vidli.

Urška, jaz sem bila po MŠ tako lačna, da sem jo kar domov ucvrla, sem čist pozabila na ogled.user posted image No pa zgleda, da še dobro da nisem šla. A tako praviš da je? Pa pravijo kako lepo urejene sobice so in vse to. Zdaj sem pa še jaz razočarana.user posted image

Jutri imam pa tudi jaz pregled pri svoji G in komaj čakam.user posted image Poročajte kako je z vašimi user posted image !

Pozdravček user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   [Brisano sporočilo]
7.8.2006 23:44:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu borovnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
8.8.2006 7:55:50   
Billi
Meni že tudi kar nekaj časa otrdeva trebuh in to večkrat na dan. Sicer sem jaz tudi med prvimi na seznamu za rodit, ampak ne vem če ima to kakšno zvezo. Je bila pa moja pika en dan ful pri miru, tako da sem se že vstrašila kaj je narobe, oz. če bom šla že rodit. Pol sem jo pa kar malo podrezala, da se je začela premikat. No, zdej je že spet nazaj v formi in se veselo prevrača. Imam pa občutek, da je že na glavo obrnjena, ker se mi zdi, da ima nogice pri rebrih, ampak nisem ziher.
Midva bova tudi dala samo en priimek - njegovega. Da ne bo imela revica kasneje še s tem probleme, katerega naj stran vrže, če se bo hotla poročit. Treh priimkov ne more imet, kolikor vem, user posted image pol se bo pa mogla zamerit mamici al pa očku user posted image . Pa pol, ko bo ene 18 stara, bojo vsi mislili, da je že poročena. No, sej to bi blo mojemu user posted image kar všeč, ker jo misli čuvat najmanj tam do 30 leta user posted image
Incabinca, vsekakor se moraš ti odločiti koga boš imela oziroma ne boš imela pri porodu, tako da se boš kar najbolje počutila. Meni se ne zdi nič čudno, če nočeš, da je tvoj bivši zraven.
Jaz pa raje nič ne grem na oglede porodnišnic, da se ne bom že v naprej preveč prestrašila. Se bom kar prepustila dogajanju user posted image
LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1108
   [Brisano sporočilo]
8.8.2006 8:28:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Billi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
8.8.2006 10:43:58   
princes
user posted image user posted image user posted image Sončica, sem zelo vesela za vaju, da se dobro držita..
Aja, ti še niso povedali, kaj bo??? A nisi hotela?? Čestitke za user posted image ....user posted image

Jaz imam danes popoldan pregled, ker ni moje G., je na dopustu..
Jaz tudi že kličem v Kranj kako je z epiduralno, bom kar direkt, z anasteziologinjo govorila...Zdaj je ravno na malci...user posted image
Če imajo pa še v Kranju na srečo, pa res ne vem kaj bom..user posted image
Pa dej ta Slovenija, bom šla kar v tujino rodit...To bi pa res lahko imeli malo bolj zorganizirano, saj nismo v kameni dobi...haalloo...
V tujini že vsaka rodi z epiduralno, pri nas pa komaj vejo kaj je to...user posted image user posted image

Ja saj verjamem, da imajo lepe sobe v LJ., samo tale 1, je pa res kot v bolnici Franja..user posted image user posted image Jaz imam tako srečo ponavadi, da naletim na najslabše, tko da pr men mora bit kar ziher...user posted image user posted image že sedaj je bila samo ta frej, ostale vse zasedene...joj koliko nas je...user posted image

Grem še mal poklicat...

Lep dan..

Neposredna povezava do sporočila: 1110
8.8.2006 11:02:03   
yennika
HALO MAMIKE, SAMO TOLIKO DA SE POHVALIM.
PRI NAS V SLOVENJ GRADCU IMAMO EDK NA RAZPOLAGO 24 UR NA DAN, PA ŠE ZASTONJ JE!user posted image
PRIDITE K NAM RODIT!user posted image

LP

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
8.8.2006 11:54:25   
nikak
Živjo.

