|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
8.8.2006 10:44:42   
tejčica
Se sam na hitro javim...
Vsem ki ste na pregledu videle vaše male pikice in njihov srček user posted image user posted image user posted image .
Vsem ki vam še vedno nagaja slabost, naj čim hitreje mine.

Jaz pa sedaj KONČNO šibam po mojo pupo!!!user posted image user posted image user posted image  Mi jo ati pripelje in se dobimo v Kopru. Jeeeeeeeeeeee!!!

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 526
8.8.2006 11:14:03   
bibi
Da se še jaz malo oglasim!
Čestitke vsem, ki ste bile v kratkem na pregledih! user posted image  Tiste, ki pa še čakate, da vidite svoje pikice, vam pa želim, da bi vam čas čimprej minil!

Danes sem klicala za pregled NS v Velenju pri Mohorkotovi, pa je do 16.8 na dopustu. Upam, da bo imela čas in me kmalu vzela na pregled, ker bom naslednji teden že v 11 tednu.
Mislim, da me je slabost dokončno zapustila! user posted image  Super se počutim, trebušček se mi pa že vidi. user posted image

Toliko o meni! Lp!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 527
8.8.2006 12:00:53   
Sibil_
Pozdravček!

Tudi jaz še čakam na pregled-jutri dopoldan je.Končno.Mater bom jutri živčna.Samo vleče pa se ko jara kača.Me prav zanima koliko je velika pikica.user posted image

Vsem, ki vam je slabo, želim, da čimprej mine.Si ne predstavljam bruhanja, to je nekaj kar najbolj sovražim, vedno jokam zraven.Bljak.user posted image

Moje počutje je ok, edino vrtoglavice me še matrajo malo, pa na mestu ne smem stat predolgo.Me malo matra nakupovanje zaradi tega, ampak bomo že preživeli.user posted image

LP,
Sibiluser posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 528
8.8.2006 12:01:23   
NMJ
Tudi jaz vsem user posted image  čestitam za uspešno prestali pregled in seveda , da je z vašim user posted image  vse o.k. Do mojega pregleda je še kar nekaj časa. Danes sem se naročila tudi pri zobozdravnici na pregled. So mi vsi rekli, da si moram v času nosečnosti poštimat zobe, če je kaj user posted image . Vidim, da se večine še kar drži slabost. Tudi z menoj ni nič kaj drugače. Sem pa opazila, da sem dopoldan dosti boljše kot proti večeru. Danes si bom skuhala zelenjavno juhco, upam da mi tekne.

lep dan

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 529
8.8.2006 12:15:40   
klavdyk
js sm tut klicala v Velenje-pa se mi tut ne javi-no sm klicala v mb k Pekličevi pa se tut ne javi

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 530
8.8.2006 12:28:45   
force
Še jest, še jest!

PDP je 5.3.2007, upam a bo vse ok pa da bo slabost kmal mem user posted image .

Čestitke vsem user posted image user posted image  in lepo nosečnost

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 531
8.8.2006 12:29:42   
Anonimen
Punce, sem gledala malo te albumčke drugih punc, ki so v 20-26 tednu, pa se mi zdi, da majo tolk velik trebuh kot jst zdej (vsaj nekatere)... user posted image ...pa prvič noseča... Mogoče se na slikah vidi malo drugače kot je dejansko. Zredila sem se za kilo, ampak buši se mi pa že kr vidi, sem pa napihnjena že od takrat ko naj bi dobila M. Sej mi je kr všeč, da je malo zaobljen buši, ampak potem pa ne bomo skrivat mogli tako dolgo.

Sibil, glej da boš poročala kako je bilo na pregledu.

Lp, jjasna

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
8.8.2006 12:42:17   
slumpo
oj

sem šla kar sedaj med službo na kosilo dokler mi še ni strašno slabo in dokler mam vsaj mal še apetita.
popoldne itak ne bom nič več jela kot kakšen jogurt. v slabosti je sam to tisto kar lahko vržem vase vse ostalo mi pa smdi. user posted image .

Srečke nosečke LP

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 533
8.8.2006 12:54:54   
urla
Pojedla zelenjavo na žaro in belo polento..... presenetljivo bo zgleda ostala v želodcu in še teknila mi je.

Me bo slabost počasi zapustila???????

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 534
8.8.2006 13:36:55   
miri
Pozdravljene marčevke,

Tudi mi smo noseči, rok imam 18.3.07. Pričaakujemo drugega otroka in moram reči, da je bilo prvič vse lažje. Mislim, tole prvo obdobje slabosti, ko sem se enostavno ulegla in počivala, zdaj to več ne gre. Ampak tudi to bo minilo.

