|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
9.8.2006 11:21:26   
tejčica
Punce, a ve kaj migate? Jaz sem preden sem zanosila delala Winsor pilates vaje, sedaj pa vseh ne upam, da ne bi bilo kaj narobe. Kaj pa organizirana nosečniška vadba? Od kdaj naprej pride v upoštev in kje tu na obali je? V prvi nosečnosti se mi je moja NEtelovadba kar fino maščevala in tokrat tega ne nameravam ponoviti.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 551
9.8.2006 11:23:34   
klavdyk
no js mrem povedat, da me že en 15 min sprehod ful utrudi tk da sploh ne vem kk naj vsaj mal se razmigam, pa je šele  9 tedn.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 552
9.8.2006 11:25:41   
Sibil_
Evo me iz pregleda.Ampak UZ imam pa šele jutri-mater %$#&%/)user posted image

Drugače vse ok, PDP mi je dal na 9.3. in itak me je razveselil z dejstvom, da me čaka ponovni CR.Ah ja.No, ma bomo že preživeli-čeprav en teden v porodnišnici Izola je za znoret-hrana total fuj, drugo pa kakor naletiš.Bo moral moj možek kar nosit kosila zame.user posted image

No, jutri pa UZ, ki ga seveda komaj čakam.Pa en kup krvi moram jutri še dat-blajk.PA še sin ima cepljenje-ampak pri cepljenju je pozitivno vsaj to, da bo mož doma-hehe.

Bibi itak da bo vse ok, pa poročaj ko boš iz pregleda, prav?user posted image

Ostalim pa naj čimprej minejo slabosti in glavoboli in vse kar ni prijetno!

Kje je Leya?Javi se, prosim, me skrbi....user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 553
9.8.2006 11:29:32   
Sibil_
tejčica na Obali je telovadba na Ogrlici, mislim da je bilo letos ob torkih in petkih popoldan.Studio Maja al nekaj podobnega, nasproti Format papirnice.user posted image

Je pa še joga za nosečnice v Izoli v zdravstvenem domu, kakor vem.

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 554
9.8.2006 11:37:33   
bibi
Evo mene iz pregleda! Nisem mogla čakati do 14 ure, sem šla kr ob 10, ker drugače bi me razgnalo od skrbi!
Z mojo user posted image  je vse v najlepšem redu! user posted image user posted image user posted image

Rekla je, da imam mogoče maternični vrat malo bolj občutljiv, drugače pa ok. Sem imela tudi UZ in je user posted image  zrasel v 1 tednu od zadnjega pregleda za 1 cm, tak da že merimo 39 mm! Pomahal mi je in se nato umiril, ko mi je pa zazvonil telefon in sem G rekla, da me mož kliče, je pa začel tako skakati in noreti po trebuhu, da sva se tako smejali. user posted image

Rekla mi je, da če bom še imela kakšno krvavitev, da naj kr brez panike pridem do nje in bova pogledali. S paniko pa naj pridem takrat, če bi slučajno imela krče in močno krvavela.

Hvala vam punce za podporo in lepe želje! user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 555
9.8.2006 11:42:51   
tinaaja
Juhuhuhu Bibi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 556
9.8.2006 11:44:28   
karina
bravo...bibiuser posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 557
9.8.2006 11:46:13   
lencica
HURA! Sem pravkar prišla iz pregleda in je vse OK! user posted image . Jubico mojo sem vidla, pa prvo sliko dobila. Tako sem vesela, da mi solze kar bodejo iz uči. Velika je 36 mm. 24.8 imam pa NS.

BIBI v katerem tednu pa si, če je user posted image  velik 39mm.

Pred mano je prišla ena punca ven cela objokana in zmedena. Reva mora danes na čiščenje.

Sem mislila, no fajn, zdej pa še jaz! Pa je bilo sreča vse OK! mater sem vesela!!! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 558
9.8.2006 11:53:12   
bibi
Hvala za čestitke tinaaja in karina! user posted image
Lencica čestitke! user posted image  Jaz sem pa noseča 10 t in 4 dni. Jaz pa že imam 7 ali 8 slik. Moja ginekologinja mi jih kr printa! user posted image

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 559
9.8.2006 11:54:32   
lencica
Vau super! Tudi tebi čestitke. Men je pa rekla, da sem v 11 tednu!