Ja, včeraj ob 18ih je bilo v MŠ noro... Zasedena vsa kapaciteta stopnic, klopc,... Kolko bo dojenčkov, hehe. user posted image

Imava pa midva zdajle dva dni težave z varstvom in bom šla danes ziher sama, mogoče tudi jutri. Grem pa ob 16ih, da bomo potem šli skupaj domov. Sicer bi se mogla 3x voziti v Ljubljano in nazaj (ker sem imela zjutraj še za sladkorno)... Tako, da bom tudi jaz solirala - vsaj občasno, očitno. user posted image

Borovnička, partner je lahko pri porodu, tudi, če ne obiskuje vseh predavanj. Obvezna pa so tista o porodnih dobah - tri predavanja. Lahko pa namesto tega opravi triurni očetovski tečaj (samo za očete), ki je v stari babiški šoli.

Moj user posted image  bo sicer šel zdraven, samo je tudi bolj občutljive sorte, kar se teh zadev tiče, tako, da bo ziher ušel ven - kot je prvič. Full mi je odleglo, da je bil z mano med popadki, mi masiral križ in se pogovarjal z mano. Potem, ko je šlo pa zares, je pa kar skupaj lezel, mi je bil kar malo odveč, ker me je skrbelo še zanj. Pa je šel za par minut ven na hodnik, takrat, ko je šlo najbolj zares. Drugače bi po mojem še res skup padel... Po mojem bo zdaj kar podobno, hehe. Pa potem, ko ga je porodničar vprašal, če bo očka prerezal popkovino... user posted image  Je naredil faco, da dol padeš. Je bilo pa tudi fino, da je bil pri meni, ker so me potem odpeljali v operacijsko in bi bil tako dve uri naš user posted image  sam v porodni - tako ga je pa vsaj mož vahtal, da nam ga ni kdo ukradel ali zamenjal... user posted image

Ja, ko sem že pri tem... A se še kateri dogajajo čudne sanje. Že par dni sanjam, da so mi zamenjali otročka. Cela panika, potem se pa zbudim, pa ne morem več spati, ker samo to študiram. Mal mi že na psiho tolče, zgleda. user posted image

Evo, jutri imam še ginekologa, me zanima, kaj bo rekel. Cuker sem danes imela OK, ampak, ko je videla dnevnik, da mi po sadju ful naraste, mi je zdaj naložila, da si moram vsak dan 4x kontrolirati. user posted image  

Punce, uživajte! user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
8.8.2006 12:14:49   
x_srečka_x

Jaz sem pa še vedno v enem kosu, samo je ponoči tako zvijalo, da sem mislila da je to to in borala iti pa se je potem umirilo user posted image  Sem si pa včeraj že kar naštimala stvari za v porodnišnico, ker zdaj pa res več ne vem kdaj me bo zagrabilo in bo treba na hitro it user posted image

SONČICA čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi moja user posted image  zdaj spet veliko bolj brca in se preteguje kot pa prej, ko je skoz deževalo, takrat je bila pa čisto umirjena in se je komaj kaj premaknila, zdaj pa je spet po straem. Je že taka da ne mara dežja user posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu nikak)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
8.8.2006 13:21:56   
incabinca
Kar se tiče sanj.... Jaz imam po večini nočne more... prav grozno... ravno danes sem sanjala, da otroka sploh nisem previjala, ne hranila, kar skoz je sam ležal ves nesrečen v posteljici, jaz sem pa kar kao nanjga pozabila. Pol sem se ga končno spomnila enkrat previt, pa ga kr neki kregala zakaj se že prej ni nč jokal, pol mi je pa iz previjalne padel.... mislm grozno.... ko sem se zbudila mi je šlo kar mal na jok...
No, pa sej je bila sam mora...

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1114
   [Brisano sporočilo]
8.8.2006 17:41:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
   [Brisano sporočilo]
8.8.2006 17:57:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1116
8.8.2006 20:08:41   
SanjaS
Mene pa zanima kolk mate kej obsežne trebuščke?

No, drage dame, koliko vas je čez pas?

Ni treba v metrih, lohk je v centimetrih, sej ne bo prehudo za pisatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1117
8.8.2006 20:30:09   
incabinca
Jaz imam 106cm.

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
8.8.2006 20:31:23   
Tejcha
Ojla,

že glede na pogostost odgovorov se vidi, da se bližamo našemu času, a?