Ali se je katera že prijavila za nuhalno s., jaz dobim danes popoldan rok, sem poklicala k dr. Pelkičevo v Mb, ker sem iz Sl.B., pa si morete misliti, me bo osebno poklicala po 16.00 uri, da se dogovoriva. V bistvu sem se že naročila pri Dr. Japlu, potem pa sem brala na tem forumu, kako se posveti vsaki pacientki in sem se odločila, da grem tokrat k njej, ker prvič sem bila pri Dr. Japlu in je res pregled gotov v 5 min. Na mene ni naredil briljantnega vtisa, bom poročala kako je bilo.

Lepo mi bodite, še malo pa bomo polne energije, upam vsaj prvič je bilo takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
8.8.2006 14:37:49   
dolgolaska
Foce in Miri  DOBRODOŠLE MED MARČEVKAMI  user posted image user posted image user posted image !!!
JJASNA..jaz tudi že kr imam trebušček..oki,res je zjutraj manjši..ampak zvečer pa je najbrž takšen kot tvoj...ajojjjj,kake pa bove v 8 mesecu????user posted image     user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  !!
BIBI ti si pa res srečka user posted image ,če te je slabost zapustila,sicer sem vesela zate....ampak,kdaj bo pa mene????
TINAAJA si preživela ,do konca šihta?Ubošček si..sej men je tud  skoz slabo,samo vsaj bruham ne!!Držim pesti zate,da te to čim prej mine!!En velik user posted image !!
TEJČICA ti pa se sedaj fino pocrkljaj z tvojo malo  user posted image  ,da boste nadoknadle vse za nazaj..tudi vama velik  user posted image !!!

VSEM SKUPAJ PA:uživajte v tem prelepem sončnem dnevu!!

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 8.8.2006 14:39:30 >

(odgovor članu force)
Neposredna povezava do sporočila: 536
8.8.2006 14:57:18   
force
Joj men je tud že cel dan tko slabo, pa ponavadi je zvečer vedno huje kot pa čez dan. Se mi je zluštal rižotke, zdj k si jo pa pripravljam mi pa že smrdi. Bljak!!!user posted image

Povejte mi neki, zadnje čase mam zelo pogoste glavobole načeloma se tabletam izogibam, sploh sedaj ampak zadnjič sem se matrala celo noč, se trudla spati v sede nakar sem le popustila in vzela en Lekadol.   Ima mogče še katera take težave? Ker jaz pred nosečnostjo nisem imela zelo veliko glavobolov, mogoče kakšen dan pred menstroacijo pa še to take blage bolečine. 

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 537
8.8.2006 15:26:02   
tinaaja
force,
glavobol je kar tipicen za nosecnost. ce je res hudo, potem vzames paracetamol (lekadol).. Ampak meni je G tko rekla,da v prvih 3 mesecih se vsi organi formirajo in da je najbolje, da ne vzames nic in malo potrpis. Eni pravijo, da ni panike, jaz ne bom reskirala. Sem imela noro migreno, pa danes ponovno glavobol. Ampak sem oboje zdrzala brez. Jaz ce ne bo NUJNO, ne bom vzela nicesar.
Dolgolaska - slabo mi je se vedno, glavobol mal minil. Tok bed mi se ni bilo. Res grozno. Si ne predstvaljam, da bi bilo tko vsak dan.
Miri- cestitke in dobrodosla. force enako user posted image

(odgovor članu force)
Neposredna povezava do sporočila: 538
8.8.2006 15:47:16   
dolgolaska
.... FORCE ti si ista kot jaz kar se tiče hrane...user posted image ...meni tudi nakej zadiši,ampak dokler je to pripravljeno mi pa že smrdi in mi gre na  user posted image !
danes sem za kosilo pojedla krompir na solati..njami,pa še mal je bil toplel,...mater je bil dobr...zdajle pa sem spet lačna..pa ne vem kaj naj jem??!!
Jaz glavobolov zaenkrat še nimam,ampak taka srečka kot sem jaz me bo to še doletelo!
ENO VPRAŠANJE!??
Zanima me če še katero tuki gor,tako srbi trebušček kot mene...??Me na trenutke tok začne srbet kot da se nisem že 100 let umila   user posted image ???!!!