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 560
9.8.2006 12:01:34   
A-N-J-A
Jeeee Bibi ful sem vesela da je vse okuser posted image .
Jaz mam pa pregled šele 22user posted image .Sicer sem pikico že vidla,ko sem šla na urgenco,ampak se me spet loteva strah,da ne bi bilo kaj narobe.Ja saj vem misli POZITIVNO.
Drugač pa se počutim ok z občasnimi blagimi slabostmi,ki pa sem jih zelo vesela,ker so to moj edini znak user posted image .Prsi me nič ne bolijo,pa čeprav še vedno dojim mojo prvouser posted image .A je še kera z nebolečimi prsmiuser posted image
V prvi user posted image mi je bilo slabo od 7 t do 16 t,zdaj sem pa že skor 8 t pa še nič konkretnega.
Izcedkov tudi nimam več odkar jem Dobroston.
Joj sam jamranje me jeuser posted image Sem smotana.Sam da bo vse ok in bomo marca povile svojeuser posted image .

Čauči,Anja

(odgovor članu lencica)
Neposredna povezava do sporočila: 561
9.8.2006 12:14:45   
Anonimen
bibi, vesela sem zate, da je vse v najlepšem redu s tvojo pikico!user posted image Uf, pa pridno tudi raste.

lencica, tudi tebi čestitke za uspešen pregled. Si prvič noseča?

Sibil, zakaj pa ti ni danes naredil UZ, da moraš kr dvakrat k njemu? Mčkn je smotan ta tvoj G. Pa še če nisem prefirbčna, zakaj pa boš morala še enkrat na CR?

A-N-J-A, meni se stanje z bolečimi prsi tudi umirja (jutri bom 9t). Sicer me malo še bolijo, ampak je že veliko bolje kot poprej. Sem pa danes prvič bruhala. Čisto na suho, ker nisemdo takrat še nič jedla, ampak samo slino sem skozlala. Potem je bilo pa dobro. Jaz pa svoje pikice še nisem videla, ampak jo bom v petek prvič, in komaj čakam. Anja, ti pa moraš res misliti malo bolj pozitivno!

Lp, jjasna

(odgovor članu bibi)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
9.8.2006 12:21:30   
A-N-J-A
JJasna sej se trudim mislit bolj pozitivno.Evo sem se spomnila še na en user posted image znak...skos hodim lulatuser posted image .To velja tudi za ponoči kar pa niuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 563
9.8.2006 12:49:38   
slumpo
Bibi in lencica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dejte mi neki povedat ker se ne spomnim trenutno kje sem to temo zasledila.
zanima me ali recimo margerino namazano na kruhu ali pa topljene sirčke lahko jemo ali imajo v sebi kaj čudnega in ne smemo?
kaj ve jeste za zajtrk in večerjo ko vam je slabo razen prepečenca ?

lp

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 564
9.8.2006 12:55:55   
bibi
Slumpo po moje lahko ješ vse. user posted image  No vsaj jaz jem. user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 565
9.8.2006 13:46:33   
Sibil_
Jjasna jaz bom morala spet na CR zaradi svoje teže (ki je enkrat prevelika), ploeg tega pa se pri prvem porodu sploh nisem nič odprla, tudi po ne vem kolikih dozah umetnih popadkov.Tako da je v bistvu že rekel da bom šla okoli 38 polnih tednov en dan noter, drugi dan mi bodo pa CR delali.PAč tako je, samo da bo vse v redu pa bo.user posted image

Drugače je pa moj mali falot spet na glavo telebnil iz postelje, in seveda mu je iz rane spet začela kri tečt.In seveda spet šibaj k zdravniku previt rano in pregledat.Joj mene bo konec od tega divjaka, to je nenormalno že.user posted image

Aja-ginekologa imam v bolnišnici, kjer sta skupaj dve ordinaciji.Istočasno delata dva ginekologa, eden ima ordinacijo za preglede, eden je pa v ordinaciji z ultrazvokom.Tako pač delo poteka hitreje, pa še ordinaciji sta različni-tam ko je uz je še sestra zraven, da piše mere itd., pa zasenčena je.In ker je bila danes ta ordinacija že zasedena, nisem mogla dobit uz.Pa saj moram itak jutri še kri dat, tako da ni sile.user posted image

Bibi me veseli da je vse ok, čuvaj pikico,
lp,
Sibiluser posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 566
9.8.2006 13:56:12   
urla
Bibi super, da je vse ok. Sem mislila nate.