SanjaS, nimam pojma, kje imam šiviljski meter (od selitve ga še nisem potrebovala in je verjetno še kjev kaki škatli), tk da info glede obsega zdle odpade... je pa res, da  "taspodnje" že lep čas nism vidla ... user posted image in da imam pri vstajanju poseben postopek in da se mi zdi, da imam želodec in pljuča že čist pri vratu...

Je pa tud mene že včeri zagrabla panika, ker me je ful neki šraufalo...in sem se odločla, da spravim dans stanovanje in cote v tako stanje, da lahk tud kr grem, če bo treba, :) bi blo pa lepo, če bi tamiceni/a še mal počakal/a... ker mi še fali polno drobnarij....

Kdaj boste zagnale paniko? Js nimam pojma, kk bom vedla, da je to to... Že prej sem imela ful krče pri menstruacijah, tk da ne vem, kak bi lahko še bolj bolelo... Je v takem primeru treba štartat?:)

Mene tud tlačijo more in mislim, da mojga tud. Pri vsakem mojem "nočnem lulanju" cel zmeden skoči pokonci in sprašuje, kaj je narobe...

A so vaši sončki že vsi pravilno obrnjeni? Js prav čutim,  kk se obrača.. in da mi enkrat v rebra tišči glavčko, drugič spet nogice...

Pozdravček vsem bušijem in njihovim lastnicam,

T &user posted image

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
8.8.2006 21:25:59   
rose22
No jaz se pa morem pohvalit,da me je prvic v celi nosecnosti ponoci prtisnilo na wc in ko sem vstala sem mela trebuh cist trd.Ampak je moja user posted image kmal za tem pobrcala tko da sem vedla da se ni cas.Je pa ze 2 tedna obrnjena na glavo tko da mi ves cas tisci noge v rebra.Obseg trebuha imam pa v 106cm.Ceprav men se ne zdi tko velik.Res pa je da tud jaz tamale ne vidim vec razen ce vzamem ogledalouser posted image .

Grem pa jutr na veliko planino.Punce drzte pesti,da me ne bo ravno gor kaj prijelo.

Me pa tud mal skrbi kako bom vedla kdaj je to tisto tapravo,da ne bom slucajno kakega laznega alarma sprozla.

Kar se tice pa sanj sem pa veckrat sanjala,da sem rodila puncko z gostimi crnimi lasmi in velikimi modrimi uckami.A mislite da bo res moja puncara taksna? Drgac sem pa tud jaz ze imela enih par nocnih mor ampak nic v zvezi z user posted image

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
8.8.2006 21:35:03   
Tejcha
Rose22, ti si pa pogumna... :)

Mene že štenge v 4. štuk v bloku zmatrajo. Zgleda, da mali vso energijo iz mene pocuza... Sej jo rabi, glede na to, kakšno dela... :)

Zdej grem pa ajčkat počas, ker je jutr pred nama še en dolg in naporen dan... nočko!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
8.8.2006 22:14:19   
princes
Pozdravček....

Mi iz pregleda, vse ok, je rekla, da naj še počakam 14 dni, potem pa lahko rodim brez problema...Je tudi naša že obrnjena na glavico, pa je rekla da se ne more več narobe obrnt...user posted image Ta G. je bila veliko bolj prijazna od moje, prav debatirali smo, moja vse tko bolj na hitrco naredi...

Naročila me je čez tri tedne.. 28.8., bomo videli..user posted image

Dobila sem napotnico za porodnišnico...Pa tudi odločila sem se, da grem v Postojno, ker imajo 24 EA, čeprav je treba plačat 40.000 sit..Ampak rajši plačam, pa da vem da jo ziher dobim...Upam, da bo manj bolelo, pomoje bo že zaradi psihe lažje, bom kar mislila da manj boli...user posted image

Sanjam pa tudi jaz take čudaške sanje..user posted image Čeprav ne od otročka, samo je vedno prisotna nosečnost ali pa da je že velik...Bolj sanjam od mojega da me zapusti, pa grem domov k mami, pa ful jokam, ker sama z otročkom ostaneva, pa nevem kako naprej....user posted image

Okoli pasu pa merim 97 cm...

No nočko vsem skupaj...