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 539
8.8.2006 17:38:35   
slumpo
ojla nosecke

glede glavobolov je tako....zdravnica mi je rekla da bolje da ne vzamem nic ena G ki nadomešča mojo pa mi je rekla da se telo z bolečino ne sme matrat in da je bolje če vzamem lekadol. seveda jaz sem pa naredila po svoje. sem vzela kaplice (eterično olje mete in mentola) in sem se namazala po sencah...v minuti OK. pa smo rešili problem in nikjer ne piše da tovrstnih kaplic nosečnice ne smejo uporabljat za zunanjo uporabo. je pa treba pazit da ne pride v stik s katerokoli sluznico.
toliko jaz vem o tem nej pa še kakšna pokomentira oz se pozanima kako in kaj.
dolgolaska mene tudi občasno srbi busi ker se zvečer napihne pa se sam z kremo za telo namažem in je bolje. sam jaz občutim suho kožo zato je to.

mene pa nekaj zanima...vsi govorijo da se moramo v nosečnosti izogibati stresu. ampak če živiš v neki skupnosti pa naj bo to v službi ali kjer koli je ta prisoten.3 dni me ena zadeva zelooo muči in sem jokala in se slabo počutila sedaj pa ko mislim da je mimo me skrbi da nisem kaksnega sranja s tem povzročila moji pikici ker bi me to ubilo. ali mislite oz z mano upate da je kljub vsemu s pikico OK in ni nic strašnega doživela? sicer skusam živet mirno in skulirano amapak včasih ne rata.

lp              zaskrbljena

Neposredna povezava do sporočila: 540
8.8.2006 17:49:55   
tinaaja
Slumpo, jaz sem podobno naredila pri migreni. Obstaja v lekarni etericno olje migrenik, s katerim se namazes po sencih in vratu. Mi je delno odleglo. Tko da so meni te naravne zadeve bolj vsec. ceprav pri slabostih ti jih pa vonj lahko se pojaca - meni jih vcasih, tko da ..

Glede stresa pa mislim, da ni take panike. Jaz imam ful stresno sluzbo na momente, glede na to, da sem ravno prevzela novo pozicijo, zadanje case prakticno skoz. Pa itak je life zdaj vecinoma stresen. morda se malo vec gibaj, pojdi na sprehod, zrak, da se malo sprostis. Ostani pod tusem malo dalj, poslusaj nezno glasbo. Najdi nacin, ki te sprosca in ga uporabljaj. Lej, med novembrkami je ena izgubila partnerja. Vecjega stresa si skoraj ne predstavljam, pa bebica lepo raste. Vsak G ti bo reku, ce je dobro zasejano, se bo obdrzalo. Ti se zdaj sproti, pobozaj buso in se veseli nosecnosti!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 541
8.8.2006 18:05:40   
dolgolaska
SLUMPO... itak,da nisi z tem nič škodila svoji pikici...čim manj razmišljaj o tem pa bo...
Vsi imamo kdaj kake probleme,se jokamo ....ali pa padeš v krizo,to se ne dogaja samo tebi,in jaz mislim,da nisi naredila nič škode user posted image !Samo ne se sedaj z tem preveč obremenjevat in stalno razmišljat o tem!
Bodi vesela in nasmejana..pogovarjaj se z pikico,pa malo jo pobožaj,pa bo vse ok!!!!!!!
En velik    user posted image  za oba/e!!!!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 542
8.8.2006 18:13:02   
slumpo
hvala za prijazne besede tinaaja in dolgolaska ...mi je kar malcek bolje mi  je kar sozlzica srece pritekla.
se bomo mirkale vse srečke nosečke
en user posted image  za vse.

Neposredna povezava do sporočila: 543
   [Brisano sporočilo]
8.8.2006 19:39:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
9.8.2006 8:51:40   
bibi
Dobro jutro!

Jaz sem pa danes tako žalostna. Včeraj zvečer sem začela krvaveti. Ni bil rjav izcedek ampak kr normalno rdeč. Po tuširanju sem šla še malo gledat tv in ležat na kavč in ko sem šla na wc, sem tako kot običajno pogledala v školjko in na rumenem papirju se je videla kri. user posted image  In potem sem z papirjem potipala po nožnici in je bilo krvavo. user posted image  Potem sem si takoj dala vložek, se ulegla v posteljo in nisem in nisem mogla zaspati, cela sem bila panična, nesrečna, jokala sem. Zjutraj ko sem se zbudila sem šla takoj pogledat in krvavitev je izginila. V nožnici je še sicer malo rjavkasto. Ob 8 sem klicala mojo ginekologinjo in je rekla, da do 12. tedna se pri nekaterih pojavi krvavitev, ki pa ni nujno da je kritična. Rekla je, da bi vseeno rada pogledala in da naj se oglasim ob 14.