A je kaka user posted image  marčevka iz Lj, da bomo lahko skupaj migale?

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 567
9.8.2006 13:58:46   
Anonimen
Glede CR sem vprašala zato, ker je mopja mama imela vse nas 3 s CR (razlika med mano in mojim bratom je 15 mesecev, med drugim pa malo več). Nekako mi je razložila, da je imela spodaj kosti preveč skupaj (pa čeprav ima široke boke) in ni bilo prostora, da bi šli po naravni poti skozi. Upam, da ni to kaj dednega. Sicer pa so včasih delali navpičen CR, od popka navzdol in ni preveč estetsko, sploh pa ne po treh otrocih. user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
9.8.2006 14:00:53   
bibi
Saj bom zdle butasta izpadla ampak kaj pomeni CR Sibil? user posted image  Tudi jaz imam prekomerno telesno težo.

Bumber to je ja carski rez a ne? user posted image  Ej tele kratice men ne grejo in ne grejo. Kot da sem blont, pa sem v resnici črna.

< Sporočilo je popravil bibi -- 9.8.2006 14:02:04 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 569
9.8.2006 14:02:45   
urla
Carski rez

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 570
9.8.2006 14:04:07   
urla
marčevke, sem ravnokar ugotovila, da smo full pridne v čvekanju v primerjavi z februarčicami (jih hodim malo gledat, ker imam dva roka, pa ne vem kateri bo pravi)

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 571
9.8.2006 14:27:12   
bibi
Če bomo pridne s čvekanjem bomo prehitele po straneh seveda januarčice! user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 572
9.8.2006 14:39:26   
tejčica
Sibil, saj ta dan bo hitro minil in boš kamlu videla svojo pikico. Pa hvala za podatke za telovadbo? Boš ti hodila? To glede CR pa ni nič prijetno. Da se sploh nisi nič odprla!?! Koliko časa pa so te prej matrali z umetnimi? Ta tvoj mali pa res skrbi da ti ni dolgčas. Sicer pa pravijo da če imaš dva otroka sta si običajno različna, torej bo drugi mirnejši. Jaz tudi upam da to drži, ker je tudi naša cel hudiček.user posted image

Bibi, user posted image user posted image user posted image ! Pa že 39mm ima. Pridno raste.user posted image

Lencica, čestitke tudi tebi.user posted image user posted image user posted image  Pa kako so že velike te naše user posted image . Sploh ne morem verjeti.

A-N-J-A, kot si sama napisala, MISLI POZITIVNO! Ti bomo me pomagale da boš.user posted image  Prsa so pa mene že nehala boleti. Na začetku so me kar pošteno. Je bil pa moj lubi še bolj vesel kot jaz ko so me nehala bolet, ker sem ga spet zraven spustila.user posted image

Slumpo, margarino in topljene sirčke lahko ješ. Med nosečnostjo naj ne bi jedle školjk, biftka, suhih salam in pršuta. Mislim da je to to. Pa še glede tega so si G nasprotnih si mnenj. Nekateri pravijo da npr. kupljen biftek lahko jemo, ker je v trgovini itak vse že pregledano. Jaz sem na začetku ko še nisem vedela da sem noseča jedla školjke, pa ravno prejšnji dan sem si privoščila par šnitk pršuta. Ne bom pa pretiravala s to hrano. Med prvo nosečnostjo pa sploh nisem vedla da naj vsega tega ne bi jedla, na srečo je vse ok.

Čveke smo pa ta prave, to se čisto strinjam.user posted image  Delovna storilnost....to pa raje ne bom napisala.user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 573
9.8.2006 14:44:24   
bibi
Ja naše pikice pridno rastejo! V 20 tednu se bodo pa redile oz. bodo pridobivale na teži in me z njimi. user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 574
9.8.2006 14:46:25   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: bibi
in me z njimi. user posted image

To je tisto kar me skrbi. Če bo tako kot v prvo....user posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?