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
8.8.2006 22:31:06   
borovnička
Če so kakšni podatki napačni ali manjkajo, jih prosim popravite ali pa dopišite!

user posted image  PDP 1.9. - Martina5 user posted image (Ljubljana)
user posted image   PDD 2.9. - x_srečka_x user posted image (Kranj
user posted image   PDP 3.9. - Billi user posted image
user posted image  PDP 4.9. - borovnička user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 5.9. - tadika, onja 
user posted image  PDP 6.9. - NATAŠI (Ljubljana)
user posted image  PDP 7.9. - Mikec, Pikica06 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 8.9. - yennika (Slovenj Gradec)
user posted image   PDP 10.9. - pupika user posted image (Maribor)
user posted image   PDP 11.9. - urskamravlja user posted image (Postojna
user posted image   PDP 12.9. - alenka11, Anika_24 user posted image (Celje
user posted image   PDP 14.9. - BONHEUR 
user posted image  PDP 15.9. - Maja22 (Jesenice
user posted image   PDP 17.9. - Dajanax user posted image , melodija user posted image (Maribor
user posted image   PDP 18.9. - SOncIca user posted image  (Ljubljana)
user posted image   PDP 19.9. - Tejcha, Rose22 user posted image  (Slovenj Gradec
user posted image   PDP 20.9. - SKRAT user posted image  (Ljubljana
user posted image   PDP 21.9. - ella2006 user posted image , žiža 
user posted image   PDP 23.9. - SanjaS user posted image  (Ljubljana) , Nikak user posted image (Ljubljana
user posted image   PDP 24.9. - Zvezdica32 user posted image (Ljubljana)
user posted image  PDP 25.9. - Emanuelle, *Lina*
user posted image   PDP 26.9. - Tina&Dean user posted image  (Maribor) , nelli user posted image
user posted image  PDP 27.9. - asso
user posted image   PDP 28.9. - Lu, spelca1
user posted image   PDP 29.9. - pinkiponki 

Ne vemo pa še za marusa in matahari.

Ko boste pa izvedele za spol, pa sporočite, pa bomo še črtice naleple zraven.

Nas je pa 37 user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat imamo 9 user posted image  in 10 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncica, čestitam za user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Za mano je danes tudi pregled pri G. Našega lumpka je pogledala in je še vedno obrnjen na glavo, tako kot že cel mesec, kar me zelo veseli.user posted image Me je pa kregala edino zaradi železa, ker nisem pridna pri jemanju tablet in ker mi je železo zelo padlo, mi je za kazen dala 4 stekleničke sirupa.user posted image Ostalo pa vse kot mora bit.user posted image Naslednji pregled imamo 21. avgusta in takrat me bo dala na CTG.

Ja nočne more. Dobesedno. Meni se ne sanja o dojenčku, ampak se mi obvezno vsaj 1x na mesec sanja o tem kako mene moj vara in ga vedno zraven dobim in je potem čist hladen in mi kar reče, da lahko grem.user posted image Adijo svet, ko se zjutraj zbudim... saj ne vem al sem samo sanjala al je blo res. Ne vem od kje te sanje.user posted image

Nikak, si bila v MŠ ob štirih danes? Jaz sem danes svojega user posted image  s sabo pripeljala in se je kar dolgočasil.user posted image Sem rekla, da bom zdaj pač sama hodila, ampak na tista tri predavanja, ki so obvezna, gre pa z mano, da bo še on videl kaj se približno dogaja pri porodu. Mu bo verjetno tisto bolj zanimivo.

Tako, zdaj grem pa jaz tudi v mižale. Lepo nočko želim.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
8.8.2006 23:40:22   
x_srečka_x

Borovnička tudi jaz sem imela prejšni teden tako grozne sanje da me moj user posted image  vara in da ga zalotim pri tem user posted image  Je bilo pa vse tako resnično user posted image

SanjaS moj obseg user posted image  je pa 101cm user posted image  Med največjimi pa ni ravno user posted image

Jaz samo še čakam kdaj me zagrablo, se tako čudno počutim user posted image  Me vse špika pa v hrbetnici tudiuser posted image  Je to znak da bo kmalu ali to kaj drugega pomeni?? Sem čisto zmedena..

Pozdravčke user posted image

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
9.8.2006 8:54:18   
incabinca
  Borovnička a boš dala še mene na seznam - 4.9. fantek, Ljubljana.

lp

< Sporočilo je popravil incabinca -- 9.8.2006 8:56:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?