Držte pesti, da ni nič narobe z mojo pikico!!!

SE OPRAVIČUJEM, AMPAK SEM MOGLA ENEMU POTARNATI!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 545
9.8.2006 9:14:49   
urla
Držim pesti, da bo vse OK.

Pošiljam en user posted image  za tolažbo.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 546
9.8.2006 9:14:51   
tinaaja
Bibi,
v prvih 12 tednih so krvavitve kar pogoste, ne pomenijo pa zmeri najhujsega. Ti lepo pocivaj in pocakaj, da bo ura 2. V maternici lahko nastane hematom in se seveda pol izloci. pravijo, da v kolikor ni krcev in mocne krvavitve, kjer se izlocajo vecji kosi, da ni prislo do splava. Definitivno pa je potreben pregled.
Zelo verjetno bos dobila progesteron (Daborston) in bolnisko. Pol pa lepo mirujes, ne dvigujes tezkih zadev.
Drzi se pa le napisi, ce te skrbi, daj to ven iz sebe. Drzim pesti, da bo vse OK.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 547
9.8.2006 9:15:52   
NMJ
BIBI - držim pesti zate in za tvojo user posted image . Pa itak, da bo vse v redu. Samo pozitivno misli pa bo. Pa sporoči nam dobro novico, ko prideš od G. 
Za vaju pa še en veeeeliiik objem.

Mi pa smo danes dopolnili polnih 9 t. Še malo pa bom videla svojo user posted image .
user posted image  uživajte, božajte svoje bušije in čimanj slabost - le kdaj bo to minilo. Tudi mene občasno boli glava. Namažem se po sencah in vratu z oljem 31 (just) in dajem si na vrat in čelo mrzle obkladke ter grem ležat in kar pomaga.

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 548
9.8.2006 9:34:01   
tejčica
Jutro punce!

Še danes delam jutri pa štartam z dopustom!!! Sicer imam danes ta dolgo do 5-ih pop ampak potem pa 3 tedne pavze od službe! Se mi pošteno smeje.user posted image

Včeraj se me je cel popoldan loteval glavobol, zvečer sem pa mislila da mi bo glavo dobesedno razneslo. Danes sem zjutraj tako previdno vstala in zaenkrat sem ok. Upam da tako tudi ostane. 

Bibi, kot ti je že rekla tvoja G, ne pomeni vsaka krvavitev da je kaj narobe. Je pa sigurno najboljše da te pregleda. Predvsem zato da se boš ti pomirila, ko boš videla da je s tvojo pikico vse vredu. Iskreno ti želim da bo na pregledu vse ok.

Sibil, no pa si le dočakala dan ko je na vrsti pregled. Pa hitro nam javi vse novičke.

Force in Miri, dobrodošli med marčevkami.

Force, tudi mene mučijo glavoboli zadnje čase. Tabletam se pa zaenkrat izogibam čeprav je hudo.

Slumpo, glede stresa. Med prvo nosečnostjo sem imela zelo stresno službo pa je z malo vse ok. Ti rečem da sem bila takrat parkrat na robu živčnega zloma, malo zaradi zadev v službi, nekaj pa so prispevali tudi pobezljani hormončki in sem tako odreagirala na zadevo še bolj burno. Res se je potebno stresu med nosečnostjo izogibat, ampak dandanes je življenje tako da to ni možno. Ni vse odvisno samo od nas samih. Pomembno je da si se sedaj pomirila.user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 549
9.8.2006 11:09:24   
slumpo
ojla

danes je moj prvi dan dopusta ko sva z mojim mislila kam odrajžat pa sem se šeel sedaj spravila na noge. slabost in bruhanje me je čisto ogonobilo. sedaj bo pa moja zlata tašča skuhala še za naju ker se sama tud hrane dotaknit ne morem.
jaz opažam da se me glavoboli lotevajo popoldan oz. zvečer ...k temu pa pripomore tudi to divje sonce čeprav ga danes kljub vsemu zelo pogrešam.

bibi držim pesti zate in za tvojo pikico in si govorim da itak ni nič narobe. boš videla da se bo vse dobro izteklo sploh pa če tukaj na forumu toliko punc misli nate.
držite se vse ki vas muči slabost in ti strasni glavoboli. ampak jaz se s tem več kot toliko ne obremenjujem ker vem da ima to eno lepo posledico...nasa pikica si ustvarja domek in prenavlja in si ustavrja udoben ambient zato pa nas vse špika boli in nam je slabo.

lp vsem

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?