nikak
|
Živjo. Ja, včeraj ob 18ih je bilo v MŠ noro... Zasedena vsa kapaciteta stopnic, klopc,... Kolko bo dojenčkov, hehe. Imava pa midva zdajle dva dni težave z varstvom in bom šla danes ziher sama, mogoče tudi jutri. Grem pa ob 16ih, da bomo potem šli skupaj domov. Sicer bi se mogla 3x voziti v Ljubljano in nazaj (ker sem imela zjutraj še za sladkorno)... Tako, da bom tudi jaz solirala - vsaj občasno, očitno. Borovnička, partner je lahko pri porodu, tudi, če ne obiskuje vseh predavanj. Obvezna pa so tista o porodnih dobah - tri predavanja. Lahko pa namesto tega opravi triurni očetovski tečaj (samo za očete), ki je v stari babiški šoli. Moj bo sicer šel zdraven, samo je tudi bolj občutljive sorte, kar se teh zadev tiče, tako, da bo ziher ušel ven - kot je prvič. Full mi je odleglo, da je bil z mano med popadki, mi masiral križ in se pogovarjal z mano. Potem, ko je šlo pa zares, je pa kar skupaj lezel, mi je bil kar malo odveč, ker me je skrbelo še zanj. Pa je šel za par minut ven na hodnik, takrat, ko je šlo najbolj zares. Drugače bi po mojem še res skup padel... Po mojem bo zdaj kar podobno, hehe. Pa potem, ko ga je porodničar vprašal, če bo očka prerezal popkovino... Je naredil faco, da dol padeš. Je bilo pa tudi fino, da je bil pri meni, ker so me potem odpeljali v operacijsko in bi bil tako dve uri naš sam v porodni - tako ga je pa vsaj mož vahtal, da nam ga ni kdo ukradel ali zamenjal... Ja, ko sem že pri tem... A se še kateri dogajajo čudne sanje. Že par dni sanjam, da so mi zamenjali otročka. Cela panika, potem se pa zbudim, pa ne morem več spati, ker samo to študiram. Mal mi že na psiho tolče, zgleda. Evo, jutri imam še ginekologa, me zanima, kaj bo rekel. Cuker sem danes imela OK, ampak, ko je videla dnevnik, da mi po sadju ful naraste, mi je zdaj naložila, da si moram vsak dan 4x kontrolirati. Punce, uživajte!
|